Banner for Alka

Alka Anmeldelser

27.116

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 1.623 anmeldelser, havde anmelderne en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalet for deres store hjælpsomhed, venlighed og yderst professionelle rådgivning under samtalerne. Mange forbrugere oplever desuden, at det er utrolig hurtigt, nemt og enkelt at oprette nye forsikringer eller få professionel hjælp, når skaden er skeet. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med markante og uventede prisstigninger på deres forsikringer, særligt i forbindelse med flytning til en ny adresse eller over en længere periode. En del kunder bemærkede også udfordringer med kundeservicen, herunder meget lange ventetider i telefonen og besvær med at få klare svar på specifikke spørgsmål og henvendelser.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, idet forbrugere ofte fremhævede hurtig hjælp og venlig... Se mere

Staff

Forbrugere finder personale positivt og fremhæver ofte, at de møder kompetente, søde og venlige medarbejdere,... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kundeservice, hvor nogle oplever professionel og venlig betjening... Se mere

Price

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med pris, hvor nogle anmeldere fremhæver konkurrencedygtige og... Se mere

Customer communications

Kunder deler tvetydig meninger om kundekommunikation, hvor nogle oplever hurtig kontakt og behagelige... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg fik en god service da jeg ringede og skulle have en knallert forsikring, dog ville han ikke gå lidt mere ned i pris da jeg syns den er dyre end andre forsikringsselskaber jeg vil derfor overvej... Se mere

Det var en overbevisende fyr der havde svar parat og var flint til at forklare så jeg håber jeg får glæde at en Sygeforsikring når det er tid.

Sød og venlig betjening. Personen var dog ikke helt opdateret på egene priser. I forhold til hvad jeg selv havde kunne finde på hjemmesiden

Havde mistet en plumpe da jeg tyggede på noge5 lakrids, og tjekkede op på min forsikring hos Alka, og ja jeg havde en dækning på tyggeskader. Gik ind på hjemmesiden og anmeldte skaden online, det... Se mere

1. nr. 30 af de 38 bedste virksomheder i Forsikringsvirksomhed
  2. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Boligforsikringsselskab
  3. nr. 15 af de 17 bedste virksomheder i Forsikringsselskab
  4. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Ulykkesforsikringsselskab
  5. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Virksomhedsforsikringsselskab

Om Alka

Mere end 100 års erfaring med at forsikre privatpersoner i Danmark har lært os, at forsikring skal være enkelt. For os er enkelthed vejen til at give dig den bedste kundeoplevelse og samtidig tilbyde dig forsikringer af høj kvalitet til gode priser.

Det er altid nemt at få fat på os:
- Ring 70 12 14 16
- Chat med os på www.alka.dk
- Skriv til os på trustpilot@alka.dk

Alka er til for dig

Lav et pristjek på din bilforsikring

Der kan være mange penge at spare

Der kan være mange penge at spare
4 ud af 5 oplever at spare penge ved at skifte til Alka. Lav et pristjek og find på ud af, hvor meget du kan spare.

God

27 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(27.116)

1.627 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg har haft Alka forsikringsselskab i…

Jeg har haft Alka forsikringsselskab i mange år. Og har være MEGA Tilfreds upåklagelig.

12. september 2026

Hej June.

Tak for din flotte anmeldelse - som vi kun kan være stolte af.

Også et stort tak for at du er en trofast og loyal kunde.

Fik et tjek af mine forsikringer

Fik et tjek af mine forsikringer

12. september 2026

Hej Jan.

Det er altid fornuftigt og godt at få lavet et tjek af sine forsikringer således, at de er opdateret.

Annette, Alkas Social Media Team

Han var hjælpsomme og venlig

Han var hjælpsomme og venlig, og prøvede på bedste måde at hjælpe os,

Hej Mette.

Altid glade at kunne give dig en god oplevelse.

Hurtigt, nemt og enkelt

Hurtigt, nemt og enkelt at tegne en ny bilforsikring efter skift af bil.

Hej Mette.

Tillykke med den nye bil.

Det er dejligt at høre, at det var hurtigt, nemt og enkelt at tegne en forsikring hos os.

Annette, Alkas Social Media Team

Hvis kunne vælge 0 stjerner havde de…

Hvis jeg kunne vælge 0 stjerner havde de fået det. Magen til usle selskaber skal man sgu lede længe efter. Min veninde overtager hendes eks man's bil og forsikre den ved alka. Et par måneder senere køre hun desværre galt i bilen. Bilen har fuld kasko og hun har aldrig kørt galt eller haft en sag om skade før, alka henter bilen og starter sagen 1 uge senere ringer de og tilbyder bilens værdi på markedet, hun har imellem tiden lånt en bil af en privat, hun siger ja tak til tilbuddet helt røstet da det er første gang hun har situationen. 2 dage senere ringer de og siger at den er taget ind til kontrol og bliver udspurgt om 17 millioner ting. Hun skal derefter give oplysninger på 2 mennesker som har hentet bilen for hende da hun ik havde vejhjælp på. Det skal hun have en fuldmagt på som skal underskrives fysisk på papir. De kan ik lave den elektroniske som ellers er gode nok til når de indgår aftalerne. Det hele virker lusket, da min veninde ik kan printe den fysisk siger alka bare synd og skam for dig og at det er de nød til at have. De 2 mennesker som de skal have samtykke til kontakter så selv selskabet og får af vide at de skal have samtykket først før at de vil tale med dem. Det er et uselt selskab som gerne vil have dine penge men løber for regeringen når det er dem der har tilbudt beløbet på bilen. Verdens værste selskab jeg nogensinde har mødt.

Hold jer væk fra dem de svindler alt hvad de kan til

Hej Magnus.

Vi har ikke mulighed for at gå ind i de enkelte sager her på Trustpilot på grund af GDPR-lovgivningen.

I din venindes tilfælde, er hun velkommen til at kontakte vores skadesafdeling på 70121416.

Det er fuldstændig korrekt at der i rigtig mange tilfælde kræves digitale samtykker.

Forsikringsselskaberne er også underlagt af Databeskyttelsen.

Håber at din veninde får løst udfordringen.

Hurtig vejhjælp

Hurtig vejhjælp - høflig og god betjening

7. september 2026

Hej Annette.

Dejligt at du havde en god oplevelse med Alka vejhjælp - det glæder os.

Annette, Alkas Social Media Team

Dejligt med et forsikrings check efter…

Dejligt med et forsikrings check efter endt skadesforløb.

Hej Lasse.

Tak fordi du påskønner vores forsikringstjek efter endt skadesforløb - det er vi glade for.

Venlig og hjælpsom.

Hej Gitte.

Vi er glade for, at du fik en venlig og hjælpsom betjening fra os.

Annette, Alkas Social Media Team

Jeres medarbejder var meget flink og…

Jeres medarbejder var meget flink og også kompetent og en "god sælger"

Hej Leif.

Tak for din anmeldelse og de flotte stjerner.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder.

Gode hjælpsomme medarbejder

Gode hjælpsomme medarbejder

Hej Pia.

Vi er glade for at høre, at vi har gode hjælpsomme medarbejdere.

Annette, Alkas Social Media Team

Sælgeren af forsikring var mig lidt for…

Sælgeren af forsikring var mig lidt for anmasende

Hej Anna-Grethe.

Det er vi da kede af at høre og det har ikke været hensigten.

Er helt sikker på, at vores medarbejdere blot ville sikre sig, at du var godt forsikret.

Vedr sundhedsforsikring

Faglig, tillidsvækkende og kompetent medarbejder

Hej Charlotte.

Tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en faglig og tillidsvækkende betjening af os.

Annette, Alkas Social Media Team

Rigtig god oplevelse med Oliver…

Rigtig god oplevelse med Oliver Raundrup.Han var venlig,imødekommende og professionel,og han gjorde det nemt og overskueligt at skifte forsikring.
Kæmpe ros til Oliver☺️

Hej Dragan.

Tusinde tak for din anmeldelse og de flotte stjerner.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med os og velkommen til Alka forsikring.

Beskeden er givet videre til vores dygtige medarbejder.

Annette, Alkas Social Media Team

Dårlig oplevelse efter udskiftning af bil når man altid har været kunde i alka

Bedre aftale ved udskiftning af bil når man altid har været kunde ved alka

Hej Jørn.

Tillykke med din nye bil.

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse efter udskiftning af din bil - det var ikke hensigten.

Ved beregning af en pris på en bilforsikring tages der højde for mange parametre.

Blandt andet beregner vi ud fra data på den nye bil, kundens alder, aciennitet, kørsels forbrug, skader, adresser mv.

Køber kunderne en ny bil, som er nyere, flere HK samt større motor end den tidligere bil, kan dette evt. give en højere præmie.

Dette kan jo også medføre en højere erstatningsudbetaling for forsikringsselskabet.

Gode vilkår .

Gode vilkår .. god rådgivning og kompetente medarbejdere

Hej Maria.

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en god oplevelse med os, hvor der var gode vilkår, rådgivning samt kompetente medarbejdere.

Jeg føler mig SÅ snydt 😡

Er simpelthen SÅ vred. Føler mig totalt til grin af Alka og en tandforsikring jeg ikke kan bruge til en skid 😡
Ved et tandlæge eftersyn får jeg af vide at jeg på sigt skal overveje at få lavet en bro. Tandlægen anbefaler at jeg laver en tandforsikring. Det gør jeg så. Efter noget tid går jeg så til tandlægen for at sætte processen i gang. Da den er færdig, sender jeg en skadeanmeldelse med de oplysninger de ber om. Alka får adgang til mine røntgen billeder samt journal. Så går der 3 uger og så får jeg et afslag. Begrundelse, min tandlæge har skrevet i journalen at hun anbefaler jeg får lavet en bro. Og DET skulle hun aldrig havde skrevet, for det er skrevet før jeg købte forsikringen også selvom behandlingen gik i gang EFTER jeg havde købt forsikringen. Og den kvinde fra Alka jeg havde i røret, da jeg bad om en forklaring, havde den frækhed at sige; Det skal tandlægen da ikke blande sig i om du skal oprette en forsikring eller ej….. behøver jeg at sige; Der skiftes forsikringsselskab hurtigst muligt 😡

Hej Marianne.

På grund af GDPR-lovgivningen har vi ikke mulighed for at få ind i de enkelte sager her på Trustpilot.

Jævnfør vores forsikringsbetingelser står der anført at forsikringen ikke omfatter behandlingsudgifter eller hvis et evt. behov er opstået før forsikringens i krafttrædelse.

Vi er kede af, hvis du er nødsaget til at skifte forsikringsselskab og håber at du bliver glad for det nye selskab.

Annette, Alkas Sociale Media Team

Dårlig tilbagemelding

Skrev en anmeldelse i går 8/9 omkring manglende tilbagemelding på flere mail, både fra hjemmesiden og direkte fra kundeservice. Samtidig bad jeg om at blive ringet op den 9/9 mellem klokken 11 og 12. Det skete så heller ikke. Men i dag fik jeg en besked fra ALKA at det jeg havde oplevet og det jeg beskriver, at det var de meget kede af. SIKKEN OMGANG PLADDER, det beviser igen, at personer som ikke synes om ALKA LUKKER MAN NED.
Har nu idag tegnet en forsikring med samme dækning 1020 kr billigere. SÅ TJEK LIGE JERES FORSIKRINGER.

Hej Bo.

Vi har de sidste par dage været udfordret med vores kundehenvendelser på grund af teknisk fejl, hvilket vi naturligvis beklager.

Kan se ud fra din anmeldelse, at du nu har modtaget et svar.

Vi er kede af, at du er nødsaget til at skifte forsikringsselskab og håber at du bliver glad for det nye selskab.

God og venlig samtale

Hej Nick.

Det glæder os at du havde en god og venlig samtale med os, da du talte med os.

Tak for de flotte stjerner.

Rigtig god service.

Rigtig god service.

Hej Mette.

Jeg er glad for, at du har fået en rigtig god service.