WTW Danmark Anmeldelser 279

4,8

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 68 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres kompetence, imødekommenhed og evne til at forklare komplekse emner på en letforståelig måde, ofte med en personlig og humoristisk tilgang. Mange fremhæver, at rådgiverne er velforberedte, lytter til ønsker og prioriteringer, og yder en grundig gennemgang af alle aspekter, hvilket skaber tryghed og et godt overblik. Den leverede service beskrives som professionel, effektiv og upartisk, hvor fokus er på at finde den bedste løsning for kunden uden bagtanker om salg. Anmelderne værdsætter den hurtige og hjælpsomme opfølgning, selv med spørgsmål der kræver yderligere research, hvilket sikrer en tryg og tilfredsstillende proces.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet, der beskrives som yderst kompetente,... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, hvor mange oplever yderst kompetent, velforberedt og... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice positiv og værdsætter den kompetente og forståelige rådgivning. Mange... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Mette R gav en helt utrolig god gennemgang af min pension og vi fik gennemgået alt på under 1 time - dette skal man tage sig tid til oftere end man tror da der kan været penge at hente ift ens risiko... Se mere

Yderst kompetent og imødekommende Ikke kun fik jeg svar på mine mange spørgsmål. Svarene blev givet i et let forståeligt sprog og grundigt uddybet. Konsulenten satte sig ind i min sag og uddybede... Se mere

Rigtig fedt med independent rådgivning frem for en følelse af rådgivning med en bagtanke af at skulle sælge noget/kunne vinde noget på det. Preben var nem at forstå, gav gode råd, havde sat sig ind i... Se mere

Havde seniorpensions møde med Randi Andersen. Jeg vil til enhver tid anbefale at tage en snak med Randi. Hun forstår at forklare hvordan man bedst muligt for det meste ud af ens pension. Jeg gik fra v... Se mere

1. Forsikringsmægler
  2. Økonomirådgiver
  3. Pensionsrådgiver

WTW (Willis Towers Watson) er Danmarks største pensions- og forsikringsmægler. Som mægler er det vores opgave at sammenligne alle selskaber på markedet, forhandle på dine vegne, forklare, hvad du har og ikke har, samt hjælpe, hvis selskabet ikke kan eller vil. Med WTW på din side af forhandlingsbordet står du stærkt. Vi tilbyder dig uvildig rådgivning med én eneste målsætning for øje - nemlig det, der er bedst for netop din virksomhed eller for dig som privatperson. 400 specialister i Danmark står til din rådighed. Vi overvåger markedet – vi læser altid ‘det med småt’ - og er uheldet ude, sørger vi før, du får den erstatning eller de udbetalinger, du har ret til. Som en del af en global virksomhed med mere end 48.000 kolleger får du gavn af vores størrelse, erfaring og internationale perspektiv.

4,8

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

Møde med seniorrådgiver

Jeg var til møde med seniorrådgiver Lone Elsig Schrøder hos WTW. Det var en rigtig god oplevelse. Lone var fuldstændig forberedt og viste beregninger på skærm. Jeg har efterfølgende modtaget alle beregninger pr. mail. Lone kunne også svare på diverse spørgsmål. Der skulle lige undersøges et par ting, som jeg fik svar på samme dag.
Alt i alt en god rådgivning

4. december 2024

Kære Karin,

Tak for en flot feedback af vores kollega. Det er skønt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse og fået en velforberedt rådgivning.

Emil, WTW

Kompetent rådgivning. Var til møde med senior rådgiver Tina…

Var til møde med senior rådgiver Tina angående pensions udbetaling. Meget positiv oplevelse med kompetent rådgivning. Hendes rolige væsen og hendes overblik gjorde at jeg også blev beroliget.
Forinden havde jeg haft rådgivning af min banks pensionsrådgiver. Det var ikke uvildigt; samt jeg kunne ikke bruge rådgivningen til noget.

3. december 2024

Kære Bente,

Tak for din rigtige flotte tilbagemelding til vores kollega om jeres møde.

Det varmer os i denne travle tid, at du har taget dig tiden til at give os denne feedback - det betyder mere for os end du tror.

Med ønsket om en rigtig dejlig jul.

Super rådgivning

Super rådgivning, let og forståeligt. Anita gjorde et godt stykke arbejde :-)

10. december 2024

Kære KN Jensen,

Tak for din flotte feedback og ros til vores kollega, det sætter vi stor pris på.

Emil, WTW

Meget kompetent medarbejder som på en…

Meget kompetent medarbejder som på en uvildig måde, gennemgik min pension.
De får mine højeste anbefalinger.

9. december 2024

Kære Poul,

Tak for din flotte anmeldelse af WTW, det sætter vi stor pris på.

Senior møde vedr pension

Vi havde et møde med Randi Andersen fra WTW - det var det bedste og mest informative, godt planlagte møde jeg nogensinde har deltage i vedr pension

5. december 2024

Kære Rudi,

Tak for din flotte anmeldelse af WTW og din feedback til vores kollega - det sætter vi stor pris på i denne travle juletid.

Emil, WTW

Aftale om flytning af en ratepension bliver pludseligt til flytning af en hel ordning

Opdateret svar den 06-12-2024:

Jeg delte, det rådgiveren bad om på mødet. Dvs. vi kiggede i pensionsinfo sammen, og da alt ikke var at se der, ringede jeg op til det andet selskab, mens jeres rådgiver fortalte mig, hvad jeg skulle spørge om og få fat i til jer. Jeg spurgte endda, om vi skulle lave en fuldmagt, sådan at I kunne stå for korrespondancen med det andet selskab, men det sagde jeres rådgiver var for besværligt. Jeg skulle bare ringe for hende.
Jeg har ikke kendskab til, at jeg ville kunne give jer yderligere.

Mvh Helene

I forbindelse med flytning af en ratepension fra et selskab til det, som de arbejder for, flytter de ikke kun ratepensionen, men en hel ordning, der også indeholder en livrente. Da jeg gør dem opmærksom på fejlen nægter de fuldstændig. Tværtimod forklarer de mig på bagkant at en ordning kan indeholde mere end en pension. Når jeg forhører mig om det hos et andet selskab, kan de fortælle at mellem pensionselskaberne er der et system, hvor igennem de anmoder om flytninger mellem selskaberne. Her kan man vælge at bede om en hel ordning på et policenummer eller blot f.eks. en ratepension, som ligger på ordningen.

Jeg føler mig i den grad snydt og antager, at nogen har fået en større bonus ved at flytte mere end det aftalte.

25. oktober 2024

Opdatereret svar - 06/12-2024

Kære Helene,

Jeg har nu undersøgt sagen nærmere. Vi har desværre ikke kunnet rådgive dig, da vi ikke har haft det fulde indblik i din sag. I så fald ville vores kollega have kunnet rådgive og vejlede dig bedst muligt ang. den specifikke ordning.

Vi har efterfølgende forsøgt at omgøre den pågældende overførsel af ordningen, men det har desværre ikke vist sig muligt.

Jeg vil blot endnu engang understrege, at vores kollega ikke bliver honoreret med bonusser, uagtet hvor meget eller lidt, der overføres mellem pensionsselskaberne.

----
Kære Helene,

Det lyder som en rigtig kedelig og frustrerende oplevelse, som du har haft og det beklager jeg. Det er bestemt ikke i vores interesse at snyde nogen eller overføre mere end det aftalte - det får vi intet ud af, og jeg kan med garanti sige, at ingen har tjent på din bekostning i dette tilfælde.

Jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere, så vi kan hjælpe dig bedst muligt videre herfra. Derfor er jeg netop nu ved at undersøge sagen hos mine kollegaer. Jeg kommer retur med et mere fyldestgørende svar til dig, når jeg ved mere.

Emil, WTW

Der var god forståelse og kemi fra…

Der var god forståelse og kemi fra start, med en rådgiver, der havde sat sig ind i det tilsendte materiale.

28. november 2024

Kære Birgit,

Tak for en flot anmeldelse. Det er skønt at læse, at du har haft en god oplevelse med en velforberedt kollega.

God jul

Pensions rådgivning

Med præcis og velforberedt konsultent der gjorde det overskueligt og enkelt at forstå

28. november 2024

Kære Fletcher,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af WTW. Jeg er glad for at læse, at du har haft en god oplevelse med vores kollega.

Emil, WTW

Det var et rigtig godt møde.

Det var et rigtig godt møde.
fik en god forståelse af min pension, og alle dækninger.

27. november 2024

Kære Slatka,

Tak for din flotte anmeldelse af WTW.

Det glæder mig, at du har haft et godt møde.

Varm anbefaling

Jeg kan varmt anbefale at tage en pensionssamtale med WTW.
Det var meget givtigt og øjenåbnende for mit vedkommende

26. november 2024

Kære Jane,

Tak for din flotte anmeldelse af WTW. Dejligt at læse at du har haft en god pensionssamtale med vores kollega.

Emil, WTW

Virkelig professionel og let…

Virkelig professionel og let forståelig.
Tina gav os et godt overblik og mulighed for at forstå hvordan fremtiden kan se ud.

26. november 2024

Kære Dorte,

Mange tak for din flotte anmeldelse og feedback.
Jeg er glad for at læse, at du har fået et godt overblik og har oplever mødet med WTW som letforståeligt.

3. arbejdsgiverbetalt rådgivning

Firmabetalt rådgivning for 3. gang indenfor 6 år. Altid tilfreds.

21. november 2024

Kære Harm,

Tak for din feedback og positive anmeldelse. Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse og jeg håber, at du vil overveje at give os en femstjernet anmeldelse næste gang vi ses.

Pensions gennemgang

Havde et godt møde med Randi, som er god til at skabe en komfortabel atmosfære og havde styr på alle detaljerne. Samtidig var hun god til at lytte...

12. november 2024

Kære Kenny,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af WTW. Det glæder mig meget at læse, at du har haft en god oplevelse, hvor at der var styr på detaljerne.

Fantastisk oplevelse.

Fantastisk oplevelse.
Vældig forståelig presentation fra Tina som var min rådgiver.

11. november 2024

Kære Per,

Tusind tak for din flotte tilbagemelding og anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Emil, WTW

Jeg har desværre erfaring med

Jeg har desværre erfaring med, at firmaet forsøger at undgå at dække en helt oplagt forsikringssag om en vandskade. Jeg kan bestemt ikke anbefale at benytte dem, da deres "hjælp" er yderst mangelfuld når man først har brug for den

Opdateret ud fra jeres svar nedenfor: Jeg har haft dialogen med WTW. I har afvist min sag, så min sag burde være nem at finde i jeres system. Jeg er klar over at I er mægler, der arbejder med underleverandører til jeres ydelse. Men det er jer, der har afvist min sag og jeg vil ikke blande mig i, hvilke underleverandører I arbejder med og i hvor høj grad de også er upålidelige

10. november 2024

Opdatering 2 - 13/11-24

Kære Jesper,

Det har desværre vist sig at være svært at finde den sag, som du referer til.

Men jeg vil gerne gøre en indsats på at finde og forstå din sag, men jeg har brug for yderligere oplysninger om din police og skade - til det formål må bede dig sende oplysninger om din sag via denne formular: https://www.wtwco.com/da-dk/contact-us eller via denne mail: infowillisdk@willistowerswatson.dk.

Heri må du meget gerne skrive at vi har haft dialogen her på Trustpilot.

Jeg håber, at vi kan finde en god løsning og hjælpe dig videre med din skade.

Opdateret 13/11-2024

Kære Jesper,

Vi har nu undersagt sagen nærmere, men det har ikke været muligt for at afdække hvilken skade, som du henviser og i hvilken sammenhæng, du anmelder os ud fra.

Som udgangspunkt afviser WTW ikke skader, da vi ikke er et forsikringsselskab, men en forsikringsmægler, der formidler kontakt mellem virksomheder og det rette forsikringsselskab, baseret på vores kunders behov for dækning.

Jeg håber, at du vil tage kontakt direkte til os for at få rådgivning og hjælp i forbindelse med din skade.

Fortsat god dag,

Kære Jesper,

Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse med WTW, som jeg selvfølgelig gerne vil undersøge nærmere.

Har du mulighed for at dele nogle flere oplysninger, så kan jeg undersøge sagen til bunds?

Super god service fra Mie

Super god service fra Mie.
Hun var simpelthen god at snakke med.

8. november 2024

Kære Steffan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og gode tilbagemelding, det sætter vi pris på.

Emil, WTW

Jeg havde et rigtig godt møde med Maja

Jeg havde et rigtig godt møde med Maja, hun var sød, velforberedt og professionel.
Hun var rigtig god til at forklare forskellen og betydningen af de forskellige valg jeg foretog i min ordning, så det passer til hvordan mit liv ser ud lige nu.

6. november 2024

Kære Gitte

Tusind tak for din flotte tilbagemelding.

Jeg er glad for at læse, at du har haft et møde med konkrete løsninger og resultater, som du kunne forholde dig til.

Velforberedt til samtalen

Velforberedt til samtalen. Kom med god vejledning

6. november 2024

Kære Roland

Tusind tak for din flotte anmeldelse af WTW, det sætter vi pris på.

Emil, WTW

En rigtig god oplevelse med Randi

En velforberedt Randi fik gennemgået materialet, besvarede mine spørgsmål, så jeg nu har et meget godt overblik på mine muligheder.

31. oktober 2024

Kære Torben,

Tusind tak for din flotte anbefaling og tilbagemelding. Det er rigtig dejligt at høre, at du har haft en behagelig og god samtale med vores kollega.

Emil. WTW