Jeg har lige skiftet min gamle Klippo excellent ud, med en AL-KO EASY 4.66 P-D BENZINPLÆNEKLIPPER, 131 CCM, 1200 M², har samlet den som forøvrigt er super nemt og hurtigt der er stort set intet der... Se mere
Al-ko plæneklipper 3. Gang at kileremstræk er ude af drift. Koster ca 600,, hver gang hos reparatør. Mener at det er en fejlkonstruktion 51.0 spa comfort. Mener at flere har problemet. I det lange... Se mere
Grundlæggende glad, men 36V-batteriserien har ikke imponerende holdbarhed, og jeg skal nu igen købe nyt batteri ... Jeg har hækkeklipper, græsslåmaskine og kanttrimmer med 36V batteri og maskinerne... Se mere
købte en motorsav has davidsen i nykøbing mors d.1 maj 2026 og efter 14 dage gik den i stykker og nu mener alko at jeg ikke har brugt olie i benzinen og det er en lodret løgn fra alko,s side den har k... Se mere
I mere end 90 år har vi produceret havemaskiner af højeste kvalitet. Vi tilbyder et omfattende udvalg af plæneklippere, robotter, hækklippere, motorsave, pumper og meget mere, som gør dit havearbejde meget lettere. Vores maskiner er gennemtænkte og intelligente, og vil lette dit havearbejde, så du kan bruge fritiden på andre ting.
Godsbanegade 20, 9700, Brønderslev, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Skrammel
AL-KO benzin rotor plæneklipper.
Købt sidste sommer så altså ikke særlig brugt.
Olie pind dæksel springer af i tide og utide hvilket bevirker at motorolie bliver pisket op af hullet og bl.a. rammer udstødning - det ryger en del kan jeg så berette.
Låg på græsopsamler holder ikke tæt således at det blæs af græs der kommer fra rotorklipningen står lige op i ansigtet på den den der slår græs.
Og nu: Ja nu er den der noget galt med gnisten tænker jeg for den starter 3 sec og går så ud.
Ny plæneklipper af andet mærke er bestilt

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Ringede da min lader til robotplæneklipper var defekt.
Blev henvist til hjemmeside hvor jeg udfyldte skemaer og vedlagte kopi af regning. 2dage sener kunne jeg afhente ny i pakkeforretning

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Kvaliteten var for dårlig. Efter kun to år fungerer min AL-KO Razor cut håndskubber cylinderklipper nu rigtig dårligt. Når jeg trækker den tilbage slipper palerne i hjulene ikke cylinderen ordentligt, og det gør at cylinderen drejer med rundt. også når man trækker plæneklipperen baglæns. Desuden ruster den hurtigt. Prisen var lav, men det er alligevel for dårligt. Har kun været brugt på små græsområder i to sæsoner.

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Jeg føler mig noget så snydt af jer og jeres service værktsteder.
Først ringer jeg ind til jeres kundeservice og fortæller jeg har et problem med min robotplæneklipper. Jeg bliver lyn hurtigt henvist til et service værksted i Ørbæk. Fyns mini traktor. Der efter bliver jeg lovet guld og grønne skove. I form af lynhurtigt afhentning osv osv.. men der sker intet.
3 uger efter kontakter jer igen og fortæller min oplevelse med service værkstedet. Derefter henviser i mig til et nyt, og fortæller at jeg bare skal sige at jeg har snakket med en inde fra jer, og fortælle hvad jeg har oplevet så vil de tage sig kærligt af mig. Det er denne her gang et sted i vissenbjerg. De gider ikke engang komme og hente den, og jeg er derfor nødsaget til at køre ud med den. Det gør jeg så, hvor efter han ‘laver’ den. I fredags får jeg den så hjem. Og nu kan den ikke engang starte motoren. Jeg har efter følgende prøvet på kontakt og sendt video til det service værksted uden noget som helst svar. Jeg har nu ventet i over en uge, og har intet hørt.
Hvordan kan I stå inde for jeres service værksteder når de behandler jeres kunder
På den måde.
Hvis ikke der bliver gjort noget MEGET hurtigt, og jeg bliver kompenseret for det her uretfærdige arbejde jeg nu snart har brugt den sidste 1,5 måneder på, så
Bliver det IKKE sidste gang i høre fra mig!
Jeg er meget meget skuffet og forlanger en forklaring!

Super god og hurtig service 🙂 Kan anbefales

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Jeg har en Alko mosfjerner med benzin motor. Den blev bare ved med at smide remmen der trækker riven/vertikalskæren. Den faldt hele tiden af, og remskiven og bolten lå i bunden. Mange gange kørte den kun to meter. Den stod faktisk klar til traileren. Som sidste forsøg skrev jeg til ALKO, en nok lidt snerpet mail om det ene og det andet var noget skidt. Men deres tekniske chef for Skandinavien skrev tilbage, og greb den, trods min måde at skrive på, så var han vedholdende i at finde en løsning. Han var helt ude i at sende tegning af reservedele, med en del optegnet der måske manglede, så jeg på den måde kunne sammenligne med min maskine hvad der skulle være på. Han kom med løsningsforslag, nok til jeg fik blod på tanden til at skille den ad. For det hele lå jo bare i bunden og flød i den. Og ud fra hans tegning kunne jeg se en anden manglende reservedel, som sikkert faldt i græsset første gang uden jeg vidste den skulle være der. Efter talrige og virkelig hurtige svar, fik jeg samlet den med den manglede reservedel. I dag, har jeg sluttet sæsonen for mosfjernelde, med min ALKO, den kørte det hele over. Jeg er kiste glad for de ikke affærdigede mig, men greb den. Så den skal selvfølgelig ikke på genbrugen. Den kørte som en drøm igen.
Skriv til dem, deres kundeservice er bare i top, mod mange andre steder. Det fortjener anerkendelse. Det er ikke noget jeg normalt gør i, men det fortjenes virkelig, når de går en ekstra mil, så skal det også ud i æteren.

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Hej,vil blot sige tak for ualmindelig god support i en sag,hvor pin og pukkode var væk til den robot jeg havde "arvet" fra min far.
Der blev virkelig lagt hjerteblod i redningsaktionen,så stor tak herfra :-)

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Mega dårlig service og mega dårlig maskine.
Al-ko 38,1 akku plæneklipper.
Købt okt. 2023.
Først revnede belægningen på håndtaget (det var min egen skyld, sagde Al-ko).
Og nu er der tilsyneladende gået et leje, og det vil de heller ikke dække, idet de påstår at maskinen har lavet andet end at slå græs. Altså min skyld !!!!
Til info kan oplyses, at jeg har en ganske alm. 150 m2 have, hvor der kan ligge agn fra bøgetræet eller andre alm. små natur-ting og intet andet. Og her mener man så, at jeg skulle have støvsuget plænen inden jeg slog græs, og at det gælder alle græsslåmaskiner!
Det giver jo ikke mening!
Jeg tror, det er fordi maskinen må være lavet af "blød plast" og "let-metal" :-)
ALDRIG mere Al-ko.

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Dejligt at kunne ringe til Support medarbejdere fra Alko og komme igen hurtigt og få svar på sit spørgsmål, og høre
En medarbejder, der har tid og lyst til at løse problemet.

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Enestående service niveau da batteri skulle skiftes i Alko robot plæneklipper

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Helt igennem fremragende kundeserviceoplevelse på en reklamation af en transformer til min AL-KO robotplæneklipper.
Blev mødt at venlighed og forståelse fra start og selve reklamationenprocessen blev forklaret klart og tydeligt. Det der overraskede mig allermest (På den positive måde), var hvor hurtigt sagen blev efterbehandlet (30 minutter) og en ny transformer blev sendt, efter jeg havde oprettet reklamationssagen.
Vi har været fuldt tilfredse med vores robotplæneklipper fra AL-KO fra starten, men AL-KO's fremragende kundeservice, understreger blot mavefornemmelsen af vi har købt vores robotplæneklipper igennem en producent, der tager sine kunde seriøst!
Stor ros og tilfredshed herfra :)

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Jeg købte min AL-KO Robolinho 700 W tilbage i 2019.
Jeg har langt fra været tilfreds og kan på ingen måde anbefale andre at købe den. Den kører generelt ustabilt og går i stykker i tide og utide.
Batteriet gik i stykker første gang i 2021, hvor det blev skiftet udenfor garantien. I 2023 var der igen fejl på batteriet, som blev skiftet udenfor garantien og samtidig var det også nødvendigt at få skiftet bundkortet igen udenfor garanti. Nu i 2024 er batteriet igen gået i stykker, så jeg har mistet tålmodigheden med denne model.
Jeg har været i dialog med både forhandleren og teknisk support hos AL-KO - hvor der blot henvises til garantibetingelserne og dermed ikke løst fejlen.

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Vi har en batteridreven græsplæneklipper. To gange, er batteriet gået i ‘udu’. Første gang, efter et halvt års brug, fik vi et nyt, magen til det gamle. Anden gang, efter et prs brug, fik vi et stærkere tilsendt. Kvit og frit. Det er da god service!

AL-KO Ginge A/S
Vedr. AL-KO 46. 9 Li SP
Købt 16.04.21 hos Brejnholt Bjergmark A/S, 4050 Skibby
Allerede inden for første sæson ombyttedes det ene af de to medfølgende batterier.
Derefter faldt i løbet af samme - og næste sæson øvrige (også de ombyttede) batterier sammen under brug, ét efter ét, så jeg har nu fire nedbrudte batterier – og kun ét dueligt. Hvor længe kan jeg mon stole på dét?
Kan det være selve maskinen, der smadrer batterierne?
Svend Erik Thomsen
Dysesemosen 11
4070 Kirke Hyllinge
Ovennævnte henvendelse besvares ikke, men ”sagen” sendes videre til Sverige, hvor en inderligt tålmodig, uengageret (robotagtig) servicemedarbejder over ca 10 kommunikationer giver mig uforståelige og aldeles ligegyldige svar.
Uvilligheden til at hjælpe er tydelig.
Når sidste batteri stopper med at virke, må jeg vel så anskaffe en ny plæneklipper.
OG DET BLIVER HELT SIKKERT IKKE EN AL-KO

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Benzin plæneklipperen Easy 4.60 SP-S er helt perfekt til min 600m² plæne og kraftfuld nok. Starter let.

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Fantastisk oplevelse at handle med jer. Skulle bruge en ny kæde til min kædesav, men når ikke at få den hentet i pakkeshoppen. Skriver til kundeservice og får svar inden for et kvarter at pakken eftersendes. Kæden er nu afhentet og jeg kan bruge min kædesav igen.

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Min robotplæneklipper ville ikke lade. 1. år gammel. Ringede derfor til Servicetlf., og Esben kunne indenfor 10 sec forklare, at det var strømforsyningen der var i stykker. Han sendte en ombytningsformular pr. mail. Den udfyldte jeg med det samme og 10 min. senere fik jeg svar på mail, at den var godkendt, og de ville sende en ny. 1 time senere var GLS pakke oprettet og næste morgen lå pakken i pakkeshoppen. Usansynlig god service :-)

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
for 3 år siden købte vi en ALKO EASY 4.60 SP-S plæneklipper. For 2 uger siden faldt hele motoren ud af skjoldet. Det var ikke boltene der var løse, men skjoldet var knækket af i alle 3 huller i motorens ophæng. Stykker af skjoldet med de fastspændte boltene havde revet sig løs.
Det kunne have endt fatalt.
AL-KO kan ikke påberåbe sig at reklamationstiden er overskredet da det er en fejl i konstruktionen. En motor skal ikke kunne rive sig løs og falde helt af når der ingen tæring er og når alle boltene som er spændt, river dele af skjoldet med af.
Både XL-BYG's leverandør og DexKo Global som ejer AL-KO har aldrig svaret tilbage. Nu er klagen sendt til kæden XL-BYG og så må vi se om de vil tage ansvar.
Opdatering.
AL-KA påstår at bruddene er af ældre dato, selvom skaden skete samme dag som jeg klagede. De påstår altså at kunden lyver. Jeg var også lige blevet informeret af et andet xl-byg at AL-KO kategorisk afviser alt.
SVAR:
Jeg kan se at du har kopieret teksten som jeres Tekniske Chef for Skandinavien sendte til mig.
For det første er kniven ikke skæv. At en kniv bliver slidt er en selvfølge, men den slides altså ensartet og de fremsendte billeder ses ingen hakker. I den tid jeg brugte maskinen, var der ingen problemer med rystelser/vibrationer og pludseligt faldt motoren ud af skjoldet. Det er mere reglen end undtagelsen at en plæneklipper rammer andet end græs og så er det kniven der beskadiges først og dernæst akslen, men dette var ikke problemet på min.
Hvis motoren falder af på min på grund af ubalance i de bevægelige dele, ville det være sket mange gange på mange plæneklippere. Det er også påfaldende at I ALDRIG før har oplevet at en motor er faldet ud af skjoldet. I kunne have bedt om at få plæneklipperen ind til en undersøgelse, men det var lettere bare at kritisere kundens brug af maskinen og påstå at det er skader af ældre dato og at jeg har brugt den til alt andet end at klippe græs. Dette er en udokumenteret påstand og er æreskrænkende iht. straffeloven. Der var vidne til skaden. At I vil vide hvilken xl-byg jeg har været i kontakt med i Kbh. er kun for at give dem mundkurv på så de ikke taler dårligt om produkterne eller jeres ikke eksisterende kundeservice. Jeres arrogante sagshåntering er i skrivende stund ved at blive spredt på nettet med billeder, for jeg finder mig ikke i denne behandling. Jag vil nu kontakte kæden XL-BYG og råde dem til at tage AL-KO ud af sortimentet, for de er nok ikke interesseret i mere negativ omtale på grund af jeres produkter.

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Tusind tak for super god og hurtig service i forbindelse med en garantisag som I løste lynhurtigt til UG 👍👍
Det er support der får mig til at vælge produkter. Én ting er pris, men performance og service er det vigtigste.

Besvarelse fra AL-KO Gardentech Danmark
Faktisk var mit første indtryk lige til alle fem stjerner, men så opstod batteri problematikken!
En lille plastik "blokade" i de nye opladere, forhindrer de gamle batterier i at komme helt ned, så uagtet de fungere, kan man kun lade på de tidligere opladere, og de er umulige at skaffe i dag.
Til alt held var det en super proaktiv og uventet alternativ hjælp jeg fik, da jeg kontaktede teknisk afdeling anden gang. En super oplevelse, og med lidt list og snilde lykkedes det at få de to ting til at passe sammen.