De ønsker helt sikkert ikke kunder, man kan ikke oprette konto med mobil, og når man så gør det gennem email, kan man ikke få lov til at betale. Intet de siger de sender til telefonen kommer igennem h... Se mere
LAD VÆR AT BOOKE DANCENTER IGENNEM AIRBNB! De kræver ekstra gebyrer uanset hvor rent du efterlader det. Vi have 3 overnatninger igennem DanCenter, hvor vi bliver opkrævet 1.165 kr. for rengøring... Se mere
En gigant uden moral eller kompetence Det er rystende, at en global virksomhed som Airbnb kan operere med så lavt et bundniveau. Min oplevelse med dem har været præget af en total mange... Se mere
Jeg havde kunder, der stjal fra min bolig og stjal min bil. Airbnb ville ikke erstatte mine ting selvom jeg politianmeldte og jeg havde billeder af tingene på Airbnbs side De krævede en specificeret... Se mere
Our mission is to create a world where people can belong through healthy travel that is local, authentic, diverse, inclusive and sustainable.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Vi har i sommerferien lejet 4 nætter i…
Vi har i sommerferien lejet 4 nætter i en lejlighed i Odense gennem airbnb. Vi får overdraget nøglen personligt og bliver bedt om, at lægge den i postkassen ved check out. Vi gør som lejeren anmoder og forlader lejligheden ryddeligt. Vi bliver cirka 7 timer efter beskyldt for, at have stjålet nøglen, som vi absolut ikke har gjort, vi har fulgt anmodningen fra værten. Efter nogle timer bliver vi ydermere beskyldt for, at have beskadiget lejemålet. Der er heldigvis kamera ved lejligheden og vi kan med god samvittighed sige, at vi ikke har beskadiget lejemålet, men vi har selvfølgelig ikke gået rundt og taget billeder af lejligheden ved ankomst og afrejse.
Airbnb undersøger sagen med beviser fra værter og os. Imellem tiden modtager vi trusler og bliver chikaneret af værterne. Dette får airbnb også besked om, samt at medværten tidligere er bedømt for bedrageri flere gange.
Airbnb har nu truffet afgørelse om, at vi som lejer skal betale for ting vi ikke har gjort. Værterne har henvist til, at der er kamera i bygningen, hvilket vi er positive stemt for, da vi har vores på det rene, men dette bevis vælger airbnb ikke at benytte sig af.
Vi føler os meget utrygge og ikke hørt som gæster hos airbnb. Vi kommer aldrig til, at benytte os af platformen mere, da man ikke kan vide hvad man bliver udsat for som gæst.
Meget sen annullering af ophold
Mit ophold blev annulleret to dage før afrejse, da værten var kommet til at dobbeltbooke. Det var en ferie, jeg og min søn havde glædet os til i lang tid, efter en periode med sygdom og alskens modgang. Jeg var flere gange igennem til callcenteret, der tilsyneladende ligger i Indien. Medarbejderne var venlige, imødekommende og tålmodige ift. at jeg var både rystet og ked af det. Det var svært at finde et nyt sted midt i højsæsonen, men vi fandt et ca. 1,5 times kørsel fra det oprindelige sted. Det var så heller ikke ledigt, men pengene (kreditten fra den første annullering) var nu trukket, og jeg fik besked om, at de ville stå på min konto om 15 dage. Så måtte jeg ringe igen, denne gang var jeg nødt til at understrege, at jeg skulle have mine penge ASAP, hvis jeg skulle booke noget andet. Det lykkedes, jeg fik en værdikupon, og fandt et sted meget langt fra det oprindelige, og heller ikke i samme standard, men der var ikke andet at stille op, placeringen af vores ferieuge kunne vi ikke rokke ved. Jeg fik en kompensation på 175 kr., hvilket er forholdsvis lidt ift. alt det besvær, det kostede. Jeg har haft mange gode oplevelser med Air'BnB og medarbejderne var skam søde, meget tålmodige og hjælpsomme, det var jo ligesom også værten, der havde kvajet sig - hvorfor jeg giver to stjerner, selvom jeg mest har lyst til kun at give en.
Tricket 2 gange til at betale
Tricket 2 gange til at betale, men kan ikke leverer
vil aldrig bruge dem igen.
Har booket et hus i Hua Hin og modtaget ordrebekræftelse og betalingen trukket, blev kontaktet af ejer som fortæller at hus ikke er ledigt i bekræftede periode, kontakter Airbandb og får lavet en refound på indbetalte 11.200 som vil være tilbage på min konto om ca. 15 dage.
Lavede ny bookning på nyt hus, 16.000 blev trukket fra min konto, blev igen kontaktet af ejer af nye bolig som oplyste at huset ikke er ledig i den periode som oplyst ordrebekræftelse, de oplyste at der var rod og uoverenstemmelser i airbandb booking system, kontaktede endnu engang helpdesk, hvor de beklagede at de har problemer i deres system, som de vil få rettet, men at de vil lave en refounnd så jeg har pengene retur om ca. 15. dage, vi er i 2024 og en overførsel i banken tager ikke 15 dage, kan de tænkes at man lukrerer på at have uberettiget på på kontoen. lige nu har de 27.000 af mine penge uberettiget. Alle fejl ligge hos dem det må være muligt at rette disse hurtigt.
Hvis booking sytem ikke virker bør man ikke være i markedet, må være en sag for EU ombudsmanden
Jeg var misfornøjet med min airbnb i…
Jeg var misfornøjet med min airbnb i Victoria BC Canada og prøvede at få airbnb's hjælp til at finde et nyt sted. Airbnb var ikke ærlige og hjælpsomme i den forbindelse. Og det lykkedes ikke at finde en erstatnings airbnb.
Min oplevelse relaterer sig til dårlig…
Min oplevelse relaterer sig til dårlig support. Jeg er vært, og jeg har oplevet nogle problemer med nogle gæster.
Svaret fra support var standardiseret og besvarede ikke min henvendelse, men medarbejderen ville ikke lade mig tale med en leder, da denne havde de samme værktøjer, som ham.
Jeg fik ikke noget svar i næsten 20 timer, så ringede Airbnb mig og mens jeg var i gang med at arbejde. Denne medarbejder har også misforstået min henvendelse, så sagde, at jeg blot var interesseret i at tale med en leder. Min fornemmelse var, at engelsk ikke var hans modersmål og kommunikationen var svær.
Jeg bad ham skrive til mig, hvordan jeg kunne komme i kontakt med en leder, men fik blot samme standardiserede svar, om at han havde de samme værktøjer som ledelsen, og så afsluttede han chatten, så jeg ikke kunne svare.
Det er ret risikabelt at være vært, og der er i hvert fald ingen hjælp at hente, hvis dit problem er uden for standardkategorierne.
Den direkte kontakt til gæster er super
Som nye værter har vi kun haft gode oplevelser - både med Airbnb platformen og dens muligheder, afregning mv men også med vores første gæsteoplevelse. Som værter føler vi os meget mere i kontrol og i dialog med vores gæster end via vores tidligere udlejningsbureau. Med den direkte kontakt med gæsterne har vi den glæde at kunne løse opgaver og spørgsmål fra deres side som kun kan besvares med et lokalt kendskab til området.
Ren snyd og bedrag
Vi havde lejet et hus i Toscana i seks uger. Da vi ankom om eftermiddagen den 8. april efter 1700 km's kørsel fra Danmark, var huset lejet ud permanent til et ungt par. Af nød lod vi os installere i en meget lille og snavset lejlig på 1. sal, kun med et tekøkken og kombineret spisestue og gæsteværelse. Protester over for værten - bosat i New York! - hjalp ikke. Kørte hjem efter to uger, da vi ikke kunne finde noget andet passende. Kæmper lige nu med airbnb for at få pengene tilbage. Vi har talt og skrevet med en John, en Anthony, en Sriram, en Vilolet og en Mohammed, men der er endnu ikke sket en skid. De sidder et sted i Fjernøsten og ringer og skriver mails om natten. Man skulle tro, det var let at få pengene tilbage, når det hus, men har betalt for, ikke er til rådighed. Men nej. Hold jer væk fra airbnb.
Super elendig oplevelse!!
Super elendig oplevelse!!
I forbindelse med leje af sommerhus d.26-28 Jan.
Vi havde dødsfald i familien natten mellem d.18-19 Jan.
Dette får vi i familien besked om, om morgen d.19 Jan. Vi får også at vide at begravelsen skal afholdes d.27 Jan. Jeg skynder mig derfor at kontakte vores “vært”, men unden svar.
Jeg skriver 4-5 beskeder uden nogen svar. Jeg forsøger at kontakte de rigtige Dancenter, (da der står under værtsnavnet at det er Dancenter der har boligen), men de har ikke noget med bookingen af gøre.
Så forsøger jeg at ringe til det nummer der står i mailen afsendt fra Airbnb, som skulle være nummer på “værten”, dog kender manden jeg får fat i ikke noget til nogen Astrid, og kan heller ikke hjælpe mig med sommerhuset.
Han giver mig dog et andet nummer som jeg så prøvet at ringe på.
Her får jeg fat i en meget ubehagelig person, der bare siger det er mig eget problem, og ender med at smække røret på.
Efterfølgende har jeg gentagende gange forsøgt at skriver, men uden svar.
Pudsigt nok kommer der så svar idag, med at det er de meget kede af, men der er betalt.
Dem fra det rigtige Dancenter som jeg snakkede med fortæller at flere på Airbnb bruger falske navne for at genere tryghed, men som historien ovenfor tydelig viser har de to ting intet med hinanden at gøre.
Så alt i alt, hold jer langt væk fra denne portal, det er svindel hele vejen igennem
Kun gode erfaringer som udlejer
Uduelig kundeservice
Airbnb tillod udlejer at aflyse et 16 dages ophold i New York få timer før check-in så da vi ankom omkring midnat stod vi med 2 børn uden et sted at bo. Airbnb forpligter sig til at finde et alternativt sted, men fejlede grusomt så vi måtte overnatte 4 forskellige steder op til 2 timers transport fra New York centrum - lang fra den bolig vi havde booket 8 måneder tidligere.
En dyne til 3 personer - Vibeholmen i Valby
Booker Vibenholmen 12, Valby til 3 personer med to overnatninger 23. Dec - 25. Dec.
Beskrivelsen af indtjekning er forkert. Da vi får adgang til lejligheden, er der kun én enkeltmands-dyne og et bomuldstæppe til 3 personer. Udlejer siger, at vi kan skue op for varmen, hvis vi fryser - og at andre gæster, har været meget tilfredse 🙄 Vi forlader lejligheden og kontakter Airbnb support (indisk callcenter), som refunderer det fulde beløb.
Efterfølgende vælger Airbnb at slette mit review, som var kort og faktuelt. Min læring er, at Airbnb’s reviews selekterede og dermed utroværdige.
Ekstremt dårlig kundeservice
Ekstremt dårlig kundeservice. De lover svar efter 2 minutter men 24 timer efter er der stadig ikke kommet svar. Vi mangler betaling fra en booking foretaget for 2 uger siden.
Elendig kunderservice
Elendig kunderservice, der ikke kan finde ud af deres egne politikker!
Hold dig langt væk fra Airbnb!
Skam jer over jeres ubrugelige service! Og kunder, hold jer langt væk fra Airbnb.
Aldrig har jeg været så skuffet, chokeret og vred over den manglende hjælp fra en virksomhed. Hvis du lige har booket et ophold hos Airbnb, så skynd dig at annuller!
Der er virksomheder, som er super gode, så længe tingene virker. Her kan jeg nævne Ryanair som eksempel: Kommer du til tiden og hopper på flyet med lige netop den mængde bagage, som er tilladt på din billet, er alt godt. Er flyet derimod 20 timer forsinket, vil du ombooke billetten eller aflyse, så er det udelukkende dit problem - du skal ikke regne med hjælp, velvillighed eller kompensation.
Det er gået op for mig, at Airbnb er netop sådan en virksomhed.
Min veninde og jeg skulle en tur til Spanien på efterårsferie. Vi glædede os. Vi havde booket en tilsyneladende pæn, lille lejlighed i midten af Madrid.
En sen lørdag aften ankommer vi til lejligheden og kan konkludere den er alt andet end pæn! Det første som møder os er en skummel opgang, hvori elevatoren er i stykker og lyset ikke virker. Mangler og fejl skal dog vise sig at blive temaet for opholdet.
Inde i lejligheden er tapetet på væggene skallet af flere steder, der er store brune skjolder af fugt i loftet og på væggene, vinduet er tapet til med gaffatape, der ligger bunker af snavs og der gror sågar mug i loftet over airconditionanlægget!
Lejligheden er ualmindelig klam og utiltalende og ligner i den grad ikke billederne. Vi kontakter vores vært og fortæller, vi ønsker at flytte ud under 24 timer efter vi ankom til stedet, da lejligheden ikke er beboelig. Vi beder i samme omgang om pengene for opholdet retur, hvilket vores vært nægter.
Her begynder dialogen med supporten fra h*lvede AKA Airbnb support.
Vi ringer til Airbnb, forklarer sagen og fremsender, til Airbnbs supportsystem, de mange billeder af lejlighedens fejl samt en lang beskrivelse af de mange problemer.
Vi er i fortrøstningsfulde. Vi satser på at være i gode hænder hos Airbnb, da vi jo har betalt mange penge for opholdet og dermed også Airbnbs service. Det skal vise sig at være en stor fejl, at stole på hjælp fra virksomheden.
Vi skriver de følgende 11 dage frem og tilbage med supportere, der gang på gang beder om de samme oplysninger fra os. Vi taler i telefon med flere ansatte, som lover at hjælpe os videre, men i stedet lukker vores sag. Og vi bliver af Airbnbs personale lovet svar på sagen, men hører aldrig retur. Hver gang vi kontakter Airbnb er det en ny ansat, som intet ved om sagen og som ikke kan/vil viderestille os til en af de ufattelig mange ansatte vi har kommunikeret med.
Vi har været i dialog med over 10 forskellige personer (og vi er langt fra i mål endnu…). Alle er ansatte hos Airbnb som ingen hjælp yder og konstant lukker vores sag og dermed gør det umuligt for os at svare retur gennem Airbnbs tydeligvis mangelfulde supportplatform.
Vi står tilbage frustreret over at skulle bruge vores ferie og utallige dage på en klagesag. Vi føler os uretfærdigt behandlet af Airbnb, som burde være interesserer i at hjælpe deres kunder, når de står i en dårlig situation med en bolig som udlejes gennem virksomhedens platform. Og vi er mildest talt chokeret over virksomhedens tilgang til en så åbenlys sag. Hvis ikke det er muligt at få sine penge retur fra en lejlighed, hvor der er fugt og gror mug, kan det da overhovedet lade sig gøre at få hjælp fra virksomheden? Jeg tvivler.
Fra Airbnb fik vi i dag, efter 11 dages kamp, besked om at vi modtager 10,98€ som kompensation på et ophold som har kostet over 800€. Det er til grin.
Jeg vil på det kraftigste fraråde alle der læser dette, at booke gennem Airbnb!
Dårlig kundeservice !!
Dårlig kundeservice !!!
Airbnb angiver forkert antal senge. Jeg kontakter dem efter opholdet, hvilket åbenbart er for sent. Dette ændre jo ikke fakta og fejlbeskrivelse.
Forfærdelig kundeservice, overholder ikke deres egen politik!
Forfærdelig og dårlig kundeservice fra Airbnb.
Vi havde booket en lejlighed i Paris, som ud fra beskrivelse og billeder fremstod attraktiv og indbydende.
Virkeligheden var desværre en helt anden.
Den stank af cigaretrøg og var virkelig dårlig rengjort. På badeværelset var der skimmelsvamp i fugerne ved brusebadet og bruseforhænget var møgbeskidt.
I køkkenet og ved sengen, så var alle hynder beskidte og plettede af en ubekendt substans og de lugtede fælt. Sengen eller det der skulle have været en seng, var blot en madras på gulvet. Efter at have overnattet en nat, så fandt vi et brugt kondom i sengen næste morgen
Vi kontaktede Airbnb om vores situation, og blev gennem 3 dage sendt rundt til over 7 forskellige medarbejdere og chatbots, hvoraf ingen formod at svare på vores klage. De prøvede derimod at aftale at vi skulle ringes sammen kl. 1 om natten, hvorefter vi holdte os vågne, og ventede helt til kl. 02 på et opkald der aldrig kom.
Vi fik til sidst af vide at de ikke ville kunne give os en fuld refundering, da vores situation ikke faldt under deres AirCover politik. På trods af at der på deres hjemmeside tydeligt står:
"Accommodations are not habitable at check-in for any of the following reasons:
- They are not reasonably clean and sanitary, including bedding and towels"
Uværdigt, at man bør bruge mange af sine vågne timer på at skrive med chatbots og kæmpe sin sag, for bare at blive lukket ned uden grund.
Så vil anbefale man booker sine overnatningssteder ved en anden udbyder end AirBnB.
Hold dig fra Beatrix i Genova
Vi besøgte Beatrix i Genova - og føj for en oplevelse. Efter opholdet og vores anmeldelse på airbnb forsøgte hun at tørre reparation af en åbenbart defekt vandhane i et bidet af på os. Vi havde på intet tidspunkt brugt eller overhovedet rørt hendes bidet.
Vi endte med at vinde - selvfølgelig, vi havde ikke gjort noget - men undervejs blev vi behandlet af airbnb som om, vi var skyldige.
Virkelig en dårlig oplevelse - og moralen er: Pas på, hvad udlejer kan finde på efter endt ophold.
Min oplevelse er med pil nedad 🤬
Min oplevelse er med pil nedad 🤬
Vi stod uden for den lejlighed vi havde lejet og betalt for, men airbnb havde glemt at give udlejeren besked og han ville ikke lukke os ind. Vi gik rundt i 5 timer uden en løsning fra airbnb de ringede at vi kunne spise og sende dem regningen og de ville refundere 30 % af det som Vi måtte betale for en overnatning og her snakker vi en fredag aften klokken 22 i København
Vi finder et sted men istedet for mad Beder vi dem betale vores parkering. Da det vi havde lejet var der gratis parkering - her nu flere uger siden har vi ikke modtaget en krone - men gengæld masser af mail hvor vi skulle bedømme udlejeren, så ikke engang det kunne de håndtere 🤬
Lej aldrig ud via Airbnb de snyder dig…
Lej aldrig ud via Airbnb de snyder dig for dine penge, de påstår de mangler opdateret oplysninger på dig i deres system og derfor udbetaler de ikke dine penge. Men selv om systemet har dine korrekte oplysninger, sender de blot automatiske beskeder, der siger at de mangler oplysninger og derfor ikke kan udbetale dig dine penge.!
Jeg har kæmpet næsten hver dag i flere uger, skrevet over 20 beskeder til dem, talt med flere medarbejder, men intet sker der. jeg har endda sendt min navneattest til dem 4 gange, hvor de kan se mit fulde og korrekte navn. (som er det de påstår ikke er korrekt)
Ingen vil hjælpe med at løse problemet/fejlen i deres system, så jeg kan få udbetalt mine egne penge, ingen svare tilbage på mine spg. De sender kun en robot besked retur der intet har med mine spørgsmål at gøre.
Man kan ikke komme til at tale med kompetente medarbejder, de siger alle de samme sætninger, instruerede sætninger som ikke rigtig passer til samtalen, det virker som om de ikke rigtig taler engelsk ud over de sætninger de er trænet i at sige. Man kan kun opfatte det som en beviste forretnings strategi hos Airbnb, så de på den måde kan tage kundernes penge.
Det er under alt kritik - havde aldrig forstillet mig det om Airbnb, jeg havde tiltro til at det var et ærligt og annerkendt udlejningsfirma, der overholdte deres aftaler og tog hånd om de kunder de lever at.
Jeg kan kun fraråde ALLE at leje ud via Airbnb - de tilbageholder jeres penge, de nægter at hjælpe, de nægter at ringe tilbage, ingen tager ansvar. Jeg mangler at få udbetalt over 12.000 kr.
0 stjerner til værtinden Paulina i Cairns, Australien. Vi ankom kl 8 om aftenen, lejligheden som vi bookede for 3 måneder siden var optaget. Paulina påstod at det var airbnb som lavede fejl, hun aflyst vores reservation. Airbnb kunne ikke hjælpe med andet sted, vi måtte klare os selv. Da Paulina aflyste os har vi ikke mulighed for at anmelde hende. Paulina og Airbnb skulle skamme sig.