Pas på! Gå langt udenom Agoda! Får bekræftet booking af ferielejlighed i Skagen. Derefter får man besked om, at der er sket en fejl fra deres side og at der er sket en dobbeltbooking, med besked om... Se mere
I stedet for at betale pengene tilbage, så har agoda bare givet pengene tilbage som en bonus, som kun kan bruges hos dem. Synes det er for dårligt man ikke kan få pengene udbetalt og så er tvunget til... Se mere
Grand Alpine hotel Bangkok Billederne på Agoda viste et fint hotel, virkligheden var en anden, nedslidte værelser, lobby fuld af bagage. Hotellet lå midt inde mellem små gader som vrimlede med bile... Se mere
Om Agoda
Agoda, a digital travel platform, helps anyone see the world for less with its great value deals on a global network of over 6 million hotels and holiday properties worldwide, plus flights, activities, and more.
Agoda.com and the Agoda mobile app are available in 39 languages and supported by 24/7 customer support.
Headquartered in Singapore, Agoda is part of Booking Holdings (Nasdaq: BKNG) and employs more than 7,000 staff in 27 markets, dedicated to leveraging best-in-class technology to make travel even easier.
Singapore
- www.agoda.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Forfærdeligt bookingselskab og hotel
Bookede Hotel Alexandra i London gennem Agoda, men booker ALDRIG gennem Agoda igen og kommer heller ikke på det hotel igen!
Meget beskidt!!! Aldrig set noget lignende!!!
Mange klamme pletter på vægge og døre. Det lignede bl.a. kaffe og intørret snot. Både ved siden af sengene og andre steder. Det var ikke kun slidmærker, som personalet påstod, vi prøvede flere steder af vaske lidt af, hvilket vi godt kunne.
Meget støv og i skidt i alle kanter, skufferne i natbordet, ventilator, på radiator, lamper mm. Mega beskidt vindue, med udsigt til en beskidt skakt, selvom der i booking stod, at der ville være udsigt til gaden.
På sengetæppet/dynen var der pletter. På det hvide sengelinned var der pletter, støv og sort hår fra andre mennesker.
Vi fik tilbudt et nyt værelse, men det var ligeså slemt.
Personalet var også uhøflige og ubehagelige.
De synes ikke der var noget problem med deres rengøring. De gad ikke engang kigge på det.
Den ældre herre der sad i receptionen, da vi ankom, virkede, til at være meget træt af sit arbejde og kunder. Bød hverken velkommen eller smilte. Virkede meget arrogant og ligeglad. Og det var også ham der efterfølgende skældte os ud fordi, vi havde havde løftet sengetæppet på 2 værelse, men det var jo en nødvendighed for at vi kunne tjekke om der var beskidt i sengene.
Vi blev kald racistiske, selvom vi ikke havde sagt noget som helst racistisk eller personligt om dem, vi havde kun påpeget mangelfuld rengøring.
Min datter og jeg endte med at gå grædende derfra med spildte penge og stod nu i London uden et sted at overnatte.
Agoda kunne vi ikke få fat i, selvom vi prøvede at skrive flere gange.
Så meget skuffende og trist både pga. hotellet men også Agoda og alle de spildte penge!!!
Agoda har hævet penge fra mit kort 3…
Agoda har hævet penge fra mit kort 3 gange for samme booking. Det er direkte tyveri og de nægter at anerkende det.
Jeg har lavet en bankindsigelse som har givet mig medhold.
hold jer væk
De lyver og vil ikke refundere, selvom Der er fejl i opstillings modul. Man kan ikke annullere bestillingen, selvom selvom hotellet siger man fint kan.
Tæt på umuligt at komme i kontakt med og kun via mail og chat ingen telefonisk kontakt.
Jeg har skrevet på forskellige måder …
Jeg har skrevet på forskellige måder hver dag siden den 3.2 uden kontakt til agoda jeg har bestilt et værelse på go hotel kastrup til 12.3 men har fået bekræftelse på 2 værelser og bestilt et værelse til den 29.4 uden at have fået bekræftelse på dette, kunne agoda ikke ikke give mig besked eller er de som jeg føler fuldstændig lige glade?
Agoda beholder pengene selvom du afbestiller
Jeg bookede et hotelværelse med to senge og fandt efterfølgende ud af, at de to senge ikke kunne garanteres. Jeg kunne heller ikke ændre i min reservation. Så jeg endte med at afbestille 2 dage efter, jeg havde bestilt, men Agoda har beholdt hele prisen for værelset på 4200 kr. (som de hævder, er et afbestillingsgebyr) Deres kundeservice er udelukkende elendige chatbots. Mit råd er at holde sig langt, langt væk
Altid tilfreds med Agoda
Jeg har gennem mange år booket hotel gennem Agoda. Det har altid fungeret fint. Der har aldrig været problemer. Jeg kan varmt anbefale. Hvis jeg har haft brug for hjælp, har jeg altid ringet eller mailet til kundeservice og fået udmæket hjælp.
Har booket og betalt for et ophold på…
Har booket og betalt for et ophold på et hotel i Thailand, får ikke en bekræftelse, ringer til hotellet og de har ikke værelse ledige, ringer til Agoda bliver kastet rundt i deres system, fordi pengene er trukket på min konto, nu siger de at der kan gå 30 dage inden jeg måske får mine penge.
SÅ FIND NOGEN ANDRE END AGODA HVIS DU VIL BEHANDLES ORDENTLIGT
Bestilling og kundeservice
Bestilling og kundeservice
Jeg har lige haft en meget dårlig oplevelse med Argoda.
Jeg har booket hotel hos dem, til en ferie i Thailand.
I min bookning havde jeg skrevet, at jeg havde et meget stort ønske om at bo i stueplan, da vi har har børn med specielle behov med i de 2 værelser jeg bestilte.
Den besked kommer bare ikke til hotellet😏 og jeg får 2 værelser på første sal😡
Jeg skriver en mail til Argoda,s kundeservice, for at få hjælp til situationen.
Da de ikke svarer skriver jeg flere mail til dem, men det sker der ingenting ved.
Jeg får aldrig en mail tilbage🙁
Stjæler dine penge.
De har nu i 1,5 år haft stjålet 20.000 kr fra mig. Vi er alle enige om, at pengene er mine, men de bliver ved med at tilbageholde dem.
De siger at de vil ringe og fikse det, men gør det ikke og har intet telefonnummer.
Tyveknægte er de.
prisgaranti ikke reell
De tilbyr en prisgaranti som ikke er reell. Sendte over all info som etterspurt for å vise lavere pris på hotellets nettside, men likevel gjaldt ikke prisgarantien Har brukt Agoda en del men er ferdig med Agoda nå.
Som andre har beskrevet
Som andre har beskrevet: Datoen ændrede sig når jeg trykkede videre til betalingssiden. Hvilket jeg ikke var opmærksom på.
Umuligt, at komme igennem, for at få ændret datoer.
Ingen hjælp når Agoda fejler
Appen og deres booking system virker fint og upåklageligt. De har gode fordelagtige priser... MEN når noget går galt, og bookingen fejler på din rejse er der INGEN hjælp at hente. Agoda frasiger sig et hvert ansvar for deres egne fejl. Først skal du chatte og skrive med en robot som ikke er til nogen hjælp, hvorefter du skal ringe udenlandsk (meget dyrt) for at få hjælp af en kundeservice som ingenting gør. Vi booker ALDRIG med agoda igen. Brug booking.com
Uærlig responce og mangel på service
AI chat robotten afgiver dokumenteret urigtigt oplysninger om henvendelser til hotellet. Dokumentation som fremsendes læses ikke, og der tages ikke afhjælpende aktioner. Alt i alt kan handel via denne platform ikke anbefales, da risikoen for tab af penge på grund af fejl er stor.
Jeg har nu brugt Agoda i mere end 10 år…
Jeg har nu brugt Agoda i mere end 10 år men nu er det slut, jeg får masser af tilbud i form af kuponer men når jeg bestiller kommer de ikke med, jeg har lige bestilt Silver Beach Resort til kr. 2686,56 på min PC men når jeg åbner min Ipad er der en billigere pris 2417,88 end den jeg har betalt. har prøvet at kontakte dem men det er helt umuligt.... de skriver en masse ubrugeligt info som man ikke kan bruge til noget....skriv et tlf. nr så man kan ringe og få løst problemerne. Booking.com har hermed fået en ny kunde....
Tak for en god service .scandic hotel…
Tak for en god service .scandic hotel var den bedste❤️
Hold jer væk fra Agoda !!!
Hold jer væk fra Agoda !!!! De snyder !!!! De svare ikke på mail de tager ens penge !!!!!! Jeg bestilte en hotel og afbestilte en time efter de vil ikke give mig mine penge tilbage selvom jeg har skrevet til dem op til flere gange de svare ikke på min mail !!!! Hold jer væk !!!!!🤬🤬🤬🤬🤬
Datoen ændrede sig når jeg trykkede bestil…
Datoen ændrede sig når jeg trykkede videre til betalingssiden. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Efter at have genskabt problemet og optaget en video af det, så vil de stadig ikke give mig pengene tilbage for hotellet.
Hold dig langt væk
Hold dig langt væk - de stjæler dine penge. Brug i stedet hotels.com der bliver du ikke snydt!

Besvarelse fra Agoda
Har brugt Agoda i mange år og glædet…
Har brugt Agoda i mange år og glædet mig over det gode udvalg af hoteller og pæne rabatter de - når man først er Gold- eller Premium-member - yder en jorden rundt. Omvendt har jeg aldrig haft brug for at ombestille eller flytte datoer. Det er åbenbart her, at de dårlige oplevelser opstår, skal man tro andre anmeldelser her på Trustpilot.dk.

Besvarelse fra Agoda
Man kan ikke føle sig sikker på om de…
Man kan ikke føle sig sikker på om de hjælper en.
Vi havde en seng og tag over hovedet, men det var også kun lige det