Adventuredk Anmeldelser 859

4,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 131 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver især det engagerede og vidende personale, som bidrager til en gnidningsfri og tryg rejseoplevelse. Mange sætter pris på guidernes evne til at skabe en god stemning og håndtere praktiske udfordringer, hvilket gør ferien både sjov og meningsfuld. Rejserne beskrives som velplanlagte med en god balance mellem eventyr og afslapning, og mange føler sig godt taget hånd om fra start til slut. Dog nævner nogle få kunder, at der kan være uoverensstemmelser mellem det lovede og det leverede, for eksempel med antallet af dyk eller placeringen af overnatningssteder i forhold til aktiviteter. Disse oplevelser, der indikerer en tendens til at "oversælge", har dog ikke afholdt disse rejsende fra at ville rejse med firmaet igen, da de værdsætter det overordnede koncept og fællesskabet.

Det, folk taler mest om

Staff

Forbrugere finder personalet positivt og yderst kompetent. Kunder roser flere guider for deres venlighed,... Se mere

Holidays

Kunder deler positive meninger om ferier og fremhæver, at rejserne er veltilrettelagte med et godt program,... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service. Kunder fremhæver især guidernes hjælpsomhed,... Se mere

Location

Kunder havde positive oplevelser med lokation. Mange fremhæver fantastiske steder som Peru, Maldiverne, Sri... Se mere

User experience

Brugere beskriver positive interaktioner med brugeroplevelsen. Kunderne rapporterer en super fed oplevelse,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Super fed oplevelse. Jeg var på Equador, Galapagos og Peru-turen, som var fyldt med gode oplevelser! Der var lidt for enhver smag. De lokale guides var med til at gøre turen helt gnidningsløs og spænd... Se mere

Jeg har netop været på en helt fantastisk rejse til Peru, Bolivia og Chile gennem AdventureDK. Alt fungerede upåklageligt fra start til slut. En særlig tak skal gå til vores fantastiske guide, Her... Se mere

Rejsen til Sri Lanka var helt fantastisk. Vores lokale guide i Kandy og chauffør Gihan gjorde virkelig en forskel og skabte tryghed og masser af gode oplevelser under hele turen. Programmet var fyld... Se mere

Mauritius og Ile Aux Cerfs har været en fantastisk oplevelse, hele rejsen igennem. Skønt med en fast base. Basen ligger perfekt ift by, strand og alle aktiviteterne. Turen er perfekt opdelt med aktivi... Se mere

1. Rejseselskab
  2. Kulturrejseudbyder
  3. Dykkerrejsebureau
  4. Sightseeingbureau
  5. Rejsebureau
  6. Rejsearrangør

Om Adventuredk

Rejs med Adventuredk og oplev verden med ligesindede i aldersgrupperne 18-24, 23-30 og 28-39 år. Perfekt til sabbatår, singlerejser og nye venskaber. Vælg blandt over 350 afgange til unikke destinationer på fem kontinenter.

4,9

Svarer typisk inden for 1 uge

Sri Lanka og Maldiverne

Jeg valgte at tage til Sri Lanka og Maldiverne med aldersgruppen 18-24. Det har været en mega god tur med sindssygt spændende og lærerige oplevelser. Hele programmet var planlagt og betalt på forhånd så det var dejligt nemt. Vi havde en lokal guide, Mahinda, som var mega sød og dygtig - han gjorde turen så meget bedre med hans positivitet og humor❤️
Kan klart anbefales!

1. februar 2025

Hej Mille,

Mange tak for din skønne anmeldelse af grupperejsen til Sri Lanka & Maldiverne. Hold op, hvor er det dejligt at høre, at du har haft en megagod tur med sindssygt spændende og lærerige oplevelser. Sådan skal det være!

Det er også godt at høre, at du satte pris på vores program og det, at man bekymringsfrit blot skal følge med uden at slås med planlægningen selv. Du fremhæver også Mahinda, der er en af vores dygtige, lokale guider. Skønt, at han bidrog til at gøre oplevelse endnu bedre for dig og gruppen.

Tak for at anbefale os og husk, at du altid er velkommen til at rejse med os igen en anden god gang. Du opnår endda en gengangerrabat baseret på, hvor mange gange du tidligere har rejst med os ;)

De bedse rejsehilsner
Adventuredk

Jeg var på Sri Lanka + Maldiverne…

Jeg var på Sri Lanka + Maldiverne rejsen og det har hidtil været den fedeste oplevelse. Programmet er pakket med mange fede ting og man får virkelig noget for pengene. Kendte ikke så meget til Sri Lanka inden rejsen men det er et virkelig fedt land. Vores guide Mahinda gik virkelig above and beyond for os. Det er ikke et nemt job at passe på 20 piger haha. Han var virkelig sjov og var med til at gøre oplevelsen 1000x bedre❤️ Tak til Adventure og vores guides.

1. februar 2025

Hej Ida,

Mange tusind tak for din fantastiske anmeldelse af grupperejsen til Sri Lanka & Maldiverne. Hvor er det skønt at høre, at du har haft den fedeste rejseoplevelse og har haft en spændende program, der overgik alle forventninger. Det er altid fedt at blive positivt overrasket, når man besøger et nyt land.

Vi er selvfølgelig også glade for at høre, at du har havde en god oplevelse omkring vores lokale guide, Mahinda, der både var sjov, skabte tryghed i gruppen og var med til at give jer en endnu bedre rejse.

Tak for at anbefale os til andre. Husk, at du altid er velkommen til at rejse med os igen, og at du får en fast gengangerrabat på din kommende rejse.

Guide Mahinda

Men oplevelse har været virkelig god og særligt pga vores guide Mahinda, man følte sig tryg i et helt fremmet land, han var også sød og grineren.

15. februar 2025

Hej Sigrun,

Mange gange tak for din flotte anmeldelse af grupperejsen til Sri Lanka & Maldiverne. Vi er glade for, at du har haft en virkelig god rejseoplevelse, og at vores lokale guide Mahinda gjorde et fantastisk arbejde for at skabe en tryghed.

Tak for at dele dine oplevelser og husk, at du altid er velkommen til at rejse med os igen en anden gang. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp og vejledning.

Fantastisk Safari tur i Tanzania 28-39 år

Fantastisk grupperejse til Tanzania, med først Safari og derefter en uge til Zanzibar. Safarien overgik alle forventninger!

Guiderne og kokken på safarien fortjener så meget ros! Alle vi mødte fra Gladys Adventure fortjener 5 stjerner!

18. januar 2025

Hej Rikke,

Tusind tak for en skøn anmeldelse af grupperejsen til Tanzania og Zanzibar. Det er dejligt at høre, at safarien gik over alle forventninger, og at du ellers generelt har haft en super rejse. Vi er også glade for, at du satte pris på vores lokale guider og kokke, og vi giver naturligvis dine rosende ord videre til dem.

Tak for de fem stjerner og tak for at dele. Husk, at du altid er velkommen til at rejse med os igen en anden gang. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du har brug for det.

Adventuredk

Jeg har haft en helt fantastisk rejse…

Jeg har haft en helt fantastisk rejse til Tanzania og Zanzibar med adventure. Jeg har følt mig så tryg hele vejen igennem og vil helt sikkert rejse med dem igen!

13. januar 2025

Hej Yasmin,

Mange tak for din dejlige anmeldelse af grupperejsen til Tanzania Safari & Zanzibar. Det er skønt at høre, at du har haft en fantastisk rejse, og at du har følt dig tryg hele vejen. Det er helt sikkert noget af det, der er allervigtigst for os.

Det er også fantastisk at høre, at du helt sikkert vil rejse med os igen. Du kan altid række ud til os, hvis du har brug for hjælp og vejledning til at vælge din næste rejse. Vi minder dig i øvrigt om, at vi tilbyder en gengangerrabat til dig, når du har rejst med os før.

Tak for at dele din oplevelse!

Thailand 23-30

Jeg er lige kommet hjem fra den fedeste 4 ugers grupperejse i Thailand. Turen overgik mine vildeste forventninger, og jeg følte virkelig at jeg fik meget for pengene, meget mere end jeg havde troet.

Et kæmpe skulderklap til vores 2 skønne lokale guider Pong og Gorn, som fulgte os gennem hele turen og sørgede for at alt var i orden, og mere til. Aldrig har jeg oplevet et så højt service niveau. De er guld værd! Fra før afgang og til vi kom hjem igen, var der styr på det hele, og du kunne bare læne dig tilbage og nyde hver dag og oplevelse.

Skal jeg rejse igen i fremtiden bliver det også med Adventuredk.

Hej Simon,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af grupperejsen til Bangkok, Khao Sok, Samet & Phi Phi Islands i Thailand. Det er fantastisk at høre, at rejsen overgik selv dine vildeste forventninger, og at du fik meget mere for pengene, end du havde troet. Så kan det næsten ikke blive bedre.

Vi sætter også pris på at høre, at du havde en god oplevelse af vores lokale guider Pong og Gorn, som med sikker hånd guidede jer gennem rejsen og ydede et høj serviceniveau. Vi sørger selvfølgelig at lade dem vide, at de har gjort et fantastisk stykke arbejde :)

Skønt, at du allerede nu ved, at du har lyst til at rejse med os igen. Du kan altid række ud til os, hvis du har brug for hjælp og vejledning. Husk i øvrigt, at du opnår gengangerrabat, når du rejser med os igen. Jo flere gange, desto større rabat.

Adventuredk

Fantastisk tur til Thailand (23-30)

Fantastisk tur.
Vores lokale guides Pong og Gorn er nogle af de bedste. Deres service niveau og hjælpsomhed var langt over mine forventninger og gør helt sikkert turen til Thailand anbefalelsesværdig.
Mængden af aktiviteter var perfekt og det er nogle af de fedeste oplevelser jeg har haft.

Super tur.

12. januar 2025

Hej Johan,

Vi siger mange tak for den fornemme anmeldelse af grupperejsen til Bangkok, Khao Sok, Samet & Phi Phi Islands i Thailand. Det er dejligt at høre, at du oplevede et par engagerede guider med højt serviceniveau i Pong og Gorn, og at rejsen var perfekt afmålt i forhold til aktiviteter og oplevelser. Tak for din tilbagemelding - det sætter vi stor pris på :)

Vi sender som altid roserne videre til vores dygtige, lokale guider og minder dig om, at du altid er velkommen på en af vores grupperejser en anden god gang. Ræk ud til os, hvis du har spørgsmål undervejs.

Thailand 23-30 år

Min første grupperejse, og bestemt ikke min sidste! Rejsen var pakket med kulturelle oplevelser, autentisk thai mad, og smuk natur. Vi havde de bedste guider Mr Pong og Mr Gorn, som er fantastiske mennesker. De er altid klar på at hjælpe dig, også på “fridage” på turen, og hvis man evt rejser videre bagefter. Jeg håber Adventure sætter pris på, og roser vores guider, så meget som vi gjorde.
En fantastisk oplevelse som jeg kun er ked af slutter nu ❤️

Hej Rikke,

Stor tak for at dele din rejseoplevelse fra grupperejsen til Bangkok, Khao Sok, Samet & Phi Phi Islands i Thailand. Vi er superglade for at høre, at du har haft en rejseoplevelse ud over det sædvanlige med god mad, kulturelle oplevelser og smuk natur.

Vi sætter skam stor pris på Pong og Gorn og ved, at de altid gør deres ypperste for at give vores rejsende en fantastisk oplevelse og service. Vi er glade for at høre, at de igen har leveret, og vi skal nok sørge for at give dine roser videre til dem.

Tak for at anbefale os til andre og husk, at du altid er velkommen til at rejse med os en anden gang. Du får tilmed en "genganerrabat" på din næste rejse. Du kan altid række ud til os, hvis du har brug for råd eller vejledning, når du skal vælge :)

Thailand 23-30 år

Stor anbefaling efter en måned i Thailand med en fantastisk og alsidig gruppe! Vi havde to fremragende lokale guider, Pong og Gorn, hvis serviceniveau langt oversteg mine forventninger. Januar/februar viste sig at være en perfekt periode at besøge Thailand, og man får virkelig set og oplevet en masse!

Jeg håber, at AdventureDK sætter pris på Pong og Gorn – de spillede en afgørende rolle i at gøre turen til den unikke oplevelse, den var.

13. januar 2025

Hej Philip,

Mange tak for den flotte anmeldelse af grupperejsen til Thailand: Bangkok, Khao Sok, Samet & Phi Phi Islands. Vi er glade for at høre, at I havde en fantastisk gruppe og ikke mindst et par fremragende guider i Pong og Gorn, der tilføjede rejseoplevelsen en ekstra dimension.

Vi skal selvfølgelig nok give roserne videre til Pong og Gorn. Vi kender deres store værdi på rejserne til Thailand og Sydøstasien, fordi de altid bliver rost til skyerne. Det er bare helt uvurderligt at have så dygtige guider, når man har et koncept som vores.

Mange tak for at dele og anbefale os til andre. Husk, at du altid er velkommen på en af vores øvrige grupperejser en anden gang ;)

De bedste hilsner

Fantastisk tur til Thailand

Var på en fantastisk tur til Thailand! Der var styr på det hele, uden nogle problemer undervejs, så kan stærkt anbefales! Vores guides var virkelig søde, og vidste alt hvad der var relevant for rejsen

Hej Alex,

Mange tak for din flotte anmeldelse af grupperejsen til Bangkok, Khao Sok, Samet & Phi Phi Islands. Vi er superglade for at høre, at du havde en fantastisk rejse uden bump på vejen. Det er også rart at høre, at guiderne gjorde deres til at bidrage til en god rejse og var gavmilde i forhold til at dele ud af deres viden.

Vi sender de rosende ord videre til vores partnere i Thailand og håber, at du måske har lyst til at rejse med os igen en anden gang. Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har brug for hjælp eller vejledning.

10/10

Jeg har været på en fantastisk grupperejse til Sri Lanka og Maldiverne. Rejsen var virkelig godt planlagt og vi havde mange fede oplevelser.
På Sri lanka havde vi Mahinda, som guide. Han er super venlig og opmærksom og sørgede altid for, at vi havde det godt.
På Maldiverne havde vi Marlon, som var ligeså fantastisk. Han er meget hjælpsom og betænksom og gjorde alt for at opfylde vores ønsker.
Jeg tog mit dykkercertifikat med Mazin, som instruktør. Han er utrolig dygtig og gjorde så jeg følte mig tryg under vandet.
Rejsen har været så fantastisk. Kan varmt anbefalde Adventure.

2. februar 2025

Hej Asta-Sofie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af grupperejsen til Sri Lanka & Maldiverne. Vi er glade for at høre, at rejsen har været godt planlagt med mange fede oplevelser undervejs. Vi er naturligvis også glade for at høre, at vores lokale guider og øvrige folk på stederne gjorde, hvad de kunne for at bidrage til den samlede positive rejseoplevelse!

Vi sørger for at sende dine rosende ord videre til vores partnere og siger dig mange tak for at anbefale os til andre. Husk, at du altid er velkommen på en af vores andre rejser en anden god gang. Ræk ud til os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i processen ;)

Fantastisk tur til Sri Lanka

Jeg havde de mest fantastiske to uger på Sri Lanka med den sødeste guide Chamil. Vores program blev tilpasset vejret og vores behov uden problemer, så vi fik de bedste oplevelser. Vil klart anbefale ham som guide, han står altid klar til at hjælpe.

25. januar 2025

Hej Freja,

Tusind tak for dine flotte fem stjerner som anmeldelse af grupperejsen til Sri Lanka. Vi er enormt glade for at høre, at du har haft en fantastisk rejse med en god lokal guide i Chamil.

Fedt, at vores team på stedet fik tilpasset programmet for jer, så I fik mest muligt ud af de planlagte aktiviteter. Det er bare sjovere, når der er ordentlige forhold omkring aktiviteterne, da det er med til at give de bedste oplevelser.

Tak for at anbefale vores Sri Lanka-grupperejse og Chamil som guide. Det giver vi videre til ham. Vi håber, at vi ser dig igen på en af vores øvrige grupperejse ;)

Adventuredk

Jeg havde to fantastiske uger på Sri…

Jeg havde to fantastiske uger på Sri Lanka med den sødeste gaide Chamil. Han var virkelig venlig og hjælpsom, og var der hvis man havde brug for ham.

25. januar 2025

Hej Lea,

Hvor er det dejligt at høre, at du havde to fantastiske uger på grupperejse til Sri Lanka med os. Vi er også enormt glade for at høre, at vores lokale guide Chamil var med til at skabe en endnu bedre oplevelse for dig og gruppen!

Vi sender dine positive ord videre til ham og resten af teamet i Sri Lanka. Vi håber, at du på baggrund af den gode oplevelse får lyst til at rejse med os en anden gang igen - husk, at vi altid står klar med hjælp, råd og vejledning, hvis du ønsker det ;)

Grupperejse Sri Lanka og Maldiverne

Jeg er i gang med en grupperejse til Sri Lanka og Maldiverne. Jeg er lige taget fra Sri Lanka, hvilket har været helt fantastisk. Vi oplevede helt vildt mange ting, og havde en skøn guide (Mahinda), som havde styr på alle tingene, så man bare kunne slappe af og nyde det!

4. januar 2025

Hej Smilla,

Tusind tak for din fornemme anmeldelse af grupperejsen til Sri Lanka & Maldiverne. Det er dejligt at høre, at det hele har været fantastisk i Sri Lanka, og at I har oplevet meget undervejs. Det ser naturligvis også rart at høre, at du oplevede en skøn guide i Mahinda :)

Vi sender dine rosende ord videre til Mahinda og resten af holdet i Sri Lanka. Vi håber, at du en mindst lige så fantastisk tid på Maldiverne og kan rejse hjem igen med en masse uforglemmelige minder og nye, tætte venskaber.

Sri Lanka - Mahinda⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi havde Mahinda som guide på vores tur til Sri Lanka, og han er den sødeste, sjoveste, mest smilende og mest beskyttende guide. Han tog meget hensyn til alle på turen, og gjorde alle vores ønsker/ændringer mulige, og han var altid med på at hygge, og tog med os steder hen for at beskytte os. Han tager sit arbejde meget seriøst, og han er alt man ønsker sig hos en guide til sin rejse! Han var med til at gøre rejsen perfekt👏🏼👏🏼

4. januar 2025

Hej Laura,

Mange tak for dine rosende ord om dine oplevelser på grupperejsen til Sri Lanka. Vi er meget glade for at høre, at vores lokale guider har ydet en stor indsats for at give jer en fantastisk rejseoplevelse.

Vi sender roserne videre til Mahinda og de øvrige folk i Sri Lanka og takker for din fine anmeldelse af os. Vi håber, at det giver lyst til at prøve en af vores andre spændende grupperejser igen på et tidspunkt - du er i hvert fald altid velkommen til at række ud til os, hvis du får brug for råd eller vejledning :)

Sri Lanka og Maldiverne

Jeg er igang med grupperejsen Sri Lanka og Maldiverne, det har indtil videre været en virkelig god oplevelse. Vores guide Mahinda er især værd at nævne. Han har taget alt i vores tempo, og har været virkelig hjælpsom. Fantastisk guide. Alt i alt en mega god oplevelse, som er anbefalelsesværdig:)

5. januar 2025

Hej Mathilde,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af grupperejsen til Sri Lanka & Maldiverne på trods af, at den ikke er slut endnu. Vi er selvfølgelig glade for at høre, at du indtil videre har haft en rigtig god oplevelse. Skønt at høre, at vores lokale guider har gjort deres til at skabe nogle gode rammer for dig og gruppen.

Vi giver de rosende ord videre til vores partner og takker mange gange for, at du har lyst til at anbefale os til andre.

Husk, at du altid er mere end velkommen til at rejse med os ud at opleve verden en anden god gang.

Adventuredk

Really good service from the guides

20. januar 2025

Hej Kajsa,

Mange tak for den 5-stjernede anmeldelse af grupperejsen til Sri Lanka & Maldiverne. Vi er glade for, at rejsen levede op til dine forventninger, og at du havde en rigtig god oplevelse af guideservicen på turen.

Vi videregiver naturligvis dine roser til vores guider og håber, at du måske har lyst til at rejse med os ud i verden en anden god gang.

Turen til Japan

Turen til Japan var en rigtig fed oplevelse. Selvom den planlagte del kun varede 13 dage, var programmet skruet sammen på en måde som fik det til at føles som meget længere. Jeg synes at det var fedt at næsten alt var planlagt for os, så vi kunne opleve mange forskellige ting. Rejsen havde for mig et perfekt mix mellem storby og natur. Før rejsen var kommunikationen god og klar og jeg følte mig godt forberedt på turen, hvor vi havde en rigtig god guide der hjalp os igennem hele rejsen.
Jeg var især begejstret for at overnatte på et munkekloster og at bo på et traditionelt japansk hotel. Det kan klart anbefales at tage denne rejse, hvis man ligesom mig har lyst til at opleve en masse med andre unge, men ikke selv har overskuddet til at planlægge det.

4. juli 2024

Hej Trine,

Mange tak for at sætte ord på din grupperejse til Japan. Vi er glade for at høre, at du havde en fantastisk tur med mange fede oplevelser og fuld tryghed før og under. Det er dejligt, at du havde en god oplevelse af guiden, og at alt forløb gnidningsfrit.

Det er rigtig dejligt at vide, at du sætte stor pris på overnatningen på munkekloster og et traditionelt japansk hotel. Fedt, at du også highlighter fællesskabet, for det er i høj grad også et vigtigt element, når man rejser med os: at dele oplevelserne med andre og knytte sociale bånd.

Husk, at du altid er velkommen til at række ud til os, hvis du får lyst til at rejse igen. Vi hjælper gerne med råd og vejledning.

Laos, Vietnam, Cambodja og Thailand 🇱🇦 🇻🇳 🇰🇭 🇹🇭

Jeg har været afsted på Laos, Vietnam, Thailand og Cambodja.

Jeg oplevede en masse spændende ting på de 4 uger. Guiderne i de forskellige lande var super søde og hjælpsomme. Der var en masse højdepunkter, særligt Hoi An og Halong Bay var klart klasse!

Kæmpe anbefaling herfra - jeg kan godt se mig selv rejse med Adventuredk igen. Virkelig fed måde at rejse på og man føler sig meget tryg 💯 P

19. oktober 2024

Hej Christian,

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde din rejse til Laos, Vietnam, Cambodja & Thailand. Vi er virkelig glade for at høre, at du oplevede en masse spændende ting undervejs, og at guiderne var med til at gøre rejseoplevelsen endnu bedre.

Mange tak for den kæmpe anbefaling til andre. Hvis du igen får lyst til at rejse, er du mere end velkommen. Vi hjælper gerne med råd og vejledning, hvis du skulle få brug for det.

Fantastisk rejse til Maldiverne ☀️🥃

Fantastisk rejse til Maldiverne ☀️🥃

Jeg har endnu en gang været på grupperejse til Maldiverne med Adventure, og det har været en ren fornøjelse! Alt var planlagt ned til mindste detalje, hvilket gjorde hele oplevelsen stressfri og yderst velorganiseret. Hver dag bød på noget nyt og spændende, hvilket gjorde rejsen utrolig varieret og mindeværdig. Jeg kan varmt anbefale Adventure til alle, der ønsker en unik og gennemført rejseoplevelse! 🌴✨

8. april 2024

Hej Silas,

Mange tak for din flotte anmeldelse af grupperejsen til Maldiverne. Vi er meget glade for at høre, at du har haft endnu en fantastisk rejse med os og satte pris på at nyde det hele stress- og bekymringsfrit.

En kæmpestor tak, fordi du har lyst til at anmelde os og anbefale os til andre. Husk, at du altid er velkommen til at rejse med os igen en anden gang. Kontakt os endelig, hvis vi kan hjælpe og rådgive dig i processen.