Pas på! Gå langt udenom Agoda! Får bekræftet booking af ferielejlighed i Skagen. Derefter får man besked om, at der er sket en fejl fra deres side og at der er sket en dobbeltbooking, med besked om... Se mere
I stedet for at betale pengene tilbage, så har agoda bare givet pengene tilbage som en bonus, som kun kan bruges hos dem. Synes det er for dårligt man ikke kan få pengene udbetalt og så er tvunget til... Se mere
Grand Alpine hotel Bangkok Billederne på Agoda viste et fint hotel, virkligheden var en anden, nedslidte værelser, lobby fuld af bagage. Hotellet lå midt inde mellem små gader som vrimlede med bile... Se mere
Har brugt Agoda i mange år og glædet mig over det gode udvalg af hoteller og pæne rabatter de - når man først er Gold- eller Premium-member - yder en jorden rundt. Omvendt har jeg aldrig haft brug for... Se mere
Om Agoda
Agoda, a digital travel platform, helps anyone see the world for less with its great value deals on a global network of over 6 million hotels and holiday properties worldwide, plus flights, activities, and more.
Agoda.com and the Agoda mobile app are available in 39 languages and supported by 24/7 customer support.
Headquartered in Singapore, Agoda is part of Booking Holdings (Nasdaq: BKNG) and employs more than 7,000 staff in 27 markets, dedicated to leveraging best-in-class technology to make travel even easier.
Singapore
- www.agoda.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Brug dem ikke !
Brug dem ikke !
De lover inkl. morgenmad, balkon i deres web booking, når du så kommer på hotellet, så er det ikke reserveret.
På samme vis skriver de om turistskat, så det fremstår som betalt, men det er det ikke ved afrejse
Dårlig oplevelse med Agoda!!!!
Meget dårlig.
Meget dårlig.. Hvis man bestiller kun et nat så kan de finde på at annullere det hvis de får en kunde hvor han vil have flere nætter som det sket med os
Book ikke via Agoda
Jeg bookede et værelse på Cabinn Copenhagen til 24. maj 2024 via Agoda 16.4.24 og fik straks bekræftelse fra Agoda på reservationen. Efter at have set anmeldelserne på Trustpilot, valgte jeg 17.4.24 at kontakte hotellet, som kunne oplyse, at der ikke var nogen bookning i mit navn. Det havde de oplevet flere gange tidligere, at folk kom med bookinger fra Agoda, men at der desværre ingen værelse var til dem.
Heldigvis har jeg ikke betalt noget for reservationen, og har gratis afbestilt reservationen, hvilket jeg har modtaget skriftlig bekræftelse på, så forventer, at sagen slutter her.
Tyveri
På farten og bookede et hotel ved Lindau den 9 april og skulle bruge det samme aften en booking bekræftelse fik vi men ingen kode til nøgle boks .... Og ingen mulighed for kontakt på stedet eller Agoda.
Ikke nok med det, bliver betalings beløbet trukket fra bankkonto. Vi fik ikke mulighed for at benytte hotellet i Lindau. Da vi ikke kunne komme ind.
Kontakt til agent er umulig da det prb. Vi stod i ikke findes som mulig at vælge og så kommer man ind i et loop
Kan virkelig ikke anbefale AGODA - kun for tyveri
Agoda / Hotel Saxildhus
Havde bestilt ophold hos Hotel Saxildhus gennem Agoda. Opholdet skulle være fra 11.04-14.04 ville efterfølgende annullere opholdet da vi var kommet på andre tanker. Det viste sig at være komplet umuligt at komme i kontakt med Agoda. Hotel Saxildhus komme godt se reservationen men ikke gøre noget og tilføjede at de heller ikke havde de bedste oplevelser med Agoda. Pengene er trukket på kontoen uden overnatninger.
Sidder nu tilbage med minder om dårlig Hotel drift når man har samarbejde med et firma med så dårlig en service.
Det mindste man kan sætte på denne anmeldes er en stjerne men de havde ikke fortjent nogen!
Kunne jeg give "0" stjerner
Kunne jeg give "0" stjerner - så havde jeg gjort det. Bestiller hotel i Berlin - pengene reserveres med det samme for opholdet via Agoda. Jeg får bekræftelse på værelserne er reserverede.
En uge efter jeg har reserveret værelserne, undrer jeg mig over betalingen endnu ikke er trukket.
Jeg kontakter hotellet - de har ikke modtaget nogen reservation fra Agoda og desuden er hotellet FULDT booket de datoer vi skulle bo der.
Kontakter Agoda - jo - det var rigtig nok, de havde ikke fået reservationerne lavet, så desværre. Vi kunne få refunderet det reserverede beløb tilbage - men, der ville gå op til 30 dage inden de stod på kontoen igen.
Det er IKKE os, der har lavet noget forkert, men vi bliver straffet i den grad.
DET ER UNDER AL KRITIK.
Aldrig mere booke hos Agoda herfra.
Agoda snyder kunder med dobbelt omregning af priser - 5% "dummebøde"
Agoda sælger mig hotel overnatning til 3055,-. Da jeg får bekræftelse står prisen nu i dollars 444,04$. Og jeg bliver nu opkrævet 3208,- - der er kommet et skjult veksel-gebyr på 5% oveni prisen. Agoda snyder åbenlyst sine kunder, med denne form for dobbelt omregning af priser, der bliver pålagt "dummebøder". Agoda = bondefangeri
Dårligste kundeservice jeg har oplevet...
Dårligste kundeservice jeg har oplevet.!
Bestilte et hotelophold den 20. marts 2024 og fandt prisen signifikant billigere den 22. marts 2024, så jeg ønskede at benytte deres 'bedst price guarantee'.
- Begge priser var for samme ydelse
- Begge ophold var fundet på Agoda's hjemmeside på dansk, Agoda accepterede ikke dokumentation eller detaljer på dansk, og det er jo et problem når de sender rejsedokumenter på dansk og ikke accepterer disse som dokumentation.
Etc... etc....
Pas på derude og tro ikke på deres 'best price guarantee'....
Bondefangereri
De fik os til at acceptere prisen førend, at vi skulle betale og så efterfølgende var prisen ca. 10 procent højere end, hvad der havde stået på skærmen.
Så forsøgte jeg at klage igennem Kundeservice, men så blev man bare kørt rundt i et eller andet underligt loop, så jeg til sidst gave op.
Forståelse
Jeg er virkelig skuffet efter at have bestilt et værelse på Hotel Capp Inn Vejle.
Lige som betalingen var gennemført opdager jeg at datoen var forkert. Nu har jeg skrevet tilbage til Agoda ved ikke hvor mange gange efterhånden
De har fået betalingen og skal bare ændre datoen.
Tænk der ikke findes forståelse for fejl når man ovenikøbet kontakter både Capp Inn Vejle og Agoda umiddelbart efter min reservation
Det blir første, eneste og sidste gang jeg bestiller hos dem 🥹🥹
Perfekte til Thailand
Vi rejser til Thailand 2 gange om året og vi bruger næsten altid Agoda, og vi har aldrig har nogen former for problemer. De er altid super hjælpsomme.
De er på månen
Har ellers været glad for dem men bliver skuffet denne gang og overvejer at stoppe med at bruge dem mere.
Hotel, Mia hotel i Vietnam, som jeg havde bestilt i god tid gennem Agoda, skrev i det sidste øjeblik hvor jeg sad i flyet på vej til dem, og opdaget det først da jeg var dernede at de ikke kunne tilbyde det værelse jeg havde bestilt. Jeg måtte skynde mig og skrive til Agoda om problemet og de svarede først 4 timer senere og gav mig 2 valg muligheder
1. De ville mig 100kr men måtte ikke bruge samme med this og that, og jeg havde 6 måneder til at bruge det tilbud (så jeg skal bruge flere penge på dem for at få gavn af de 100kr?)
2. De ville hjælpe mig med at finde et andet hotel ( øv jeg landede for 2 timer!! Skulle jeg stå på gade med mine bagage og ventede på deres hjælp?)
Til sidst sendte en medarbejdere fra Agoda en mail om at jeg skulle være opmærksom på, den booking hotellet aflyse mig lige pludselig, blev annulleret GRATIS!
Skal jeg hoppe af glæde at det ikke koste mig noget når deres partner lavede ged i det?
Utroværdig virksomhed
Utroværdig virksomhed.
Jeg bestilte hotel gennem Agoda og betalte både for opholdet samt skatter og afgifter. Til min overraskelse blev jeg ved ankomst til hotellet opkrævet skat. Da jeg kontaktede Agoda og efter flere mails, blev jeg oplyst de ikke vil tilbagebetale skatten som de har fået. Jeg er endt med betaler 2 gange skat. Derfor vil jeg opfodrer alle til at holde sig langt væk fra Agoda og bruge en anden bookingvirksomhed.
Bookede et 4 stjernet hotel på Agoda
Bookede et 4 stjernet hotel på Agoda. MW hotel i Krabi.
Hotellet er ikke en stjerne værd.
Gammelt, slidt og beskidt, under al kritik.
Føler mig i den grad bedraget af Agoda.
Dårlig kundeservice
Vi har i sommeren haft booket ophold via agoda.
Vi endte med både at blive faktureret via hotellet og Agoda. Vi har nu siden juli måned forsøgt at få pengene retur, uden held.
Deres kundeservice er en joke, med eneste formål er at trække tiden ud.
Har været glad for agoda og mente det…
Har været glad for agoda og mente det var et udemærket firma så sidste sommer bookede jeg igen igennem dette firma.
Men det var ikke den rigtige beslutning.
De har rent ud sagt stjålet penge fra vores ferie budget.
Jeg bookede en familie suite bare i et par dage. Da jeg ankom til hotellet til tiden fik jeg af vide at jeg skulle vente med at tjekke ind da rengøringen ikke var færdig.
Efter 99 min og at jeg havde haft fat i dem flere gange for st sige jeg bare ville checke ind og ikke benytte værelset før senere fik jeg så af vide at de havde dobbelt booket den suite og at jeg kunne få 2 enkelt værelser i stedet.
Jeg afviste at være intereseret og blev så kaldt for ubehagelig.
Jeg mener ikke at have fået pengene retur og da det skete en gang til efter det er der ingen mulighed for at jeg vil bruge agoda igen.
Da det er en fusker forretning uden lige.
Bare brug et andet. Der er masser at vælge imellem. Det skal man ikke bare finde sig i.
Agado DONT DO IT
Forfærdeligt hotel under ombygning.
Virkede ikke sikkert, rent eller spor indbydende.
Købt uden mulighed for afbestilling :/
Checkede ikke ind pga. der var så usselt, men ikke kundeservice besvare klager hos Agado, ej heller hos hotellet.
Elendigt service.
ALDRIG MERE AGODA.
ALDRIG MERE AGODA.
RÆDSELSFULDT OG SPILD AF PENGE.
Forstår desværre først nu at I stort set kun får kritik, og en stjerne, da det er det mindste man kan vælge.
Agoda har bestemt kun fortjent 0 stjerner.
Vil advare ALLE omkring jeres ekstreme dårlige service og falske billeder/beskrivelser.
Håber da IKKE at I kan overleve med dette dårlige firma og kritik.
😱😱😱😱😱😱
Agoda
Jeg vil fraråde folk at anvende denne portal. Min egen oplevelse med Agoda var meget skuffende. Jeg havde bestilt et hotel kort før min ankomst, og straks efter modtog jeg en mail om, at hotellet var blevet annulleret. Jeg forsøgte at ringe til dem for at få en forklaring, men fik ingen respons. På trods af annulleringen trak de stadig pengene fra min konto. Efterfølgende kontaktede de mig og hævdede, at de aldrig havde annulleret reservationen. Jeg forsøgte at kontakte hotellet, men det endte med at være forgæves. Derfor vil jeg kraftigt opfordre jer til at undgå denne portal, da kvaliteten simpelthen ikke lever op til forventningerne.