WTW Danmark Anmeldelser 279

4,8

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 68 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres kompetence, imødekommenhed og evne til at forklare komplekse emner på en letforståelig måde, ofte med en personlig og humoristisk tilgang. Mange fremhæver, at rådgiverne er velforberedte, lytter til ønsker og prioriteringer, og yder en grundig gennemgang af alle aspekter, hvilket skaber tryghed og et godt overblik. Den leverede service beskrives som professionel, effektiv og upartisk, hvor fokus er på at finde den bedste løsning for kunden uden bagtanker om salg. Anmelderne værdsætter den hurtige og hjælpsomme opfølgning, selv med spørgsmål der kræver yderligere research, hvilket sikrer en tryg og tilfredsstillende proces.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet, der beskrives som yderst kompetente,... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, hvor mange oplever yderst kompetent, velforberedt og... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice positiv og værdsætter den kompetente og forståelige rådgivning. Mange... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Mette R gav en helt utrolig god gennemgang af min pension og vi fik gennemgået alt på under 1 time - dette skal man tage sig tid til oftere end man tror da der kan været penge at hente ift ens risiko... Se mere

Yderst kompetent og imødekommende Ikke kun fik jeg svar på mine mange spørgsmål. Svarene blev givet i et let forståeligt sprog og grundigt uddybet. Konsulenten satte sig ind i min sag og uddybede... Se mere

Rigtig fedt med independent rådgivning frem for en følelse af rådgivning med en bagtanke af at skulle sælge noget/kunne vinde noget på det. Preben var nem at forstå, gav gode råd, havde sat sig ind i... Se mere

Havde seniorpensions møde med Randi Andersen. Jeg vil til enhver tid anbefale at tage en snak med Randi. Hun forstår at forklare hvordan man bedst muligt for det meste ud af ens pension. Jeg gik fra v... Se mere

1. Forsikringsmægler
  2. Økonomirådgiver
  3. Pensionsrådgiver

WTW (Willis Towers Watson) er Danmarks største pensions- og forsikringsmægler. Som mægler er det vores opgave at sammenligne alle selskaber på markedet, forhandle på dine vegne, forklare, hvad du har og ikke har, samt hjælpe, hvis selskabet ikke kan eller vil. Med WTW på din side af forhandlingsbordet står du stærkt. Vi tilbyder dig uvildig rådgivning med én eneste målsætning for øje - nemlig det, der er bedst for netop din virksomhed eller for dig som privatperson. 400 specialister i Danmark står til din rådighed. Vi overvåger markedet – vi læser altid ‘det med småt’ - og er uheldet ude, sørger vi før, du får den erstatning eller de udbetalinger, du har ret til. Som en del af en global virksomhed med mere end 48.000 kolleger får du gavn af vores størrelse, erfaring og internationale perspektiv.

4,8

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

Ekstremt kompetent og klar rådgivning – resultat over forventning

Maja Olsen fremstår som særdeles kompetent med et solidt overblik over reglerne, som hun formidler klart og letforståeligt. Sparringen var på et markant højere niveau, end jeg tidligere har oplevet, og hun formåede både at lytte, forstå og komme med præcis og brugbar rådgivning. Den endelige løsning er jeg meget tilfreds med – selvom udgangspunktet var komplekst, blev det håndteret med stor dygtighed. Jeg er yderst tilfreds med resultatet.

29. april 2025

Hej Andreas,

Tusind tak for din feedback. Det er virkelig dejligt at læse, at du har haft en god og grundig gennemgang og at du i sidste ende er blevet tilfreds med løsningen.

Rigtig kompetent rådgivning

Rigtig kompetent rådgivning. Jeg vil helt klart anbefale at bruge WTW til en gennemgang både ved livsændinger, men også ved check af risikoprofil mm.

24. april 2025

Hej Henriette,

Tusind tak for din flotte tilbagemelding og anbefaling af WTW.

Vi er virkelig glade for at du har haft en god oplevelse ved at benytte WTW, og at du har fået kompetent rådgivning.

Vidende og professionel råd

Adam hjalp mig med at forstå min pension på engelsk (mit modersmål). Adam var meget vidende og professionel, og jeg er glad for hans råd!

2. april 2025

Kære Paul,

Tak for din feedback og hvor er det dejligt at læse, at du har fået hjælp på dit modermål, så du kunne forstå din pension endnu bedre.

Kompetent rådgiver

Det er ikke første gang jeg får rådgivning af WTW og som altid, var det en yderst kompetent medarbejder jeg kom til at snakke med.
Årsagen til samtalen denne gang, var flytning af pension efter ændring af firmapension.
Kan klart anbefale WTW.

31. marts 2025

Hej Helle,

Tusind tak for din tilbagemelding og anmeldelse af WTW. Det er en sand fornøjelse at læse at du er blevet rådgivet af os flere gange og at du har oplevet god service hver gang.

Endnu en gang tak for din anbefaling.

Meget dygtig rådgiver

Meget dygtig rådgiver. Et behageligt møde der gav mig svar på alle mine spørgsmål.

31. marts 2025

Kære Malene,

Tak for din flotte anmeldelse af WTW. Vi værdsætter virkelig din feedback.

Emil, WTW

Information og vejledning i top

Jeg fik et godt indblik i mine dækninger og fik en god vejledning om mine muligheder hvis livet tager en uventet drejning.
God oplevelse.

27. marts 2025

Kære Linda,

Tak for din flotte anmeldelse og feedback.
Jeg er så glad for at læse, at du har haft en god oplevelse.

Emil, WTW

TOP god behandling og professionel…

TOP god behandling og professionel rådgivning af Claes. Han har forberedt til mødet og var god til at tilpasse mine behov, i løbet af vores snak

26. marts 2025

Kære Jens Erik,

Tusind tak for din flotte feedback og store ros til vores kollega - vi er så glade for at du har haft en god oplevelse.

Emil, WTW

Første gang med uvildig pension

Første gang med uvildig pension som 30 årig og det var rigtig godt der blev kigget bredt over pensionsfeltet. Jeg fik god rådgivning til både at optimere og spare mere, men samtidig fik endnu bedre dækninger og endnu bedre forståelse af mange af emnerne. God oplevelse herfra.

24. marts 2025

Kære N.P

Tak for din flotte tilbagemelding. Jeg er glad for at læse, at du fik en god rådgivning og i sidste ende en bedre forståelse for emnerne.

En god oplevelse

Tina Rønfeldt skabte rigtig godt overblik og var i det hele taget meget fleksibel i sin tilgang. Vi fik vendt mange forhold, og jeg følte mig godt klædt på, da jeg forlod mødet.

19. marts 2025

Kære Fas,

Tak for din gode anmeldelse af vores kollega. Jeg er glad for at læse, at du har følt dig klædt godt på efter dit møde.

Emil, WTW

Konsulenten var utroligt vedholdende og hjælpsom

Konsulenten var utroligt hjælpsom, og fik med sin vedholdenhed etableret en tabt registrering af 60-års ret på min pension. Kæmpe tak for hjælpen!

14. marts 2025

Kære Jens.

Tak for din feedback og ros af vores kollega. Det er dejligt at høre, at vores rådgivning har gjort en konkret forskel - det er altid skønt at læse!

Med ønsket om en god dag og weekend
Emil, WTW

Super oplevelse jeg havde med Phillip…

Super oplevelse jeg havde med Phillip Fabricius !

virkelig imødekommende ung mand, som ikke bringer andet en god energi. Han guidede mig igennem planlæggning af møde, som gik virkelig godt !
tak til Phillip, man er i gode hænder med ham :)

11. marts 2025

Kære Saxo Hoyer,

Tusind tak for din flotte feedback. Det er skønt at læse, at du har haft en god oplevelse med vores kollega, og i sidste ende et godt møde.

God uvildig rådgivning

God uvildig rådgivning. Let forståelig.
Dog så jeg gerne at WTW også vil kunne være behjælpelig med at vejlede om udbetaling af pensioner som står på konti i udlandet. Regler og skatteforhold er svære at gennemskue for almindelige mennesker.

10. marts 2025

Kære Per,

Tak for din feedback og positive anmeldelse af WTW.

Du har helt ret, at vi desværre ikke har mulighed for at rådgive om udenlandske konti, men jeg tager din feedback med videre.

Endnu engang tak for din respons.

Super uvildig pensions rådgivning

Super uvildig pensions rådgivning
Let forståeligt og proff. hele vejen igennem

20. februar 2025

Hej Klaus,

Tak for en flot anmeldelse og rigtig god feedback.

God pensionsoplevelse

God kompetent, uvildig pensionsrådgivning

16. februar 2025

Hej Christian,

Tusind tak for en rigtig flot anmeldelse af WTW.

Emil, WTW

Jannik gav en helt utrolig professionel…

Jannik gav en helt utrolig professionel og nem gennemgang af min pension, dertil gav han gode råd til investeringer og forklarede alt på en utrolig forståelig måde.

13. februar 2025

Hej Betina,

Tusind tak for en flot anmeldelse af vores kollega i WTW.

Jeg er glad for at læse, at du fik en rigtig god forklaring og rådgivning under dit møde.

Emil, WTW

Vilkårlig afvisning uden begrundelse!

Vilkårlig afvisning uden begrundelse!

Jeg har netop haft en ekstremt dårlig oplevelse med WTW gennem ALM.Brand. Vi købte for nylig en ejendom til 4.650.000 kr. gennem Nykredit, men da vi søgte om ejerskifteforsikring, blev vi afvist uden nogen forklaring!
• Ingen gennemgang af tilstandsrapport eller el-rapport
• Ingen dialog eller mulighed for at uddybe sagen
• Bare en kold afvisning uden begrundelse

Hvordan kan et forsikringsselskab tage en beslutning uden at have set de relevante dokumenter? Det virker useriøst og fuldstændig tilfældigt. Hvem træffer egentlig beslutningerne her – en algoritme, der bare afviser uden at kigge på fakta?

Heldigvis har vi fundet en privat forsikring, der gerne vil forsikre vores hus. Men hvis du overvejer at bruge WTW gennem ALM. BRAND , så tænk dig om en ekstra gang! Jeg kan på ingen måde anbefale dem og vil opfordre andre til at vælge et selskab, der faktisk tager deres kunder seriøst.

Jeg deler min oplevelse her, men også på Google, så flere kan undgå samme behandling.

Svar på dette, hvis I tør – eller ignorer det ligesom vores ansøgning

5. februar 2025

Opdateret svar 7/2-2025:

Kære Yasmin,

Jeg har nu undersøgt sagen yderligere. Jeg kan godt forstå, at det er skuffende, at vi ikke har kunnet tilbyde at tegne en ejerskifteforsikring på jeres ejendom. Af forsikringstekniske årsager må vi i visse tilfælde give afslag på at tegne en ejerskifteforsikring.

Ifølge vores system, så har I fået en begrundelse på jeres afslag og I skulle også have være i kontakt med vores kundeservice netop med henblik på at uddybe denne årsag til afslaget.

Jeg kan desværre ikke uddybe årsagen til afslaget her, men vil opfordre jer til at henvende jer til vores kundeservice på tlf. 88139288 Eller skrive til os på denne mail: ejerskifte@wia.dk

--------------

Kære Yasmin,

Tak for at dele din oplevelse - og jeg vil gerne beklage, at du har haft en dårlig oplevelse vedr. afslaget på jeres ansøgning om ejerskifteforsikring.

Jeg kan ikke give dig en begrundelse for afslaget på nuværende tidspunkt, men vi er allerede i gang med at undersøge sagen yderligere, og vi vender retur med en forklaring på afslaget - enten her på Trustpilot eller på anden vis (grundet GDPR)

Hurtig hjælp

Hurtig hjælp

Ekstrem hurtig hjælp og løsning. Flink og venlig medarbejder

5. februar 2025

Kære Birger,

Tak for din flotte anmeldelse af WTW, det sætter vi stor pris på.