Wouters Witgoed Anmeldelser

2,3

Dop van de pomp-unit zat vast. De "monteurs"hebben deze met veel kracht express kapotgedraaid, prima hoor maar vervolgens rekenen ze voor zo'n dop 30 euro terwijl deze normaal 7 euro kost (blijkt acht... Se mere

Mijn droger was stuk. Monteur had geprobeerd mijn droger te reparen maar, helaas. Dus moest een nieuwe droger komen. Gelijk besteld volgende dag geleverd en geplaatst en de oude droger mee En vo... Se mere

Waardeloos bedrijf, komen eerste langs om een 'reparatie' uit te voeren twv 210eur. En 3 weken later gaat vaatwasser weer kapot, je krijgt zogenaamd 3maanden garantie op reparatie, maar daar is niks... Se mere

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Wat een vakman is Wouter

Wat een vakman is Wouter, toen onze vaatwasser het begeven had direct Wouter gebeld kwamen de kapotte vaatwasser ophalen en daarvoor kwam een gloednieuwe met 100 euro korting bij ons AFLEVEREN. geen betere witgoed zaken in Schagen/Wormerveer en Alkmaar. Mijn vrouw heeft nog even getest of de Poolse medewerker uit z’n straatje stonk maar wat bleek? Ze hebben tegenwoordig standaard een potje smint in de bus liggen

Oplichters en neppe reviews

Ga hiermee niet in zee, reviews zijn nep, wouters witgoed zijn oplichters en hanteren belachelijke prijzen voor reparaties en doen vaak onnodige en verkeerde reparaties waardoor het alleen maar duurder word.

super service

super service, snel en goedkoop 100% tevreden, Lorenzo en Pjotr nog bedankt voor de levering ze hebben zelfs nog de wasmachine drie hoog op zolder geplaats wat een toppers!! Mijn vrouw kan weer verder met haar hobby

Top bedrijf!!!

Top bedrijf! Groot assortiment. Vaker witgoed hier besteld maar vrijdag voor het eerst in de winkel geweest. Zeer goed op weg geholpen. Personeel is vriendelijk en weten wat ze doen! Fijn, zeker aan te raden

1. maj 2022

Snelle levering en scherpe prijs

Daar zit je dan; een wasautomaat waar het water onderuit loopt en een wasmand vol vuile was...

Naar Wouters Witgoed gegaan en een dag later stond de nieuwe wasautomaat te draaien. Snelle en nette bezorging, en ook nog tegen een super scherpe prijs.

Fijn bedrijf!

1. maj 2022

Inductiefornuis met oven gekocht en laten installeren

Inductiefornuis met oven gekocht. Installatie met aanbrengen extra groepen in de meterkast verliep volledig zoals afgesproken. Erg aardige mensen met verstand van zaken.
S'ochtends begonnen en s'avonds kon ik koken op mijn nieuwe fornuis, alle oude apparatuur en al het verpakkingsmateriaal keurig afgevoerd. Erg tevreden

21. april 2022

Er dette din virksomhed?