Havde bestilt en tørretumbler med 1,5 måneds leveringstid. Grundet levrings problemer hos Bosch, vendte Wupti proaktivt tilbage med ny leveringsdato, eller en alternativ model (bedre), til en pris som... Se mere
Efter tilslutning af det helt nye køle-/fryseskab kunne vi konstatere en defekt. En konstant lyd på over 50db (i specifikationerne stod der maks 40db). Da vi kontaktede kundeservice fik vi besked om a... Se mere
Fik en verdensklasse service. Uopfordret opfølgning dagen efter min bestilling med tilbud om specifikt valg af leveringstidpunkt. Derudover var der usikkerhed om hvorvidt min vare nåede at komme på la... Se mere
Jeg købte et 70 cm komfur og en 60 cm emhætte. Her blev jeg kontaktet af Wupti for at spørge om det var en fejl. Det var ikke nogen fejl, men at Wupti kunne se om det muligvis var en fejl syntes jeg... Se mere
Hos Wupti.whiteaway.com kan du frit vælge imellem et stort udvalg af hvidevarer til skarpe priser. Samtidig får du gratis fragt og hurtig levering.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
En ting er at man kan finde hvidevarer som den tørretumbler vi har købt på wupti billigere end stort set alle andre steder vi har kigget på nettet, men servicen er også helt i top.
Vi fik leveret vores tørretumbler til kantstenen for at spare lidt penge, og havde aftalt hjælp fra naboen til at få den båret ind og ned i vores kælder, hvor den gamle tørretumbler var stået af. (i øvrigt ret hurtig levering)
Her pakker vi den ud, og konstaterer desværre at den har fået en ordentlig bule, som man ikke kunne se på indpakningen.
Jeg ringer så senere til wupti hotline, og bliver mødt af en super venlig og hjælpsom medarbejder, der får guidet mig ind på en hjemmeside hvor jeg kan oprette anmeldelsen af skaden med billeder og beskrivelse. (og ganske let og forståelig side til dette).
Alt ser godt ud, men der bliver ikke sendt en bekræftelse på anmeldelsen. Jeg ringer derfor så i min frokost pause for at høre om de har modtaget anmeldelsen, og her er der en anden medarbejder der er lige så venlig og imødekommende som den første, og som kan fortælle at de både har modtaget og behandlet sagen, og den er bare sat til ombytning. Vi får lige i samme omgang aftalt levering, igen med ufattelig kort varsel.
Jeg bliver så på dagen hvor vi skal have tørretumbleren leveret mindet om af min hustru at vi ikke har nogen til at hjælpe med at bære tørretumbleren ned i kælderen. Jeg ringer igen til wupti hotline, hvor endnu en ny medarbejder er fantastisk venlig og hjælpsom, og får mig stillet om til afdelingen for levering. Her gør de så lige en "undtagelse" og sørger for at kontakte chaufføren for at høre om de kan hjælpe med at bære på maskinen, når nu det er en ombytning. Senere på dagen får jeg et opkald, fra en venlig chauffør, der fortæller mig at han sagtens kan hjælpe mig ind med tørretumbleren, og han vil tilmed tage den gamle retur. Så jeg ender med at få hjælp til at få den nye maskine ned i kælderen og den gamle op igen og ud til chaufførens lastbil. Chaufføren tilbyder tilmed at tage vores gamle tørretumbler med for 100kr, da den er sat udenfor indtil vi selv får kørt den bort, men jeg takker nej, da vi selv har muligheden for at transportere den på genbrugsstation. Selv her, når han får et nej, er der bare smil, accept og glade smil for at kunne hjælpe.
Jeg har prøvet en del forskellige firmaer og support, men det her er klart den bedste oplevelse jeg har haft til dato. Venlighed, imødekommende, byder ind med tilbud til ekstra hjælp, respekt for at man siger nej, hurtig levering, billige priser, kort tid i telefonkø til service.. Jeg kan kun anbefale wupti, for det niveua af service ville jeg ønske alle firmaer havde.
God service, levering til tiden og produkt i orden, tak for det
Fantastisk kundeservice 😍
Maks stjerner til Wupti for deres fantastiske kundeservice. Der var en udfordring med min bestilling og kundeservice tog selv kontakt og løste problemet så jeg fik min levering uden forsinkelse.
Kudos til fragtmand for at hjælpe med at placere komfuret trods meget lidt plads i gang og køkken. Helt i gennem en god oplevelse fra bestilling til levering - alt var som lovet!
Super god service, varen blev leveret FØR tid faktisk og alt var godt.
Helt i top service.
Handlede over telefonen, og alt der blev lovet, blev overholdt.
Hurtig levering som aftalt. God pris og chauffør fulgte placering for varen det rette sted som skrevet af mig. Ingen skader.
Super hurtig levering og en rigtig god pris, samt en chauffør der yde en super service, ham kan i være stolt af.
Jeg er fuld tilfreds.
Jeg bestilte et ny køleskab, som hurtigt blev leveret i fuld overensstemmelse med mine bestillings oplysninger samt leveringsbetingelserne.
Køleskabet er for øvrigt også præcis som det skal være ;-)
Hurtig, pålidelig .
Tak jeg er glad for min køb og den venlig service jeg har fået.
Ok pris men dårlig service ved levering.
Der bliver ikke ringet en halv time før levering som de lover
Købs oplevelsen på hjemme siden er ok, men leveringen var en noget kedelig oplevelse.
Jeg anførte på bestillingen af varen måtte sættes hvis der ikke var nogen hjemme.
Det blev op lyst at der ville blive ringet 30. min før leveringen, dette blev til 3 min. før levering.
Varen blev strittet af ved kantstenen, og på spørgsmålet om vi lige kunne låne hans sækkevognen til at kører tumbleren helt ind i garagen, mens chaufføren ordnede papir, var svare NEJ….
Heldigvis var vi hjemme, så vi selv kunne tage affære, men havde maskinen så på fortovet hvis vi ikke havde været det, og havde chaufføren ventet de 20 min det havde taget at komme hjem, ja det er der jo ingen der ved, men jeg har min tvivl med det humør som chaufføren var i.
Alt gik meget fint, med vognmand og levering, kan klart anbefale st handle her, dejligt personale
Har købte et fryseskab hos vupti, til levering den 27-8 2021, Fryseskabet blev leveret efter aftale med Whiteaway, få dage senere, og jeg er vældig glad for fryseskabet.
Mvh E Frederiksen