WerkbladenKopen.nl Anmeldelser

5,0

Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Door vakantie kon een levering pas vandaag plaatsvinden maar geen probleem. Het is precies wat ik wilde. Ook de contacten over de bestelling waren prima net... Se mere

Hi-macs werkblad via werkbladenkopen.nl gekocht. Goed geholpen via de mail. Wij zijn uiteindelijk ook nog even in de showroom wezen kijken. Daar duidelijke uitleg gehad over de verschillende ty... Se mere

Vanaf het begin al fijn contact gehad en goed advies gekregen. Diverse stalen heel vlot toegestuurd gekregen en na mijn bezoek aan het kantoor ook in alle rust kunnen kiezen wat ik nu echt wilde, ooka... Se mere

Menken Werkbladen is het allerbeste bedrijf als je op zoek bent naar een werkblad voor je keuken of een extra stuk werkblad zoekt om je aanrechtblad te “verlengen” Superservice , superprijzen en mee... Se mere

1. Indretningsarkitekt
  2. Køkkenudstyrsbutik

Om WerkbladenKopen.nl

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

E-mails adres: verkoop@werkbladenkopen.nl

Telefoonnummer:
0578-760165

Adres kantoor & monster showroom:
Oenerweg 12
8161PM Epe

Gewoon goed

Het is precies wat ik wilde. Ook de contacten over de bestelling waren prima net als de adviezen en de gratis stalen.
Kortom heel tevreden.

23. maj 2025

Menken Werkbladen is het allerbeste…

Superservice , superprijzen en meer dan supervriendelijke mensen.
Zij verdienen geen 5 , maar 10 sterren.

20. februar 2025

Hier kunststof werkbladen gekocht voor…

Hier kunststof werkbladen gekocht voor in de keuken. Bedoeling was om eerder een stenen werkblad te kopen, maar vanwege een groot bargedeelte, en het breukgevaar dat dit opleverde bij een stenen blad, werd mij een kunststof eilandblad geadviseerd. Dat heet eerlijke voorlichting, want we betaalde aanzienlijk minder voor het kunststof aanrechtblad. Goed voorgelicht in de showroom dus. Duidelijke offerte gekregen. Geleverde aanrechtbladen waren boven verwachting mooi en liggen nu in mijn keuken.

31. oktober 2023

happy with my new kitchen counter

WerkbladenKopen.nl did a great job. They responded to my emails quickly and worked together with me to make the right choice for my new counter top. They even provided measurements based on the appliances that I had chosen to buy. The counter looks great.

4. maj 2021

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Betreft een relatief complex werkblad en merk wel dat ze af en toe wat druk zijn waardoor de afhandeling soms wat lang duurt maar al met al heel tevreden met de medewerking, advies, afwikkeling communicatie, prijs en natuurlijk het werkblad zelf!

28. april 2021

Ontevreden...

Prima site, vriendelijke medewerkers, maar... ik zal er nooit meer wat kopen vanwege de manier waarop men bij werkbladenkopen.nl omgaat met garantie.

15. april 2021

Wat een fijne zaak!

Wat een fijne zaak is dit zeg! Onwjjs goed geholpen met t voortraject en ook hele mooie kwaliteit aanrechtblad ontvangen. Als je op zoek bent naar een aanrechtblad, zoek dan niet verder, deze mensen zijn fantastisch!

3. april 2021

Van bestelling tot bezorging ging alles…tevreden klant

Ik heb online een offerte gevraagd voor een werkblad. Vanaf dat moment is er een goede samenwerking ontstaan.
Ik heb goede adviezen gekregen bij het kiezen van materiaal.
Van bestelling tot bezorging en plaatsing van het weekblad is alles uitstekend verlopen. De communicatie is goed gegaan en het materiaal is van goede kwaliteit.
Het plaatsen van het weekblad is ook goed gegaan; de afwerking is van goede kwaliteit.
Kortom, ben ik zeer tevreden.

19. marts 2021

Wij hadden een supergoede ervaring bij…

Wij hadden een supergoede ervaring bij werkbladen.nl. Best lastig om online een keus te maken, maar wij kregen stalen toegestuurd. Telefonisch kontact was prima, zijn goed en fijn geholpen. Erg fijn dat er ( in tegenstelling tot andere bedrijven) totaal niet gepushed werd. Het werkblad is keurig thuis afgeleverd en het voldoet ruimschoots aan de verwachtingen! Van ons krijgt dit bedrijf als rapportcijfer een 10+

19. marts 2021