Erg leuk de persoonlijke online hulp. snelle levering. goede kabel: prima! Toch een kleine kanttekening: de informatie die hij/zij gaf klopte niet helemaal of het filter klopt niet geheel: vroeg... Se mere
123HDMIkabels
Se, hvad kunderne siger
Had van Sinterklaas een kabel ontvangen van 123hdmikabels.nl. Toen ik de kabel echter aansloot tussen iMac en TV kreeg ik in donkere gedeelten van videos allerlei rode stipjes. Heb gebeld, binnen 5 mi... Se mere
Virksomheden har svaret
Dit is een professionele website, waar je gemakkelijk kunt kiezen uit de vele verschillende produkten. De afhandeling was wat je van een goeie webshop kunt verwachten. Doordat er een weekend tussen za... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Gildestraat 18 D, 8263AH, Kampen
- 085 - 002 15 35
- info@coolstores.nl
- www.123hdmikabels.nl
Andre kiggede også på
snelle en goede service
Heel goede service. Ondanks de door mij veroorzaakte verkeerde bestelling, heeft een medewerker van 123HDMIkabels de bestelling kunnen tegenhouden en zelf de goede bestelling voor mij doorgevoerd. PRIMA
geweldig
het was mooi op tijd binnen goed verpakt en het was wat ik besteld had
Makkelijk en snel
's middags besteld, volgende ochtend in huis. Via chat even overleg gehad over de juiste connector, prima allemaal.
Prima services en klantvriendelijk
Heb nu voor de tweede keer een bestelling gedaan en dit is een bedrijf dat nog moeite wil doen voor klanten.
Zal in het vervolg zeker meer bestellingen plaatsen voor kabels op wat voor een gebied dan ook.
Snelle levering en vlotte afhandeling.
Kortom prima en zeker tot een volgende keer.
Erg leuk de persoonlijke online hulp. snelle levering. goede kabel.
Erg leuk de persoonlijke online hulp. snelle levering. goede kabel: prima!
Toch een kleine kanttekening: de informatie die hij/zij gaf klopte niet helemaal of het filter klopt niet geheel: vroeg of alle door mij geselecteerde hdmi 1.4 kabels verguld waren: antwoord hulp: ja. Zag later dat er ook op te filteren was: toen kwamen er maar een paar kabels uit alszijnde verguld.
Prima kabel, doet wat hij moet doen
Platte HDMI kabel van 10 meter besteld en hij geeft het signaal prima door. Dit soort kabels hoeven dus gewoon niet zo duur te zijn als dat sommige winkels je willen doen geloven. Jammer is alleen het gewicht, maar dat is nou eenmaal inherent aan een kwaliteits HDMI kabel. Mijn beamer hangt aan het plafond en er komt op deze manier een behoorlijk gewicht aan de stekker te hangen, dus ik moet nog iets van een soort trekontlaster verzinnen.
Uitstekende webwinkel, vandaag besteld morgen binnen!
Perfecte service!
Ik heb een hdmi kabel (5 meter) besteld voor een hele aantrekkelijke prijs welke de volgende dag al geleverd was.
En dan ook nog eens kunnen profiteren van de "geen verzendkosten" actie!
Beter kan het niet!!!
21.56 besteld en inderdaad de volgende dag in huis !
Toppie, kabel nodig?, dan maar hier bestellen.
Dank voor het vertrouwen
Het bestelde kabel was snel geleverd endoet het prima
Goede service, Arjen bedankt voor het mailtje
Ik kon op de site niet goed vinden welke kabel voor mijn Asus eee pad geschikt was. Ik heb een e-mail gestuurd en de dag daarna kreeg ik 3 linkjes gestuurd welke kabel geschikt is.
Ik heb de kabel van 1.5 meter gekocht. De dag daarna kreeg ik de kabel in mijn brievenbus.
Uitstekend product en service
Zal zeker weer bij jullie kopen,ook de aftersales is prima in orde !
Snelle en goede service
Kabels snel geleverd en van goede kwaliteit. Gunstige prijs. Doos waarin kabels zaten verpakt erg groot voor datgene wat er in zat. Kortom eerste ervaring met dit bedrijf is zeer positief.
Scherp geprijsd, snelle en goede service!
Bedankt voor de zeer snelle en goede service voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
zeer snelle levering ,Bedankt
zeer goed bedrijf werkt zeer snel
uw order af
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.