Jeg har lige skiftet min gamle Klippo excellent ud, med en AL-KO EASY 4.66 P-D BENZINPLÆNEKLIPPER, 131 CCM, 1200 M², har samlet den som forøvrigt er super nemt og hurtigt der er stort set intet der... Se mere
Virksomheden har svaret
Al-ko plæneklipper 3. Gang at kileremstræk er ude af drift. Koster ca 600,, hver gang hos reparatør. Mener at det er en fejlkonstruktion 51.0 spa comfort. Mener at flere har problemet. I det lange... Se mere
Virksomheden har svaret
Grundlæggende glad, men 36V-batteriserien har ikke imponerende holdbarhed, og jeg skal nu igen købe nyt batteri ... Jeg har hækkeklipper, græsslåmaskine og kanttrimmer med 36V batteri og maskinerne... Se mere
Virksomheden har svaret
købte en motorsav has davidsen i nykøbing mors d.1 maj 2026 og efter 14 dage gik den i stykker og nu mener alko at jeg ikke har brugt olie i benzinen og det er en lodret løgn fra alko,s side den har k... Se mere
Virksomheden har svaret
I mere end 90 år har vi produceret havemaskiner af højeste kvalitet. Vi tilbyder et omfattende udvalg af plæneklippere, robotter, hækklippere, motorsave, pumper og meget mere, som gør dit havearbejde meget lettere. Vores maskiner er gennemtænkte og intelligente, og vil lette dit havearbejde, så du kan bruge fritiden på andre ting.
Godsbanegade 20, 9700, Brønderslev, Danmark
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
En 5 stjerne oplevelse. Kundeservice venlig og havde em kompetent viden med de spørgsmål havde ang. min nye robot klipper, mine varmes anbefalinger af Alko

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Jag pratade med en rigtigt trevlig mand i kundeservice som hette André Edward og jeg fick professionel og hurtig hjelp. Viden var i top og ikke mindst extremt service minded. Jeg skulle 100% rekommendera AL-KO og André.

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
I foråret købte jeg en AL-KO plæneklipper til batterier (38.2 Li comfort), som fungere helt perfekt til min græsplæne og er nem at betjene. Plæneklipperen er let at håndtere og kan klappes sammen, så den ikke fylder ret meget i mit lille redskabsskur, ligesom den har en vægt, jeg kan klare problemfrit (min alder er + 70), så den får min bedste anbefaling.

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Købte en Robolinho 1150 W i februar 2023 hos 10-4.dk, som jeg installerede i ultimo april i år.
Maskinen var produceret i 2020 og kom med en gammel firmware, som slet ikke understøttede de funktioner maskinen bliver solgt på.
Maskinen skulle opdatere af sig selv, og havde fin WIFI forbindelse (hele grunden dækket af Ubiquiti), men den ville bare ikke opdateres. ALKO's kundeservice oplyste mig omkring hvilke softwareversioner den skulle have, men opdateres ordentlig ville den ikke.
Efter en uge gav jeg op og indleverede den til en servicepartner, som sendte den videre til ALKO.
ALKO havde maskinen i tre uger, uden at løse problemet. Det var en helt ny maskine.
25/05/23 - Update
Afhentede en ombytningsmaskine, som de havde haft stående og som skulle være i orden... Det var den så ikke, så nu har jeg fået ombyttet en maskine til en anden defekt maskine.
Igen har jeg brugt en 2-3 timer på, at forsøge at installere en maskine, som fejler i kalibreringen pga. enten batteri eller elektronik fejl.
26/05/23
Ombytter maskinen ombyttet til ny maskine og den virker endelig! Den har de funktioner den skal have og kalibrerede fint.
Glad for at ALKO fandt en løsning, men ret træt af alle de timer, som jeg har brugt på at forsøge, at få maskiner der viste sig defekte, til at at fungere.

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Har den 14/3 købt en ALKO batteriplæneklipper i SILVAN Viborg, som de skaffede fra en anden filial.
Efter første klipning den 25/4 konstaterede jeg fejl på
“dødemandsknappen”, maskinen blev derefter samme dag indleveret til SILVAN Viborg på reklamation.
SILVAN har nu i tre dage IHÆRDIGT forsøgt at få oplysninger om status på reklamationen både telefonisk og på flere fremsende mail, men alt henvendelse har været forgæves indtil dato 10/5. Ventetid på at komme igennem på telefon tar’ flere timer, og retursvar på sagen er stadig ikke sket efter to dage.
Ekstrem dårlig service👎👎👎👎🤔
Ved ikke hvad der er gået galt med min klipper, men SILVAN har efterfølgende givet mig en ny maskine👍😄

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Køb ikke deres produkter. Min robotplæneklipper Alko 500E købt i 2020, (kun kørt i 2 sæsonner) er i år stoppet med at virker. Har haft kontakt til 4 serviceforhandlere, hvoraf de 3 af stederne var der så og sige NUL service mindhed og jeg forestår slet ikke hvorfor de står på Alko's service liste, når de IKKE kan hjælpe en.
Reservedele er så dyre, bøvlet at finde på deres hjemmeside og ikke pengene værd, så gør dig selv den tjeneste, køb et andet produkt.
Jeg køber aldrig et Alko produkt igen.
Og, JA produktet et købt i DK, kvittering haves og blev købt ud fra, at den var Bedst i test i 2019 så vidt husket. Ærgerligt at Bedst i test ikke også dengang testede - hvor lang tid holder de :-) - Jeg er nu videre, Står ved mine ord og har købt et andet produkt.

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Købte vores robotplæneklipper april 2020 og 23 juni i år dør wifi delen (robotten skriver alko in touch not available) efter opdatering af appen.
Alko sender reservedel men da den er over 2 år skal vi selv betale mellem 700 og 1000 kr for at få det skiftet. Det er i min verden under al kritik.
Robolinho 1150w Gudenå
Produktkod: 0A27-028735
Tak Anne for svar og nej den bliver ikke repareret da 1000 kr i min verden på så ny en robot er fuldstændig tosset.
Igen tak men den er købt i XL Byg. Så Bauhause hjælper nok ikke her.

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Perfekt klipper til hældninger. Den er lidt bøvlet at sætte op - på nippet til at man opgiver (derfor tror jeg de negative anmeldelser). Jeg lærte at bruge google som har videoer som viser hvordan, og så gik det pludselig glat. Jeg har søgt og søgt en klipper som kunne klare plænehældning på 40 grader, som min - uden at rutche over kantledningen - som et par stykker som jeg prøevede gjorde. Det klarer min Robolihno 500E snildt. Jeg har, efter en lidt besværlig indstilling, kun rosende ord til den lille maskine, som næsten lydløst klipper min plæne hver eneste dag - uden jeg griber ind. Kan anbefales, hvis man er lidt fingernem og ved lidt om computere - eller bruger tid på at se de mange instruktionsvideoer som ligger på Google.

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Jeg fik en hækkelipper i gave, men der gik 6mdr fra jeg fik den til jeg skulle bruge den. Da jeg åbnede kassen manglede der et håndtag.
Jeg kontaktede kundeservice da jeg tænkte at de selvfølgelig ville sende et. Men nej, det var mit problem.
Så nu står jeg tilbage med en helt ny, men helt ubrugelig, hækkeklipper

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Jeg købte (i bauhaus/Vejle) en plæneklipper på batteri. Selve håndtaget på maskinen er beklædt med sådan noget blødt “skum” for at håndtaget nok skal være behageligt at holde på. Men efter få ganges brug, er det allerede begyndt at knække af. Jeg har haft fat i både al-ko og bauhaus som begge mener jeg bare kan sætte noget tape henover. Det er skisme bare ikke godt nok. Tænker ikke det kan være rigtigt man allerede efter man har brugt et produkt få gange man så skal anvende tape for at holde sammen på håndtaget.

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Super kundeservice i forbindelse med reparation!

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Købte en AL-KO robotplæneklipper fordi der fulgte en gratis opsætning med af en professionel.(Robotmanden). Den har de ikke rigtig tjekket ved AL-KO for han har nu efter en måned ikke engang lavet en aftale med mig, hvornår han kommer.
Jeg måtte gøre al arbejdet selv.
Robotmanden har fået løn for det arbejde jeg har gjort. I skulle ansætte mig i stedet.
0 stjerner.. Jeg købte en plæneklipper fra AL-KO igennem Coop Shopping maj sidste år. Her til foråret inden sæsonen gik i gang ville jeg tage kniven af og slibe den. Idet jeg forsøger at få den af knækker centerbolten og resten sidder nu fast oppe i akslen. Jeg har dd. fået afslag på min reklamationssag fordi Coop's leverandør (AL-KO) påstår, at en knækket centerbolt ikke hører ind under reklamationsretten. Aldrig har jeg kendt mage. Det er almindelig service. Sådan en bolt skal være let aftagelig. Så nu ligger jeg inde med en plæneklipper der ikke kan slå græs. Tak for ingenting.
Købte i oktober 2019 en benzin plæneklipper, i april 2022 efter max 100 timers kørsel var kuglelejet i fremtræk defekt, reparationen kostede 40% af nyprisen
robotplæneklipper AL-KO R70 - købt i XL Byg i 2019 og har været til utallige reparationer under garantien og sågar ombyttet til ny R70 i 2021 men stadig fejl på fejl på fejl.
XL Byg har nu endelig accepteret at bytte til ny model 500E, som angiveligt fungerer meget bedre (hvilket den neutrale montør har bekræftet). Så nu krydser vi fingre...
AL-KO batterier er elendige - ligesom deres service.
Købte for 2 år og 5 mdr siden en batteridrevet AL-KO plæneklipper hos XL-Byg. For et par mdr siden begyndte batteriet at holde i kortere og kortere tid. I dag holdt batteriet kun til 2 m2 græs. Sætter batteriet i oplader. Viser fuldt opladet efter ca. 5 min. Slår så kun 2 m2 igen, og igen osv.
Hos XL-Byg overlader de alene ansvaret til leverandøren (!). De ringer til AL-KO mens jeg lytter med. AL-KO konsulenten holder på at garantien er udløbet og udtrykker ovenikøbet, at godt 2 år er en helt normal levetid for et Lithium batteri !! Dernæst gør de opmærksom på, at batteriet skal tages ud af pakningen og oplades en gang om måneden, hvis batteriet ikke er i brug !!! Dette fremgår på ingen måde af den medfølgende vejledning, og da jeg spørger XL-manden om de gør det med deres batterier i butikken, svarer han selvfølgelig nej. Det kan de slet ikke påtage sig. Andre søgte argumenter fremkom fra AL-KO konsulenten, men overordnet set var alting helt normalt set fra hans side! Alle argumenter prallede af på ham.
Hold Jer væk fra batteridrevne AL-KO produkter, ja faktisk fra alle AL-KO produkter!
Nyt batteri: 960 kr.! Ny eldreven græsslåmaskine: Ca. 3.500 kr. Hvad gør man her?
Hold dig fra al-ko el-plæneklipper.
Har købt en plæneklipper med en rækkevidde på op til 500 m2. Det har den endnu ikke levet op til.
På fuldt opladet batteri når den maximalt 100 m2.
Det værste køb i plæneklipper jeg har gjort.
Jeg købte en AL-KO Gudenaa (robotplæneklipper) for 15 mdr. siden. Nu er den sendt til reparation for tredje gang.
Om få måneder udløber reklamationsretten, hvorefter jeg selv skal betale for de reparationer, som helt sikkert vil fortsætte med komme...
Håbløst dårligt produkt.
Jeg har netop været i kontakt med alko-garden.dk - jeg brugte deres kontaktformular på hjemmesiden - og det var en yderst behagelig oplevelse. Jeg skulle bruge en reservedel til min græsrydder, men kunne ikke søge mig frem til en forhandler på nettet ved almindelig søgning. Lotte fra deres webshop kontaktede mig via mail dagen efter, og efter lidt skriveri frem og tilbage fandt vi ud af hvilken reservedel jeg skulle bruge, at jeg kunne bestille den i deres webshop, men jeg fik også bekræftet at produktkoden svarede til en anden produktkode som blev forhandlet af et byggemarked i nærheden af mig. Nu er reservedelen bestilt og jeg føler at jeg har fået en yderst god, hurtig og præcis hjælp. Stor ros herfra.

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Som andre skriver hold nallerne fra Al-Ko, købte en Al-Ko buskrydder 13 juli 2020, fulgte brugsanvisningen og har fyldt 200 ml. olie til fem liter benzin, hvorfor Al-Ko så er en af de eneste maskiner der skal bruge så meget olie forstår jeg ikke, det er der ikke andre maskiner der skal. Her til foråret skulle jeg bruge maskinen men den ville ikke starte, så leverede den ned til et firma der laver havemaskiner, resultatet var at stemplet var ødelagt, kunne ikke passe så leverede den ind til reklamation, beskeden var at jeg ikke havde tilsat olie nok til benzinen, bad om der blev taget en prøve af benzinen, i dag kom der pludselig besked om at maskinen var kommet tilbage fra reparation en reparation der ikke kunne laves, og en regning på knap 1000 kr., så stopper festen, jeg har ikke bedt om en reparation.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.