Venlig og smilende betjening , undersøgte hvad vi spurgte om . Slog op på mobil hvad han ikke vidste , talte sågar med en kollega . Fremstod som en troværdig ung mand. På hans navneskilt stod der... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
VINDER AF EU'S MILJØPRIS for Aduro Hybrid, der på bedste vis kombinerer brænde og træpiller. Vi har solgt mere end 20.000 Hybridovne. I løbet af de sidste 19 år har over 450.000 brændeovnskøbere i Europa fået varmen hos os, og det er der tre rigtig gode grunde til. For det første har vi gjort det let at betjene din brændeovn, så du ikke selv skal regulere luften. For det andet brænder du dig ikke på prisen. For det tredje forener vi innovativ teknologi og hensynet til miljøet med flot dansk design. Vi arbejder hele tiden på at gøre det lettere for brugerne at få det optimale ud af den moderne effektive brændeovn. Brænde, betjening, skorsten og brændeovn skal nemlig passe sammen for at give den optimale oplevelse, ellers er det som at køre med en moderne bil på en hullet vej. På aduro.dk og på viden.aduro.dk findes meget mere info om dette.
Hasselager Allé 13D, 8260, Viby J, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Man får meget brændeovn for pengene.
Den kan kattenskideme give noget varme fra sig

Besvarelse fra Aduro
Rigtig flot design på Aduro brændeovnen og så brænder den samtidig fantastisk. Jeg er så super glad for vores ny brændeovn og kan kun varmt ;-) anbefale den til andre.

Besvarelse fra Aduro
Har købt en Aduro 1,1 og har fået en smuk brændeovn som klæder stuen i bjælkesommerhuset.
Desuden er den super nem at tænde op i og den brænde meget økonomisk.
Er meget tilfreds med købet.

Besvarelse fra Aduro
5 stjerner for, at vor gamle, veltjente jydepejs-ovn nu, tvunget af omstændighederne, har fundet en afløser i en Aduro 9.1, som heldigvis passede præcist til hullet i skorstenen og som har en velfungerende automatik af lufttilførslen. Og så er den ovenikøbet pæn!

Besvarelse fra Aduro
Vi er meget glade for vores brændeovn, mindre dele skal dog udskiftes efter 2 år hvilket vi synes er lidt tidligt de allerede skal udskiftes.
Vi har fået udskiftet en del til ventilation et par gange og servicen har været helt i top

Besvarelse fra Aduro
Vi købte en Aduro til vores sommerhus, hvor der var en lille transportskade på en af stenene. Aduro sendte straks et helt nyt sæt. Bedste brændeovn jeg har haft, så utrolig nem at få gang i, selv manden kan finde ud af den😉mv Birgitte

Fin ovn
Super levering og installering
Varmer dobbelt så godt som den gamle ovn
Og er mere besparende

Helt tilfreds med Aduro brændeovn 9.1
Virker som den skal uden problemer. Stor udvalg af reservedele og tilbehør. Kan varmt anbefale.

Besvarelse fra Aduro
Kundeservice og vejledning i top absolut intet at klage over kun anbefaling herfra

Besvarelse fra Aduro
Brændeovnen virker fint og har en god holdbarhed. Samt har et flot udsende.

Besvarelse fra Aduro
Jeg har købt en ny brændeovn og var meget i tvivl om hvilken en det skulle være i forhold til behovet i mit sommerhus. Jeg fik supergod vejledning og kommunikationen var rigtig god og jeg fik en oplevelse af god service og professionalisme.

Besvarelse fra Aduro
Vi glæder os nu til 8. år med vores Aduro hybridovn.
Det er "rygtes" på øen, hvor tilfredse vi er, så folk kommer på besøg for at se, hvordan den virker.
Købt hos Faurkilde.dk, hvor der ydes superservice både ved køb og servicebesøg.
Især muligheden for fjerntænding er et stort plus, så vi aldrig kommer hjem til et koldt hus.
mvh Poul Skals, 4592 Sejerø

Besvarelse fra Aduro
Har fået leveret en biopejs, desværre var den første smadret under transport, men en hurtig service gjorde at vi havde en ny inden for få dage.

Besvarelse fra Aduro
Jeg har fået opstillet en Aduro 9.1.Brændeovnen er meget økonomisk i drift og nem at anvende,den afløser en ældre Morsø ovn og den varmer stuen bedre op

Besvarelse fra Aduro
Ovnen dækket rigeligt vores behov, og er nem og styre i forhold til behovet.
Mvh
Niels

Besvarelse fra Aduro
Fandt en flot brændeovn fra aduro hos bauhaus Til en god pris og røgrør og knærør alt passede perfekt.
God service da jeg ringede til aduro vedr spørgsmål, om opsætningen.