Venlig og smilende betjening , undersøgte hvad vi spurgte om . Slog op på mobil hvad han ikke vidste , talte sågar med en kollega . Fremstod som en troværdig ung mand. På hans navneskilt stod der... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
VINDER AF EU'S MILJØPRIS for Aduro Hybrid, der på bedste vis kombinerer brænde og træpiller. Vi har solgt mere end 20.000 Hybridovne. I løbet af de sidste 19 år har over 450.000 brændeovnskøbere i Europa fået varmen hos os, og det er der tre rigtig gode grunde til. For det første har vi gjort det let at betjene din brændeovn, så du ikke selv skal regulere luften. For det andet brænder du dig ikke på prisen. For det tredje forener vi innovativ teknologi og hensynet til miljøet med flot dansk design. Vi arbejder hele tiden på at gøre det lettere for brugerne at få det optimale ud af den moderne effektive brændeovn. Brænde, betjening, skorsten og brændeovn skal nemlig passe sammen for at give den optimale oplevelse, ellers er det som at køre med en moderne bil på en hullet vej. På aduro.dk og på viden.aduro.dk findes meget mere info om dette.
Hasselager Allé 13D, 8260, Viby J, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Der var hvad vi søgte på hjemmesiden, der har været hurtig og god kontakt med kundeservice, nemt at bestille og hurtig levering

Besvarelse fra Aduro
Havde bestil et sæt isoleringssten til vores asgård 2 da de gamle trængte til udskiftning. Jeres vejledning mht til udskiftning af stenen var for mit vedkommende absolut ikke let, som ellers beskrevet. Ikke en sten passede, alle skulle tilrettes og dem i bunden måtte jeg genbruge de gamle da det var helt galt med de størrelse som ikke var magen til originalen! I kampens hede fik jeg så knækket røglederpladen, så nu skal jeg så bestille den og må så håbe at den så passer ind i ovnen!!!!
Men ellers gik bestilling og modtagelsen hurtigt.

Besvarelse fra Aduro
Manglede dele til vores ovn
Nemt at bestille via hjemmesiden og super hurtig levering.
Mega god service.
Michael Rosenberg

Fantastisk brændeovn.
Og det patenterede spjæld er fantastisk.
Men nu er ovnlågen begyndt at hænge lidt, og dette gør at spjældet ikke virker efter hensigten.
Den hænger på udtrækshåndtaget til spjældet.
Vi har forsøgt at gøre som den Youtube-video der henvises til. Men uden held.
Vi tog kontakt til Aduro, men det hjalp ikke meget.
Vi ville, mod betaling gerne have en "mand" ud til at hjælpe os.
Det kunne ikke lade sig gøre. Brændeovnen blev 1år i januar 2025.
Efter flere kontakter til Aduro henviser de endelig til et firma der kan hjælpe os.
De skal da bare have 2600kr for lige at komme og rette et par skruer.
Er dette i orden!! Nej det er det ikke!!
Resultatet bliver nok at vi manuelt justerer spjældet.
Ærgerligt nå nu man købte pga spjældet!!

Besvarelse fra Aduro
Virkelig dårlig kundeservice. Jeg købte en dampspærre tætning og der var ingen monterings vejledning med. For at være helt sikker på at jeg ikke monterede den forkert, ringer jeg til kundeservice og bliver stillet om til en der skulle vide noget om det. Hun vidste åbenbart ikke nok og hun lovede at en anden kollega ville ringe mig op dagen efter. Det er nu seks dage siden og jeg har intet hørt

Besvarelse fra Aduro
Lækre produkter, har lige købt en aduro 1.1.
Nemt at installere.

Besvarelse fra Aduro
Dårligste oplevelse nogensinde.. Og længste proces… for så at blive brændt af 4 gange og nu står vi uden den hybridovn, som vi havde ønsket at få monteret på vores nye ejendom. Troede et firma så stort som Aduro havde styr på tingene, men tværtimod:( meget skuffende oplevelse for anden gang med dem.

Besvarelse fra Aduro
Vi fik en super vejledning vedr køb af ny brændeovn, og er tryg ved at vi nu får den der passer til vores behov 🌞
Glæder os nu til at få den sat op 🌞

Besvarelse fra Aduro
Købte to Aduro udepejse i corten stål og med grillrist. En til sommerhuset og en til hjemme. Pejsene er lette at samle og er dekorative og hygger på terrassen på de lune og knap så lune sommeraftener.

Besvarelse fra Aduro
Købte en Aduro H1 via en forhandler der var på listen på Aduros hjemmeside.
Jeg fik afmonteret den gamle brændeovn, monteret den nye og skiftet tag inddækningen.
Alt spillede, ovnen var fyldt op med piller og montøren hjalp mig med at installere brændeovnen så den kan styres via appen.
"Glæder" mig til det bliver koldt, så jeg han tænde op inden jeg kommer hjem fra arbejde.

Besvarelse fra Aduro
Købte hus med brændeovn, som skulle nedlægges eller udskiftes, da den havde for mange år på bagen
Vi valgte at udskifte til en Aduro H1 hybrid.
Flot brændeovn, som kan tage brænde eller piller - og så kan den betjenes fra telefonen, så der er lunt, når vi kommer hjem fra arbejde på kolde vinterdage🤩
Vi er meget tilfredse👍🏼

Besvarelse fra Aduro
Jeg er meget glad for mine Aduro Produkter.

Besvarelse fra Aduro
Super god service og god kunde service og info omkring hvad er muligt og valg af brændeovn.
God service ved installationen af brændeovn.

Besvarelse fra Aduro
Har vejledt og solgt det helt rigtige produkt til mit behov

Besvarelse fra Aduro
God information, god service også efter installation.

Besvarelse fra Aduro
Fin brændeovn, dog går lågen hurtig og tit i stykker. Kundeservice er meget hjælpsom, selvom de er svære at komme i kontakt med.