123Werkbladen Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

5 stars - no doubt!! Wonderful products in design and quality. The showroom in Amsterdam Noord is fantastic and the staff is great help in assisting to navigate through it. The entire process from q... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede communicatie en goed bereikbaar telefonisch, korte lijntjes. Zeer net geïnstalleerd keukenblad met spoelbak en kookplaat. Vriendelijke monteurs. Kookplaat werd al in het blad gelegd en kon... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De klantervaring is subliem. Van het online een offerte aanvragen met de zelf ingevulde gegevens. Zo heb je al een prima indicatie voordat je iemand over de vloer hebt. Je wordt continue op de hoogte... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

The installation team were on time, professional and kind. They answered questions I had clearly and patiently and the work is top notch. I will gladly recommend 123Werkblad to others.

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenbordpladebutik
  2. Køkkenrenovering

Skrevet af virksomheden

Welkom bij 123Werkbladen! Al meer dan 20 jaar leveren wij hoogwaardige werkbladen in materialen zoals keramiek, composiet, Dekton en natuursteen. Of u nu bezig bent met een renovatie, een IKEA-keuken, of maatwerk, wij hebben het ideale werkblad voor uw project. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij ook een inmeet- en montageservice aan. Zo weet u zeker dat uw werkblad perfect past en professioneel geplaatst wordt. Kom gerust langs in Amsterdam, Veenendaal of Tiel om onze werkbladen in groter formaat te bekijken. Ons team staat klaar om u vrijblijvend te adviseren.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

61 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Hele goede aftercare, zelfs 2,5 jaar na de verkoop

Niet alleen tijdens de verkoop, maar ook daarna blijft 123 werkbladen zeer behulpzaam als er iets aan de hand is. Staan oprecht voor je klaar, denken mee en leveren hele goede aftercare!
Wat ons betreft een aanrader en blijvertje.

26. januar 2024

Pascal,

Bedankt voor de complimenten, Wij zijn erg blij met u als klant en wensen u veel gebruiksplezier van het aanrechtblad

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf. Leveren wat ze beloven. Er was twijfel of het blad goed ingemeten was, waardoor ik door de contactpersoon zelf benaderd werd om het voor de zekerheid nogmaals in te meten. Vervolgens is het blad, ondanks de feestdagen, redelijk snel geleverd (zo'n 4-5 weken levertijd).

Enige tip is om de inmeters meer stalen te laten meenemen, want online is het nooit helemaal goed te zien, maar dat is echt het enige.

Dank voor de service, strakke communicatie en de goede kwaliteit!!

16. januar 2024

Beste Frank,

Bedankt voor je recensie. Wij wensen je veel plezier met het nieuwe werkblad!

Uitstekende ervaring met 123 Werkbladen voor mijn composiet werkblad

Ik ben recentelijk overgegaan tot de aanschaf van een composiet werkblad bij 123 Werkbladen en ik kan niet anders zeggen dan dat mijn ervaring buitengewoon positief was. Vanaf het moment dat ik de showroom binnenliep tot aan de uiteindelijke oplevering was alles tot in de puntjes geregeld.

In de showroom werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg ik uitgebreid de tijd om de verschillende composiet werkbladen te bekijken. De adviseur nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaf een heldere uitleg over de diverse mogelijkheden. Wat ik vooral waardeerde, was het feit dat hij niet alleen gericht was op het verkopen, maar echt meedacht over wat het beste zou passen bij mijn wensen en behoeften.

De prijs die ik uiteindelijk betaalde voor het composiet werkblad was ook zeer redelijk in vergelijking met andere aanbieders op de markt. Hierdoor voelde ik me niet alleen goed geadviseerd, maar ook financieel tevreden met mijn keuze.

De inmeter die vervolgens langs kwam, was uiterst vriendelijk en professioneel. Hij nam de tijd om nauwkeurige metingen te verrichten en dacht mee over eventuele uitdagingen die tijdens de installatie zouden kunnen ontstaan. Dit gaf me het vertrouwen dat alles op maat en volgens mijn wensen zou worden geleverd.

Op de dag van levering verliep alles volgens afspraak. De Poolse monteurs spraken geen Nederlands en zeer gebrekkig Engels, maar dit bleek geen enkel probleem te zijn. Ze werkten efficiënt en volgens de afgesproken planning. Het feit dat ze lastig konden communiceren met ons was geen belemmering, aangezien ze hun werk professioneel uitvoerden. Na de installatie lieten ze alles keurig netjes achter, wat ik als klant enorm waardeerde.

Al met al kan ik 123 Werkbladen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare leverancier van composiet werkbladen. Van het vriendelijke personeel in de showroom tot aan de professionele monteurs, de hele ervaring was gewoonweg uitstekend. Ik ben zeer tevreden met mijn keuze en geniet dagelijks van mijn prachtige composiet werkblad.

23. januar 2024

Beste Janneke,

Wij willen je bedanken voor de positieve recensie. Erg leuk om te horen dat we zo'n fijne samenwerking hebben gehad.

Wij willen jou dan ook bedanken dit gevoel is altijd wederzijds geweest :)

Wij wensen je veel plezier met het nieuwe werkblad tot de volgende ;)

Gratis nieuwe Superplug

De Superplug van mijn spoelbak was na 3 jaar kapot. Ik vroeg een offerte aan voor de levering van een nieuwe plug. 123werkbladen heeft gratis een nieuwe plug toegestuurd. Dat is fijne service. Top!!

4. januar 2024

Keukenblad + spoelbak

We hebben een keukenblad op maat laten maken en van showroom tot de installatie zijn we deskundig geadviseerd en de montage is supernetjes! Ook bij een defect buiten de garantie een zeer coulante oplossing aangeboden gekregen! Het volgende werkblad word ook een 123tje!

4. januar 2024

Absolute aanrader

Wij zijn ontzettend tevreden over ons nieuwe aanrechtblad van 123werkbladen. Goede service, zowel telefonisch als in de winkel. Ga wel echt langs in de showroom want daar is zoveel meer keuze dan de stalen die de persoon die komt inmeten mee heeft. Wij hebben gekozen voor een composiet blad voor ons kookeiland van bijna 4 meter. Inmeten, service, advies, montage verliepen allemaal soepel en mega snelle service. Ontzettend blij met het eindresultaat. En achteraf geen extra bijkomende kosten. Aanrader!

19. december 2023

Ga zo door

Ga zo door, snelle service en goed meegedacht. Bedankt!

11. december 2023

Beste Jasper,

Bedankt voor de complimenten wij bedanken u ook voor de fijne samenwerking! Wij wensen u veel plezier met het
werkblad!

TEAM 123Werkbladen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie keukenbladen geleverd door 123…

Mooie keukenbladen geleverd door 123 werkbladen. Goede service en montage. Petje af voor dit bedrijf en de montage-mannen. Wat de keukenleverancier niet lukte, was geen probleem voor 123 werkbladen. Wij hebben een fantastische keuken dankzij dit bedrijf

6. december 2023

Beste Marcel,

Bedankt voor de leuke recensie! Wij streven altijd naar het mooiste eindresultaat leuk om te horen dat nu een fantastische keuken heeft, Het blad maakt dat natuurlijk helemaal af!

Wij wensen je veel plezier met het werkblad toe, wij hebben de samenwerking als erg prettig ervaren !

TEAM 123Werkbladen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Aanrader! Vakmensen in alle stappen van het proces

Kundige verkoopmedewerker, Pietje Precies die kwam inmeten en vakmensen die het werkblad uiteindelijk kwamen installeren!

Het is best een grote uitgave waar je goed over wil nadenken. Sterk punt: aanbetaling is niet nodig; pas als het blad is geïnstalleerd en jij tevreden bent, moet je afrekenen. Dus geen enkel risico!

We zijn naar de showroom in Veenendaal gereden en daar prima geholpen. Niet opdringerig, maar met verstand van zaken de juiste vragen bespreken. Vrijblijvende offerte meegekregen.

Het weekend daarna nog in een aantal keukenzaken wezen kijken en daar een nóg mooier werkblad gezien. Eén belletje was genoeg om de offerte om te laten zetten naar deze uitvoering, die niet standaard in het assortiment zat. Super fijn!

De man die kwam inmeten was echt een Pietje Precies. Alles werd tot op de millimeter nauwkeurig opgemeten en zelfs de ietwat scheve hoek in de muur werd in het blad opgevangen.

Binnen 3 weken (!) na het inmeten werd het blad geïnstalleerd en wat blijkt: goed inmeten helpt enorm. Binnen anderhalf uur was het werkblad geïnstalleerd door twee Poolse (?) mannen die er duidelijk ook verstand van hadden. De kleine prutshoekjes werden ook netjes afgewerkt en het resultaat is perfect. Super trots op het eindresultaat.

7. december 2023

Beste Sjak,

Bedankt voor de leuke uitgebreide recensie ! leuk om te horen dat we samen het eindresultaat prachtig hebben kunnen maken.

Wij willen je bedanken voor alles en wensen je veel plezier toe met het nieuwe werkblad :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goede service zonder druk

Iedereen was zeer geduldig, meedenkend & behulpzaam. Op geen enkel moment had ik het idee dat ik werd gepushed of op een andere manier onder druk werd gezet. Een oprecht aangename ervaring van kijk naar koop tot installatie

7. december 2023

Beste Lars,

Bedankt voor je recensie! Wij streven er altijd naar om dit proces voor de klant zo comfortabel mogelijk te maken zonder te pushen.

Wij wensen je veel plezier met het nieuwe werkblad!

Team 123Werkbladen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

kan 123 aanrechtbladen niet aanraden

De inmeetmonteur met de stalen is niet dezelfde als diegene die komt plaatsen. Ik vind mijn blad niet mooi. Heb het idee dat de staal veel matter en zwarter was dan het glimmende grijze aanrechtblad wat ik nu heb.
De poolse plaatsers van het aanrechtblad laten je fors extra betalen voor het overmonteren van de quooker maar doen niet even moeite om je kookplaat met afzuiging juist te installeren. Geen service, niet normaal kunnen communiceren.

6. december 2023

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. Hadden een probleem met de keuken en deze vervangen, hierdoor moest het blad opnieuw ingemeten worden. Hier heeft 123 Werkbladen heel goed in meegedacht.

24. november 2023

Beste Mike,

Bedankt voor je recensie! Wij wensen je veel plezier met het nieuwe werkblad!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Avoid as they are unprofessional

Avoid as they are unprofessional. The personnel confirmed the functionality in person when preparing the order in the showroom, but in reality is not aware of the features of the products sold and whether they are suitable for the needs of the customer. Once confronted about the incorrect sink for a food disposer, they refused to take any responsibility for that mentioning it's the responsibility of the customer to verify what they say as they are not the experts... Unless you are ready to double check everything told, better go for a company that is fully aware of what they sell!

2. december 2023

Dear Patrycja,

We are sorry to hear that not everything worked out as planned.

The InSinkErator you have is an article we just do not see every day. There is indeed a case to be made that we failed you. After some investigation we found out that the particular salesrepresentative dropped the ball in this case. He just dindn’t understand your issue tot the full extend. We also feel that the language barrier could have played a role.

It’s sad that this 3rd party accessory can cast such a dark cloud to our company as a whole.

We hope that you will enjoy your actual purchase in the end.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Goed maar duur

Goed geleverd en geïnstalleerd product maar veel te duur als je achteraf bedenkt en bekijkt wat je voor een composiet blad moet neer tellen

16. november 2023

Opmerkelijk goede service en goede prijzen bij 123werkbladen.nl

Bij het bedrijf zijn ze ons op locatie en via de telefoon altijd goed tot dienst geweest. De prijzen die dit bedrijf hanteert hebben we nergens anders kunnen vinden. Ze waren verreweg de goedkoopste. De selectie was gelimiteerd maar dat neem ik ze niet kwalijk daar er geen magazijn aanwezig is bij de locatie.

29. november 2023

Beste Menno,

Bedankt voor de recensie. Wij wensen je veel plezier met het nieuwe werkblad :)

123Werkbladen