AirbnbAnmeldelser

17.339

1,3

Har desværre oplevet damages efter mine sidste gæster har forladt min lejlighed her i København. Har anmeldt det til airbnb support og har nu afventet resolutions teamet om at vende retur i mere end 2... Se mere

Vores gæster efterlod vores hus fyldt med skrald og grunden fyldt med cigaretskodder og skrald. Tilmed havde de røget indenfor og vi fik ikke kompensation fra AirBnb uden at vi kunne indsende en re... Se mere

Det er sørgeligt, at Airbnb ikke lever op til EUs forbruger lovgivning mht. transparens angående gebyrer (disse bliver først oplyst efter man har betalt, har jeg fået forklaret af en medarbejder, som... Se mere

LAD VÆR AT BOOKE DANCENTER IGENNEM AIRBNB! De kræver ekstra gebyrer uanset hvor rent du efterlader det. Vi have 3 overnatninger igennem DanCenter, hvor vi bliver opkrævet 1.165 kr. for rengøring... Se mere

1. Ferieudlejning

Our mission is to create a world where people can belong through healthy travel that is local, authentic, diverse, inclusive and sustainable.

Dårlig

17 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(17.339)

2.138 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Forfærdelig oplevelse og Elendig service

Vil ingen gang give en stjerne!
Et firma lejede mit hus, hvor de var 5 arbejdsmænd der skulle bo der.
De tager afsted meget tidligt på udrejse dagen og da jeg overtager boligen igen, er der mange store tydelige mærker i køkkenborderne, der var møg beskidt og lugtede af råddenskab i køkkenet.
Finder så ud af at de har tisset på gulvet i stuen under en foldemadras, så det er sivet ned i gulvet og lavet 2 store mærker som lugter forfærdeligt af urin, selv efter en omgang rengøring med Rodalon. Udover det kan jeg så se at vores pool, store badebassin de flittigt har brugt, har tabt vand og jeg fylder det op igen, men finder ud af at der er en revne hul et sted, da vandet forsvinder.
Kontakter lejer som ikke vil kendes ved det, men alligvel gerne vil ordne bordene. Men mere høre jeg så ikke selvom jeg kontakter det flere gange.
Får airbnb ind over og de fortæller hvad jeg skal gøre. Tiden går og høre intet og spørger hvor lang i processen de er, da jeg har nogle der har booket mit hus i okt.
Får besked om at jeg vil blive sendt videre til rette person, men høre intet. Kontakter dem af flere omgang med samme svar, hvor der intet sker.
Er både i telefonisk og besked kontakt.
Efter en måned er der en medarbejder der skriver at jeg skal udfylde en blanket for at få udbetalt pengene. Dette gør jeg og informere og høre intet, men de lukker bare sammen.
Kan så se at jeg har fået 1980kr udbetalt, men det dækker slet ikke de skader de har voldt. Prøver igen med dialog og forklare at dem der har lejet snart kommer og at jeg blive mødt til at have fikset de ting og en afklaring.
Får blot konstant at de sender det videre til rette person og lukker sagen. Beder så om at tale med en chef, men de lukker bare sagen ned hver gang og måtte derfor skrive til dem det skulle komme, at min bolig ikke lever op til det jeg har lovet og at jeg har problemer med en afklaring fra airbnb.
Jeg har den dag i dag stadig ikke fået en afklaring og igen i dag lukker de bare sagen med det samme.

30. august 2022

Håbløst som udlejer - virkelig dårlig support

Platformen er verdensførende, og der er ikke rigtig et godt alternativ, desværre. I det store og hele fungerer den godt, så længe man ikke har behov for andet end book, betal, anmeld.
Som udlejer er den et totalt mareridt, fordi selv enkle funktioner ikke er beskrevet, information ikke kan findes, Airbnb uddeler rabatter på eget initiativ, indtastet information ikke kan rettes på en nem og overskuelig måde, bookninger ikke kan annulleres (så hvis en bookning aflyses, kan der ikke etableres en anden bookning i samme tidsrum), osv.
Airbnbs support er et kapitel for sig. Jeg har aldrig været udsat for så inkompetent, arrogant og kundehadsk en support. Man er helt tydeligt til besvær, når man kontakter dem, og målet er udelukkende at lukke sagen hurtigt. Det kan fx. ske ved at svare på et ud af tre spørgsmål, henvise til information, man allerede har læst, og som ikke var til hjælp, eller at svare på noget andet, end det man spurgte om.
Hvis der eksisterede et velfungerende alternativ, ville jeg helt klart benytte det i stedet.

10. oktober 2022

Manglende udbetaling!!

Stadig efter 2 mdr.: MANGLENDE UDBETALING!!

D.25/6 skulle vi have haft modtaget vores betaling for udleje af vires hus. Her efter 2 måneder har vi stadig ikke fået pengene og jeg har tidligere skrevet en anmeldelse herinde, hvor jeg søgte andre i samme situation og jeg er blevet kontaktet af ca.10 personer, som også mangler deres penge. Det er fuldstændig uacceptabelt. 🤬😡😩😭
Da vi ikke længere tror på, at pengene “finder vej” til vores bankkonto af naturlig vej, har vi nu besluttet at oprette en sag på Airbnb og dermed trække dem i retten. 😡
Utroligt det skal komme så langt, men det er ikke desto mindre sådan det er.
Derfor søger jeg ikke længere personer, som står i samme situation 😉
/Maja

7. september 2022

God og hurtig måde at få betalt sin ferie! :)

Mig og min kæreste har haft udlejet vores hus det meste af august måned ud til fire familier med 4 forskellige nationaliteter. Alle famillier har været eksemplariske. Vi har nemt kunne få vores penge og systemet har fungeret rigtig godt. Man skal dog være opmærksom på at slå "Smart-funktionen" til i forhold til selvregulering af pris og det samme med "direkte booking" før man er helt indforstået med funktinerne. Det er nemlig tæt på umuligt at afmelde eller ændre pris så snart nogle har booket åbne dage, selvom det godt kan virke som om det kan lade sig gøre. Og hvis der skal laves ændringer i ens opslag, kan appen godt have svært med at gemme alle ændringer, derfor er det godt lige at dobbeltjekke i ens browser. Vi har dog helt styr på systemet nu og vil med garanti bruge det igen.

25. august 2022

Skønt første ophold med Airbnb

Skønt første ophold med Airbnb i Milano. Alt gik som smurt. Det eneste negative jeg har at sige, er at ens reservation automatisk bliver annulleret når 2. Betaling fejler - fordi den ikke blev nemid godkendt. Man får ikke en rykker eller noget der ligner. Men vores vært skaffede boligen til os igen. Og så betalte vi det i et hug. Tilbagebetalingen kom hurtigt.

24. august 2022

Ville helst ingen stjerner give.

Ville helst ingen stjerner give.
Men det er man desværre nødsaget til hvis man vil skrive en anmeldelse.
Airbnb er ren fup og bedrag, Gør det Aldrig akdrig mere! De har ødelagt så meget vores ferie!
Vi gik ind for at bestille noget med pool for vores børns skyld, fandt så en lejlighed med både udsigt over pool og under faciliteter stod der pool.
Men det skulle vise sig at være en stor fed hvid løgn, vi fik istedet for udsigt ud til en parkeringsplads/ gård og der var heller ingen pool 🤬
Det er så Korrupt, de snyder og bedrager.
Og vil ikke tage ansvar for forkert beskrivelse i annoncen selvom jeg har taget screen shots af det hele og har alt sort på hvid, jeg har dokumentation på at jeg var lovet noget andet 😡😡😡
Istedet for har Airbnb bare været inde og rette det så det ikke står der mere.
Og vi fik ingen kompensation for det.

15. august 2022

App'en er ikke specielt brugervenlig

App'en er ikke specielt brugervenlig. Der mangler flere åbenlyse funktioner. Hvis man kontakter airbnb, får man sjældent hjælp af en person, der er reelt er i stand til agere ud fra andet end et skema, derfor føles det nogen gange som at spørge i vest og få svar i øst. Konceptet generelt, er dog ganske smart.

8. august 2022

Is AirBnB going to Small Claims Court

Efter en måned og lidt til har vi stadig ikke fået vores penge som vært for AirBnB. Når man beder om hjælp, så får man at vide at man selv må prøve at finde ud af hvor pengene er blevet af.

De henviser til Payoneer, som er deres “bank”. Dem kan man kun kontakte, hvis man er kontohaver hos dem og det er jeg jo så ikke.

AirBnB nægter at gøre noget ved sagen og man bliver sendt rundt i systemet til deres “financial departement” som heller ikke vil hjælpe.

Jeg er begyndt at skrive til alle deres samarbejdspartnere og er ved at samle folk sammen til et muligt civilt søgsmål ved fogedretten.

Fejl kan ske, men den manglende vilje til at gøre det mindste for at hjælpe er rent ud chokerende!

Ved ikke om vi nogensinde får vores penge, men der bliver kæmpet med næb og kløer for at det sker!

29. juli 2022

Lej aldrig en bolig via Airbnb

Lejet en bolig i NL via Airbnb. Af lovlige grunde blev jeg nødt til at cancellere opholdet, efter værtens regler. Airbnb nægter nu at udbetale det indbetalte depositum kontant, men vil sætte det ind på en rejsekonto imod min vilje. Airbnb er iøvrigt umulige at kommunikere med og dækker sig ind via suspectet adresser i Sanfransisco og Luxenburg

22. juli 2022

Ville give en stjerne hvis jeg kunne

Ville give en stjerne hvis jeg kunne
Vi bookede en 25 dages ferie via deres hjemmeside. Dagen før fik vi en annullering. Sådan så godt. Problemet er at vi ringede og de oplyste os at bookningen var en fraud, og pengene var tabt de kan ikke hjælpe. Totalt sindsygt det her. Hvis flere andre har oplevet samme venligst kontakt mig, da jeg gerne vil sagsøge rbnb.

6. juni 2022

Utroværdig og grisk

Airbnb respekterer ikke værtens ønsker og tilbud.
Reglerne laves nærmest om daglig.
Det er stort set umuligt at komme igennem med krav om kompensation for ødelagte ting i boligen.
Der henvises til et link, hvor man bliver blokkeret - alternativt en udenlands telefonstemme, der er umulig at forstå.
Det der oprindelig startede som en rigtig god og idealistisk ide er ødelagt af griskhed.

26. april 2022

Dårligste hjemmeside og kundeservice…

Dårligste hjemmeside og kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Man kan ikke kontakte jer med mindre man tilmelder sig eller logger ind på en eksisterende konto. Jeg prøvede helt simpelt bare at få jer til at stoppe med at sende mig emails, da jeg ikke har brugt air bnb i 5 år og i bliver ved og ved med at sende mig emails. Har nu måtte bruge 15min på at logge inde finde gamle koder osv bare for at stoppe jeres spam. I skulle skamme jer

16. februar 2022

Totalt utroværdigt firma

Totalt utroværdigt firma! Vi bookede en lejlighed via Airbnb, som viste sig at være svindel. Da vi skulle tjekke ind, blev vi mødt af en værtinde der påstod lejligheden ikke havde været udlejet på Airbnb i de sidste 2 år. Men hvorfor var opslaget så stadig aktivt, så man kunne booke den? Hun gjorde intet for at fortælle os, der var sket en 'fejl', før vi stod foran hendes dør og skulle tjekke ind. Hun havde haft flere uger til at at annullere os, så vi kunne finde et andet sted at bo, men foretog sig intet. Jeg gjorde Airbnb opmærksom på problemet indtil flere gange og anmeldte opslaget. Men de gør intet ved det - lader bare opslaget være aktivt, så andre kan blive snydt af 'værtinden' og må kæmpe for at få deres penge retur. Så man ved reelt set ikke, om deres opslag er ægte eller fake. Det er virkeligt for dårligt. Jeg skal ikke leje noget gennem dem længere, når de beskytter svindlere.

12. februar 2022

Trækker/reserverer penge på kontoen…

Trækker/reserverer penge på kontoen inden man er ide godkendt og afviser så billedet med id så man skal starter forfra og så Trækker de penge igen og hat indtil videre været over en uge om at sende penge retur for 🤬🤬🤬

28. januar 2022

Dårlig kundehåndtering

I år har mit firma brugt ret mange penge på at leje lejligheder.

Desværre betyder min seneste og eneste oplevelse af et lejemål, udlejer og sagens afgørelse at jeg aldrig vil bruge, eller anbefale Airbnb som platform for private eller forretningsrejser.

Det drejer sig om et lejemål, der blev bestilt i august.

Billederne stemmer ikke overens med det, du ser i virkeligheden.
Lejligheden ligger tæt i en slem ghetto. Opgangen og lejligheden var virkelig slidt og gammelt. Møblerne i lejligheden var ikke rene og der var beskidt. Jeg checkede ud samme dag, da jeg ikke kunne tilbyde min familie det. Pris og sted hænger slet ikke sammen, da du kan booke et 4-stjernet hotel til den pris.

Airbnb tilbyder en voucher på 30 dollars da de ikke kunne hjælpe med at få refunderet beløbet. Det er at gør grin med deres kunder.

28. december 2021