Agoda Anmeldelser 48.393

2,2

Pas på! Gå langt udenom Agoda! Får bekræftet booking af ferielejlighed i Skagen. Derefter får man besked om, at der er sket en fejl fra deres side og at der er sket en dobbeltbooking, med besked om... Se mere

I stedet for at betale pengene tilbage, så har agoda bare givet pengene tilbage som en bonus, som kun kan bruges hos dem. Synes det er for dårligt man ikke kan få pengene udbetalt og så er tvunget til... Se mere

Grand Alpine hotel Bangkok Billederne på Agoda viste et fint hotel, virkligheden var en anden, nedslidte værelser, lobby fuld af bagage. Hotellet lå midt inde mellem små gader som vrimlede med bile... Se mere

Har brugt Agoda i mange år og glædet mig over det gode udvalg af hoteller og pæne rabatter de - når man først er Gold- eller Premium-member - yder en jorden rundt. Omvendt har jeg aldrig haft brug for... Se mere

1. Rejseselskab
  2. Flybilletbureau
  3. Flybilletsøgemaskine
  4. Feriebolig
  5. Hotel
  6. Rejsesøgemaskine

Om Agoda

Agoda, a digital travel platform, helps anyone see the world for less with its great value deals on a global network of over 6 million hotels and holiday properties worldwide, plus flights, activities, and more.

Agoda.com and the Agoda mobile app are available in 39 languages and supported by 24/7 customer support.

Headquartered in Singapore, Agoda is part of Booking Holdings (Nasdaq: BKNG) and employs more than 7,000 staff in 27 markets, dedicated to leveraging best-in-class technology to make travel even easier.

2,2

Under middel

48 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Lad vær med at booke hotel der

Lad vær med at booke hotel der. De skilter med gratis afbestilling. Da jeg benyttede mig af denne 5 dage før den planlagte overnatning. De trak pengene og hævder at det er hotellets politik, at det ikke kan lade sig gøre.
Når man kontakter dem slår de bare op i banen. 🤬🤬

19. oktober 2023

Ringeste kundeservice nogensinde

Ringeste kundeservice nogensinde, vi har ellers brugt Agoda i mange år. Men denne gang er det slut. Jeg har sendt så meget dokumentation på pris garanti endda fra deres egen hjemmeside på samme hotel samme værelse uden de vil kompensere mig, det er bare piv ringe !

23. oktober 2023

Kommer til hotel og skal betale igen

Hej alle sammen

jeg vil advare alle om at bruge dette selskab!!!!
Da vi var på tur i Thailand for at besøg familie og ferie,
skulle vi have nogle overnatninger på et super hotel i Bangkok, dette er ikke hotellet men Agoda.

Vi have betalt alt hjemmefra både hoteller, lejebil og fly.

Vi bruge så Agoda til vores hoteller booket alle hoteller 06-09-23 dagen efter var alt betalt.

vi kommer til det dyreste hotel på rejsen og der har agoda ikke betalt hotellet så jeg måtte betale for overnatningerne igen.

hvis så agoda have send mine penge tilbage eller send min betaling til hotellet men nej det har været en stor kamp og så den 18-10-2023 sender de mig en cancallation på mit ophold fra d. 9-10-2023 til 12-10-23 og siger jeg har annulleret det.

nu har jeg send alt til dem igen og vi er gået videre med at vi har til vores bank og næste skridt er politiet.

håber alle læser det her!

9. oktober 2023

Pengene blev trukket 1½ uge før…

Pengene blev trukket 1½ uge før overnatningerne begyndte. Jeg blev kontaktet af en kvinde, via telefon fra HongKong, der sagde at det var sådan deres politik var og at jeg bare kunne cancel resevationen hvis jeg var utilfreds. Det stod der intet om at der skulle betales så lang tid før, da jeg bookede.

Er spændt på hvordan værelserne ser ud, mine forventninger er meget lave efter at have læst om andre oplevelser.

Jeg er godt nok ked af at jeg ikke tjekkede Agodas anmeldelser, inden jeg benyttede deres service.

3. oktober 2023

Drop Agoda !!

Havde booket et enkeltværelse i Berlin og da jeg kom frem blev jeg anvist en seng på en sovesal. Efter telefonisk kontakt til Agoda, hvor jeg blev lovet hjælp - fik jeg en mail om at reservationen var annulleret ! Rejste retur til Danmark efter minus søvn på sovesalen. Vil kæmpe for refusion, men det er nok usandsynligt at det kommer til at ske.

27. september 2023

Grand Alpine hotel Bangkok

Grand Alpine hotel Bangkok
Hotellet lå midt inde mellem små gader som vrimlede med biler og handlende, så det var meget svært at forklare taxa'er hvor vi boede og ingen parkering.
Morgenmad: 3-4 retter Thai/Indisk mad eller toast med marmelade - typisk Inder hotel med mange udenlandske ansætte - som ikke snakkede thai

31. august 2023

Ingen bekræftelses mail og ingen kommende reservation men de trækker pengene efter jeres ophold så hold godt øje

Vi bookede et hotelværelse igennem agoda. Ingen bookningsbekræftelse sendt til os samt ingen kommende reservationer på agodas hjemmesiden og deres chatbot skrev også at vi ingen kommende reservationer efter vi havde booket hotellet i Rom vi kunne ikke huske hotellets navn desværre så vi kunne ikke kontakte hotellet direkte. Så vi bookede et nyt hotel til cirka 3000 kroner på en anden hjemmeside. Efter vores ophold kunne vi se agoda havde trukket nogle penge og hotellet vi bookede først og den kom pludselig op som afsluttet på deres hjemmeside. Vi har ringet til dem for at høre hvad der er gået galt siden vi intet har fået på det hotellet fra Rom men du kommer i snak med en fra indien som ikke kan snakke engelsk du kan skrive til deres mail og få respons fra en chatbot som bliver ved med at skrive jeres bookning er afsluttet så i kan ikke få nogle penge tilbage ligemeget hvad i skriver til dem.

26. juli 2023

Havde booket hotelophold til én person…

Havde booket hotelophold til én person i Thailand (max kapicitel på værelset var tre personer), som jeg grundet sygdom ikke kunne bruge alligevel. Havde ikke lavet afbestillingsforsikring.
Agoda kontaktede hotellet og fik lavet bookingen om til to personer uden beregning (så jeg kunne sælge opholdet). Super kundeservice!

25. juli 2023

Denne hjemmeside kan klart IKKE anbefales!

Vi bookede et hotelophold i Thailand gennem Agoda. Vi fik aldrig en bekræftelse på, at hotellet var booket, derfor bookede vi et hotel samme sted gennem et andet selskab. 5 måneder senere blev pengene trukket, og stadig ingen bekræftelse. Vi afbestilte opholdet på deres hjemmeside, men mistede 15% af pengene. Denne hjemmeside kan klart IKKE anbefales!

16. juli 2023

Book ikke med Agoda - lugter af scam!

Bookede et hotelværelse i Hamborg via Agoda, til 2 voksne, og 2 børn, for 2 nætter.
Da ordrebekræftelsen kom stod der nu bare kun 1 voksen, og ingen børn.

Kontaktede deres tyske kundeservice (som er en telefon i Indien), og talte med en medarbejder som ikke kunne være mindre interesseret i at hjælpe mig, selv hvis han prøvede.

Han sagde at der var sket en fejl i deres system, og jeg skulle annullere min bestilling og booke på ny.
Jeg ville dog blive opkrævet 90% af det fulde beløb…
Han kunne godt anmode om en refundering af de 90% men kunne ikke garantere at det lykkedes - og pengene ville i øvrigt blive trukket på min konto med det samme.
Der kunne gå op til 48 timer før vi fik svar mht. refundering af beløbet.

Det tog næsten en time at overbevise ham om at de selv skulle fikse den fejl de selv havde lavet, og efter meget besvær fik jeg da også en ny bekræftelse på et værelse til 4 personer i 2 nætter.

5 timer senere står vi på hotellet i Hamborg og får nu at vide at det værelse som Agoda har solgt os, ikke er godkendt til 4 personer, og at vi derfor ikke kan få værelset.

Takket være det venlige personale på hotellet fandt man dog til sidst en løsning og vi fik et andet værelse til 4 personer, for 1 nat.

Den efterfølgende dag måtte vi booke et andet hotel til den sidste overnatning.

Bonus info:
Kundeservice medarbejderen oplyste flere gange at de løbende var i kontakt med hotellet i fht. at få opdateret vores booking - hotellet bekræftede overfor os at de aldrig havde hørt fra dem.

Kunne jeg give 0 stjerner, fik Agoda 0 stjerner.

12. juli 2023

Stop! Brug ikke Agoda!

Agoda har solgt et ophold som ikke stemte overens med hotellets politik, derfor fik vi ekstra udgifter på vores ophold. Agoda vil ikke tage ansvar, ej hellere hotellet!

Så hvis du vil have uforudsete ekstra omkostninger bestille da via agoda.

1. Og sidste gang jeg bruger agoda.

Aldrig igen.

9. juli 2023

Når uheldet er ude

Når uheldet er ude - kan agoda bestemt ikke anbefales. Trods annullering inden afrejse og dokumentation for at kæresten var indlagt blevet akut indlagt på hjerteafd.
Så ville de ikke acceptere annullering.
Desuden lød bekræftelse på 6.800 kr og de har trukket 7138 kr på kort.
Det er sidste gang jeg har brugt agoda

22. juni 2023

havde noget Cashback tilgode og ansøgte…

havde noget Cashback tilgode og ansøgte om det hvilket var nærmest umuligt for nogle måneder siden

INTET er sket ingen penge tilbage og nu kan jeg i min profil ikke se dem mere ikke anmode eller se jeg har anmodet om dem.
Det er vist det man kalder FRAUD
eller SVINDEL på godt dansk !!
SIKKE ET XORTEFIMA !!!
at SVINDLE sine brugere jeg har aldrig oplevet noget lignende !!!!!!!!

20. juni 2023

UTROVÆRDIGT OG UKONTAKTBART FIRMA - BRUG ANDET BOOKINGFIRMA!!!

Bookede et hotel i London og "fik" som første gangsbooker 10% rabat og så prislåste jeg bookingen. Derefter skulle jeg logge ind på "mine reservationer" for at færdiggøre reservationen. Dette prøvede jeg så at gøre et utal af gange, blev blot ved med at "køre rundt" i en uendelighed. Dermed kunne jeg ikke færdiggøre min reservation. Depositum for at fastlåse bookingens pris fremgik af banken var reserveret og i dag er pengene godt 376 kr. hævet fra min konto. Dét til trods for, at der åbenbart var tekniske problemer i går. Og i dag figurerer reservationen som udløbet til trods for, at den først burde udløbe om 2,5 timer... Men sådan kan et firma jo også tjene penge, omend det i min optik er uærligt.

VIL DU SNYDES??? SÅ SKAL DU BLOT BRUGE AGODA BOOKINGSYSTEM... KAN JEG OVERHOVEDET IKKE ANBEFALE.
Deres kundesupport fejler også stort, er totalt ubrugeligt, chatboot-robot der er håbløs... Man kommer overhovedet ingen vegne, som i slet ikke.

Brug hellere booking.com eller hotels.com så ved du, hvad du får.

29. maj 2023

Vi fik pengene tilbage

Vi fik pengene tilbage
Vi fortrød en bestilling på et hotelværelse i Auckland og forsøgte umiddelbart efter at annullere bestillingen. Det var ikke nemt, ej at få en bekræftelse på, at værelset var udlejet igen til andre, men det lykkedes efter ihærdig indsats her 2 måneder efter. Tak til Agoda, som viste en positiv side.

15. april 2023

Uanstændig CASH BACK funktion!!!

Ja hvad kunne man næsten forvente. De lover guld og grønne skove og så får man en besked om der kan hentes 25 $ men systemet melder bare fejl og det er umuligt og gennemfører funktionen,
Latterligt og lave noget sådan og stille folk noget i udsigt og så virker det ikke. Alle indtastede oplysninger viser grønt og det er samme kort som er brugt til køb. Total til grin og nej jeg og 1000vis af andre gider ikke jagte de her små beløb og det ved i jo godt, så pengene kommer aldrig til udbetaling og vi vi spilder tid og bliver til grin for egne penge :(

14. marts 2023

Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg…

Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg gjort det. Bestil ALDRIG hotel igennem Agoda. Vi bestilte hotel til Malaga i januar, som skulle betales d. 13/2. Vi fik en besked om at kortet ikke virkede, og vi havde 44 timer til at betale, ellers ville de annullere vores ordre. Vi havde booket hotellet til knap 5000kr, og nu kostede det pludselig 7000kr. Vi får efter lang tid endelig fat i en engelsk talende medarbejder, da vi havde prøvede flere kreditkort, men den blev ved med at sige det ikk fungerede. Skal lige siges vi ALDRIG har haft problemer med nogle af disse kort. Min far får fat i en, som bekræfter at det nu er gået igennem, både på mail og pr telefon. Dagen efter modtaget vi så en mail at vores ordre er annulleret. Vi ender med at måtte booke igennem hotellet, men nu betale 7.500kr. Det er virkelig noget svineri, og jeg vil aldrig anbefale at bruge dem til at booke hotel.
Virkelig et snyde firma…!!!!

12. februar 2023