Pas på! Gå langt udenom Agoda! Får bekræftet booking af ferielejlighed i Skagen. Derefter får man besked om, at der er sket en fejl fra deres side og at der er sket en dobbeltbooking, med besked om... Se mere
I stedet for at betale pengene tilbage, så har agoda bare givet pengene tilbage som en bonus, som kun kan bruges hos dem. Synes det er for dårligt man ikke kan få pengene udbetalt og så er tvunget til... Se mere
Grand Alpine hotel Bangkok Billederne på Agoda viste et fint hotel, virkligheden var en anden, nedslidte værelser, lobby fuld af bagage. Hotellet lå midt inde mellem små gader som vrimlede med bile... Se mere
Har brugt Agoda i mange år og glædet mig over det gode udvalg af hoteller og pæne rabatter de - når man først er Gold- eller Premium-member - yder en jorden rundt. Omvendt har jeg aldrig haft brug for... Se mere
Om Agoda
Agoda, a digital travel platform, helps anyone see the world for less with its great value deals on a global network of over 6 million hotels and holiday properties worldwide, plus flights, activities, and more.
Agoda.com and the Agoda mobile app are available in 39 languages and supported by 24/7 customer support.
Headquartered in Singapore, Agoda is part of Booking Holdings (Nasdaq: BKNG) and employs more than 7,000 staff in 27 markets, dedicated to leveraging best-in-class technology to make travel even easier.
Singapore
- www.agoda.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg købte hotel ophold i Prag
Jeg købte hotel ophold i Prag, 2 overnatninger. Men Agoda annullerede begge bookinger, uden nogen former for hjælp. Først skriver de at hotellet er overbookedet og andet er det er fejl. Men de giver ingen erstatning som et andet hotel.
Og ingen kundeservice, de hjælper dig ikke. Ledelsen er en joke. De burde få en stor bøde for manglede hjælp

Besvarelse fra Agoda
Hotellet samarbejde slet ikke med Agoda…
Hotellet samarbejde slet ikke med Agoda som vi bestilte igennem , men umuligt at få pengene retur. Værste kundeservice

Ingen hjælp at hente
Havde et 2 ugers hotel ophold, hvor billeder og beskrivelser i den grad ikke levede op til hvad der var lovet. Byggeåret var 2024, men var nok nærmere +20 år gammelt. Meget slidt, beskidt og med defekte ting.
Uanset hvor meget man prøver at komme i god dialog med agoda omkring hoteloplevelsen, så bliver man hurtigt spidset af med dårligere undskyldninger og der intet er at gøre.
De lytter overhovedet ikke til en og har ikke tænkt sig at følge op på noget. Du køber et produkt og så må du krydse fingre for det er nogenlunde okay.

Besvarelse fra Agoda
Et godt hotelbooking bureau m.m.
Godt hotelbooking bureau.
Fik svar på mit spørgsmål (angående en anmeldelse, som ikke er blevet offentliggjort endnu) i chatten efter jeg havde skrevet dette i chatten: "Anmeldelse, offentliggjort" Citat slut.
Ingen bekræftigelse på køb, stadig trukket penge
Ingen bekræftigelse på køb, men trak penge, umuligt at komme i kontakt med kundeservice, og kun deres AI chat bot, som også siger man skal vende tilbage og prøve efter en time, når man prøver at få et menneske til kunde service da man har prøvet for mange gange selvom de reklamere med 24/7 kundeservice.
Svindlere
De er ikke imødekommende hvis du har lavet fejl i bestillingen. Og selv om du så har booket det rigtige indenfor 5. Min vil de ikke betale pengene tilbage. Skrev til dem at den skulle annullere's da datoen var forkert så skrev de at de kan slette den. Og unden hotellets resept kan de ikke betale penge igen. Hoteller fortalte så at det intet har med dem og gøre og trække penge men booking siden. Og nu har jeg så betalt dobbelt og det står som om jeg kun har booket det ene ophold. Så kan de sælge det værelse engang mere selv om det betalt for af mig. Hold jeg væk. Også firma fra Singapore så siger nok sig selv de skider på os Europæere...
Det virkede bare
Det virkede bare. De dårlige anmeldelser er alle falske og lavet af konkurrenter, Agoda viste sig at være 30% billigere end alt andet på markedet. Suverænt tilbud, ingen kan hamle op med de her priser.
Kundeservice kan ikke hjælpe dig…
Kundeservice kan ikke hjælpe dig overhovedet. Jeg booker aldrig igennem dem igen. Øv
Ingen hjælp, betalte dobbelt
Jeg kom ved en fejl til at lave to bookinger. Da jeg kontaktede Agoda for at få afbestilt den ene, nægtede de at hjælpe og hævdede, at det var hotellet, der ikke ville godkende en afbestilling. Dette viste sig dog at være usandt – jeg talte selv med hotellet, som bekræftede, at det selvfølgelig var i orden at afbestille den ene booking for at undgå dobbeltreservation. Agoda nægtede alligevel at hjælpe, og jeg endte derfor med at betale for begge bookinger.
Ringe ringe service - hold jer væk
Virkelig dårlig virksomhed som på ingen måde er serviceminded.
De lyver og påstår at det hotel jeg har booket ikke vil refundere og eller ændre i min ankomstdag, hvilket er lodret løgn. De vil rigtig gerne være behjælpelige og ændre datoen, men Agoda påstår at det vil hotellet ikke. Og da jeg desværre har booket gennem Agoda kan hotellet ikke være behjælpelige.
Så til trods for at jeg med det samme bookede til den nye dato, måske lidt naivt, men jeg tænkte da at det var nemt at ændre datoen, samme pris blot med en dags forskel, men der tog jeg fejl! Det vil de ikke!! Aldrig mere vil jeg booke gennem dem…. Hold jer fra dem!!
Få dage inden rejsen, blev bookingen fjernet.
Jeg bestilte en lejlighed i rom til en forholdsvis god pris, 10 dage inden jeg skulle rejse der ned med familien. Et par dage inden jeg skulle rejse, fik jeg en mail på, at min booking var blevet slettet pga. kunden jeg skulle bo hos er gået "konkurs".
Jeg ringede ind til dem og havde dem i røret gentagene gange i løbet af dagen, da priserne var blevet så dyre, at jeg ikke kunne booke en ny lejlighed. De ville først give mig pengene tilbage til den booking 30 dage efter, og de ville slet ikke hjælpe mig med at finde en ny booking, da det var "mit problem". De gave mig et gavekort på 300 dollars, som jeg kun kunne bruge på visse lejligheder som slet ikke kunne hjælpe mig i den situation jeg befandt mig i.
Med det samme bookede jeg en lejlighed i Booking.com. J
kommer aldrig nogensinde til at bruge Agoda igen.
Agoda afmeldte mit hotel lige inden rejsen
Jeg skriver angående min hotelbooking foretaget via jeres platform. Bookingen blev bekræftet for over en måned siden, men er nu pludselig blevet annulleret af Agoda pga. tekniske fejl, blot få dage før min afrejse.
Jeg har ikke selv annulleret denne reservation og finder det uacceptabelt, at jeg nu står uden overnatning og bliver nødt til at betale markant mere for det samme hotel, hvis jeg skal booke igen.
God oplevelse med booking gennem Agoda
God oplevelse med booking gennem Agoda. Skulle bruge en enkelt overnatning i Kbh i forbindelse med koncert. Agoda havde de billigste priser og der var ingen problemer med booking, betaling eller andet. Blev en anelse nervøs da jeg efter booking så trustpilot anmeldelser, men det viste sig ikke at være et problem.
Ville gerne bruge Agoda igen.
PAS PÅ DETTE BUREAU,DE STJÆLER DINE…
PAS PÅ DETTE BUREAU,DE STJÆLER DINE PENGE
har dok for en afbestilling pga. forkert hotelværelse ved booking, de lover gratis afbestilling, det er ren løgn, afbestilte 2 minutter efter fejlen og fik dokumentation på at dette var annulleret , bestilte det rigtige værelse derefter, da vi skulle tjekke ud måtte vi betale for det afbestilte værelse, de sagde hos agoda de ville overfører beløbet efter få dage, da jeg kontaktede dem efter en uge ville de ikke kende til sagen, alt kan dokumenteres,, det er et rejsebureau der holder folk hen for at tage så meget som muligt fra deres kunder , red dine rejsepenge, find et ærligt rejseudbyder ikke dette .OBS! vær opmærksom på at den koncern også ejer booking.com
Fusk med priserne
Bestiller og booker/betaler i THB 1 mdr før opholdet.
2 dage før opholdet afviser de min betaling som ellers er med samme kort ,men nu er prisen lige pludselig i Danske kroner.
Så mit råd hold jer fra Agoda
Falsk og svindlende rejsebureau
Vi var i thailand i sommers og brugte fri afbestilling da vi havde fået bestilt et forkert værelse, fik bekræftet det var afbestilt, bestilte det rigtige værelse på samme hotel, men da vi skulle tjekke ud,viste det sig at vi blev krediteret for det afbestilt værelse på trods af dokumentation på afbestilling,først vil de refunderer beløbet, derefter var det håbløst at få det ukorrekte beløb tilbagebetalt, stol ikke på dette selskab, deres fri afbestilling er FALSK OG SVINDEL
Svindel
Jeg betalte for et vandrehjem, som var lukket ned. Jeg sidder i Spanien og ringer til Agoda. Hun bruger 15 min på samme slags spørgsmål og siger at jeg skal vente, så vil hun vende tilbage, men efter 7 min er hun stadig ikke kommet. Så nu har jeg både en telefonregning og betalt for en nat, men har ingen overnatning.
Hold jer langt væk fra dette firma
Agodo bekræfter min bestilling af hotelværelse, som var nøje beskrevet i hvilken bygning, etage mv. det skulle være.
Da vi ankommer er vores værelse i en helt anden bygning. Da jeg gør hotellet opmærksom på dette, siger de, at det er fordi jeg har bestilt en barneseng (vi rejser alene og er henholdsvis 77 og 71 år), og det kan man ikke i den ønskede bygning. Jeg viser hotellet min bestilling, hvor der intet står med barneseng. Jamen det er den besked hotellet har fået fra Agoda. Jeg spørger om de så ikke bare kan flytte os. Nej, det kan ikke lade sig gøre. Jeg skal kontakte Agoda for at aflyse. Det forsøger jeg gennem 3 timer, men kan kun få fat i deres AI robot. Efter stort detektiv arbejde finder jeg en mail, jeg kan skrive til. De svarer ikke tilbage, selvom der står hurtigt svar.
Vi bliver så nød til at betale ekstra (værelset kostede i d.kr. 275kr. pr. dag og vi måtte så betale 100 d.kr. oveni for at få det bookede værelse). Det er Agoda, der har lavet en fejl, og meget dårlig service fra hotellet at de ikke kontakter os, og gør opmærksom på det med en barneseng, for så ville fejlen fra Agodas side være opdaget i tide.
Jeg har forgæves forsøgt at komme i kontakt med Agoda efter hjemkomst, hvilket ikke er lykkedes.
Jeg vil fraråde Agoda, da de er umulige at komme i kontakt med, når der er opstået en fejl.
Dårlig service af loyale kunder
Har haft en kedelig oplevelse med en booking på SOFO HOTEL i Stockholm.
Booket gennem AGODA som vi har brugt 8 gange før på 6 år og været MEGET tilfredse med.
Men behandlingen af klage over at have fået 12m2 værelse, når vi havde betalt og booket 20m2, blev afvist. Ligeledes lød klage på grov behandling af hotelpersonale, og umuligt at bade, pga nærmest kogende vand.
Svaret kom efter knap 14 dage:
"After thorough consideration, we regret to inform you that we are unable to provide the compensation you requested. This decision is based on our current policies and guidelines, which we must adhere to in order to maintain fairness and consistency for all our customers."
Sådan behandler man ikke sine loyale kunder. Vil ikke bruge AGODA længere.
Skal lige indskyde, at kun via meget grundig detektivarbejde på Google fandt jeg en mailadresse til AGODA.
Man kan nemlig ikke ringe, kun bruge deres AI Chatbot.
Jeg laver forkert booking
Jeg laver forkert booking. Få minutter senere opdager jeg fejlen og kontakter Agoda.
Jeg får oplyst at jeg Agoda ikke kan hjælpe.