Jeg kan ikke anbefale Alamo/Enterprise. Lejebil var booket måneder før min rejse (i München)og alligevel måtte jeg vente over to timer (jeg var ikke den eneste, der ikke fik bil til tiden)ford... Se mere
HOLD JER LANGT VÆK!!! Vi afhentede bil i Orlando. Havde betalt alt hjemmefra gennem rejseselskab. Ved afhentning gjorde vi det meget klart, at alt var betalt hjemmefra, hvilket medarbejderen bekræfted... Se mere
ADVARSEL! Lej aldrig bil hos Alamo København lufthavn. De prøvede at snyde mig. Påstod jeg måtte hefte for en skade på bilen jeg kunne dokumentere på photo eksisterte ved udlejens start. Selv om det... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Visit Alamo Rent A Car for great value car hire and the latest Hot Deals. With over 1000 convenient locations throughout the UK, Europe, USA, Canada and the rest of world, book your car hire with Alamo online today.
Danmark
- www.alamo.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Intet andet end en positiv oplevelse
Vi var noget bekymret for at booke en bil hos Aloma/Enterprise efter så mange dårlige anmeldelser herpå trustpilot men det var det eneste udlejningsfirma der stadig havde ledige biler fra Aalborg lufthavn.
Vi mødte en smilende, imødekommende og yderst serviceminded ekspedient. Vi havde bestilt en Renault men af uvisse årsager fik vi en anden bil og til endda det bedre så i realiteten en gratis opgradering.
Ekspedienten fulgte os ud til bilen og hjalp med at gennemgå bilen udvendig og skrive ind med det samme i systemet hvis der var noget.
Vi var i tvivl om systemet inde i bilen da det var topmoderne og der hjalp han med det grundlæggende så vi kunne starte vores tur uden nogen form for utryghed.
Vi havde ingen problemer med bilen i de 4 dage vi lejede den og personalet kom selv ud til os på, parkeringspladsen da vi kom tilbage til lufthavnen og spurgte ind til vores oplevelse og om der havde været noget.
Ydermere fik jeg depositummet tilbage inden jeg fløj fra Aalborg så dvs. maks 1 1/2 time.
Ekspedienten fortalte at selvom firmaet har så negative anmeldelser på trustpilot så er der en tilfredshedsundersøgelse der bliver sendt til lejeren via et link man får efter booking og der ligger kundetilfredsheden på 97%. Vi er meget glade for at vi netop endte hos deres firma og en varm anbefaling herfra.
Jeg kan ikke anbefale Alamo/Enterprise.
Jeg kan ikke anbefale Alamo/Enterprise.
Lejebil var booket måneder før min rejse (i München)og alligevel måtte jeg vente over to timer (jeg var ikke den eneste, der ikke fik bil til tiden)fordi Alamo ikke havde én med automatgear som bestilt. Jeg har et handicap som nødvendiggør automatgear.
Efterfølgende viste det sig, at mit kreditkort var hævet 2 gange med billejen incl depositum.
Da jeg skrev til Alamo og medsendte kontoudtog, afviste de at have trukket 2 gange.
Senere mails fra mig blev ikke besvaret.
Nu har min bank overtaget sagen.
Utrolig dårlig service hos Alamo.
Dog vil jeg give 5 ud af 5 uafhængige stjerner til Adrian i bil-returneringen. Han var meget hjælpsom.
Tak for det.
Svarer ikke support telefon
Svarer ikke support telefon. Bil med defekt vinduesvisker
Påstået skade på bilen
Stor advarsel mod dette selskab. De hævdede at der var en skade på bilen da jeg afleverede den, men kan ikke dokumentere at den ikke allerede var tilstede på lejetidspunktet. De sælger sikkert den samme skade til flere kunder. Brug aldrig dette udlejningsselskab
Dårlig service og mangel på…
Dårlig service og mangel på fleksibilitet hos Alamo Rent a Car i Atlanta Lufthavn
Vi har tidligere haft gode oplevelser med Alamo, men efter vores seneste erfaring i Atlanta Lufthavn, vil vi aldrig vælge dem igen.
Vi havde på forhånd lejet en stor bil, som kunne rumme vores familie og bagage. Da vi ankom efter en lang flyvetur på 10 timer + 1,5 times forsinkelse ved afgang, med to trætte børn, blev vi mødt med beskeden om, at de ikke kunne udlevere bilen, fordi vores Mastercard både har en kredit- og debetside.
Alamo påstod, at deres system kun kunne vælge debetsiden (med et kort som vores), hvilket betød, at vi ikke kunne stille garanti – til trods for, at jeg informerede dem om at jeg havde deaktiveret debetsiden via min bank.
Jeg bad dem forsøge en transaktion, men de nægtede pure og tilbød os i stedet en mindre bil, som vi ikke kunne bruge.
Uden nogen form for hjælp eller fleksibilitet fra Alamo forsøgte vi os hos deres konkurrent Sixt, som uden problemer kunne leje os en bil. Dog til en langt højere pris, da vi ikke havde booket på forhånd.
Da vi herefter vendte tilbage til Alamo for at leje den mindre bil, blev vi mødt af en ny medarbejder, som straks tilbød at lave en testtransaktion. Som forventet blev kreditdelen af kortet brugt – præcis som jeg havde forklaret fra start – og pludselig var der ingen problemer i at udlevere vores oprindelige bil.
Ikke så meget som en undskyldning fik vi fra de medarbejdere, der havde nægtet os bilen til at begynde med.
Først senere, da en anden medarbejder spurgte til vores oplevelse, fik vi en stor undskyldning – ironisk nok fra en, der intet havde med sagen at gøre.
Vi har været loyale kunder hos Alamo i mange år, men denne oplevelse med inkompetent og ufleksibel service har gjort, at vi aldrig vil vælge dem igen. Det er uacceptabelt, at kunder bliver afvist uden vilje til at løse problemet – især når en simpel testtransaktion kunne have afklaret sagen fra start.
Vi kan IKKE anbefale Alamo efter denne oplevelse.
Vær forsigtig med at booke bil hos Alamo
Jeg havde booket en bil til afhentning i Kaunas Lufthavn (Litauen), bookningen var sket gennem Ryan Airs hjemmeside, som jeg mange gange har benyttet uden problemer. Jeg havde den forventning, at alt var betalt og klart, og jeg bare skulle hente nøglerne. Imidlertid blev vi mødt med så mange ekstra fee's at vi til sidste nægtede at modtage bilen, da ekstraomkostninger blev mere end den oprindelige leje. Jeg indrømmer, at jeg selv var skyld i noget, da jeg ved en fejl ikke havde medbragt et gyldigt kreditkort (kun debetkort viste det sig). Desuden blev vi udsat for et par fee's som jeg aldrig har mødt før: "late pick up fee" (p.g.a. tidspunktet som var meddelt ved bookingen - ikke forsinkelse). "Cleaning fee" eller valg om at vaske og rengøre bil før aflevering. Desuden en helt urimelig overcharge for kreditkortforglemmelsen (man kunne i stedet have krævet et passende beløb i depositum, frem for en vild forsikringspræmie.
Jeg har efterfølgende kigget min kommunikation igennem i forbindelse med bookingen, og det fremgår i hvert fald i klart nogen steder, hvilke fee's jeg kunne forvente. Heldigvis hjalp firmaet som bookingen var sket igennem, med at få fuld kompensation for bookingen - det viste sig at Alamo havde begået en fodfejl i deres gebyrfælde, så beløbet blev fuldt refunderet. Jeg ved ikke om reglerne varierer fra land til land, men mit råd er derfor at være meget varsom med booking af bil gennem Alamo.
ADVARSEL!
ADVARSEL!
Lej aldrig bil hos Alamo København lufthavn. De prøvede at snyde mig. Påstod jeg måtte hefte for en skade på bilen jeg kunne dokumentere på photo eksisterte ved udlejens start. Selv om det var tydelig at se det var en gammel skade mente Alamo jeg skulle have informert dem om skaden ved udlejens start siden den ikke stod i damaged charts. Det er altså ikke dokumentation nok for dem med billed af bilen før udleje!
Utrolig dårlig kundeservice Alamo
Jeg lejede 2 biler hos Alamo i Salzburg via booking.com en til min søn og en til mig selv.
Da vi skulle afhente bilerne opdagede jeg, at mit kørekort var udløbet. Jeg beder derfor Alamo overføre min bil til min svigerdatter som stod ved siden af mig med et gyldigt kørekort. Dette nægtede Alamo og jeg var nødsaget til at leje en helt ny bil til 7000 kr. Jeg betalte således for 3 biler men lejede kun 2.
Helt urimeligt
Har klaget til Customer Service uden held og de vil ikke oplyse, hvem jeg kan eskalere sagen til.
De henviser hele tiden til terms and conditions men det er stadigvæk utrolig dårlig kundeservice.
Vi lejede en bil i San Franciso hos Alamo elendigt selskab
Vi lejede en bil i San Francisco airport,vores fly fra DK blev aflyst en dag , jeg ringede og skrev til dem , ingen respons , da vi ankom dagen efter fik vi skide balle om vi skulle af annuleret bilen og booket en ny , trods jeg have betalt hele lejen hjemme fra , så den kunne bare være blevet det, den var betalt for 2 uger.
Da jeg spurgte den arrogante dame ved skranken om de havde modtaget min besked , spurgte hun hvor jeg havde bestilt bilen , da jeg oplyste det var Holyday auto, sagde hun det var dem der havde modtaget beskeden om forsinkelsen, så de havde den ikke , bare mærkeligt vi 5 dage senere modtager et svar på min besked fra Alamo.....Elendigt firma , vi lejer andet sted næste gang
Solbriller forsvundet!
Der blev afleveret en Skoda i går 12/3-22
Ca kl 20:30. Alamo CPH lufthavn.
Ringer ind i dag 13/3-22
og taler med en medarbejder og fortæller jeg sad på bagsædet højre side og havde lagt mine solbriller i dørlommen. Kun solbriller. Ingen etui.
Medarbejderen fortæller mig bilen er rengjort i dag og ikke lejet ud siden aflevering i går. Rengøringspersonalet har gjort bilen rent og intet fundet. Hellere ikke I deres lost and found kasse!
De var væk. Han går ned og kigger igen da de stadigvæk har bilen og jeg synes det var mærkeligt. Hvor skulle de forsvinde hen? Intet fundet sagde han.
Snakkede så med en manager og jeg påtalte at jeg synes det var “mærkeligt” og hun kom først med
“Ej men det kunne være jeg havde lagt dem et andet sted”
Men ville så selv gå ned og kigge efter dem. Der var intet! Så de solbriller er væk.
Så de er forsvundet da de gjorde bilen ren eller efterfølgende I DERES varetægt.
Øv situation.
Så pas på med at glemme jeres ting i deres biler!!
Lejet en bil i San Fransisco lufthavn…
Lejet en bil i San Fransisco lufthavn og den stod klar ved afhentningen. Vi kørte 2100 km og den var så lækker at køre i. Det hele har været en god oplevelse, bortset fra, at jeg stadig 2 mdr. efter aflevering, endnu ikke har modtaget mit depositum.
Så bliver man sku lidt træt.
Stjæler dine penge.
Havde booket en bil i CPH, hvor der i bookingbekræftelsen står at det er med fri kilometer. Ved skranken siger medarbejderen så at det er det forresten ikke, fordi jeg bor i Danmark. Hmmm... ikke den bedste start, men ok. Står med 3 børn, det er sent og vi har fløjet i mange timer og vil bare hjem.
Afleverer bilen dagen efter, hvor medarbejderen hårdnakket hævder at der har været røget i bilen. Det har der ikke. Han finder aske i bagagerummet og hans forklaring er at det er havnet der via aircon. Magisk!
En af mine døtre fortæller senere at der lå et skod i bagagerummet, som må have hængt på en af vores tasker. Hvem ved?
Jeg bliver bonet for "specialrengøring" af medarbejderen uanset hvor meget jeg forsikrer ham om at der ikke er nogen som har røget inde i bilen.
Lejer aldrig nogensinde en bil fra Alamo igen. Oplevelsen var så ubehagelig og at blive kaldt en løgner af jeres medarbejder er ikke hvad man må forvente.
I får en stjerne fordi bilen trods alt var rimeligt ny og ren.
Kan man give minus stjerner
Kan man give minus stjerner? Så ville dette firmas udleveringsret i Billund modtage minus 10 stjerner..! Ankom en lørdag formiddag og havde fået oplyst at udleveringen Alamo i Billund åbnede kl 1030. Dette tidspunkt skulle min leje starte. Ved et tilfælde ser jeg at der sidder en person i kontoret kl 1020 og jeg henvender mig. Lidt kort for hovedet oplyser en ung mand i kontoret ved skranken, at han skal have et depositum nu på 5000. Det er muligt men jeg havde ikke helt overblik over hvad dette betød. Det spurgte jeg ind til men han blev mere og mere irriteret. Til sidst oplyste han mig at han ikke ville udleje bilen til mig! Muligt vi havde en konflikt og muligt at jeg havde flere spørgsmål end normalt. Men en attitude som denne hvor en kunde efterlades uden bil må være et absolut lavpunkt! Han var ualmindelig ubehagelig og vred, ikke imødekommende og uoplagt. Det kan man som kunde ikke være tjent med. ALDRIG mere!
Vi havde bestilt en Mercedes-Benz E…
Vi havde bestilt en Mercedes-Benz E klasse, men fik en Opel grandland X istedet. Virkelig dårlig service!!
Dette var i Malaga
Alamo snyder sine kunder
Vi havde i god tid lejet en bil hos Alamo i Malaga lufthavn og forudbetalt hele lejen. Vores fly bliver desværre forsinket. Da vi henvender os til Alamo oplyser de, at bilen er lejet ud til anden side fordi vil kommer senere, det på trods af at vi havde forudbetalt hele lejen for 10 dages lejeperiode. Vi har flere gange forsøgt at få vores lejebetaling tilbagebetalt uden held.
Helt utrolig dårlig oplevelse med Alamo
Lejet og betalt forskud på en lejebil i Ålborg lufthavn og har tilmed informeret om vores flynummer på deres hjemmeside. Da jeg vil hente bilen er kontoret i lufthavnen lukket og den lokale manager gået hjem. Får fat i deres kontor i København, der ikke kan gøre noget og selvfølgelig beklager. Måtte leje en dobbelt så dyr bil ved et andet selskab.
Har lejet biler mange steder, men aldrig haft så dårlig en oplevelse eller oplevet at man ikke kunne hjælpe på nogen måde. Også hos Alamo i øvrigt, men aldrig igen!
Fin bil og god service
Havde bestilt en Skoda i Munchen men blev opgraderet til en Mercedes uden ekstra omkostninger. Bilen var ny og både afhentning og aflevering foregik nemt og hurtigt.
Alt fungerede perfekt
Lejede bil i Basel Airport - hurtigt betjening både ved afhentning og aflevering - hel ny bil - lidt bedre end den der oprindelig var booket - fair priser.
Alamo udlejning i USA virker helt perfekt. Meget gode priser, god service, glimrende biler. Det er anden gang jeg lejer hos dem, men ikke sidste.
Personaler i CPH var yderst fleksible…
Personaler i CPH var yderst fleksible og hjælpsomme da jeg da jeg kom for at hente den lejebil, og hver gang(4 gange) jeg skulle forlænge perioden var der aldrig noget bøvl. Jeg kommer tilbage til Alamo