Adventuredk Anmeldelser 859

4,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 131 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver især det engagerede og vidende personale, som bidrager til en gnidningsfri og tryg rejseoplevelse. Mange sætter pris på guidernes evne til at skabe en god stemning og håndtere praktiske udfordringer, hvilket gør ferien både sjov og meningsfuld. Rejserne beskrives som velplanlagte med en god balance mellem eventyr og afslapning, og mange føler sig godt taget hånd om fra start til slut. Dog nævner nogle få kunder, at der kan være uoverensstemmelser mellem det lovede og det leverede, for eksempel med antallet af dyk eller placeringen af overnatningssteder i forhold til aktiviteter. Disse oplevelser, der indikerer en tendens til at "oversælge", har dog ikke afholdt disse rejsende fra at ville rejse med firmaet igen, da de værdsætter det overordnede koncept og fællesskabet.

Det, folk taler mest om

Staff

Forbrugere finder personalet positivt og yderst kompetent. Kunder roser flere guider for deres venlighed,... Se mere

Holidays

Kunder deler positive meninger om ferier og fremhæver, at rejserne er veltilrettelagte med et godt program,... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service. Kunder fremhæver især guidernes hjælpsomhed,... Se mere

Location

Kunder havde positive oplevelser med lokation. Mange fremhæver fantastiske steder som Peru, Maldiverne, Sri... Se mere

User experience

Brugere beskriver positive interaktioner med brugeroplevelsen. Kunderne rapporterer en super fed oplevelse,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Super fed oplevelse. Jeg var på Equador, Galapagos og Peru-turen, som var fyldt med gode oplevelser! Der var lidt for enhver smag. De lokale guides var med til at gøre turen helt gnidningsløs og spænd... Se mere

Jeg har netop været på en helt fantastisk rejse til Peru, Bolivia og Chile gennem AdventureDK. Alt fungerede upåklageligt fra start til slut. En særlig tak skal gå til vores fantastiske guide, Her... Se mere

Rejsen til Sri Lanka var helt fantastisk. Vores lokale guide i Kandy og chauffør Gihan gjorde virkelig en forskel og skabte tryghed og masser af gode oplevelser under hele turen. Programmet var fyld... Se mere

Mauritius og Ile Aux Cerfs har været en fantastisk oplevelse, hele rejsen igennem. Skønt med en fast base. Basen ligger perfekt ift by, strand og alle aktiviteterne. Turen er perfekt opdelt med aktivi... Se mere

1. Rejseselskab
  2. Kulturrejseudbyder
  3. Dykkerrejsebureau
  4. Sightseeingbureau
  5. Rejsebureau
  6. Rejsearrangør

Om Adventuredk

Rejs med Adventuredk og oplev verden med ligesindede i aldersgrupperne 18-24, 23-30 og 28-39 år. Perfekt til sabbatår, singlerejser og nye venskaber. Vælg blandt over 350 afgange til unikke destinationer på fem kontinenter.

4,9

Svarer typisk inden for 1 uge

Costa Rica, Mexico og Cuba

Jeg er for nyligt kommet hjem fra rejsen til Costa Rica, Mexico og Cuba med aldersgruppen 18-24 år. Overordnet har rejsen været fin guiderne var flinke, og overnatnings stederne var gode, dog har jeg et par punkter som var uheldige.

Som det første kunne det være rart, hvis der på Adventuredks hjemmeside stod hvad der er passende at give i drikkepenge for hver destination. Vi fik nemlig at vide i Costa Rica at vi skulle give 70-100 dollars pr. person til vores guide og ca. det halve til chaufføren, hvilket vi syntes var lidt højt sat, så nogen fra gruppen skrev tilbage til Adventuredk, men pga. tisforskel og weekend fik vi først svar tilbage efter vi havde givet drikkepenge.

Vi oplevede desværre også at programmet fra hjemmesiden ikke helt passede med det fra ecoturs (som er rejseselskabet hvor guiderne kommer fra).
På Cuba havde vi en dag mindre i Trinidad i forhold til hvad der står i Adventuredks program, hvilket gjorde vi ikke fik tid til rigtigt at gå på opdagelse i byen. I Costa Rica står der i "Hvad er inkluderet", at der er en tur i tågeskoven, men vi fik at vide dernede at det var tilkøb, og det samme var tilfældet med vandfaldet i La Fortuna. Dette synes jeg især er ærgerligt da tågeskoven og Trinidad blandt andet var noget af det jeg så frem til.
Vi kom heller ikke ud og se Cristo de la Habana som igen står i "Hvad er inkluderet".

Generelt skal man være obs på hvad der står inde på Adventuredks side, da det tit er den samme aktivitet der bliver beskrevet på to-tre forskellige måde, eller at der bliver smurt tykt på. Fx "Dagstur til paradisøen Isla Holbox" vi var nok på Holbox i 1 time. Turen til chichen itza virkede også lidt forhastet, hvor der bliver fortalt om ting man godt kunne se der, men som vi ikke gik hen for at se.

På vores katamaran var der en fotograf med om bord. dette havde vi ikke fået noget at vide om, og nogen af de billeder og videoer hun tog blev brugt til at lave reklame for katamaranturen på de sociale medier. Personligt for mig syntes jeg, at det var en lidt mærkelig situation, at der er en fotograf og, at vi først for det at vide da vi er begyndt at sejle.

Dækning og data er ikke det bedste i Cuba og de vidste vi godt, men det skabte den uheldige situation vi ikke rigtigt kunne få fat på vores guide eller nødnummeret, da der er en fejl på en af flybilletterne. Vi var dog heldig at en fra gruppen kunne tale spansk, men havde det ikke været for det, var hende med fejl på billetten ikke kommet med vores flyver. Her kunne det måske være en ide til kommende rejser, at guiden tager med til lufthavnen, og sikre at alle komme igennem indtjek og security.

Alt i alt føler jeg at turen er blevet oversolgt for hvad den er, og føler ikke jeg har fået mine penge værd, når man tænker på det næsten svare til 1.000 kr. om dagen.

11. januar 2025

Hej Louise,

Mange tak for din anmeldelse af rejsen til Costa Rica, Mexico & Cuba. Vi er glade for, at du overordnet har haft en fin tur med gode guider og overnatninger.

Vi er naturligvis kede af at høre, at rejsen ikke har levet op til dine forventninger, men vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at give feedback - og at du efterfølgende har været åben for at gå i dialog med os omkring mange af de punkter, som du har beskrevet i din anmeldelse.

Vi forsøger hele tiden at blive bedre samt forbedre vores grupperejser, og vi er altid åben for konstruktiv feedback. Det kommer nemlig ofte kommende grupper til gavn.

Når det er sagt, håber vi på at kunne byde dig velkommen på en anden grupperejse i fremtiden :)

Adventuredk

Jeg har været på en skøn tur rundt i…

Jeg har været på en skøn tur rundt i Asien med en skøn flok mennesker! Jeg synes turen var rigtig fin og alle vores guides gjorde det godt! Vores guide i Sri Lanka (Chamil) var meget behjælpelig med at finde og booke bord for os på div. restauranter samt hjælpe os med at finde et sted at købe sim-kort da vi ikke selv kunne finde en butik der hvor vi var

18. november 2024

Hej Tenna,

Mange tak for din flotte anmeldelse af din grupperejse rundt i Asien. Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en dejlig tur med en flok skønne mennesker og en masse fede oplevelser undervejs. Vi sætter også pris på, at du giver dig tid til at fortælle os om din oplevelse med vores lokale guider, som var med til at gøre det trygt og nemt at rejse med os.

Vi sørger naturligvis for at viderebringe roserne til guiderne og minder om, at du altid er velkommen til at rejse med os igen en anden god gang. Du kan altid række ud til os, hvis du har brug for hjælp eller vejledning.

Kilimanjaro & Tanzania Safari

Helt igennem fantastisk tur

12. august 2024

Hej Sune,

Mange tak for den korte men præcise anmeldelse af grupperejsen til Kilimanjaro & Tanzania Safari. Vi er glade for at høre, at du har haft en helt fantastisk rejse med en masse gode oplevelser i bagagen!

Husk, at du altid er mere end velkommen til at rejse med os igen, og at vi altid er klar med råd og vejledning, hvis du bliver i tvivl om, hvad du skal vælge.

Glædelig jul og godt nytår!

Sri Lanka med Sujith & Aravinda

Netop hjemvendt fra 14 dage på Sri Lanka med en gruppe på 18 kvinder i 23-35 kategorien - knald god oplevelse.
Vi havde fornøjelsen af Sujith som guide og Aravinda som buschauffør. Med en gruppe på vores størrelse, der alle rejser alene og har forskellige indgangsvinkler og ønsker til turen, kan det være tricky at sørge for alle - men det klarede Sujith! Han var virkelig god til at sørge for at der var noget for alle og spotte hvis nogen havde særønkser/-interesser, der kunne give turen et ekstra positivt boost. Han sørge blandt andet for at jeg og en af de andre, særligt madinteresserede, kom et smut med ud og finde friske wood apples i forbindelse med madlavningen. Noget der var en indskyldelse fra hans side og ikke en del af det planlagte program.
Både Aravinda og Sujith gav turen et ekstra positivt boost og gav os muligheden for at komme lidt tættere på Sri Lanka, kulturen og menneskene.
5 ud af 5 oplevelse.

27. november 2024

Hej Sofie,

Tusind tak for din anmeldelse af rejsen til Sri Lanka. Vi er superglade for at høre, at du har haft en knaldgode rejseoplevelse alt i alt. Vi er naturligvis også rigtig glade for at høre, at du havde stor fornøjelse af vores lokale folk Sujith og Aravinda, som var med til at gøre turen både tryg og ekstra sjov. Den ros giver vi selvfølgelig videre til dem begge.

Vi siger mange tak for at dele din oplevelse og håber, at du får lyst til at rejse med os ud i verden en anden god gang. Sig endelig til, hvis vi kan bidrage med råd og vejledning i din retning :)

De bedste hilsner

Sri lanka

Et lidt stramt program, det kunne man godt fordele ud på lidt flere dage.
Overordnet set en rigtig god tur ned masserer oplevelser, kultur og gode forhold. Kunne helt sikkert godt finde på at tage afsted igen.
Sujith som guide var en fornøjelse, det skønneste smil og så taknemmelig.

13. november 2024

Hej Monika,

Mange tak for din anmeldelse af grupperejsen til Sri Lanka. Vi er glade for at høre, at du overordnet set havde en rigtig god tur med masser af gode rejseoplevelser, og at du også vil overveje at tage afsted med os en anden god gang :)

Vi gør, hvad vi kan for at give vores rejsende flest mulige aktiviteter og oplevelser, så vi er kede af at høre, at du syntes, at programmet var lidt for stramt. Det svinger, om rejsende oplever det som for travlt, afslappet eller lige tilpas. Vi tager dog din pointe til efterretning, når vi løbende evaluerer på rejserne. Så tak for at give dit besyv med.

Når det er sagt, er vi også glade for, at du havde en god oplevelse med vores lokale folk, og vi skal nok sørge for at bringe dine roser videre til Sujith.

Sri Lanka

Sri Lanka
I Kandy og Banda’s trygge hænder fik jeg de smukkeste 14 dage. Hvis jeg endelig skal nævne noget negativt, så var det tydeligt at mærke at rejsen plejer at være 16 dage. Nogle af dagene var enormt stressende, fordi vi skulle nå alle tilvalgs aktiviteterne. Dem ville vi selvfølgelig ikke gå glip af. Derudover, så vil jeg mene, at i sagtens kan anbefale de rejsende at give flere drikkepenge end i allerede gør, til guide og chauffør fra jeres side af. Det fortjener de, med de timer og det arbejde de lægger i. Rejsen vil jeg aldrig glemme og de lokale gjorde det nemt at forelske sig i Sri lanka.

11. november 2024

Hej Sandra,

Mange tak for din fine anmeldelse af grupperejsen til Sri Lanka. Hvor er det rart at høre, at du havde de smukkeste 14 dage på din rejse, og du aldrig kommer til at glemme den.

Vi er glade for at høre, at følte dig i trygge hænder takket være vores lokale partnere, og vi tager selvfølgelig til os, at du oplever programmet og aktiviteterne som stressende - vi vil bare gerne vi dig og din gruppe flest mulige rejseoplevelser, når I er afsted. Vi vil dog gerne tilføje, at rejsen aldrig har varet 16 dage, som du skriver.

Når det er sagt, vil vi se på, om vi kan tilpasse og optimere rejsen for fremtidige rejsende. Også et tak for at nævne drikkepenge. Det vil vi også se nærmere på.

Du er altid velkommen til at rejse med os igen en anden god gang. Vi hjælper gerne med råd og vejledning, hvis du skulle få brug for det ;)

Fantastisk rejse til Sri Lanka med Kandy som guide

Jeg er lige kommet hjem fra en grupperejse til Sri Lanka, der varede 14 dage. Jeg havde en virkelig god oplevelse og fik set alt fra natur, dyreliv og flotte strande til kultur, smagt dejlig mad og byliv! Med på turen havde vi vores guide Kandy, der gjorde hele turen helt igennem fantastisk! Han er den bedste guide jeg har haft, da han bare er der mest åbne, omsorgsfulde og betænksomme menneske! Han kan både få alle til at grine og give en et smil på læben, men også fortælle om alt det vi har set, og svarede altid døgnet rundt på vores mange spørgsmål! Sammen udgjorde Kandy, vores guide, og vores buschauffør Banda, et helt fantastisk arbejde! Banda kørte rigtig pænt og man følte sig sikker alle de gange vi kørte rundt i bussen! Jeg er i hvert fald kommet hjem med en masse gode minder og fantastiske oplevelser, takket være søde Kandy, som fortjener alt det bedste! Jeg håber, at jeg engang kan komme ned at besøge ham på Sri Lanka igen, for hans søde person har virkelig gjort et stort indtryk!

11. november 2024

Hej Nicoline,

Tusind tak for din skønne anmeldelse af grupperejsen til Sri Lanka. Det er fantastisk at høre, at du havde en god rejseoplevelse med lidt af det hele. Samtidig er vi glade for at høre, at du følte dig godt taget af undervejs af vores lokale guide og chauffør, Kandy og Banda, som ydede deres til at gøre rejsen god for dig og gruppen.

Vi skal nok sørge for at levere roserne videre til vores folk i Sri Lanka og minder dig om, at du altid er velkommen til at rejse med os ud i verden igen. Ræk endelig ud til os, hvis du får brug for hjælp og vejledning ;)

Sri Lanka med Kandy som guide

Jeg har lige været to uger på Sri Lanka, med Kandy som guide. Han er uden tvivl den bedste guide, man kunne tænke sig. Han er det mest betænksomme menneske, jeg længe har mødt, og han sørger altid for, at vi alle har det godt på turen. Jeg håber at komme tilbage en dag og kunne møde ham igen, for ham kan jeg varmt anbefale som guide. Derudover var ruten og turen i sig selv også bare super smuk og fyldt med fede oplevelser. Programmet er meget pakket den første uge, især hvis man tilvælger ekstra aktiviteter, men det bliver mindre pakket anden uge, hvilket gør det super fedt at få slappet af efter en lidt hektisk første uge. Jeg elsker dog at tingene går hurtigt, så for mig var første uge også mega fed, men man var klart mere frisk til at være social om aftenen på anden uge.

24. november 2024

Kære rejsende,

Mange tak for din flotte anmeldelse af grupperejsen til Sri Lanka. Vi er superglade for at høre, at du har haft en fantastisk rejse pakket med fede oplevelser. Vi siger også tak for dine input omkring ugernes aktiviteter. Vi prøver løbende at optimere vores ture, så det er skønt, når vores rejsende deler deres erfaring med os.

Det er også dejligt at høre, at du havde den bedste guide i Kandy, og at han ydede et stort arbejde for, at du og gruppen kunne føle jer godt tilpas. Vi sender dine ord videre til ham ;)

Husk, at du altid er mere end velkommen til at rejse med os ud i verden en anden god gang!

Grupperejse til Sri Lanka

Jeg har været på grupperejse til Sri Lanka, og nu rejser vi videre til Maldiverne. Sri Lanka har været en super god oplevelse fyldt med massere af aktiviteter og oplevelser, dog vil jeg ønske, at vi fik set hovedstaden, Colombo.
Især værd at nævne på denne rejse, det er vores søde guide, Mahinda. Han var altid klar på at hjælpe og var super imødekommende, så det føltes oprigtigt, når man havde en samtale med ham. Han var især god til at gøre det autentisk, når vi var ude, da han kendte stederne og menneskerne vi mødte rigtig godt: her var han god til at guide ift. drikkepenge og normer, hvilket var en god støtte at have.
Kæmpe anbefaling!

Hej Anna Sofie,

Mange tak for din ærlige anmeldelse af grupperejsen til Sri Lanka. Det er fantastisk at høre, at du har haft en supergod oplevelse og ikke mindst en god guide, der gjorde alt lettere, trygt og bekvemt for dig og gruppen :)

Vi skal nok sørge for at dele dine roser med ham, og så håber vi, at du får en mindst lige så dejlig rejseoplevelse i Maldivernes sol og sommer ;)

Skulle du få lyst til at rejse med ud i verden en anden god gang, skal du altid være så velkommen. Ræk ud til os, hvis du har brug for hjælp til at vælge!

Fantastisk tid i Sri Lanka

Fantastisk tid i Sri Lanka, vores guide Mahinda sørgede for alt ligemeget hvad problemet var.

10. november 2024

Hej Andreas,

Vi siger mange tak for, at du tog dig tid til at give hos din anmeldelse af grupperejsen til Sri Lanka. Det er dejligt at høre, at du har haft en fantastisk tid i landet, og at vores lokale guide Mahinda sørgede for at gøre rejsen endnu lettere og bekvem for jer :)

Vi sørger for at bringe dine rosende ord videre til Sri Lanka-teamet og håber, at du får lyst til at rejse med os ud i verden en anden god gang ;)

Adventuredk

Vi havde Mahinda som vores guide på Sri…

Vi havde Mahinda som vores guide på Sri Lanka. Det var den bedste oplevelse. Jeg kommer lige fra Bali af, hvor vi havde en masse forskellige guides, men Mahinda er uden tvivl den bedste. Han var utroligt beskyttende, humoristisk, hjælpsom og var klar på at opfylde alle vores ønsker. Kæmpe anbefaling herfra. Mahinda er den bedste🥳🥳

Hej Adam,

Mange tak for din anmeldelse af grupperejsen til Sri Lanka. Dejligt at høre, at du har haft en god rejseoplevelse, og at det ikke mindst skyldtes en rigtig god guide i vores lokale mand, Mahinda. Det er SÅ vigtigt for os, at vores rejsende oplever, at guiderne og de øvrige lokale folk på stedet er med til at sikre tryghed, høj kvalitet og glæde på rejsen. Vi sender dine roser videre til Sri Lanka-teamet :)

Vi håber, at du en anden god gang har lyst til at rejse med os. Du er i hvert fald mere end velkommen ;)

Mahinda

Vi havde Mahinda som guide på vores tur til Sri Lanka, og han er den sødeste, sjoveste, mest smilende og mest beskyttende guide jeg nogensinde har oplevet. Han gjorde alle vores ønsker/ændringer mulige, og han var altid med på at hygge, og tog med os steder hen for at beskytte os. Han tager sit arbejde meget seriøst, og han er alt man ønsker sig hos en guide til sin rejse!:)

Hej Nikolaj,

Mange tusind tak for din fine anmeldelse af grupperejsen til Sri Lanka. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse af din rejse, og at især vores lokale guide Mahinda gjorde et godt indtryk. Det er vigtigt, at man føler sig hjulpet og tryg på turen. Vi skal nok sende dine rosende ord videre til vores folk i Sri Lanka :)

Husk, at du altid er velkommen til at rejse med os ud i verden en anden god gang. Giv endelig lyd, hvis du har brug for hjælp i processen med at finde din kommende drømmerejse ;)

Maldiverne - Dykkerferie

Turen var velplanlagt og de lokale guides og personalet i øvrigt var meget gæstfrie og gik oprigtigt op i, at oplevelsen skulle være god.
Især Marlon fortjener ros for hans indsats.

26. juli 2024

Hej Martin,

Mange tak for din fornemme anmeldelse af grupperejsen til Maldiverne, hvor du var på dykkerferie. Vi er glade for at høre, at du så turen som velplanlagt, og at guiderne og de øvrige lokale folk var gæstfrie og opmærksomme på at give dig og gruppen en god rejseoplevelse. Vi sender naturligvis roserne videre til Marlon og co. på Maldiverne ;)

Tak for at anbefale os og især grupperejsen til Maldiverne til andre. Vi håber, at du får lyst til at rejse med os en anden god gang og står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis det bliver nødvendigt :)

Adventuredk

jeg var for nyligt på galápagos

jeg var for nyligt på galápagos, ecuador og peru turen, og det var virkelig en god oplevelse, helt klart pengene værd. Vi havde fantastiske guides og oplevelser man kom ud på.

9. november 2024

Hej Elias,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af grupperejsen til Galapagos, Ecuador & Peru. Vi er glade for at høre, at du har haft en virkelig god oplevelse, og at det var alle pengene værd.

Vi er også sindssygt glade for at vide, at du og din gruppe havde fantastiske guider og et velsammensat aktivitetsprogram, der gav en masse gode oplevelser undervejs på rejsen. Vi sørger naturligvis for at give dine roser til guiderne videre til dem ;)

Husk, at du altid er mere end velkommen til at rejse med os ud i verden en anden god gang. Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge din næste grupperejse!

God oplevelse

Jeg har været på en uforglemmelig rejse til Maldiverne og kan varmt anbefale det! Vandet var fantastisk – perfekt til snorkling, dykning, svømning eller bare afslapning på stranden. Maden og hotellet var godt, og personalet var utrolig venligt

En særlig tak skal gives til vores rejseguide, Marlon, som gjorde min oplevelse endnu bedre. Han var utrolig hjælpsom og sørgede for, at alt forløb glat. Uanset om det handlede om praktiske ting (inkl. at hjælpe mig til lægen), at finde på aktiviteter eller opfylde vores ønsker, var Marlon der altid for at hjælpe og sikre, at vi fik vores ønsker opfyldt.

Hvis man er til vand og strand og overvejer denne destination, så gør det! Og hvis du får Marlon som guide, kan du være sikker på, at du er i de bedste hænder.

12. juli 2024

Hej Cecilie,

Mange tak for din flotte anmeldelse af grupperejsen til Maldiverne. Dejligt, at du har haft en uforglemmelig rejse og har lyst til at give din varmeste anbefaling.

Vi er særligt glade for at høre, at alt levede op til dine forventninger og mere til, og at vores lokale guide Marlon gjorde sit til at give jer en bedre oplevelse. Vi sørger for at sende dine roser videre til ham.

Husk, at du altid er velkommen til at rejse med os igen en anden god gang. Sig til, hvis vi kan hjælpe med råd og vejledning ;)

Rejsen til Maldiverne

Rejsen til Maldiverne var noget af det fedeste! Hvis man elsker vand, sol og afslapning så er denne tur perfekt til dig.
Vores guide Marlon gjorde bestemt et godt stykke arbejde! Han havde både mit og et andet hold samtidig, og han var stadigvæk super hjælpsom og nærværende!
Vi havde meget tid både til afslapning og til at bade, ellers gik meget af tiden med at være på dykkerbåden. Jeg tog personligt ikke dykkercertifikat, men jeg synes det var så fedt bare at snorkle imens de andre var ude at dykke.
Hotellet er super fint, og maden var udemærket!
Alt i alt super fed tur, kan klart anbefales!

27. juli 2024

Hej Lea,

Mange tak for din anmeldelse af grupperejsen til Maldiverne. Vi er glade for at høre, at du havde den fedeste rejse og kom godt ned i gear. Det er også rart at vide, at du understreger, at man sagtens kan få en masse ud af rejsen, selvom man ikke dykker. Maldiverne er nemlig helt fantastisk - også for en snorkler.

Endelig sætter vi pris på, at du var glad for vores lokale guide Marlon og arbejdet, som han gjorde for at give dig og gruppen en optimal rejseoplevelse.

Tak for din anbefaling. Vi håber, at du har lyst til at rejse med os en anden gang - hvis du har brug for hjælp til at vælge rejse, siger du endelig til ;)

Adventuredk

Var på kilimanjaro og safari i…

Var på kilimanjaro og safari i Tanzania. Fantatisk god oplevelse, virkelig dygtige og imødekommende folk både ved adventuredk og Gladys Adventures i Tanzania. Stor anbefaling

31. august 2024

Hej Freja,

Mange tak for din flotte anmeldelse af rejsen til Kilimanjaro & Tanzania Safari. Det er rigtig dejligt at høre, at du havde en fantastisk god oplevelse med både dygtige og imødekommende folk fra Adventuredk og vores lokale partner i Tanzania. Vi sørger naturligvis for at give de rosende ord videre til dem, der var med på rejsen.

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at give din bedømmelse og anbefale os til andre. Husk, at du altid er mere end velkommen til at rejse med os igen en anden god gang. Du kan altid række ud til os, hvis du får brug for hjælp ;)

Vildmarkstur i Canada

Jeg var på vildmarkstur til Canada med AdventureDK her i august og havde den mest fantastiske tid. En oplevelse, man aldrig glemmer. Jeg kan kun anbefale AdventureDK og særligt rejsen til Canada.

17. august 2024

Hej Laura,

Mange tak for din flotte anmeldelse af grupperejsen til Canada Rocky Mountain Wilderness. Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en fantastisk rejse i august og en oplevelse, som du aldrig vil glemme.

Tusind tak for at anbefale os og særligt rejsen til Canada til andre. Husk, at du altid er velkommen til at rejse med os igen. Du kan altid række ud til os, hvis vi skal hjælpe dig med at finde en rejse, der passer til dine ønsker.

Japan

Fantastik tur til Japan

29. august 2024

Hej Marco,

Mange tak for din korte men præcise anmeldelse af grupperejsen til Japan. Det er fedt at høre, at du har haft en fantastisk rejse, som forhåbentlig var fyldt med gode oplevelser.

Husk, at du altid er velkommen til at rejse med os en anden god gang. Vi står altid klar til at hjælpe med råd og vejledning, hvis du har brug for det.

samurai experience i Kyoto

Super god guide, der havde styr på tingene og klar til at hjælpe så snart der er det mindste. Masser af rare mennesker og et godt program med massere af interessante oplevelser.
En lille ting der kunne forbedres er flybilletterne der anbefales er ret dyre og kan sagtens fås billigere, hvilket vil gøre turen billigere.

29. august 2024

Hej Nicolas,

Mange tak for den fine anmeldelse af grupperejsen til Japan. Vi er glade for at høre, at du har haft en godt tur med rare mennesker, et veltilrettelagt program og mange fede rejseoplevelser, herunder samurai-oplevelsen i Kyoto. Det er naturligvis også vigtigt for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores lokale guide.

Det er rigtig fint, at du påpeger, at flybilletterne var dyre. Desværre er vi ikke herre over flypriserne. Vores partner Rejsechefen er altid klar med et tilbud på flyrejsen, hvis man ønsker det, men du kan altid selv booke din billet og på den måde sikre den billigst mulige flyrejse. Vi hjælper også gerne med at guide dig her, hvis du er på bar bund i forhold til, hvad der passer dig bedst.

Trods flypriserne, der generelt er dyrere end før coronaepidemien, håber vi, at du får lyst til at rejse med os en anden god gang. Sig til, hvis du har brug for hjælp ;)