Jeg fik en god service da jeg ringede og skulle have en knallert forsikring, dog ville han ikke gå lidt mere ned i pris da jeg syns den er dyre end andre forsikringsselskaber jeg vil derfor overvej... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Der kan være mange penge at spare

Klausdalsbrovej 601, 2750, Ballerup, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Vi har været kunder hos Alka i en årrække, og vi er utrolig tilfredse med den service og hjælp, vi har fået. Trygheden viser for alvor sin værdi, når man har brug for den, og Alka har været der, når vi havde behov for hjælp.
Alene i 2026 har vi haft brug for vores rejseforsikring og haft en glasskade på bilen. Tidligere har vi også haft en tyveriskade, en indboskade samt brug for vejhjælp.
Alle vores sager er blevet håndteret hurtigt og professionelt. Vi vil især fremhæve den akutte hjælp gennem rejseforsikringen via Falck Global Assistance. Lægen Claus var en kæmpe hjælp og utrolig betryggende at tale med i en svær situation. Det gjorde en stor forskel for os.
Vi er meget taknemmelige for den hjælp, vi har fået fra Alka og Falck Global Assistance.
5 store stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Besvarelse fra Alka
Lad være med at købe en Tandforsikring hos Alka, de snyder med hvad deres Tandforsikring dækker!
Jeg fik lavet en omvendtrodbehandling, og sende regningen ind til Alka, men det afviste den bare unden en grund, og de har stadig ikke svart på min klage!
Der står at forsikringen dækker huller!

Besvarelse fra Alka
De var ok men lidt træt af de ringer så sent

Besvarelse fra Alka
Er kunde i forvejen, og bestilte 2 nye forsikringer over hjemmesiden og det spillede bare. Kan kun anbefale Alka

Besvarelse fra Alka
Jeg har tegnet en forsikring hos alka. Og blev i den forbindelse lovet gavekort 15 dage efter forsikrimgsopstart. Nu har jeg efter gentagende forsøg ikke fået det og de søger ikke at løse problemet hvor ved jeg vurdere det er en form for falsk markedsføring.

Besvarelse fra Alka
Vi skulle bruge en hundeforsikring, men ville gerne være bedre dækket if til livsforsikringen. Vi havde allerede holdt ALKAs hundeforsikring op imod en række andre, på markedet, og det var dét eneste pkt vi havde brug for at være bedre dækket end det der er tilgængelig ved direkte online bestilling.
Det var intet problem! Og vi fik oprettet forsikringen med det samme :)

Jeg blev guidet godt igennem bestillingen og det hele var klar på 5 minutter

Besvarelse fra Alka
Super service,hurtig montering og så var vi køreklar.

Besvarelse fra Alka
Min rejseforsikring hos Alka var steget med ca 35%, i den nye police, blev jeg gjort opmærksom på at jeg kunne opsige min forsikring hvis jeg ikke ville godkende stigningen, jeg skulle bare ringe til dem.
Jeg opsagde min rejseforsikring i juni måned, med udløb i september, jeg bad samtidig om en skriftlig bekræftigelse på opsigelsen, efter 14dage havde jeg stadigvæk ikke modtaget nogen bekræftigelse, efter flere mail beskeder til Alka uden at jeg kom videre med sagen, valgte jeg at flytte alle mine forsikringer i Alka til et nyt seriøst forsikringsselskab, nu her i september fik jeg en rykker for “min” dyre opsagte rejseforsikring , hvor inkompetent har man lov at være?