Har desværre oplevet damages efter mine sidste gæster har forladt min lejlighed her i København. Har anmeldt det til airbnb support og har nu afventet resolutions teamet om at vende retur i mere end 2... Se mere
Vores gæster efterlod vores hus fyldt med skrald og grunden fyldt med cigaretskodder og skrald. Tilmed havde de røget indenfor og vi fik ikke kompensation fra AirBnb uden at vi kunne indsende en re... Se mere
Det er sørgeligt, at Airbnb ikke lever op til EUs forbruger lovgivning mht. transparens angående gebyrer (disse bliver først oplyst efter man har betalt, har jeg fået forklaret af en medarbejder, som... Se mere
LAD VÆR AT BOOKE DANCENTER IGENNEM AIRBNB! De kræver ekstra gebyrer uanset hvor rent du efterlader det. Vi have 3 overnatninger igennem DanCenter, hvor vi bliver opkrævet 1.165 kr. for rengøring... Se mere
Our mission is to create a world where people can belong through healthy travel that is local, authentic, diverse, inclusive and sustainable.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Falsk reklame - ingen værtsgaranti
Jeg har som host brugt Airbnb til at udleje min bolig.
Gæsterne har altid været respektfulde og har passet fint på lejligheden. Efter en del udlejningen er jeg blevet superhost som skulle give en række fordele - bla. forbedret service. Airbnb har desuden en “værtsgaranti” som eftersigende sikrer værten mod hvis noget skulle gå i stykker.
Desværre har min seneste gæst ødelagt vaskemaskinen hvilket har forudsaget en vandskade i køkkenet.
Gulvet skal skiftes og køkkenet har været ubrugeligt i over en måned. Desværre så har Airbnb afvist alle forslag om en løsning eller kompensation for den ødelagte vaskemaskine og reparation af gulv.
Processen har været plaget af et ikke-eksisterende service mindset fra Airbnb, et utal af langsommelige dokumentationsprocesser og ingen hjælp fra nogen medarbejdere fra Airbnb.
Det er falsk reklame at have en “værtsgaranti” når man som udlejer ikke kan blive kompenseret det mindste for ødelagte ting og efterfølgende gener grundet et ødelagt køkken. Airbnb’s håndtering af sagen har gjort at jeg har slettet min bruger da jeg ikke kan se mig selv støtte op om en forretningsmodel som misleder sine brugere.
Jeg råder samtidig alle andre værter til at overveje deres engagement med Airbnb da der ingen hjælp er hvis noget går galt.
Prøvede det for første gang da jeg i…
Prøvede det for første gang da jeg i sidste øjeblik skulle til Ed sheeean i Odense. Udlejer var meget fleksibel og sød da hun lod mig og en vinde bo på et et-mands værelse uden ekstra gebyr. Absolut ingen problemer.
Ankommer til et hus hvor der er tydlige…
Ankommer til et hus hvor der er tydlige spor efter rotter samt en kraftig lugt af kloark / toilet. Prøver at kontakte værten uden held.
Vi må derfor forlade stedet.
Airbnb "holder" med værten da der på billeder ser rent ud.
Ikke engang regørings gebyr bliver refunderet.
Hvis man kunne give nul stjerner var det på sin plads.
Huset hedder "gemütliches Ferienhaus in Küstennähe" på Airbnb
Når man læser Trustpilot er det uforståeligt at nogen bruger Airbnb
Jeg afmeldte en lejer 5 uger før de skulle komme fordi ville have hund med som ikke var tilladt i huset, det kostede en straf på kr. 328,- som Airbnb bare stjal ved næste udbetaling....
Jeg HADER airbnb
Jeg HADER airbnb!
Der er absolut ingen sikkerhed stillet til den rejsende!! Værter annullere overnatninger mindre end en uge før tid!
Havde en 2 timers diskussion med en engelsktalende medarbejde (for der findes åbenbart ingen danske, som man kan forklare sine frustrationer til) Han oplyste, at den rejsende var sikrede ved at en vært afbestiller, for så skal han/hun betale et gebyr. Men gæt til hvem!? Til Airbnb! Og ikke til den rejsende! Hold nu op, hvor det dog hjælper en videre i søgningen! TAK FOR INGENTING!
Bare stop jeres uduelige og latterlige firma..
Airbnb snyder os for penge!
Under vores rejse lovede Airbnb os refundering af vores ophold, da beskrivelsen af bookingen ikke stemte overens med virkeligheden. Efter hjemkomst nægter de at give os vores penge!
Jeg er chokeret over at airbnb
Jeg er chokeret over at airbnb. Er fuldstændig umulig at komme i kontakt med. Der må være nogle ansvarlige der sidder med røde øre nu. Jeg har et juridisk spørgsmål som gælder sikkerhed på personer og jeg kan ikke komme i kontakt med nogle. Nu må jeg tage fat i politiet , da der står personlig sikkerhed på spil.
De er enige om at billedmaterialet er…
De er enige om at billedmaterialet er grotesk, og at rengøringen på ingen måde var i orden. Alligevel er der ingen penge retur, grundet deres politik. De lytter mere til udlejer end til de kunder der kommer til svineriet, på trods af billeder. Man kan tilsyneladende udleje alt igennem airbnb, hvis man har nogle flotte billeder fra en mægler i Ålborg.
SVINDEL OG FUP!!!! DE BEDRAGER!!!
ALDRIG ALDRIG ALDRIG BENYT JER AF AIRBNB!
DET ER FUP OG SVINDEL
Der blev pludseligt hævet 1200kr på min konto ud i det blå hvor jeg så opdager at de har foretaget en bookning som jeg på intet tidspunkt har GODKENDT eller ventet på som skulle blive bekræftet.
Jeg ringede ind med det samme efter 4 minutter eftersom jeg altid modtager en SMS fra min bank hvis der bliver hævet penge.
Jeg ringede som sagt ind til Airbnb allerede efter 4 minutter hvor jeg kom igennem til en kvinde der sagde at jeg ville modtage 100% min fulde refundering og jeg skulle gå ind og annullere bookingen fordi hun godt kunne se systemet havde lavet en fejl. Hun lovede mig at jeg ville høre fra dem indenfor 1 time, men efter 2 timer hørte jeg stadig intet.
Jeg ringede dem op og fik snakket med 5 forskellige. De blev ved med at sende mig rundt til en masse forskellige mennesker og når jeg snakkede i øst snakkede de i vest. De har ingen menneskelig forståelse overfor situtationen, lytter ikke til og kan næsten ikke engang snakke engelsk.
De lover noget over telefonen men når du ber dem om at sende en bekræftelse på mail om det de lover, gøre de alt for snakke udenom og sender dig en "system mail". De vil på ingen måde sende en mail som bekræftelse på deres ord.
Jeg har aldrig nogensinde oplevet i mit liv så en elendig service eller prøvet at blive fuppet på denne her måde.
Jeg har mistet al min respekt for Airbnb og skal aldrig nogensinde benytte mig af deres hjemmeside.
Eftersom jeg har oplevet det her kan jeg heller ikke lade være med at tænke på hvor ubehageligt det er at de har et billede af mit pas. Hvem ved hvad de kunne finde på.
Deres medarbejdere er nogle fra Indien der sidder i Canada og som ikke kan formulere sig korrekt, så det er til at forstå.
Udover det så bliver de ved med at køre på deres "politiske regler" som jo aldrig nogensinde vil finde sted i Danmark.
Jeg fraråder ALLE til at oprette sig som bruger, sende billede ind af sit pas, sætte sig i dialog med dem for det er ikke andet end stress, frustration og bedrageri.
Jeg er i CHOK!!!!!
Aftale aflyst uden grund
Vi havde fundet en lejlighed i West Hollywood som skulle bruges en uge i Juli og skrevet med ejeren for under 1 måned siden. Men den er lige blevet aflyst uden grund og lejligheden er fjernet fra Airbnb, så nu er det forfra med at finde en.
Det mindste man kan forlange er at Airbnb giver en begrundelse.
Airbnb og hele deletanken er jo…
Airbnb og hele deletanken er jo sympatisk. Det var nu 5. gang jeg brugte dem. Et par småværelser i Danmark var helt i orden, men længere og dyrere ophold i udlandet tror jeg er risky business. Et ophold i Philippinerne gav et lille og utilstrækkelig godtgørelse, mens det fornyligt gik helt galt i Israel. Her modtog jeg besked om at aftalen var "annulleret", efter at jeg havde indbetalt 3.500 kr. Ærgerligt, tænkte jeg og ifølge deres annulleringspolitik ville jeg få pengene tilbage dagen efter at jeg skulle være tjekket ind (på Hotel Queen of Sheba, Eilat. Her har Charly et værelse, som lød rigtig godt).
Netop hjemvendt undersøgte jeg sagen. Ingen penge, idet det åbenbart var mig der havde annulleret, fordi jeg ikke havde betalt det det resterende beløb på ca. 2.700 kr. Jeg havde skiftet kort og ikke fået fortalt Airbnb det, derfor var jeg blevet oplyst om det på min mail. Nu var det en penge sag mellem Charly og jeg. Han havde opfordret til kontakt via WhatsApp. De sidste uger op til indtjekningen var han ikke længere at finde der, men ok så kommunikere vi vel over airbnb, men der var vel ikke så meget jeg skulle vide, tænkte jeg.
Nu er det så sådan at ud af de 3.500 kr tager airbnb et gebyr (jeg har en mistanke om 20 %), resten kan værten vælge, hvis han har lyst, at betale det tilbage. Eller den del han har lyst at betale. Charly betalte ikke noget, men det ved airbnbs kunder jo ikke, fordi man skal have været på Charlys sted for at an,melde ham.
Airbnb kræver struktur og is i maven, så kan man godt være heldig, - men fremover tror jeg ikke at jeg vil satse på det.
Up-date, nu en lille måned senere ser det ud til at sagen er opklaret. Jeg undskylder overfor Charly (der skulle have været min vært). Airbnb melder nu endeligt ud. De beholdt de 3.500 kr. som jeg betalte, ved første afdrag. Mere nøjagtigt beholdt de lidt over 3.100 kr, resten var gebyr og skatter, som jeg skulle af med under alle omstændighederM som de skriver. Jeg har skrevet med 5-6 forskellige og talt med tre i airbnb folk i telefonen. Først nu indrømmer de at det ikke er Charly der har beholdt mine penge. Det kan ikke være lovligt.
Ingen hjælp når du virkelig har brug for dem!
Jeg har brugt Airbnb i godt to år grundet mit udlandsophold, og dem har jeg været tilfreds med. Fin hjælp med de mindre ting som gik i stykker osv. Jeg har haft over 60 gæster og havde kun problemer med et par og det var småting. Men da jeg for et par måneder siden fik en gæste som lejede min lejlighed ændret min oplevelse med Airbnb fuldstændig.
Gæsten lavede ballede og røg i min lejlighed. Så jeg måtte oprettede en sag hos Airbnbs løsningscenter. Jeg fik anmeldt nogle ting som fik røgskade, derblandet puder, tæppe, sofa og et par ødelagt ting. De stank kraftig af røg, selv efter vask af puder og tæppe.
I først omgang fik jeg tildelt Angela, som hjalp fint med processen. Jeg fik dækket puder, tæppe og de ødelagt ting. Da jeg spurgte om man kunne få dampebehandling af min sofa, tillod hun det og jeg kontaktede et firma herom. Firmaet kom og anbefalede en anden behandling som var billigere og mere miljøvenligt. Det var dyrt (over 4.000 DKK) og jeg fik det gjort da Airbnb gav lov.
Da jeg skulle sende regningen til Airbnb, fik jeg tildelt en anden person, nemlig Rick. Han afslog det med begrundelsen at det ikke var en dampebehandling (selvom det var dyrere) og at det var i strid med deres regler. Regler siger at de ikke dækker "ikke-synlig skader", såsom røgskader. Jeg prøvede at forklare at de tillod det, og jeg blot flugte firmaets anbefalinger. Jeg troede på en professionel. Samt de i først omgang godtog puder og tæppe, som også var "ikke-synlig skader". De afslog det 100 %, så jeg hang på regningen på over 4.000 kr.
Jeg fik heller aldrig svar på hvorfor de tillod det, når de allerede vidste fra starten af at de ikke dækker "ikke-synlig" skader og ikke informede mig herom.
Så længe det er småting, er de fint. Men når det pludselig blev til store ting..... Utrolig dårlig behandling.
Jeg har egentlig været okay tilfreds…
Jeg har egentlig været okay tilfreds med Airbnb det lille års tid jeg har gjort brug af det, fordi der ingen problemer har været.
Men da jeg så endelig får brug for airbnb's hjælp, i form af annullering af en reservation (endda i rigtig god tid) grundet personlige årsager som er et familie medlem der afgår ved døden. Hvilket betyder jeg gerne vil kunne være hjemme med min familie, og kunne have mulighed for at være hjemme i mit eget hjem! Så beder de mig simpelthen betale 100 dollars i bøde til dem! Det er jo vanvittigt. Da jeg så høre om ikke der er noget at gøre beder de mig sende dokumentation på min årsag i form af billede, video eller andet - hvilket er LANGT over min personlige grænse at skulle bevise det sådan?!
Kan det virkelig være rigtigt! Jeg er helt blown away........
Havde det været muligt at give minus…
Havde det været muligt at give minus stjerner, havde de fået det !
Vi ( 2 voksne og 4 teenagere ) har haft en hel igennem dårlig oplevelse i London med dette firma...
Vi ankom i midten af December, omkring kl 01 om natten til en lejlighed hvor udlejer dels havde "glemt" at tænde for varmen, så vi måtte overnatte i en lejlighed, med en temperatur på 5°...derudover manglede lejligheden en soveplads, idet udlejer regnede en lille bitte sofa på ca 140x110 cm, der i øvrigt stod 1 m fra køkkenet, for at være rigeligt stor til at rumme 2, der var ikke gjort rent, som i overhovedet, fryseren stod åben og kunne ikke lukkes pgr.a rim og der var stort ingen pærer der fungerede...
Airbnb var ikke til nogen hjælp overhovedet, og da slet ikke efter vi var kommet hjem, hvor vi forsøgte at få vores penge tilbage 😤
Service er i hvert fald ikke deres kompetence!!
Jeg har brugt det et par gange når jeg…
Jeg har brugt det et par gange når jeg er i London. Kan rigtig godt anbefales.
Brug aldrig airbnb
Brug aldrig airbnb. Useriøse og fuld af fup. 10 dage efter vores host aflyste vores reservation, har vi stadig ikke modtaget vores depositum..
Da vi skulle finde et sted at bo…
Da vi skulle finde et sted at bo midlertidigt i København (3 mdr.) fandt vi en lejlighed via Airbnb. Vi startede med at betale depositum, men efterfølgnede oplevede vi problemer med at betale for de to sidste måneder - i den forbindelse oplevede vi utrolig dårlig/manglende support fra Airbnb. Det lykkedes dog til sidst. Men en måned efter vores sidste indbetaling trækker Airbnb så 18.050 kr igen - altså udover det aftalte beløb. I skrivende stund, har min kone og jeg kontaktet Airbnb fem gange, uden at kunne få et brugbart svar. Kontakten foregår i øvrigt over Facebook, da vi ikke kan komme igennem til dem andre steder. Så min anbefaling er klar: Hold jer væk, hvis i ikke er klar til at løbe en risiko.
Gæster ødelagde ting i lejligheden og ingen hjælp fra AIRBNB
Jeg har brugt Airbnb flere gange, men sidse gang gik det galt sidst i oktober. Gærsterne har spildt rødvin i sengen, ridset gulvet, drukket flere flasker vin og alkohol (som skulle bruges til en fest) Men problmet er at man melder sagen til Airbnb og man prøvet at ringe til dem uden held og når man endelig fanger nogle, så er det kun på engelsk og de lover at de ringer tilbage, men ingen har ringet tilbage trods det er blevet lovet 3 gange. Jeg får en besked om, at min sag lukket , hvis de ikke hører fra mig og jeg svarer, sender mail og ringer og de ville ringe tilbage, det gør de ikke og idag har jeg modtaget en mail om at sagen er blevet lukket. Det er uacceptabelt og føler jeg intet kan gøre?!?! :(
Har brugt Airbnb i Island
Har brugt Airbnb i Island, Irland og Sverige og ikke sidste gang jeg bruger dem
Scam og “bøder”
Efter et ellers fint ophold bliver vi opkrævet erstatning på 1.600 kr. for skader, der ikke var pådraget af os. Udlejeren sendte os billeder af lejligheden, der på ingen måde var hvad vi efterlod os. Da vi kontaktede Airbnb, fik vi fortalt, at de ville undersøge sagen, men de endte med at støtte denne scammer i sagen.
Det er utroligt, at en så stort virksomhed som Airbnb kan støtte op omkring den slags fup og røvrenderi.
Vi endte med ikke at betale bøden, da vi inden da slettede vores betalingsoplysninger, da vi kunne mærke den underlige behandling af sagen.
Hold jer væk - de beskylder jer for hvad som helst