123HDMIkabels

Erg leuk de persoonlijke online hulp. snelle levering. goede kabel: prima! Toch een kleine kanttekening: de informatie die hij/zij gaf klopte niet helemaal of het filter klopt niet geheel: vroeg... Se mere

Had van Sinterklaas een kabel ontvangen van 123hdmikabels.nl. Toen ik de kabel echter aansloot tussen iMac en TV kreeg ik in donkere gedeelten van videos allerlei rode stipjes. Heb gebeld, binnen 5 mi... Se mere

Platte HDMI kabel van 10 meter besteld en hij geeft het signaal prima door. Dit soort kabels hoeven dus gewoon niet zo duur te zijn als dat sommige winkels je willen doen geloven. Jammer is alleen het... Se mere

Dit is een professionele website, waar je gemakkelijk kunt kiezen uit de vele verschillende produkten. De afhandeling was wat je van een goeie webshop kunt verwachten. Doordat er een weekend tussen za... Se mere

Andre kiggede også på

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

geweldig!

goede producten, zeer klant vriendelijk, als je vragen hebt kan je die makkelijk online stellen doormiddel van chat en kon om 17:05 toch nog m'n bestelling rond krijgen zodat het toch nog de andere dag bezorgd kon worden.

18. juni 2012

Super snelle levering en erg netjes verpakt!

Erg mooie webshop, en een goede omschrijving van de producten.
Even vergeleken met andere webshops maar kwam hier toch het
goedkoopst uit. Dus meteen een bestelling geplaatst en meteen de
volgende dag in huis! TOP!!!

13. juni 2012

gemakkelijk besteld

De site en bestelling zijn simpel en snel, bezorging is echter niet handig. Het gaat om een relatief klein kabeltje, maar doordat het in een grote doos verpakt wordt (30*20 en 10 hoog) kan het niet door de brievenbus. Omdat er ook nog een handtekening gezet moet worden (voor 25,- bestelling?) kan het pakketje niet bij de buren afgeleverd worden maar moet ik naar het postkantoor en hier kom ik niet altijd langs op openingstijden. Dit heeft tot gevolg dat ik pas 7 dgn na bestelling pas kan beschikken over de kabel (heb in de tussentijd al even een andere kabel opgehaald bij een winkel die tot 10 uur s'avonds los was). mijn voorstel zou zijn om de handtekening achterwege te laten (tot een zelf te bepalen bedrag) en de verpakking kleiner te maken, het is tenslotte een kabeltje van 0.75 meter. kwaliteit en prijs zijn prima dus ben wel tevreden

13. juni 2012
123HDMIkabels-logo

Besvarelse fra 123HDMIkabels

Beste Martijn Prins,

Bedankt voor uw review.

Door ons geautomatiseerd magazijn is het helaas nog niet mogelijk om alle kabels per briefpost te versturen. Op dit moment wordt er al wel een groot deel van de kabels verzonden via briefpost.

Het betreurt ons dat het zo lang heeft geduurd voordat u over de kabel kon beschikken. Wij nemen uw voorstel mee en gaan kijken of wij dit in de toekomst kunnen verbeteren!

Mocht het weer voorkomen dan kunt u nadat het pakket 1x is aangeboden het afleveradres wijzigen of het pakket laten bezorgen op het dichtstbijzijnde postkantoor. Deze wijziging kunt u doorgeven via mijnpakket.postnl.nl met behulp van de Track & Trace code.

Met vriendelijke groet,

Jeffrey | Klantenservice
Coolstores | 123HDMIkabels.nl

Top!!!

Eerst online info gevraagd via de chat, ideaal!
Toen besteld en de volgende dag al in huis!
Klasse

27. maj 2012

goede communicatie, trage levering

krap voldoende door de levering van ruim 5 dagen.

27. maj 2012
123HDMIkabels-logo

Besvarelse fra 123HDMIkabels

Beste Ad Rijkers,

Bedankt voor uw review.

Ik heb even naar uw bestelling gekeken en de reden waardoor deze later is geleverd dan normaal.Helaas bent u zelf uw huisnummer vergeten in te voeren, hierdoor heeft uw bestelling vertraging opgelopen. Wij hebben u gebeld en bij geen gehoor gemaild. Helaas kregen wij pas naar 5 uur reactie van u, waardoor we de bestelling niet dezelfde dag(vrijdag) konden verzenden maar de bestelling naar volgende dag moesten plaatsen(maandag) uitsluitend heeft u de kabel netjes zoals wij beloven de volgende dag ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Jeffrey