Agoda Anmeldelser 48.375

2,2

Pas på! Gå langt udenom Agoda! Får bekræftet booking af ferielejlighed i Skagen. Derefter får man besked om, at der er sket en fejl fra deres side og at der er sket en dobbeltbooking, med besked om... Se mere

I stedet for at betale pengene tilbage, så har agoda bare givet pengene tilbage som en bonus, som kun kan bruges hos dem. Synes det er for dårligt man ikke kan få pengene udbetalt og så er tvunget til... Se mere

Grand Alpine hotel Bangkok Billederne på Agoda viste et fint hotel, virkligheden var en anden, nedslidte værelser, lobby fuld af bagage. Hotellet lå midt inde mellem små gader som vrimlede med bile... Se mere

Har brugt Agoda i mange år og glædet mig over det gode udvalg af hoteller og pæne rabatter de - når man først er Gold- eller Premium-member - yder en jorden rundt. Omvendt har jeg aldrig haft brug for... Se mere

1. Rejseselskab
  2. Flybilletbureau
  3. Flybilletsøgemaskine
  4. Feriebolig
  5. Hotel
  6. Rejsesøgemaskine

Om Agoda

Agoda, a digital travel platform, helps anyone see the world for less with its great value deals on a global network of over 6 million hotels and holiday properties worldwide, plus flights, activities, and more.

Agoda.com and the Agoda mobile app are available in 39 languages and supported by 24/7 customer support.

Headquartered in Singapore, Agoda is part of Booking Holdings (Nasdaq: BKNG) and employs more than 7,000 staff in 27 markets, dedicated to leveraging best-in-class technology to make travel even easier.

2,2

Under middel

48 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Annulleret booking under en uge før afrejse

Utrolig dårlig service. Agoda annullerede min booking under en uge før jeg skulle rejse, selvom jeg havde fulgt deres anvisninger om opdatering af mine kortoplysninger indenfor fristen i appen. Deres telefoniske support var ligeglade og sagde, at jeg kunne booke samme værelse igen. Til en merpris på 1800 kr.

24. september 2024

Dårlig Prisgaranti

Har booket hotel hos dem og de skriver de har prisgaranti så finder man prisen billigere skal de give til den pris.

til trods jeg fandt det booket hotellet billigere på deres egen side og sendt screenshot og URL af linket til den billigere pris.
laver de alle mulige underskyldninger og forklaringer til de ikke kan give til den billigere pris trods de samtidig skriver i deres BPG (prisgaranti) at man ikke er nød til at booked hotellet til den billigere pris for at bevis man kan få det billigere.
har aldrig haft dette problem på en anden udbyder, de havde bare desværre det ønsket hotel på deres side

20. september 2024

Tyveri og fralæggelse af ansvar!

Jeg booker ALDRIG ved dem igen!
Jeg må beklageligvis skrive en meget trist anmeldelse af dette firma. Der kan nævnet ting som:
- kinesisk kundeservice (de forstår ikke dig og du forstår ikke dem)
- lyver om at have taget kontakt til resortet uden overhovedet at have prøvet
- lover en masse i telefonen, men får efterfølgende mails med, at jeg ingen rettigheder har.
- Beskylder mig for at have skylden, selvom de har trukket to gange beløbet på mit kort.

Sagen er, at jeg i august booker til at skulle til Rømø med min familie. Vi er fire og skal blot bruge en enkelt lejlighed på resortet. Jeg ser en annonce med Agoda og at man gennem dem, kan spare 28%, hvilket vil sige ca, 2800.- totalt for to overnatninger, uden forplejning. Dette er på Enjoy Resort Rømø. Da jeg booker opholdet, lukker betalingsvinduet ned, inden jeg overhovedet har trykket godkend og jeg får heller ikke her, nogen ordrebekræftelse fra firmaet. Efter lidt tid, prøver jeg igen - og denne gang lykkedes det at bestille. Her får jeg så en ordrebekræftelse.

Dagen inden vi skal afsted, vil jeg tjekke op på min booking på appen og ser så, at der nu er to bookinger på de to overnatninger. Jeg tjekker min konto og... til min store forskrækkelse, kan jeg se, at BELØBET ER TRUKKET 2 GANGE!
Jeg ringer til dem adskillige gange og fortæller dem, at jeg vil have min penge tilbage for den ene booking (som jeg jo ikke selv har gennemført)! De taler mig efter munden og stadig er vi der, hvor de bare er trodsige og ikke vil give sig på deres fejl!

Lov mig - book jeres ting et andet sted!

6. september 2024

Ingen kundeservice

Ingen kundeservice. Ved booking er datoer default og uden jeg blev gjort opmærksom herpå, var ophold booket på foruddefinerede datoer. Efterflg. fik jeg oplyst, at jeg kunne ændre booking datoer ved at slette booking og bestille på ny. Ved denne proces blev jeg opkrævet fuldt beløb for opholdet uden at kunne bruge det opkrævede beløb til ny booking. Pengene var tabt og jeg blev henvist til hotellet, som ikke kunne hjælpe mig. Det oplever jeg som tyveri af mine penge og fuldstændig utilstedeligt

19. august 2024

Man kan ikke komme i personlig kontakt

Man kan ikke komme i personlig kontakt, med mindre man ringer til udlandet (ingen skandinavisk kontakt) men alene chatte med en robot, som ikke kan hjælpe med spørgsmålet. Sørg derfor for at bestilling sker ved et af den store og mere professionelle. F.eks. Booking.com, Hotel.com eller Tivago.

26. august 2024

agoda.com er en stor snyder. aldrig køb hotel hos dem

0 stjerne. De snyder. De holder ikke hvad de lover, f.eks. Du skal ikke tro, at du kan afbestille reservationen indtil 48 timer for reservations start. De lukker for alle valgs knapper og ikoner. Du kan ikke trykke på ikonerne for at afbestille. De svar ikke på din mail som du sende til den mail adresse de oplyser i reservation. Telefon numrene i reservationens bekræftelsen virker heller ikke. Når de har fået din Banks korts oplysninger slipper du ikke for dem. Du kan hellere ikke stoppe betaling i banken, fordi banken eller visa korts org. beskytte sælgeren. De skal garantere at de få deres penge på bekostning af forbrugeren. Du skal være dygtig bagefter for at overbevise i dit indsigelsen til banken at du har gjørt og kontakt og skrevet mails i den lovlig tid for de 48 t. Du bruger mange kræfter og tid for at overbevise til Banken. Pass på. Aldrig køb rejse eller hotel gennem agoda.com. De er den stor snyder i Verden

30. juli 2024

STOP

STOP
Ikke blive fristet til at bruge Agoda, når jeg skulle bestille hotel, var jeg ikke opmærksom på datoen, jeg skulle bestille for samme dag, men det kom op dagen efter på bestillingen, jeg kunne ikke annullere bestillingen, hotellet kunne heller ikke hjælpe os. Så 1000 ud af vi duet

21. august 2024

Agoda fralægger sig ansvar for dårligt hotel

Hotellet som jeg havde bestilt gennem agoda skulle ifølge hjemmesiden være 3,5 stjernet. Det svarede nærmere til et 1 stjernet hotel. Det lå et helt andet sted end hvad der var opgivet, hotellet hed noget andet end på hjemmesiden hvilket gjorde det utrolig svært at finde. Og så har jeg aldrig været et sted der var så beskidt og ulækkert, og med så dårlig service. Og når jeg henvender mig til agoda for at klage over standarden på hotellet, så fralægger de sig alt ansvar og skriver tilbage at den skal jeg tage med hotellet, hvilket jeg gjorde, men ikke fik noget som helst ud af. Føler mig godt og grundigt snydt. Kommer ihvertfald ikke til at booke noget igennem Agoda igen.

2. august 2024

SON FRAUDE

SON FRAUDE, PAGUÉ MEDIANTE AGODA EN HOTEL TRAVELOGE BURBANK, Y AGODA NO LES PAGÓ AL HOTEL MI RESERVACION, Y AGODA NO ME DEVOLVIÓ MI DINERO. LADRONES!

5. august 2024

Besynderlig kommunikation

Besynderlig kommunikation; flere på hinanden følgende mails, med opfordring til at ændre betalingskortoplysninger, selvom agoda skiriver at de ALDRIG beder om følsomme oplysninger. Efter 4.de mail med trussel om annullering af min hotelbooking, indtastede jeg nyt beatlingskort. Dagen efter var min reservation annulleret?
Find en anden operatør, fex Hotels.com

3. august 2024

Jeg havde bestilt og betalt igennem…

Jeg havde bestilt og betalt igennem appen og fik bekræftelse på alt var i orden. Vi kommer til hotellet i Berlin og checker ind og alt går fint. Så skal vi check ud af hotellet også siger hotellet vi skal betale 319 euro og det kan jeg ikke forstår når vi har betalt hjemmefra og fået bekræftelse på det. Men fik sendt dokumenterne til hotellet at jeg havde betalt for skulle ikke betale en gang til! Køber aldrig igennem Agoda mere! Svindel

29. juli 2024

Burde have 0 stjerner :-/////

Burde have 0 stjerner :-/////

Svindelfirma! Brug det aldrig, aldrig nogensinde!!!!!
Prisen ender med at være en helt anden end booket! Pludselig er GRATIS AFBESTILLING væk fra bookingen!
Ingen svar på kundekontakt!

5. juli 2024

Kontakt til Agoda var rigtig fint

Kontakt til Agoda var rigtig fint, de lytter til en og undersøger klager. Jeg fik også kompensation for de mangler der har været og det er meget hurtig jeg fik penge, deres service er fint! Til gængæld var studio jeg bookede helt forfærdelig og ejerne er fulde af løgn. Jeg skrev separat anmeldelse af boligen.

7. juni 2024

Hotelbooking budapest

Vi har lige været på tur i budapest. Første hotel vi ankommer til ligner ikke billederne - det er beskidt, slidt og med tydelige vandskader.
Ifølge billederne lignede det er nyrenoveret hotel, men vi kom til et gammelt værelse med ufunktionelt tv fra 90'erne, sikkerhedsskab der ikke virkede, mug i brusenichen, lugt af våd kælder, dårlige senge, vandskader ved loft i værelset. Vi tjekkede ud efter at vi kom til en skrækkelig morgenmad.
Agoda var meget hjælpsomme og har i 4 dage kæmpet for at få kontakt til pågældende hotel ift refundering af de sidste 2 nætters pris.
Det lykkedes endeligt i går, hvor hotellet accepterer en refundering og Agoda tilbød endda også et plaster på såret, på 260 kroner til næste booking.
Der er lidt lang ventetid til pengene ankommer - men vigtigst af alt er at agoda gjorde hvad de kunne.

Vi fik pengene udbetalt kun 3 dage efter, i går selvom der kunne gå op til 30 dage(!) Dét er god service.

15. juni 2024

Cash Back er svindel

ADVARSEL, brug aldrig Agoda til hotel booking, deres cash back er svindel, rejste 2 måneder i Asien og skulle have en del retur i cash back, de siger hotellerne ikke har bekræftet mine ophold, ved ikke hvad det har med Cash back at gøre, jeg har betalt direkte til Agoda og ikke hotellet, jeg har boet på alle jeg har booket, men hvis jeg ikke havde ville det vel være underordnet i forhold til Cash back da de har modtaget pengene. har skrevet til kundeservice 8 gange men aldrig fået svar retur. Brug Hotels.com og Booking deres bonusser virker upåklageligt. Agoda aldrig mere. 🤬🤬

10. juni 2024

*****STOP***** FIND ET ANDET SELSKAB

Efter du har booket et hotel, så kommer der en mail med en rettelse. Vi beklager meget, men pga. En teknisk fejl, så får du et andet hotel. Det er så en nedgradering. De tilbyder en rabatkode og håber jeg vil tage imod det. Jeg skriver, at de må give noget, gerne i form af gratis morgenmad eller lignende. Det afviser de, og sender en rabatkode, som skal bruges indenfor 6 måneder.
Efter at jeg har læst her på trustpilot, kan jeg se at det er et mønster de bruger.

12. juni 2024

Må tilslutte mig de dårlige…

Må tilslutte mig de dårlige anmeldelser. Havde booket hotelværelse med havudsigt, men fik værelse mod gaden, som kostede væsentlig mindre end det vi havde booket. Deres kundeservice bagefter var helt håbløst og det er ikke muligt at komme igennem til andet end en robot, som på ingen måde løste vores problem. Vi fik automatiske svar, der kørte i ring og samme svar blev gensendt uanset hvad vi skrev. De kontaktede hotellet og indrømmede deres fejl, men kunne ikke gøre noget ved det og robotten forstod ikke vores ønske om prisreduktion, den forsøgte i stedet at afbooke vores hotel helt til trods for vi var tjekket ind. Booker aldrig med dem igen, har aldrig haft problemer med hotels.com og vil vælge dem igen fremover.

5. juni 2024

Umulig kundeservice.

Umulig kundeservice.

Det er simpelthen ikke muligt at tale med en rigtig person, man er overladt til en fuldstændig uduelig robotmedarbejder, som nok må tage prisen for at være den værste på markedet. Det er simpelthen så sløjt at sådan en virksomhed ikke har en ordenlig kundeservice.

4. juni 2024

Tabte 200+ euro på en fejl40

Lavede en fejl40 og kom til at booke to nætter to måneder senere, end det var meningen. Aldrig sket før. Bestillingen var non-refundable, men hotellet ville gerne give pengene tilbage. Agoda var dog totalt ufleksible, så pengene var tabt. Booker aldrig hos dem igen.

9. maj 2024