Agoda Anmeldelser 48.401

2,2

Pas på! Gå langt udenom Agoda! Får bekræftet booking af ferielejlighed i Skagen. Derefter får man besked om, at der er sket en fejl fra deres side og at der er sket en dobbeltbooking, med besked om... Se mere

I stedet for at betale pengene tilbage, så har agoda bare givet pengene tilbage som en bonus, som kun kan bruges hos dem. Synes det er for dårligt man ikke kan få pengene udbetalt og så er tvunget til... Se mere

Grand Alpine hotel Bangkok Billederne på Agoda viste et fint hotel, virkligheden var en anden, nedslidte værelser, lobby fuld af bagage. Hotellet lå midt inde mellem små gader som vrimlede med bile... Se mere

Har brugt Agoda i mange år og glædet mig over det gode udvalg af hoteller og pæne rabatter de - når man først er Gold- eller Premium-member - yder en jorden rundt. Omvendt har jeg aldrig haft brug for... Se mere

1. Rejseselskab
  2. Flybilletbureau
  3. Flybilletsøgemaskine
  4. Feriebolig
  5. Hotel
  6. Rejsesøgemaskine

Om Agoda

Agoda, a digital travel platform, helps anyone see the world for less with its great value deals on a global network of over 6 million hotels and holiday properties worldwide, plus flights, activities, and more.

Agoda.com and the Agoda mobile app are available in 39 languages and supported by 24/7 customer support.

Headquartered in Singapore, Agoda is part of Booking Holdings (Nasdaq: BKNG) and employs more than 7,000 staff in 27 markets, dedicated to leveraging best-in-class technology to make travel even easier.

2,2

Under middel

48 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

God service, trods alt :-)

Har netop været i London med hotel booket gennem Agoda. Jeg er VIP-kunde og har booket talrige hotelophold gennem Agoda i hele Europa de sidste 6-7 år. Der har aldrig været problemer! Men denne gang ankommer jeg til hotellet og finder ud af at den mellemhandler Agoda åbenbart benytter sig af, ved en fejl, har givet hotellet besked om, at vores booking omfatter et lille dobbeltværelse med en 1,5 mands seng og med så lidt gulvplads, at to mennesker ikke kan passere hinanden på værelset. Jeg har booket og betalt for et standard dobbeltværelse med dobbeltseng - hele 9 måneder i forvejen. Jeg gør hotellet opmærksom på fejlen, der henviser mig til Agoda. Jeg ringer til Agodas kundeservice, som erkender fejlen og kontakter hotellet. Desværre er der nu udsolgt på hotellet, hvorfor jeg tilbydes økonomisk kompensation. Sagen er den, at jeg har en ryglidelse og derfor ikke kan ligge i en alt for lille seng, hvor der ikke er plads til at vende sig :-( Så jeg må igennem en længere række af telefonsamtaler og samtaler med hotellets reception, hvor jeg bliver mere og mere frustreret, indtil det til sidst lykkes at få os omplaceret til et 3 personers værelse. Tak, for at det trods alt lykkes at få mig indkvarteret i et værelse, hvor jeg kunne få min nattesøvn og for hurtigt at vedkende jer fejlen. Jeg vil dog i fremtiden sikre mig, at der er foretaget korrekt booking ved hotellet forud for ankomst.

28. august 2022

Forfærdelig service

Forfærdelig service. Havde booket vores rejse gennem agoda men de havde ikke videregivet informationen til hotellet. Deres bud på kundeservice var en gratis refundering af beløbet og få agoda cash. Det hjælper ikke når man er strandet i høj sæson med alt udsolgt.

16. august 2022

Elendig service

Elendig service! Havde bestilt igennem Agoda og da vi kom til hotellet kl 16 var der ingen i receptionen (receptionen var en lille pult på 1 sal), vi ventede her i lidt over en time uden der kom nogle, så vi gik igen… Men pengene er trukket og Agoda er fuldstændig ligeglade… Vi kontaktede dem endda imens vi stod der, men deres support er enten en robot eller bare utrolig dårlig! Kan ikke anbefale agoda på nogen måde.

2. august 2022

Brug IKKE Agoda- tyveknægte!!

De fortjener MINUS STJERNER!!!
Havde booket en familielejlighed på Korfu. Da vi ankom havde hotellet ikke samarbejde med Agoda. Det havde tidligere ejer og da Agoda ikke kan få kontakt med ham, kan vi ikke få pengene retur!!!
Dyrt blev det at stå uden overnatning med 3 børn.. STOL DERFOR IKKE PÅ AGODA.
Desværre var beløbet trukket inden ankomst.

24. juli 2022

Hold jer fra Agoda

Har endnu ikke fået penge tilbage fra et hotel i Bangkok som blev afbestilt efter reglerne, dette var i maj måned.
Bestilte og betalte hotel i Aalborg i starten af juli, men der var intet værelse da jeg mødte op.
Tyveknægte, hold jer væk fra dem

23. juli 2022

HOLD JER VÆK FRA AGODA. FUSK OG SCAM

Jeg reserverede et hotel værelse på Cabinn hotel og fik straks bekræftelse på mail. Da jeg så henvendte mig til hotel receptionisten og viste bekræftelsen som jeg havde fået på mail, blev jeg fortalt af hotel receptionisten at jeg ikke havde nogen bookinger og at jeg skulle ringe til agoda. Da jeg så ringede til Agoda talte jeg med en som lyd til at ringe fra en callcenter i Indien. Efter en 45 minutters ventetid fortalte kvinden mig en masse løgn om at hotellet havde aflyst min booking, for at så sige at hotellet ikke havde flere værelser tilgængelige osv. Og at de ville refundere min betaling indenfor 30 dage. Jeg har mistet 1200 kr. I alt. HOLD JER VÆK FRA AGODA DET SCAM OG FUSK!

20. juli 2022

Bondefangeri

Fup - så enkelt kan det siges. Jeg havde oprindeligt et godt indtryk men har nu indset det er en fup-side. Jeg købte et hotel i euro. Prisen på bekræftelsen står skrevet i EUR men der står med småt de vil opkræve "DKK-ækvivalenten". Det viste sig de opkrævede til en eurokurs på 8,72 kr. = 1 EUR d.v.s. 17% overkurs. Jeg troede det måtte være en fejl så jeg kontaktede dem, men de bekræftede det. Det var ikke pga. skatter og afgifter eller andre forhold (det fremgik også af bekræftelsen at det var inkl. skatter og afgifter) det var alene vekselkursen. Jeg truede med sagsanlæg men de nægtede at gøre noget. Havde ikke mulighed for at bestille fra andre sider da jeg havde bestilt et halvt år i forvejen og prisen nu var eksploderet.

19. juli 2022

Jeg har mistet 7.204.70 danske kroner…

Jeg har mistet 7.204.70 danske kroner fordi de har en afbestilling politik hvor de tager hele beløbet og sker der en fejl i udfyldning af navn kan dette ikke ændres, pas på i ikke falder i fælden som jeg gjorde.

Kunne jeg give minus stjerner gjorde jeg det , for synes det frækt.

18. juli 2022

Brug aldrig nogensinde Agoda

Brug aldrig nogensinde Agoda - og hold dig især fra 'book nu, betal senere' tilbuddet. For den pris, som du ender med at betale, er meget højere end det oprindelige tilbud pga. alle mulige mystiske vekslegebyrer og tågede forklaringer om den valuta, du får vist på deres side kontra den lokale valuta, kursen på dagen og bla. bla. Jeg endte med at betale ca. 500 kr. ekstra på en booking til oprindeligt 4000 kr. Det er bondefangeri - brug hellere booking.com eller hotels.com, hvor jeg aldrig har oplevet lignende problemer.

18. juli 2022

Lad vær..

Bestilte en familie suite i god tid (1 måned før rejse) og indtastede betalingsoplysningerne og fik at vide at de ville hæve pengene to dage inden ankomst. Modtager så i stedet en mail om at min reservation er annulleret fordi de ikke kan hæve pengene fra kortet. Det viser sig at de ikke tilbyder sikker betaling, så man hverken kan betale manuelt eller via deres web. Lige meget hvordan vi forsøgte at få pengene overført, var det lige gyldigt, da de havde annulleret bestillingen og den var væk. Så nu sad vi med 5 flybilletter og ingen hotel et døgn inden afrejse!!!

17. juli 2022

Meget dårlig kundeservice

Meget dårlig kundeservice. Vi bestilte værelse til 2 voksne og to børn på 13. Værelser vi får er så til børn maks 12 år og hotellet vil have os til at betale ekstra.

Agoda leverer ingen kundeservice, det er umuligt at komme til at tale med nogen som kan gøre sig forståelig på engelsk. Jeg kommer aldrig til at bruge Agoda igen

14. juli 2022

Agoda er ikke et seriøst firma

Agoda er ikke et seriøst firma. Vi har booket lejlighed i Frankrig til en god pris, og da vi skal betale, er prisen pludselig kr. 2000 højere pga. dårlig vekselkurs. Totalt useriøst og den sikre vej til at miste kunder.
Det ville klæde Agoda at betale de kr. 2000 ekstra opkrævet tilbage!!

13. juli 2022

STAY AWAY FROM AGODA. Their booking system is not functional.

Booking ID # 323154471 Check-in Friday, 08 July 2022
Agoda Booking ID 323154095

Kære Agoda,

Hold jer væk fra dette firma. De sætter et ur der tikker, og selvom om du skriver alle informationer, får de bestillingen forkert. Jeg er målløs. Når man får en e-mail bekræftelse, kan man ikke komme i direkte kontakt med en person over chat eller telefon. Jeg har booket for en familie på 6 personer. 2 voksne, og 4 børn, 13, 12, 6 og en baby på 3 mdr. Jeg har fået to rum og betalt for dette. Jeg er glad for jeg har taget nogle screenshots. Dette booking system fungere overhovedet ikke. Jeg har fået 2 bekræftelser af denne booking system. Da jeg forsøger kontakte hotelet Ozgur Bey & Spa Hotel i Alanya. Så får jeg den private nummer til ejeren af hotel Hr. Ozgur. Den ene af mine bekræftelser som skulle komme efter 10 min er fejlet siger Agoda pr. e-mail. Da jeg ankommer til hotel Ozgur Bey, siger de at de overhovedet har familie værelser. Men jeg forklarer dem, at Agoda har givet mig 2 rum for at løse dette problem. Jeg har ikke boet på Ozgur Bey. Men de har en god receptionist, som hjalp mig med at løse problemstillingen. Min plan er at søge advokathjælp ift. om det er lovligt at drive forretning på denne måde. Hotel Ozgur Bey giver ikke penge retur eller aflyser ens bestilling.

Et hvert hotel og firma som arbejder sammen med Agoda burde få samme anmeldelse. Men jeg tror oprigtigt på at der er en systemfejl. Derfor vil jeg ikke udtale mig negativt, om hotelet jeg skulle bo på oprindeligt. De har været hjælpsomme, og de har noget der står på sort og hvidt som ifølge dem er det rigtige.

I mine øjne er gernningsmanden og hans hjælper næsten ens. Hvis disse hotel ejer ikke tager distance fra dette firma, og udtaler sig ikke negativt om firmaet og stopper alt samarbejdet med dem. Så godkender de 1: Dårligt/ikke fungerende bookingsystem som der samarbejdspartner har.
2: Når så mange kunder har oplevet det samme eller mere, så burde alarm klokkerne ringe. Så burde de kontakte lokale myndigheder indenfor turist baranchen og få sat en stopper for dette firma.

Lad os kontakte ombudsmanden sammen og få disse fake/scam booking systemer som ødelægger folks ferie og giver unødvendigt stress lukket. De forældre som har børn med på en ferie har nok stress i forvejen.

10. juli 2022

Scam!

Scam!
I første omgang ville jeg have skrevet en negativ anmeldelse, fordi de ændrer deres priser undervejs i bestillingen, så de lokker en ind med billige priser, men hvad værre er, at de laver online bookinger med hoteller de ikke har en aftale med!
I første omgang fandt jeg ud at, at peiserne stiger voldsomt ved betaling. Jeg tjekkede dette flere gange og den gjorde det ved alle fem bestillinger.
Men her hvor jeg står i receptionen på det bestilte hotel, finder jeg ud af, at det jeg allerede har betalt for, slet ikke er bestilt. Bag mig sidder en mand med præcis samme problem, og i går havde den stakkels hotelejer fem gæster, der måtte gå forgæves, da han selv var i Kuala Lumpur.
Man kommer hurtigt igennem til en overhøflig person i kundeservice (første gang blev røret dog smidt på, da jeg ventede på en løsning) men hurtigt kan man ikke sige det er, at få pengene tilbage. Det tager 30 dage!!!
Svindel! Jeg fatter ikke, at Trivago har et samarbejde med dem!

9. juli 2022

Jeg bookede en overnatning som senere…

Jeg bookede en overnatning som senere blev afvist og at jeg ville få mine penge retur efter 30 dage, jeg tjekker hjemmesiden nogle dage efter da det først er der jeg opdager bookingen er afmeldt. Den står stadig afmeldt.
I dag en måned senere vil jeg skrive og spørger hvor mine penge er blevet af og så har de lavet EN NY BOOKING uden mit samtykke?!
Det er 2000 KRONER som jeg vil have tilbage NU!! 2000 i har stjålet

20. juni 2022

Bookede et weekend ophold som først…

Bookede et weekend ophold som først blev bekræftet - samme dag fik vi besked på at noget var gået galt så bookingen var ikke gået igennem. 2 dage efter får vi så bekræftelse og faktura fra Agoda - men der har vi allerede booket hos nogle andre - nu kan vi ikke annullere bookingen hos Agoda og vi tør ikke annullere den anden pga Agoda’s dårlige anmeldelser.

12. juni 2022

Under al kritik

Under al kritik
Intet hotel til os ved ankomst. Havde betalt og modtaget mail om, at booking var på plads. Ingen hjælp i situationen - timers frustration og lang ventetid ved telefonen.
Mails som på ingen måde stemte overens med sandheden om, at de havde kontakt med hotellet og sikret os et værelse. Vi stod lige over for receptionisten, som fortalte det modsatte og vi kunne ved selvsyn se, hun ikke talte i telefon med nogen.
Løgn og bedrag !

6. juni 2022

Brugte Agoda til at booke overnatning…

Brugte Agoda til at booke overnatning på et gæstehus i Passu, Gilgit Baltistan, og her 4 uger efter mangler gæstehuset stadig sin betaling fra dem. Ikke nok med at de snyder mig, de snyder også ærlige mennesker, som arbejder hårdt hver dag for at give god service til deres gæster.

13. maj 2022