Jeg fik en god service da jeg ringede og skulle have en knallert forsikring, dog ville han ikke gå lidt mere ned i pris da jeg syns den er dyre end andre forsikringsselskaber jeg vil derfor overvej... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Der kan være mange penge at spare

Klausdalsbrovej 601, 2750, Ballerup, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det var en overbevisende fyr der havde svar parat og var flint til at forklare så jeg håber jeg får glæde at en Sygeforsikring når det er tid.

Besvarelse fra Alka
Jeg kan godt fortælle jer jeg er eddermane tosset over jeres system.
I hæver jeres priser baseret på hvor man flytter hen
Så foreksempel hvis man flytter fra udenbys Sjælland til indre by, fair nok den stiger lidt.
Men at man flytter 1 km fra sin tidligere bopæl i samme by, samme postnummer
Hæver i jeres forsikring med hele 67kr Per måned!
Det er næsten 800kr ned i jeres lomme fordi jeres system er kodet ind på den måde.
Jeg vil aldrig nogensinde vælge Alka forsikring!

Besvarelse fra Alka
Meget venlig og særdeles serviceminded. Vi fik virkelig en god hjælp

Besvarelse fra Alka
Jeg er kunde hos alka mange år. Det er god firma med god forsikring.

Besvarelse fra Alka
Vi er en børnefamilie hvor vi indtil i dag d.8 september 2026, har været loyal kunde hos Alka Forsikring gennem 12 år. Det stopper med øjeblikkelig virkning.
Årsagen er den, at vi pr. 1. september er flyttet bolig i samme andelsforening. Altså, er vi blot flyttet 50 m, rundt om hjørnet, hvorfor vi derfor anvender de samme parkeringspladser i området. Det hedder sig så, at Alka Forsikring mener at vores personbilforsikring skal stige med 28%, selvom det er i samme område. Det er vi naturligvis lodret uenige i.
De har så efter en ‘grundig vurdering på vores henvendelse’, i dag fastholdt deres beslutning, da de mener at den ‘selv laver en beregning’ selvom de godt kan forstå os. Derfor kommer de til at miste os som kunde, hvor vi på ingen måder kan anbefale Alka Forsikring, når det i denne sag er tydeligt for en hver, at det naturligvis ikke bør være sådan.

Besvarelse fra Alka
Jeg skiftede til Alka for at få besparelser og samtidig de samme dækninger.
Alka lover at de som alle andre flytter alle mine forsikringer over.
Nu over et år efter har jeg en ubetalt regning fra tidligere forsikring som Alka nægter at tage hånd om.
Det er dårlig stil. Jeg har forsøgt flere gange at ringe frem og tilbage mellem Alka og tidligere forsikring, men ingenting sker!
Jeg håber at denne lille besked kan få nogen til at reagere og gøre noget for mig.

Besvarelse fra Alka
Det er op ad bakke, når man har en tandskadeforsikring, og skal have dækning. Her er jeg som kunde selv nød til at tage initiativ til at få behandlet sagen. Tandlægen kan sende en regning til forsikringen, men så sker der ikke mere. 3 mdr senere beder forsikringen om tilladelse til at hente oplysninger hos tandlægen om mine tænder. Kære Alka, tag jer nu lidt sammen. Man ved virkelig ikke hvad man er dækket for, når man tegner sådan en forsikring. Og sikke en langsommelig behandling.

Besvarelse fra Alka
Venlige og søde personel og meget gode tjeneste.

Besvarelse fra Alka
Jeg er meget tilfreds jeg synes i er meget søde tusind tak for stor hjælp

Besvarelse fra Alka
Hurtig og nem at finde rundt på hjemmeside og Hurtig kæari g af ting

Besvarelse fra Alka
Jeg har brug for ret hjælp til en kompliceret sag og jeg har skrevet 4 gang tim dem men jeg er ikke blevet ring op ? Det har jeg svært ved at forstå at jeg ikke er blevet det ? H Kim

Besvarelse fra Alka
Havde en meget god oplevelse ved gennemgang af ens forsikringer.

Besvarelse fra Alka
At jeg for første gang følte at jeg havde med rådgiver at gøre,Senel Sen, der gerne ville vejlede mig til de rigtige forsikringer til mig og min kone.
Var nået overrasket over blive ringet op, da jeg troede, at jeg ikke kun få forsikringer i Alka, fordi husstanden " kun" er medlem af Bupl og Maskinmesterforeningen. Men det kunne vi.
Vi gennem gik hvad vi have i det gamle forsikringsselskab og hvad jeg kunne få hos Alka. Dækningen var bedre og jeg glæder mig til samarbejdet. Sparer ca. 5000 kr årligt. Håber selvfølgelig at jeg ikke forbrug for Jer.
Thomas

Besvarelse fra Alka
Jeg / vi er meget tilfreds med alka ind til nu
Så ingen problemer allerbedst at man har en kontrakt person man kan rette henvendelse til 👍