Pas på! Gå langt udenom Agoda! Får bekræftet booking af ferielejlighed i Skagen. Derefter får man besked om, at der er sket en fejl fra deres side og at der er sket en dobbeltbooking, med besked om... Se mere
I stedet for at betale pengene tilbage, så har agoda bare givet pengene tilbage som en bonus, som kun kan bruges hos dem. Synes det er for dårligt man ikke kan få pengene udbetalt og så er tvunget til... Se mere
Grand Alpine hotel Bangkok Billederne på Agoda viste et fint hotel, virkligheden var en anden, nedslidte værelser, lobby fuld af bagage. Hotellet lå midt inde mellem små gader som vrimlede med bile... Se mere
Har brugt Agoda i mange år og glædet mig over det gode udvalg af hoteller og pæne rabatter de - når man først er Gold- eller Premium-member - yder en jorden rundt. Omvendt har jeg aldrig haft brug for... Se mere
Om Agoda
Agoda, a digital travel platform, helps anyone see the world for less with its great value deals on a global network of over 6 million hotels and holiday properties worldwide, plus flights, activities, and more.
Agoda.com and the Agoda mobile app are available in 39 languages and supported by 24/7 customer support.
Headquartered in Singapore, Agoda is part of Booking Holdings (Nasdaq: BKNG) and employs more than 7,000 staff in 27 markets, dedicated to leveraging best-in-class technology to make travel even easier.
Singapore
- www.agoda.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg kan ikke anbefale at bruge agoda
Jeg kan ikke anbefale at bruge agoda! Man søger f.eks. 1 voksen og 2 børn - får en billig pris. Når man kommer frem til hotellet, skal der betales ekstra for børnene. Jeg mener- så er det let, at lave en billig pris!
Reservation aflyst
Vores reservation blev aflyst 5 dage før vi skulle ankomme til det hus vi havde lejet i Thailand.
Årsag, at huset er fuldt booket selvom vi har reserveret det for to måneder siden..
Dette er meget kort varsel, hvilket vi ikke synes er i orden.
Udlej ikke via Agoda Homes!
Agoda Homes udlejning af bolig ligesom deres kendte konkurrent. Dog kan Agoda Homes ikke finde ud af, at udbetale de penge til en, som man har tjent.
Jeg har nu 9 gange kontaktet Agoda Homes for at få mine penge, oprettet Paypal konto netop for at kunne få mine penge, men de bliver ved med at sende mig de samme guides med, hvordan man skal klikke på den reservation, som er afsluttet og betalt af gæsten. Desværre fremgår den kun af deres overblik og ikke mit (har sammenlignet deres screenshots med mine egne).
Jeg er TRÆT af at rykke for hjælp til at få mine penge udbetalt. FIKS DET AGODA
Det var den dårligste service jeg nogle…
Det var den dårligste service jeg nogle sinde har oplevet.
Og de hjælper ikke med problemerne når der er nogle og hvis man er forsinket kan man ikke få det værelse man har betalt for!
Fil ingen reservationsbekræftelse men…
Fil ingen reservationsbekræftelse men pengene bliver trukket fra kontoen!
Søgte på Emerald cove på Koh Chang og…
Søgte på Emerald cove på Koh Chang og fik som sædvanlig, at der kun var 1 værelse tilbage. Bestilte så direkte på hotellet, hvor prisen faktisk var lavere end Agoda's. Da vi kom til hotellet (beach resort) var der vel en belægning på 15%, så der var flere hundrede ledige værelser.
Jeg ønsker at booke hotelværelse i Nepal…
Jeg ønsker at booke hotelværelse i Nepal . Jeg går til hotellets hjemmeside og booker værelset. Det går lynhurtigt og får en mail med ref nummer og bookingnummer og jeg kan se hvilke dage jeg har booket. Så trækker de alle pengene fra min konto ligeledes lynhurtigt. Nu er jeg så i den situation jeg ikke kan rejse alligevel og skal aflyse bookingen. Det viser sig så, at jeg ikke har booket via hotellet men gennem agoda.com. Der kender de ikke mit ref eller booking nummer og siden med aflysninger virker ikke. Jeg kontakter hotellet i Nepal og de oplyser de ikke har modtaget mine penge så de kan ikke betale mig tilbage. Nu sidder jeg så som en lus mellem 2 negle. agodas hjemmeside virker forfærdelig for alt andet en at booke og hive penge hjem. Hvad i alverden gør jeg nu ?. Det er en elendig service brug dem endelig ikke og se meget grundigt efter, hvis i tror i booker direkte hos hotellet
Impossible to get in contact with
Impossible to get in contact with. Steqling your money
Forfærdelig service
Forfærdelig service - har været i kontakt med deres support fordi jeg ikke har fået mine cash back penge som lovet , efter mit ophold på Bali . Ikke en formue , men det er princippet ! Efter diverse skriverier med alverdens personer - skriver de pludselig , at dette hotel slet ikke giver cash back ( tilbagebetaling ) .. haha . Det er virkelig et amatør sted og hold jer LANGT væk fra dem fremover !
BRUG ALDRIG AGODA IGEN
BRUG ALDRIG AGODA IGEN
Der var ingen reservation,
da jeg ankom til hotellet, selvom agoda tog pengene fra min konto
Reservation nr.321611751
Man kan aldrig kommer i kontakt med deres kunderservice
Vi har booket et værelse til en pris af…
Vi har booket et værelse til en pris af ca. 13.000 når vi så får regningen lyder den på 14.000, det kan man da ikke, for når man bestiller værelser får man prisen på de 13.000 og når Agoda trækker pengene så er værelset b blevet 1.000 kr. dyrere, hvis det er sådan man gør vil jeg fremover booked andre steder
Dette var min første gang med…
Dette var min første gang med hotelophold gennem Agoda, og jeg var lidt nervøs grundet de mange dårlige anmeldelser. Jeg havde dog ingen problemer, og alt fungerede som det skulle. Grunden til de ikke får 5 stjerner er fordi, at de er svære at komme i kontakt med, hvilket ikke er god service.
Bedrageri
Bookede i august 2022 et ophold til 2292 kr men blev trukket 2519 kr i oktober 2022. Det er ikke mange penge, men mere en princip sag. Jeg kan ikke finde nogen kontaktmuligheder til agoda for at klage, så jeg er færdig med at bruge dem.
Brug aldrig Agoda.com, måtte betalt 2 gange for samme overnatning.
Jeg ankom til mit hotel i Bangkok, og fik besked om, at min booking ikke var betalt, jeg kunne fremvise kvittering og mail på, at jeg havde betalt. Hotellet havde fået en bekræftelse fra Booking.com som Agoda samarbejder med, Agoda.com havde trukket pengene fra min konto men havde hverken betalt Booking.com eller hotellet. Jeg måtte betale hotellet igen og det var umuligt at komme i kontakt med Agoda.
ADVARSEL BRUG ALDRIG Agoda.com.
Regn ikke med priserne på hjemmesiden…
Regn ikke med priserne på hjemmesiden ved bestilling. Selvom jeg fik oplyst pris i både EUR og DKK, så har de deres egen valutakurs, som de bruger når de skal trække pengene fra dig.
Så selvom min regning lyder på 610 EUR = 4540 kr (begge beløb oplyst i mail ved bestilling), så har de nu trukket 5040 kr.
Deres holdning, når man klager: de henviser til reglerne om at man betaler i følge deres egen valutakurs ved bestilling, men de forbeholder sig retten til at oplyse priserne med den "normale" kurs...
Selvom de oplyser deres bedrag ved bestilling og kan henvise til det efterfølgende så har de mistet en kunde fremover. Jeg er ikke villig til at betale 10% ekstra.
Booking ID 327806179
Fusker firma
Jeg prøvede at bestille hos dem, men bestillingen blev afvist. Alligevel trak de penge. Har skrevet til dem utallige gange og intet hørt eller set mine penge.
Snyd og dårlig service
Selvom de skriver der er gratis afbestilling frem til en vis dato, tager de hele beløbet i gebyr. Fup og snyd det hele!
Agoda er ren skam
Agoda er ren skam
Havde bestilt et værelse ved steelhouse til to personer da vi kommer frem finder vi ud af at vi skal sove på en sovesal med 4 andre fremmede, hvilket ikke var det vi bookede. Vi kunne ikke få pengene tilbage eller opgradere værelset på hotellet da de var overbookede og var nødt til at ringe til et mystisk nummer, hvor vi fik fortalt der ville gå 20 dage inden vi får pengene tilbage
Fup og svindel
Fup og svindel. Havde booked på hotel Cabin i Vejle. Da vi ankom var der tilsyneladende ikke noget værelse. Vi fik dog et værelse med køjesenge. Vi kontaktede receptionen og fremviste vores bekræftelse der viste et værelse med en stor dobbeltseng. Receptionen gav os et værelse som det viste på bekræftelsen. Stor ros til Hotel Cabin, der ikke opkrævede ekstra, men fortalte os at vi var blevet fuppet. Jeg vil aldrig igen booke via agoda. Men igen stor ros til Hotel Cabin.
Forfærdelig service - stol ikke på dem!
Forfærdelig service.
Havde booket en overnatning på Wake Up Copenhagen gennem Agoda. De trak pengene dagen inden opholdet, men havde ikke overført pengene til hotellet, hvilket gjorde at jeg var nødt til at betale dobbelt. Brugte herefter 60 kr. for at komme i kontakt med dem telefonisk og blev lovet at de ville ordne det. Ergo ingen service!!!
De gjorde ingenting og kontaktede heller ikke hotellet som de lovede. Godt at hotellet efterfølgende har betalt mine penge tilbage for får da aldrig mine penge tilbage fra Agoda.
Book aldrig noget gennem dem!!!!!