Bestilte et kranksæt søndag kl. 13.45. Leveret mandag kl. 14. Desværre var passede det ikke på cyklen. Ringede til firmaet. De tog telefonen i løbet af et minut. Kompetent medarbejder som fandt det r... Se mere
Jeg er ærligt talt i chok over den service, jeg har fået hos Alex Cykler på Kongelundsvej. Jeg betalte 550 kr. for at få udskiftet et kabel. Allerede efter cirka én måned faldt endehætten af... Se mere
Bestilte mine vare kl ca. 18:30. Havde dem dagen efter kl. 11 om formiddagen. Trods afstanden måske ikke var så lang, så det alligevel top nice og have sine bestilling på den korte tid, så man kan k... Se mere
Købte en Norden Ellen damecykel til min datter. Efter 3 måneder faldt baglygten af cyklen, men det var kun lygten/lygteglasset. Bagbeklædningen sad stadigvæk på cyklen. Lygten/lygteglasset er tabt... Se mere
Svarer typisk inden for 1 uge
Dårlig kundeservice og priser der…
Dårlig kundeservice og priser der stiger fra dag til dag. Jeg havde lagt en ordre hos dem men de havde tekniske problemer så de skrev til mig at min ordre var blevet annulleret og jeg måtte lave en ny ordre. Den nye ordre ville koste mere end den gamle fordi prisen på det ene produkt var steget og så var det også udsolgt i mellemtiden så jeg fandt et andet sted at handle.
Kedelig oplevelse
Fik samlet en cykel til min datter for ca 3 uger siden og fint arbejde og betalte 349 kr for dette 2 uger siden kommer jeg så med en cykel til mit barnebarn og skal have den samlet og nu koster det pludselig 600 kr og ka mit barnebarns cykelkurv kommet jeg ind med lidt senere hvor min datters var med cyklen med det samme.
Så sørg for at få en pris her inden i indlevere noget som helst og få det skrevet ned på jeres slip. Her kommer jeg i hvert fald ikke tilbage til.
Fantastisk service
Fantastisk service!
Cyklen blev leveret i løbet af 48 timer, alle delene var allerede samlet og oveni købet fik jeg et par gratis pedaler 👌 Varm anbefaling herfra!
Altid virkelig god kundeservice
Altid virkelig god kundeservice.
Har handlet der meget og har intet dårligt at sige. Skud ud til hende med de mange tatoveringer på Kongelundsvej, som hjalp mig med skruen til min pedalpind idag.
Kan kun anbefale dem.
Lyn hurtig levering!!
Længere levering!
Længere levering!
Desværre ikke samme speed som de øvrige i online delen ! 1-4 dages levering er ukonkret , jeg bestilte lørdag, har rykket i dag onsdag og vupti vi sender idag onsdag så, desværre er de 1-4 dage ikke holdt før det er fremme, øv øv når man står og mangler - hvis hastighed er nummer et så prøv cykelge..xx ( men må desværre ikke skrive konkurrentens navne i anmeldelser men prøv Google🤓, ca samme pris men tær på dag til dag levering…
Hurtig Levering af Kildemoes Lukket…
Hurtig Levering af Kildemoes Lukket kædeskærm samt gerskifter. pakke nr 049737194965
På hjemmesiden skriver man at XL er…
På hjemmesiden skriver man at XL er normal størrelse i regntøj, men XL svarer overhovedet ikke til XL.
Det er så okay, MEN, så skal man betale 39 dkk for at tilbage sende samt oven i købet printe en returseddel ud selvom nærmest ingen har printere idag.
Det får ikke mig til at turde købe ved Alex-Cykler.dk igen desværre.
Super kundeservice
Hurtig forsendelse af varen. Da en cykelslange har en fejl, svarer firmaet samme dag på mailen at de fremsender en ny. Få dage efter modtog vi en ny cykelslange uden fejl. Super kundeservice. Her kommer vi til at handle igen :-)
Meget hurtig service og levering af…
Meget hurtig service og levering af varen dagen efter i nærboks.
Der var dog en fejlbeskrivelse i beskrivelsen af produktet.
Jeg ringede kundeservice op og fik fat i Daniel.
Ingen problemer, de beklagede og sendte det korrekte produkt, uden beregning for mig og allerede igen dagen efter, ligger det rigtige produkt i nærboksen.
Det første produkt, kunne jeg bare beholde.
Så 5 ud af 5 stjerner, det var så fint og jeg bestiller meget gerne igen fra alex-cykler.dk
Fantastisk service
Jeg har netop købe en ny cykel hos Alex cykler. Jeg oplevede fantastisk service -både ved ejeren Brian men også hans medarbejdere, som er super venlige og imødekommende. Jeg har handlet i butikken flere gange og er altid blevet mødt med et højt serviceniveau og professionel vejledning. Jeg kommer bestemt igen og vil klart anbefale andre at handle hos Alex cykler.
Dårlig
Har lige købt en oplader til min elcykel den virkede så
Ikke fik en ny den virker så
Heller ikke. Fandt så ud af de er købt på Wish. Det bare mega nederen når man sku ha vært ude at cykle med familien
Virkelig god service!
Skulle bruge en gave som pt var udsolgt - Alex cykler ringede med det samme de fik vareren samt sendte den afsted med det samme, så jeg lynhurtigt fik gaven hjem.
Upålidelig og dårlig kundeservice
Jeg skulle bruge en specifik trøje søndag til en særlig lejlighed. Jeg ringede fredag for at sikre mig, at jeg kunne hente den i butikken på Amager lørdag, hvis jeg købte den online. Det blev jeg lovet.
Lørdag morgen modtager jeg en mail om, at trøjen ligger klar i butikken. Derfor tager jeg den lange tur i styrtende regnvejr med min søn for at hente den. Da jeg gennemblødt ankommer til butikken får jeg at vide, at trøjen først kommer mandag, da de har glemt den på lageret. Det har de så også skrevet i en mail en time efter den første mail, som jeg ikke har set, da jeg ikke tjekket mail løbende lørdag morgen.
Resultatet er, at jeg har brugt en formiddag med min søn til en frugtesløs tur i silende regn, og at jeg nu ikke har muligheden for at skaffe trøjen til søndag, hvor jeg skal bruge den.
Det eneste cykelhandleren kvitterede med var et indifferent ‘beklager’, og primært af den grund skriver jeg denne anmeldelse.
Super kundeservice.
Super kundeservice.
Havde bestilt 3 vindjakker og nogle sokker mandag. Blev leveret med GLS tirsdag, hvor der kun var 2 jakker. Ringede til kundeservice kl. 15 og han eftersendte straks en jakke mere som blev modtaget onsdag kl. 10.
Hurtig, effektiv og god service👍.
/Palle Broberg
Virkelig serviceminded personale
Nem bestilling på hjemmesiden, bestilte til afhentning og prøvede inden jeg besluttede mig. Skulle igennem en del trøjer, de var rygende travlt grundet ferie, men blev kun mødt af venlighed og imødekommenhed, noget andre butikker kunne lære meget af.
Kom afsted med den rigtige cykeltrøje og en rigtig god oplevelse. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Nemt og hurtigt
Nemt, ved min ordre kunne jeg hente varen et par timer senere efter bestilling, på Kirstinehøj. Min vare var billigere end alle andre steder. Top!
Hurtig levering og god pris
Virkelig dejlig hurtig levering af en Abus cykelhjelm og god billig pris!
Super sted at handle og fantastisk…
Super sted at handle og fantastisk kundeservice. Jeg havde fået en cykelhjelm hjem med lygte, men lygten duede ik, og så havde jeg bestilt en forkert hjem, så jeg fik fat i en der hed vicky, som gav en fantastisk service og sendte en ny cykelhjelm og endda opgraderet til den jeg gerne ville købe til at starte med.
Så tusind tak for det!
Super´- Hurtig levering og fik en…
Super´- Hurtig levering og fik en virkelig god betjening i forbindelse med en vare jeg ikke kunne få til at virke.