Havde bestilt en tørretumbler med 1,5 måneds leveringstid. Grundet levrings problemer hos Bosch, vendte Wupti proaktivt tilbage med ny leveringsdato, eller en alternativ model (bedre), til en pris som... Se mere
Efter tilslutning af det helt nye køle-/fryseskab kunne vi konstatere en defekt. En konstant lyd på over 50db (i specifikationerne stod der maks 40db). Da vi kontaktede kundeservice fik vi besked om a... Se mere
Fik en verdensklasse service. Uopfordret opfølgning dagen efter min bestilling med tilbud om specifikt valg af leveringstidpunkt. Derudover var der usikkerhed om hvorvidt min vare nåede at komme på la... Se mere
Jeg købte et 70 cm komfur og en 60 cm emhætte. Her blev jeg kontaktet af Wupti for at spørge om det var en fejl. Det var ikke nogen fejl, men at Wupti kunne se om det muligvis var en fejl syntes jeg... Se mere
Hos Wupti.whiteaway.com kan du frit vælge imellem et stort udvalg af hvidevarer til skarpe priser. Samtidig får du gratis fragt og hurtig levering.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Nyt komfur til mine forældre, vi udvalgte det på nettet, og dagen efter blev det leveret. Nemt og hurtig.
Super flot tørretumbler, meget stille med flere muligheder.
Vorsendelse hurtigt. Chauffør er dejligt.
Hilsen Elke
Super nem hjemmeside og meget hurtig levering
Jeg bestilte køle/frys integreret på Wupti torsdag aften og fik det leveret lørdag morgen inden kl 9. Iøvrigt den billigste pris på nettet!
Fantastisk service, man bliver ringet op 30 minutter før de kommer med den varer man har bestilt.
Hurtig levering til den rette pris. Hvad mere kan man forlange?
Bestilte komfuret om torsdagen og modtog det dagen efter kl.12.20
Det var også 2500kr biligere en andre forhandlere
Varen jeg købte lever op til mine forventninger, og leveringstiden var helt fin.
Men når jeg har mulighed for at skrive hvor jeg vil have varen leveret, i mit tilfælde i indkørslen, så forventer jeg at den bliver leveret der. Men mit køleskab blev kørt om i haven i stedet, hvor det blev sat oven på en dørmåtte min hund havde tisset på om natten, og i øvrigt havde hunden tisset indenfor igen da chaufføren gik rundt deromme. Jeg havde skrevet "i indkørslen".
Det er så trættende når I spørger hvor jeg vil have varen leveret, og I så ikke kan finde ud af det alligevel.
Det er virkelig nedtur at Wupti/Whiteaway ikke kan eller vil levere amerikanerkøleskabe længere end til kantstenen. Det betyder at kunden selv må finde ud af at indhente tilbud og koordinere med et flyttefirma for at få bragt køleskabet på plads og få kørt det gamle til genbrug. I praksis betyder det et to-dages forløb. Ja, det er tungt - og ja, det er besværligt. Men Wupti burde påtage sig opgaven for en pris i stedet for at lade kunden slås alene med problemet. Langt fra god service
Købte et komfur med levering + installation igennem Wupti (i samarbejde med Whiteaway), men på dagen vi havde aftalt levering, kom der ingen på det aftalte tidspunkt, og fik ingen besked om aflysning. Måtte så selv ringe ind og høre hvad der skete, og fik at vide at leverandørens bil var gået i stykker, hvilket jo er et hændeligt uheld. Syntes dog det var træls ikke at få noget at vide om dette da det var sket, men måtte selv tage kontakt efter deadline var overskredet (5 timer).
Jeg måtte selv spørge ind til kompensation for ventetiden, og "komme med et forslag", men efter jeg havde foreslået 15% refunderet, fik jeg at vide at max grænsen var omtrent 10% - var lidt irriteret over, at de ikke bare selv foreslog/fortalte dette med det samme i stedet for at lade som om, at vi kunne diskutere beløbet og skulle skrive frem og tilbage, da der jo tydeligvis var et max beløb allerede! (Men det kunne jo være, at jeg havde foreslået 0-5% selvfølgelig - "går den så går den!" - meget snedigt! ;)
Nå, men det korte og det lange er, at jeg fik varen med lidt forsinkelse, og ca 10% refundering for hændelsen, og der ellers ikke var yderligere problemer undervejs. Og prisen var billig, så der er ikke noget at klage over, udover den lidt genstridige tilgang til kompensation for den aflyste aftale.