5 stars - no doubt!! Wonderful products in design and quality. The showroom in Amsterdam Noord is fantastic and the staff is great help in assisting to navigate through it. The entire process from q... Se mere
Virksomheden har svaret
Goede communicatie en goed bereikbaar telefonisch, korte lijntjes. Zeer net geïnstalleerd keukenblad met spoelbak en kookplaat. Vriendelijke monteurs. Kookplaat werd al in het blad gelegd en kon... Se mere
Virksomheden har svaret
De klantervaring is subliem. Van het online een offerte aanvragen met de zelf ingevulde gegevens. Zo heb je al een prima indicatie voordat je iemand over de vloer hebt. Je wordt continue op de hoogte... Se mere
Virksomheden har svaret
The installation team were on time, professional and kind. They answered questions I had clearly and patiently and the work is top notch. I will gladly recommend 123Werkblad to others.
Virksomheden har svaret
Welkom bij 123Werkbladen! Al meer dan 20 jaar leveren wij hoogwaardige werkbladen in materialen zoals keramiek, composiet, Dekton en natuursteen. Of u nu bezig bent met een renovatie, een IKEA-keuken, of maatwerk, wij hebben het ideale werkblad voor uw project. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij ook een inmeet- en montageservice aan. Zo weet u zeker dat uw werkblad perfect past en professioneel geplaatst wordt. Kom gerust langs in Amsterdam, Veenendaal of Tiel om onze werkbladen in groter formaat te bekijken. Ons team staat klaar om u vrijblijvend te adviseren.
Groeneveldselaan 47A, 3903 AX, Veenendaal, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Onlangs een nieuw aanrechtblad van natuursteen van 123Werkbladen laten plaatsen. Na inmeten kreeg ik binnen 2 weken telefoontje dat de bladen een paar dagen later geplaatst zouden worden. De heren die de plaatsing deden waren uiterst vakkundig en vriendelijk.
Ik ben erg blij met mijn nieuwe bladen het is of ik een hele nieuwe keuken heb zoveel doen de mooie bladen.

Besvarelse fra 123Werkbladen
Heel prettige ervaring gehad met 123Werkbladen bij aankoop van een nieuw vervangen werkblad. Verkoper dacht echt mee zonder de duurste oplossing te willen verkopen! Heel veel keus ook.
Plaatsing verliep ook heel soepel en infrezen en inkitten 90cm inductiekookplaat ook heel goed gedaan. Absolute aanrader.

Besvarelse fra 123Werkbladen
Van begin tot eind goed begeleid en alles volledig volgens de afspraken uitgevoerd. Resultaat is prachtig

Besvarelse fra 123Werkbladen
Onze positieve ervaring begon meteen al bij aankomst in de showroom in Tiel. We werden zeer goed geholpen en kregen duidelijke uitleg van de verschillende werkbladen. Wat ik prettig vond dat ze ook alle kleurenstalen van de keukenfronten van IKEA hebben, waardoor je gemakkelijker een keuze kon maken.
Het inmeten van het blad was ook positief, degene nam de tijd en was secuur bij het in te meten van werkblad en na de opname nog even doornemen wat de wensen waren voor de inbouwapparatuur.
Plaatsen van het werkblad ging ook zo voorspoedig, de mannen wisten precies waar ze mee bezig waren. En de afwerking was TOP.
Wij zouden123 werkbladen ook aan anderen aanbevelen.
Op vrijdag 12-01 in de showroom langs geweest voor kundig advies, 17-01 is er ingemeten en 13-02 is het blad geleverd. Erg tevreden over de snelheid en over de geleverde kwaliteit.

Besvarelse fra 123Werkbladen
Top bedrijf, komen afspraken na.
Tijdens het opmeten zonder probleem nog iets aan kunnen passen, en zeer nuttige tips ontvangen.
Ook de monteurs die de keukenbladen op de afgesproken levertijd hebben gemonteerd waren zeer vakkundig.
Kortom een aanrader, en we zijn erg blij met de keukenbladen.

Besvarelse fra 123Werkbladen
Na service zeer slecht tot niet.
Verkoop top
Tip neem de tijd voordat je tekent bij afleveren check alles 3 keer dubbel..
Ze leveren af zonder bescherming van het blad en je moet zelf dekens ect regelen

Besvarelse fra 123Werkbladen
The staff were excellent, very helpful and knowledgable. Very willing to help, and great communication. I would recommend them to anybody in the market for new counter tops.

Besvarelse fra 123Werkbladen
Vanaf de offerte tot montage super tevreden en alles volgens afspraak.
Monteurs hebben perfect àlles afgewerkt.

Besvarelse fra 123Werkbladen
Slecht bereikbaar, als er vragen zijn wordt niet teruggebeld, wel met de belofte ik zal t doorgeven. Vervolgens moet je zelf nog een paar keer bellen, slechte service. Voordat de rekening betaald is kan er veel maar na betaling en er is een klacht, wordt er gezegd "ik snap niet wat jullie hier doen". Jammer! Maar het werkblad is mooi (kan ook haast niet anders, hebben we dik voor betaald!
Zeewolde

Besvarelse fra 123Werkbladen
Wij waren de spoelbakplug kwijtgeraakt. Daarna hebben we contact opgenomen met 123werkbladen of zij een nieuwe konden leveren. Na 3 dagen kregen we bericht dat er kosteloos een nieuwe is verzonden. Dat noem ik hele goede en snelle service. En klantvriendelijk. Top!

Besvarelse fra 123Werkbladen
Tussen kerst en oud- en nieuw bij 123keukenwerkbladen geweest en veelal contact gehad met Rik. Hij heeft ons goed te woord gestaan en eerlijk advies gegeven. Ik zat op het laatste moment nog te twijfelen over het keukenblad, maar toen het van de week gemonteerd wist ik weer waarom ik voor deze keuze ben gegaan! Een echte aanrader en ik raad iedereen aan om naar deze leverancier te gaan!
Prachtig blad, goed op maat.
Tweede keer dat we een werkblad hier bestellen, zeer tevreden en ruime keus!
De start van de order verliep rommelig maar is na een telefoontje van onze kant goed opgepakt. Een van de mannen die het blad kwam leggen was wel wat vreemd, dacht in een onbewaakt moment zijn neus wel even te kunnen legen op onze tegels, hij had niet gezien dat ik net de hoek om kwam. Nogal smerig!

Besvarelse fra 123Werkbladen
We zijn heel blij met ons nieuwe werkblad. Super mooi!
In de winkel zijn we goed geholpen met eerlijk en duidelijk advies. Heel fijn. Er kon snel worden ingemeten. De levertijd was zoals verwacht. En ook de levering was goed. Vriendelijk personeel en er werd netjes en voorzichtig met alles omgegaan.
Enige nadeel is dat je zelf moet zorgen voor demontage van je oude werkblad, kraan en kookplaat en je kraan en kookplaat ook weer zelf moet monteren. Maar dat is goed te doen.

Besvarelse fra 123Werkbladen
Heel mooi werkblad, snelle communicatie, inmeten ging vlot en monteren was super en netjes. Aanrader.

Besvarelse fra 123Werkbladen
Kan niet anders zeggen dan dat alles vlekkeloos is verlopen. Team op kantoor was professioneel, prijs is zeer aantrekkelijk vergeleken met anderen, de monteurs waren vakkundig en deden uiterst voorzichtig. Het eindresultaat is mooier dan verwacht!! Ben er helemaal verliefd op! Dankjulliewel!

Besvarelse fra 123Werkbladen
Vanaf de eerste stap over de drempel kregen wij het gevoel van no nonsens, doen wat ze zeggen en door een zeer professionele in meting en dito plaatsing van het werkblad, heel tevreden.

Besvarelse fra 123Werkbladen
Contact via de email was prima en overleg was mogelijk. En ook de mannen die het blad kwamen plaatsen waren vriendelijk, netjes en werkte ook alles netjes af. Prima!

Besvarelse fra 123Werkbladen
Super blij met ons keramiek keukenblad! Netjes geholpen en goede service

Besvarelse fra 123Werkbladen
123werkbladen reageerde snel op mijn vraag over een zeeppompje wat defect leek. Zelf reageerde ik pas 3 maanden later op hun vragen over wat exact de schade was (foto) en toch kreeg ik alsnog het juiste onderdeel toegestuurd. Bedankt!