Vi var noget bekymret for at booke en bil hos Aloma/Enterprise efter så mange dårlige anmeldelser herpå trustpilot men det var det eneste udlejningsfirma der stadig havde ledige biler fra Aa... Se mere
Jeg kan ikke anbefale Alamo/Enterprise. Lejebil var booket måneder før min rejse (i München)og alligevel måtte jeg vente over to timer (jeg var ikke den eneste, der ikke fik bil til tiden)ford... Se mere
ADVARSEL! Lej aldrig bil hos Alamo København lufthavn. De prøvede at snyde mig. Påstod jeg måtte hefte for en skade på bilen jeg kunne dokumentere på photo eksisterte ved udlejens start. Selv om det... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Visit Alamo Rent A Car for great value car hire and the latest Hot Deals. With over 1000 convenient locations throughout the UK, Europe, USA, Canada and the rest of world, book your car hire with Alamo online today.
Danmark
- www.alamo.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Vær opmærksom på at blive snydt hvis du lejer gennem Almao
Havde bestilt dn Skoda oktavia. Fik jeg besked på at jeg stod opført som udlandsdansker. I ordren havde jeg skrevet min Danske adresse.
Da kan man ikke gå ud fra at jeg er udlandsdansker. Fik bare besked at jeg skulle havet læst terms & condotions.
De tilbød mig en minibus med 9 sæde. Den takkede jeg nej tak til.
Booking siden har nægtet at tilbagebetale depositum.
Tror fejlen ligger i at de ikke havde flere biler inde.
Alt i alt så skal jeg ALTDRIG leje bil der i fra. Og vil fraråde alle at holde sig væk fra Almao.
Pas på, i bliver snydt
Jeg vil advare folk for at leje biler her, jeg har lejet en Mustang Cap hjemmefra til en pris på 3300 kr for 6 dage i lasvegas, da vi ankommer bliver jeg spurgt om jeg skal være med i et cirkus, da vi ikke kan være i denne her bil, de giver mig en anden bil men er en minivan med 7 sider, den koster 2847,70 på deres hjemmeside for 6 dage, jeg har nu betalt 9000kr for 6 dage og de vil efter 2 mdr ikke give mig penge tilbage,da rester er gebyr for anden bil, manden der mailer retur til mig, kan ikke se der er nogen problemer med prisen, jeg er dybt rystet og går til ekstrabladet nu
Er totalt spasset oversat til dansk
Har lige bestilt bil til dansk lufthavn.
Bestillingsproceduren er totalt spasset oversat fra engelsk til dansk.
Bilen som vi havde fået bekræftet at…
Bilen som vi havde fået bekræftet at leje, var ikke til stede, så de tilbød en opdagering. Da vi kommer hjem, opdager vi, at de har opkrævet dkr 1.700,- for opdagerigen. Hvilket vi mener er forkert, da det ikke er vores skyld, at bilen ikke var inde, som de havde lovet os.
De prøver at få kunderne til at betale deres skader
Min kæreste og jeg havde lejet en bil i Fort laurderdale i 1 månede. Først bryder bilen sammen og vi må køre til Miami for at få den byttet. Vi får her en truck istedet for en mustang som vi havde betalt for. Vi får dog at vide vi kan køre til fort Lauderdale og bytte den til en mustang et par dage efter. Vi får så igen byttet vores bil til en mustang og alt er fint. Da vi kommer hjem til hotel opdager vi at den har en rids på den ene side, som er blevet malet over. Min kæreste ringet til alamo for at informere om det, og hende i telefonen siger det lyder som noget de selv har gjordt og at vi bare skulle sige det ikke var os. Da vi indlevere bilen, bliver bilen godkendt og vi går ind for at få bilen betalt og det hele. Her står så en medarbejder der vil ud og undersøge bilen(som nu var blevet kørt til et andet sted) og hun blev ved at holde fast i at det var os der havde lavet skaden. Vi fik ikke lov at gå før vi havde betalt et depositum på 500 USD.. Hun siger så de vil gennemgå deres overvågning fra den dag vi hentede den. Vi er meget sure og vil bare gerne væk derfra, men lige inden vi går opdager vi at de også har taget penge for at vi har afleveret en bil med Tom tank. Øøh vi stod med kvittering på at den lige 5 min inden var tanket fuldt. Medarbejderen siger "øhh jah det kan jeg godt se" og vi får pengene igen.. Værste firma nogensinde. Og vi har intet hørt fra dem...
Undgå Alamo i Split
Jeg fik ikke udleveret min bil i Split Lufthavn. Manden ved skranken var ikke villig til at samarbejde eller finde en løsning og ville kun tage imod kreditkort til depositum. Selvom jeg stod og viftede med flere andre kort og kontanter.
I øvrigt var det den eneste skranke, der ikke var lang kø til. Det er sjældent et godt tegn.
Lejede bil i Kastrup
Lejede bil i Kastrup, Købehavn
Meget professionel og venlig betjening. Ingen skjulte gebyrer. Jeg lejer kun hos Alamo i København fra nu af.
Lejede denne gang bil hos Alamo i CPH…
Lejede denne gang bil hos Alamo i CPH da de kunne tilbyde den klart bedste pris.
Havde booket en Ford Focus med manuelt gear, men fik en Skoda Octavia med automatisk gear.
Der var ingen skjulte gerbyrer da jeg afleverede bilen og alt fungerede som det skulle.
HOLD JER LANGT VÆK!!
HOLD JER LANGT VÆK!!! Vi afhentede bil i Orlando. Havde betalt alt hjemmefra gennem rejseselskab. Ved afhentning gjorde vi det meget klart, at alt var betalt hjemmefra, hvilket medarbejderen bekræftede. Opgradering var ALDRIG på tale! Han havde travlt med at få mig til at skrive under hele 9 steder - ren formalitet, som han sagde! Med meget små bogstaver stod imellem alt muligt andet ordet opgradering! Det kostede os 597 USD! SÅ ufine forretningsmetoder!!! Undrer mig over at et rejseselskab med et ellers godt omdømme kan stå inde for sådan et biludlejningsfirma??? Vil fraråde ALLE at bruge Alamo!
Vælg aldrig Alamo!
Vælg aldrig Alamo!
Vi skulle afhente bil i Tampa airport. Det blev fra starten et forsøg på mersalg og lokken i fælder, så de kunne tage store beløb.
Det var vi klar over og sagde blankt nej, hvilket fjernede enhver service fra personalet, som tangerede uforskammethed.
Vi slap ud af deres klør, og havde en god ferie!
Men, men...... 3 måneder efter hjemkomst begyndte de så at trække penge på vores konto.
Hvilket vi var helt uforstående over for, da vi ikke mente vi skyldte nogen noget. Vores rejsearrangør, siger så det er helt almindeligt! ( men hvorfor blev vi så ikke advaret, eller hvorfor bruger man så Alamo? DANexplore, Randers)
Vi har nu en kamp med Alamo, som netop har svaret at det gælder, Leje af GPS og at vi afleverede bilen uden benzin.
Der står på vores kontrakt at GPS er inkluderet ( integreret i bilen)
Vi tankede bilen helt op, da vi afleverede den ( Har kvittering)
Da vi afleverede bilen i Orlando airport, krydsede en ansat alt af og sagde alt var i orden ( han tjekkede også benzin).
Vi er trukket tre beløb og det største er kr. 1100.-
Så pas på! Virker som om det er planlagt af Alamo. Man kan jo se mange der rejser til USA er udsat for det samme som kunde hos Alamo.
Man kunne jo også som rejsearrangør (DANexplore, Randers) opførersig som et ansvarligt firma, og forsøge at sikre sine kunder, eller vælge anden leverandør af biler?
Ingen problemer ved bestilling
Ingen problemer ved bestilling, og ingen forsikringer som vi var tvunget til at vælge. Da vi ankom i lufthavnen var processen for at få udleveret bilen ikke helt gennemskuelig. Ingen problemer/ventetid ved returnering af bilen og vi blev ikke opkrævet nogen extra udgifter.
Ville ALDRIG anbefale!!!!!!
Ville ALDRIG anbefale til selv min værste fjende at benytte Alamo!!! Det er til dato den værste oplevelse, jeg nogensinde har haft med et biludlejningsfirma. Manden ved skranken forsøgte at snyde os FLERE gange ved at oversælge ALT til os, selvom vi gentagende gange sagde nej og bad om at få lov til at komme videre. Alligevel blev han VED OG VED! Tilsidst følte vi os så pressede, at vi gik med til en opgradering. Først startede sælgeren på 800 dollars, hvorefter vi fik ham pruttet ned til 300 dollars. Vi havde i forvejen hjemmefra betalt 8.000 kroner for billejen. Da vi så kommer ud til bilerne, så får vi slet ikke den bil, som vi havde betalt for opgradering for, men den bil jeg havde bestilt hjemmefra! Og kan ikke få pengene tilbage!!!! Absolut det værste firma nogensinde, som er decideret ligeglade med kunderne! Og ALDRIG bestil hos Alamo - især ikke hvis du bestiller en GPS med. De forsikrede os om, at den lille GPS, som de giver dig, virker fint. Men det gør den IKKE! Den kan SLET IKKE holde strøm eller finde forbindelse nogen steder. Virkelig ikke en særlig god oplevelse at være midt i Los Angeles for første gang med en GPS, som virker af helvedes til! Så vi måtte oveni købet ud og investere i udlandsdata til vores telefon, så vi kunne bruge den som GPS i stedet. Har kun dårligt at sige om dem!
Snød os for flere hundrede dollars
Alamo i LAX snød os for flere hundrede dollars ved en opgradering af bil. Da vi efterfølgende spurgte efter en skriftlig forklaring og et regnestykke på den merpris vi IKKE var blevet adviseret om, blev vi bare trukket rundt i manegen uden at få fremsendt noget som helst, der kunne understøtte deres krav. PAS PÅ hvad I bliver lovet af dette firma! Sørg for at få ALT på skrift!!!
Verdens største ros til Alamo
Jeg har simpelthen ikke andet end rosende ord for Alamo i CPH Lufthavn. Jeg er udenlandsdansker og havde ringet til dem i forvejen fordi jeg ikke var sikker på de kunne acceptere mit kort til depositum betalingen. Talte med en skøn medarbejder (Jeg mener hun hedder Anne - hende med den sorte kjole), som sagde at vi nok skulle kunne finde ud af noget. Da jeg så ankommer er der dels fantastisk søde medarbejdere, dels en uventet upgrade af bil og vigtigst af alt gik de langt over forventning i forhold til almindelig service. Jeg havde en god bil at køre i, som kørte upåklageligt, og afleveringen af bilen var ligeså smooth som jeg havde håbet på. Så jeg vil til enhver tid leje fra Alamo igen!
Er simpelhen så skuffet ....
Er simpelhen så skuffet ....
Min mor er på besøg fra Tyskland og har lejet bil hos jer.
Ved afhæntning blev der forklaret at hun skal betal 6 kr oveni Per dag fordi hun skal ha vinterdæk på. Ellers vil hun få en bil med sommerdæk.
Hvad er det for noget mode at tjene peng på? Min mor vælgte fuldkasko for vær sikkert og så skal hun oveni betal den her fuldstændig kroteske peng.
Tænk i gider gå på kompromi med jeres kundernes sikkerhed i stedet yde den service i vintermåneder ....
absolut under alt kritik
Billeje med små og lidt større udfordringer
Vi var på Kreta lidt uden for sæsonen, og var derfor "nød" til at leje bil. Vi var lidt betænkelige ved, at firmaet ikke lå i selve lufthavnen, men det var faktisk det firma, som havde fået de bedste anmeldelser, så vi endte med at vælge det.
På vores papirer fra Alamos stod der, at vi ved ankomsten skulle forlade terminalen og gå ned mod en stor busholdeplads. Det viste sig, at der stod én fra firmaet i ankomsthallen og ventede på os. Det gav den del forvirring. Vi blev kørt i minibus ud til Alamo.
Ved udleveringen ville Alamo ikke godtage vores hævekort, fordi der stod "Debit" på det, som er noget nyt ifg. dansk lovgivning. Heldigvis havde vi også et "gammelt" med, ellers havde vi mistet bilen samt vores forudbetalte lejebeløb. Undersøg dette grundigt hjemmefra.
Bilen var i fin stand og med automatgear - dejligt. Ingen problemer i ugens løb.
Da vi skulle aflevere bilen, var vi dog lidt kede af, at det ikke var i lufthavnen, at den skulle afleveres. Det var lidt svært, at finde tilbage til Alamo, som vi var kørt fra i mørke ved ankomsten :-) Men ellers gik afleveringen fint - ingen problemer og meget flinke folk.
Der må ændres på proceduren ved afhentningen
Lad mig lige indledningsvis sige, at den bil vi for 4 uger siden lejede i Barcelona for at køre til Frankrig, var upåklagelig. Vi havde bestilt en Opel Astra, men da de var løbet tør for biler i den klasse, blev vi opgraderet til en Ford Galaxy, en opgradering der dog blev meget meget dyr. Bilen var helt igennem lækker og med GPS mm og alt virkede upåklageligt men ........
Da vi skulle afhente bilen, gik vi med Alberto fra udlejningen ud i indhegningen hvor alle bilerne stod. Belært af andres fejl, vidste vi at bilen skulle tjekkes for skader inden vi kørte væk i den. Alberto bad os da også om at gå med rundt om bilen og tjekke den. Han og min mand gik den ene vej rundt, jeg gik den anden vej rundt og vi mødtes foran. Det tog ikke mange sekunder før vi igen var tilbage ved bagagerummet, som vi nu fik åbnet og lagt vores bagage ind. Min mand vil nu starte bilen, men vi må have fået en forkert nøgle for den vil ikke starte. Da min mand er ti skridt fra bilen, vender han sig pludselig om og siger: Hvor er min kamerataske???
Jeg skal spare Jer for alle de næste detaljer, men det går hurtigt op for os, at min mands kamerataske med kameraudstyr for 58.000,00 kr. hans e-bogslæser, hans pas og meget vigtigt, hans cancermedicin - er blevet stjålet. Efter ca. 1 timers gennemgang af videoovervågningsfilm på politistationen i lufthavnen, ser vi en herre der stille og roligt går op og tager tasken op af bagagevognen som står bag ved udlejningsbilen, mens vi går rundt om den for at tjekke for skader. Han vidste præcis hvilken vinkel han skulle komme ind fra og forsvinde i igen, for at gøre det uset. Og det kunne han pga bilens størrelse.
Alberto beder os jo om at være med til at tjekke bilen, og da den står i deres indhegning og det ikke er muligt at tage bagagevognen med rundt om bilen, så anser vi det ikke for at være risikabelt at lade bagagevognen stå ved bagenden af bilen i det halve minut det tager.
Da vi efterfølgende fortæller Alberto hvad der er sket, indrømmer han at det sker MEGET tit, men at han ikke lige havde overskud til at advare os pga travlhed. Øh der var to andre familier foruden os der skulle hente/aflevere bil og de var to på kontoret, så travlt vil jeg ikke påstå de havde. Politiet var meget berørte af situationen. Vi havde fortalt dem at min mand var diagnosticeret med uhelbredelig nyrecancer og hans medicin lå i tasken. Får vi ikke fat på hans medicin, eller finder et sygehus i Barcelona der kan hjælpe os, må vi tage det næste fly hjem og droppe vores ferie. Og som toppen af kransekagen har han mistet sin livsopsparing i kameraudstyr. Udstyr som han stille og roligt siden han var teenager, har opgraderet og gjort bedre og bedre.
Da vi er på konsulatet i Montpellier 4 dage senere for at få et nødpas, fortæller de på konsulatet, at de netop samme dag har haft en ung kvinde inde som også var blevet frarøvet sin bagage i Barcelona Lufthavn. Hun rejste alene med et spædbarn, og da hun vender sig om efter sin bagage efter at have sat sit barn ind i bilen, er der nogen der har stjålet den.
Alamo må simpelthen lave om på proceduren ved afhentningen af biler i Barcelona Lufthavn (det sted i verden hvor dette forekommer aller oftest). Når man kommer ud til bilen, bør det første man gør være, at åbne bagagerummet og sætte bagagen ind i sikkerhed. Derefter kan må så gå rundt om bilen og inspicere den. Skulle der så være noget der gør at man ikke er tilfreds eller andet, ja så må man tage det ud igen, men det sker nok ikke engang lige så tit som det sker at folk bliver frarøvet bagage. Når de ligefrem står hos Alamo og siger at de er bekendt med problemet og at det endda er et stort problem, så bør man ikke tillade at kundernes bagage kommer i fare på den måde. Jeg ved godt at det var vores eget ansvar at holde øje med bagagen, men når vi står i en indhegning og manden ligefrem beder os om at gå med rundt, så regner vi ikke med at risikoen er SÅ stor. Alamo, lav om på Jeres procedure og vær med til at sikre Jeres kunder mod de organiserede kriminelle i Barcelona Lufthavn (og sikkert også andre steder).
Lejede fra Alamo
Lejede bil gennem autorental.com fra Alamo.
Hentede bilen i lufthavnen i Nice.
Hurtigt og effektivt. Ingen kø og meget serviceminded personale. Bilen var en anden model end bestilt men samme størrelse, så ingen anmærkninger.
Aflevering gik også uden problemer eller kø.
Igen, meget venligt personale.
Dejlig behandling i CPH lufthavn
Har kun fået god behandling i cph lufthavn, de havde ikke vinterdæk til bilen jeg skulle have, grundet en fejl fra rentalcars.com dette løste medarbejderen dog til STOR bravour, ingen brok intet andet det blev bare fikset med det samme, jeg har flerer gange lejet her, har altid fået top service og bedre bil end jeg har bestilt.
Super service.
Lejer bevidst biler ud som de ikke kan levere!!!
Har netop været på roadtrip i USA, hvor vi havde lejet og betalt en bil hjemmefra via Alamo.dk. Da vi ankommer til udleveringskontoret får vi oplyst at den type biler slet ikke kan lejes fra denne lokation! Dog har de en bil der er større end den vi havde bestilt, som vi så er nødt til at leje i stedet. Merprisen for denne bil er 2500 kr og da den er noget større og tungere end den oprindelige bil, ender vi desuden med at bruge brændstof for godt 1000 kr mere end den anden ville have kostet os.
Da vi kommer hjem forsøger jeg at få kontakt til Alamo for at klage over behandlingen men INGEN af de mailadresser man kan finde på deres hjemmeside virker!!!
Mit bedste råd er at holde sig LANGT væk fra dette firma! Deres strategi er indelysende - udleje billigt og binde folk på hænder og fødder, så de ender med at betale overpris!!!!