Jeg fik en god service da jeg ringede og skulle have en knallert forsikring, dog ville han ikke gå lidt mere ned i pris da jeg syns den er dyre end andre forsikringsselskaber jeg vil derfor overvej... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Der kan være mange penge at spare

Klausdalsbrovej 601, 2750, Ballerup, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Blev ringet op af en sød medarbejder som brugte tid og energi på at vejlede mig. Er meget glad for så professionel og ordentlig behandling samt den tålmodighed, der blev udvist af medarbejderen.

Besvarelse fra Alka
Jeg skifter forsikring selvskab, lige så snart de andre åbner i morgen og det kan kun gå for langsomt. Jeg nægter at være kunde ved firma der behandler sine kunder sådan.
Jeg bliver ringet op af min forsikrings rådgiver, Mikkel. Usympatisk kaster han ordne i hovedet på mig inden jeg når tænke over hvad han lige sagde. Han har luret at jeg har skiftet adresse og vil have jeg skal have indbo hos ham. Ikke på noget tidspunkt spørg han om jeg er interesseret, nej det er bare sådan det bliver. Da jeg så afviser hans tilbud, tager han fat i min ulykkesforsikring som han mener er for lav en erstatning for studerende. Jeg havde den så billig som den overhovedet kunne være af en grund. Når men han oplyser mig om alle de ekstra ting jeg vil få ud af hæve den, så siger han “at til mit held er det kun en prisstigning på 94kr” Så usmageligt valg af ord, det “kun” en prisstigning på over 100%, min før pris var 74kr. Han fortæller mig så at nu har han altså opdaterede min ulykkesforsikring og at jeg skulle overveje indbo tilbudet. Og så fik han da ellers hurtigt lagt røret på igen. Aldrig fik han en godkendelse fra min side af. Tjekker mit Alka bagefter og så var der skam bare sket en prisstigning. Den mand kan kun være ude efter en provision, han snakkede så hurtig og målrettet. Virkelig vildt at han kan lave prisstigning uden mit samtykke, derfor skal jeg aldrig mere være kunde i Alka, når det er sådan eksisterende kunder behandles.
Og for det ikke skal være løgn så ringer han mig op 16:58 og når vores samtale er slut så er kundeservice også lukket kl 17. Så jeg havde ikke engang mulighed for at ringe og få denne prisstigning fjernet.

Besvarelse fra Alka
I gennem to måneder har Alka ringet uopfordret 2 gange dagligt, dog ikke i weekenden.

Besvarelse fra Alka
Snakkede med en i telefonen i dag. Hun virkede direkte mistroiske og jeg skulle nærmest undskylde jeg havde tegnet en forsikring. Der var 4 ugers svartid på en tandforsikring som standard. Det lyder vanvittigt. Er der også 4 ugers betænkning når de skal have deres penge. Overvejer kraftigt at flytte samtlige forsikringer. Vi betaler over 25000 kr årligt. Når man så skal bruge dem til en tandskade vil de helst ikke betale åbenbart . Haaaaa fik besked i dag de vil ikke dække en skid.se og hold jer væk fra det svindel foretagende

Besvarelse fra Alka
HVIS JEG KUNNE GIVE 0 STJERNE GJORDE JEG DET.
ALKA snyder deres kunder. Jeg havde en dyr forsikring hvor der var parkeringskadeforskring i. Oplysningen var, at nu da det er en leasing bil, vil det være godt at tegne sådan en, så man med 0 kroner i selvrisiko kunne får lavet ALLE buler, ridser og skader man fik ved parkering, og man ikke vidste hvor kom fra. Og det ville ikke gå ud over min præmie, lige meget hvorfor jeg brugte den, da de kaldte det er leasing forsikring . Det var sådan den dyre forsikring til 13.000 årligt beløb solgt til mig. Og vi har selvfølgelig brugt den, da der er mange folk der er ligeglade med, når de enten laver en bule eller i ridse på en bil ved parkering. Men men men . Da jeg så skal have ny bil forsikret efter 3 år leasing periode, så får jeg en pris på 33.700 årligt, det er næsten er det 3 dobbelt af nuværende. Deres grund er, at parkerings skade forsikringen er blevet brugt. Men styr jer lige. En 3 dobbelt pris. Så hold jer langt væk fra det svindler forsikrings selvskab.
Det er flot ALKA. Så folkens. Vi må konkludere, at man ikke må gøre brug af sin dyre forsikring, hvis man ikke vil stige i præmie. Det jeg har brugt er. 2 gange parkerings skader. Altså skader jeg ikke selv har været herre over. Men som de lovede da jeg tegnede forsikringen, ikke ville have nogen indflydelse på min præmie hvis jeg gjorde brug af den, for det var en forsikring specielt til leasingbiler. Løgn løgn løgn . Så igen folkens . HOLD JER LANGT VÆK FRA ALKA .

Besvarelse fra Alka
En bil kørte ind i mig ved sammenfletning og ramte mig bagerst på siden (vi kørte 3 km/t og bilen bagfra troede han kunne komme forbi mig). Af en eller anden grund siger loven ved skade ved sammenfletning, at man deler 50/50. Det blev jeg fortalt af Alka. Da jeg anmeldte det blev jeg fortalt, at jeg havde en friskade og ikke ville skifte niveau/pristrin. Det gjorde jeg heller ikke, men da bilforsikringen skulle fornys var den steget med næsten 30%. Helt normalt indexregulering fik jeg fortalt. Tror de man tror på det, hvad er meningen?

Besvarelse fra Alka
Fik starthjælp, dejligt hurtigt, selvom jeg syntes vi var langt ude på landet 👍👍
Så vi nåede det vi skulle på vej til 🌹

Besvarelse fra Alka
Verdens dårligste og mest korrupte forsikring i min erfaring, deres ansatte stjæler præmier der står til udbetaling til børn og udsatte, jeg har utallige konkrete beviser mm. Deres tidligere politiassistent Hasse Richter har blandt andet stjålet 70.000 kr fra min psykiske syge datter og hendes far, dertil sagt, på datterens fødselsdag, trods andres indblanding, dertil sagt, andre forsikringsselskaber, advokater osv, forgår dette stadig, og de 70.000 kr har Hasse stadig, samt stadig arbejder hos Alka, som ydermere er så stort et monopol, at det umuliggør interaktion, med mindre staten afhjælper dette.
Kom væk mens i kan, pludselig er det jer der må gå fra hus og hjem..
Hilsen Jesper Lynge
Jeg står inde med tro og love erklæring om alt og mer til, med dertil sagt, alt på og som bevis, med de sygeste groteske løgne, underslæb og værre...
Jeg ønsker dem alt dårligt mærke hos dette "selvskab"/ Mafia lignende....
Det skal tilføjes, at siden hen, har jeg kun arbejdet med at få rykket mennesker fra Alka, og kun med stor succes for ikke blot jeg selv, men endnu mere, for alle dem, jeg har, og fortsat vil få rykket ud/væk fra denne anstalt, der kalder sig selv Alka Forsikring.
Til rette vedkommende der hertil har "svaret"
Dette er fuldstændig ubrugeligt, og heldigvis har jeg allerede på disse 2 dage, fået rykket 2 kunder mere væk fra Alka, samt snakket med endnu en autoriseret forsikring, der bekræfter det hele, samt mere til, og dertil ligeså er rykket af samme grund..
Jeg beskylder vel sagt heller ikke, jeg UDDYBER blot, at dette fusker selvskab, udelukkende ødelægger og stjæler.. dertil sagt igen HASSE RICHTER, blandt andet.
I over 20 år, har jeg været elite kunde hos Alka, med en gennemsnitlig årlig pris på 24.000kr i præmier, uden den mindste skade/erstatning, og da min bil bliver stjålet, på min datters fødselsdag endda, med en fuld kasko (uden selvrisiko) og sagen afsluttes med erstatnings pris af taksator og alt, nægter HASSE RICHTER, at udbetale MINE penge, og ydermere lige afslutter sagen, med at sende en regning for hans "service" på knap 3000kr, som dertil videresendes til inkasso for merbetaling.. sygt men sandt og sørgeligt..
Som sagt, med alt på bevis og med sagt alt i fuld ed. Tro mig, i har skabt en udfordring fremadrettet resten af mine dage, for jeres underslæb og korruption med stort fysisk og psykisk lidelse mm for min familie og jeg ikke mindst, trods jeg vil stå inde og frem med alt, bruger i blot, magtmisbrug og økonomi, til den normer borger ikke har råd til at kunne..
Men dette er ikke uden konsekvenser for jer og ikke mindst HASSE RICHTER..
og det skal tilføjes, at grundet dette ikke kan føres som forum for svar og dialog, blev jeg nødt til, at "besvare" ved at redigere i denne udtale..
Jeg trøster mig foreløbig med, den gennemsnitlige rate jeg har med at få rykket kunder væk fra Alka, ligger på 1 ca dagligt, ( FORELØBIG) samt en opbyggende grundfæstet journal/sagsanlæg, med løgne, tyverier, underslæb, ulovlige aftaler, monopol, samt utænkelige ting, man/jeg/den alm kunde, ALDRIG ville eller bare kunne forestille sig..
Imorgen har jeg allerede 2 sikre borgere flyttet, samt aftale med en 3. Ydermere, arbejdes der videre, mod enden af den komplette hjemmeside, som viser og kommer til, at booste og hjælpe endnu flere, og hurtigere mm. Og igen JEG ANKLAGER IKKE, JEG BELYSER KUN SANDHEDEN, med alt bevis, samt vidner, samt vidner, der er gamle Alka medarbejdere, og som netop dertil bevidnet har rykket arbejdsplad..

Besvarelse fra Alka
Jeg har været i dialog med alka forsikring… hvis jeg var jer… ville jeg undgå dette firma… skift så hurtig som muligt!!..

Besvarelse fra Alka
Altid god service og god kommunikation med jeres medarbejdere.

Besvarelse fra Alka
Ved skader prøver Alka at finde en smuthul i teksten så de lige nøjagtig ikke dækker. Har skiftet forsikring og vender aldrig tilbage

Besvarelse fra Alka
Godt og professionelt personale. De tog sig tid til at hjælpe og det gik hurtigt

Besvarelse fra Alka
Sød og venlig betjening. Personen var dog ikke helt opdateret på egene priser. I forhold til hvad jeg selv havde kunne finde på hjemmesiden