WTW Danmark Anmeldelser 279

4,8

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 68 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres kompetence, imødekommenhed og evne til at forklare komplekse emner på en letforståelig måde, ofte med en personlig og humoristisk tilgang. Mange fremhæver, at rådgiverne er velforberedte, lytter til ønsker og prioriteringer, og yder en grundig gennemgang af alle aspekter, hvilket skaber tryghed og et godt overblik. Den leverede service beskrives som professionel, effektiv og upartisk, hvor fokus er på at finde den bedste løsning for kunden uden bagtanker om salg. Anmelderne værdsætter den hurtige og hjælpsomme opfølgning, selv med spørgsmål der kræver yderligere research, hvilket sikrer en tryg og tilfredsstillende proces.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet, der beskrives som yderst kompetente,... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, hvor mange oplever yderst kompetent, velforberedt og... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice positiv og værdsætter den kompetente og forståelige rådgivning. Mange... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Mette R gav en helt utrolig god gennemgang af min pension og vi fik gennemgået alt på under 1 time - dette skal man tage sig tid til oftere end man tror da der kan været penge at hente ift ens risiko... Se mere

Yderst kompetent og imødekommende Ikke kun fik jeg svar på mine mange spørgsmål. Svarene blev givet i et let forståeligt sprog og grundigt uddybet. Konsulenten satte sig ind i min sag og uddybede... Se mere

Rigtig fedt med independent rådgivning frem for en følelse af rådgivning med en bagtanke af at skulle sælge noget/kunne vinde noget på det. Preben var nem at forstå, gav gode råd, havde sat sig ind i... Se mere

Havde seniorpensions møde med Randi Andersen. Jeg vil til enhver tid anbefale at tage en snak med Randi. Hun forstår at forklare hvordan man bedst muligt for det meste ud af ens pension. Jeg gik fra v... Se mere

1. Forsikringsmægler
  2. Økonomirådgiver
  3. Pensionsrådgiver

WTW (Willis Towers Watson) er Danmarks største pensions- og forsikringsmægler. Som mægler er det vores opgave at sammenligne alle selskaber på markedet, forhandle på dine vegne, forklare, hvad du har og ikke har, samt hjælpe, hvis selskabet ikke kan eller vil. Med WTW på din side af forhandlingsbordet står du stærkt. Vi tilbyder dig uvildig rådgivning med én eneste målsætning for øje - nemlig det, der er bedst for netop din virksomhed eller for dig som privatperson. 400 specialister i Danmark står til din rådighed. Vi overvåger markedet – vi læser altid ‘det med småt’ - og er uheldet ude, sørger vi før, du får den erstatning eller de udbetalinger, du har ret til. Som en del af en global virksomhed med mere end 48.000 kolleger får du gavn af vores størrelse, erfaring og internationale perspektiv.

4,8

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

God uvildig rådgivning

Jeg fik et godt overblik over min pension og blev desuden udfordret ifht mine antagelser om, hvordan jeg skal planlægge min senior-tilværelse

4. februar 2025

Kære Susie,

Tak for din anmeldelse og flotte feedback. Jeg håber, at vi næste gang kan gøre os fortjent til en femstjernet anmeldelse.

god rådgivning

Jeg er godt tilfreds med selskabets rådgivning.
De havde en med forstand på regler i forhold til pension i Grønland og i Danmark.
Rådgiveren havde et godt overblik over de emner jeg ville gennemgå og vi nåede det hele på en forståelig måde og på god tid.
Har dog kun haft et møde med dem, men standarden er sæt høj til de fremtidige møder.
5 stjerner og en thumbs up herfra

23. januar 2025

Kære Marcus,

Tusind tak for din flotte anbefaling. Vi sætter stor pris på at du tager dig tiden til at give denne tilbagemelding, så tusind tak for din anmeldelse.

Dårlig arbejde

Er i en virksomhed hvor WTW har været brugt til at skifte pensions selvskab.
Var et info møde hvor de fortalte omkring hvilken pensionsselskab det var fint .
De gjorde meget ud af at fortælle der ikke var nogen forringelse af vores forsikringer.
At man efter overgangen til det nye selvskab, kunne jeg konstatere at det ikke længere var muligt at få en lavet en udredning af sine børn gennem sundhedsforsikring.
Synes det er en væsentligt forringelse af vilkår.
Hvis de som virksomhed har indhentet tilbud på og er dem som skal læse det med småt som specialister for at fortælle hvad der er best.
Så er der ingen anbefaling herfra.

6. marts 2024

Opdateret svar pr. 17/1

Kære Ole,

Vi har netop gennemgået sagen, og jeg vil gerne beklage, at du har haft en dårlig oplevelse, som følge af virksomhedens leverandørskifte på jeres pensionsopsparing og medfølgende sundhedsforsikring.

Det er rigtigt, at jeres virksomhed tidligere har haft andre dækninger på området for sundhedsforsikring, som du henviser til, og beklageligvis er der i dette tilfælde forskel på lige netop den dækning, du henviser til, fra den foregående leverandør til virksomhedens nuværende leverandør.

Der vil altid være forskelle mellem forskellige løsninger på markedet, og som mægler kigger vi på rammerne for aftalen, hvor vi overordnet vurderer, at medarbejderne i dette tilfælde samlet set opnår en tilsvarende dækning hos den nye leverandør.

Jeg forstår dog godt, at du har en anden oplevelse, og derfor har vi også internt drøftet sagen, så vi i fremtiden bedre kan præsentere sådanne ændringer tydeligere for vores relevante kunder og deres medarbejdere.

Jeg håber, at dette svar kan give dig en bedre forståelse for vores udgangspunkt, og at du med din feedback har gjort os opmærksomme på dette emne, så tak for det.

Mvh,
-------

Kære Ole,

Tak for din feedback.

Det lyder som en skuffende oplevelse, som du har haft med WTW og selskabsskiftet til ny pensionsordning. Jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere, så vi bedre kan forstå vores ansvar bedre i denne sag.

Jeg opdaterer svaret her på Trustpilot, når jeg ved mere.

Stort hjælp mod forsikringer

Stort hjælp med omkostningsoptimeringer ved arbejdsgiverbetalt pension-relateret forsikringer.
Fjernelse af dobbelt-dækninger og en del besparelse hentet.

16. januar 2025

Kære Abel,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at læse, at du har opnået en besparelse som følge af vores rådgivning.

Emil, WTW

Jeg havde bestilt en gennemgang af min…

Jeg havde bestilt en gennemgang af min pension, da der er sket ændringer i mit liv, og jeg ville sikre mig at alt var som det skulle være.
Troels var super kompetent og jeg fik hjælp, og super rådgivning, med det jeg havde i tankerne.
Og resultatet blev en lille tilrettelse, så alt nu er på plads.
Så en god oplevelse.

16. januar 2025

Kære Christian,

Tusind tak for din feedback og flotte anmeldelse af WTW og vores kollega.

Jeg er glad for at læse, at I sammen har lavet en lille tilpasning, så alt er på plads. Det kan være de små ting, der skaber ro og tryghed, når det kommer til pension.

Super kompetent rådgivning

Jeg har været så privilegeret at have haft 2 arbejdspladser, hvor WTW har været tilkoblet som uvildig rådgivning på pensionsområdet og dertilhørende forsikringer.
Det har været og er en fantastisk gode, som jeg sætter stor pris på.
Derfor de allerbedste anbefalinger herfra om at få WTW tilkoblet virksomheden.
Du møder en yderst kompetent rådgivning, som sætter sig ind i din virkelighed og ønsker, du måtte have, når pensionen skal indfries.
Du bliver gjort opmærksom på hvordan det står til. Gode råd til at få optimeret opsparingen. Får taget stilling til om dækningerne på forsikring er korrekte. Hvad du skal være opmærksom på etc. Og på intet tidspunkt føler du dig presset til at beslutte/tage beslutning om noget, ift. at det bliver trukket ned over hovedet på dig. Der er masser af gode råd og vejledning at hente. Og det er uvildigt !!
Så hvis du er arbejdsgiver og læser med her - så kan jeg blot sige at dette er virkelig en gode, du kan slå på at have, for at få rekrutteret den gode arbejdskraft!

14. januar 2025

Kære Mette,

Tusind tak for din virkelig flotte og dybdegående feedback og anbefaling af WTW.

Jeg er så glad for at læse om din oplevelse med os, og særligt det faktum at du altid har følt dig rådgivet og ikke presset. Vi skal nemlig ikke sælge noget, men sikre vores kunder den bedst mulige løsning til deres opsparing.

Derfor vil jeg på vegne af os i WTW sige stort tak for at du har taget tiden til at skrive en så flot anmeldelse af os, det sætter vi rigtig stor pris på.

Med efterløn i sigte

Med efterløn i sigte, indenfor de næste par måneder, mente jeg ikke det var relevant med et møde. (skift af pensionsselskab hos arbejdsgiver). Jeg blev af WTW opfordret til et lille kort møde og blev positiv overrasket. Der var en del at tage stilling til/ændre som gav god mening for de sidste par måneder på arbejdsmarkedet.

13. januar 2025

Kære Gitte,

Hvor er det bare skønt at læse, at du har haft et godt møde - selv med kun måneder tilbage på arbejdsmarkedet.

Tusind tak for din feedback - det er meget værdsat.

Pensionsmøde

Meget behageligt møde med Karsten Svinth. Velforberedt, og yderst kyndig rådgivning leveret effektivt.

8. januar 2025

Kære David

Tak for din flotte anmeldelse af WTW og vores kollega. Det glæder mig at læse, at du har haft et godt møde og modtaget kyndig rådgivning.

Møde med Christian Sandegrav

Møde med Christian Sandegrav. Kontante svar, hurtige beregninger og behagelig samtale. Christian kan anbefales som personlig rådgiver.

7. januar 2025

Kære Claus,

Tak for din flotte anmeldelse af WTW og vores kollega. Det varmer at læse, at du har haft et godt møde og kan anbefale vores rådgivning.

Meget effektive og professionelle

Meget effektive og professionelle. Havde et godt og oplysende rådgivnings møde med en kompetent og velforberedt rådgiver.
Kan varmt anbefales.

7. januar 2025

Kære Eske

Tak for din varme anbefaling af WTW, det betyder rigtig meget for os, at du har haft et godt møde med vores kollega.

Super håndtering

Efter at være blevet sendt rundt i et umuligt system uden nogen tog hånd om mig og problemet, var det en fryd at møde et så imødekomme og forstående menneske, der bare tog hånd om problemet og lavede løsninger, tak til Claes🤩

19. december 2024

Kære Anne-Marie,

Tak for at dele din oplevelse. Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god og imødekommende samtale med vores kollega.

Det kan nemlig føles umuligt, men det behøver det slet ikke at være, når man får taget snakken på et oplyst grundlag.

Endnu engang tak for din anmeldelse.

Du ønskes en god jul.

Pensionsrådgivning

Jeg har haft møde med Trine Therland. Jeg kan varmt anbefale et møde med Trine, som er yderst kompetent. Hun er velforberedt, rolig og god til at forklare og sætte tingene i et perspektiv, så det hele giver god mening.
De varmeste anbefalinger herfra.

19. december 2024

Kære Nadia,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er skønt at læse, hvordan at du har haft et godt møde med vores kollega, og vi sætter stor pris på din feedback.

Med ønsket om en god jul.

uafhængig rådgivning

Er helt nede på jorden og tager en meget objektivt vinkel på netop mig. Er god til at rådføre uafhængig af de forskellige Pensions selskabers egne interresser

12. december 2024

Kære Lars,

Tak for din flotte anmeldelse af WTW. Det glæder mig at læse, at du har haft et godt møde med os.

Mie Vang Løjborg

Mie Vang Løjborg har altid ydet mig rigtig god support :-) med pensions spørgsmål.

12. december 2024

Kære Thomas

Tusind tak for din flotte ros af vores kollega, det sætter vi stor pris på-

Personlig og nærværende rådgivning

Jeg fik personlig vejledning af Troels Malherbes Jensen, og udover at han var super sympatisk, var jeg med det samme tryg ved, at jeg var i de bedste, kompetente hænder. Troels var hurtig til at afkode mine "bekymringer" og besvare alle mine spørgsmål, og da jeg gik fra vores møde, var jeg afklaret og havde et helt klart billede af mine muligheder og risici mht både forsikringer og pension. Tak for både personlig, grundig og nærværende vejledning

11. december 2024

Kære Marianne,

Hvor er det dejligt at læse, at du har haft et godt møde med vores kollega.

Det er skønt at høre, at du har oplevet en nærværende og personlig samtale, da det netop er den rådgivning, vi ønsker for vores kunder.

Tak for den flotte anmeldelse.