Wouters Witgoed Anmeldelser

TrustScore 2.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dop van de pomp-unit zat vast. De "monteurs"hebben deze met veel kracht express kapotgedraaid, prima hoor maar vervolgens rekenen ze voor zo'n dop 30 euro terwijl deze normaal 7 euro kost (blijkt acht... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn droger was stuk. Monteur had geprobeerd mijn droger te reparen maar, helaas. Dus moest een nieuwe droger komen. Gelijk besteld volgende dag geleverd en geplaatst en de oude droger mee En vo... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloos bedrijf, komen eerste langs om een 'reparatie' uit te voeren twv 210eur. En 3 weken later gaat vaatwasser weer kapot, je krijgt zogenaamd 3maanden garantie op reparatie, maar daar is niks... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een vakman is Wouter, toen onze vaatwasser het begeven had direct Wouter gebeld kwamen de kapotte vaatwasser ophalen en daarvoor kwam een gloednieuwe met 100 euro korting bij ons AFLEVEREN. geen b... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

33 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ergens anders is het goedkoper

Ben te snel overstag gegaan.

Wasmachine is stuk en je hebt haast.

We hebben 136 euro meer betaald dan voor hetzelfde model via bol.com

Heel zuur.

Voor ons nooit meer wouters witgoed!

Ergens anders is het veel goedkoper is onze ervaring.

8. maj 2024

Een zeer tevreden klant.

Een nieuw fornuis besteld met installatie. Okee, ze waren 3 kwartier later maar belden keurig van te voren. Inductiefornuis was snel aangesloten en de medewerker was erg vriendelijk. Alle verpakkingsmateriaal werd ook keurig meegenomen.

27. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Alle negatieve recensies zijn waar

Alle negatieve recensies zijn waar. Blijf ver uit de buurt van dit bedrijf. Na een ‘reparatie’ die mijn koelkast niet heeft gefixt geld opstrijken. Dat is hun verdienmodel. Ben 240 Euro lichter en geen steek verder gekomen.

18. april 2024

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Wasmachine niet gemaakt proberen je van alles aan te smeren. Muur beschadigt en niks meer laten horen.
Mensen pas op voor hun en geef je geld elders uit.

17. oktober 2023

Briljante winkel!

Geweldige geholpen door Wouter & Bram!! Snel geholpen met het maken van de juiste keuze. Uiteraard voor een mooie prijs!

29. februar 2024

Onbetrouwbaar bedrijf

Ik had een probleem met mijn condensatie wasdroger. Wouters witgoed is ingeschakeld door Witgoed website en Wouters stuurt 2 mensen die het probleem niet kunnen detecteren. Conclusie droger moet mee naar werkplaats voor onderzoek en het kunnen testen na reparatie. Rekening hiervoor is 69 euro. Krijg vervolgens telefoontje dat droger helemaal gereinigd moet worden voor 195 euro en dan weer jaren meegaat. Droger wordt teruggebracht en factuur is 285 euro ipv 195 euro. Dat wordt na mijn telefoontje weer aangepast naar 195 euro. Probleem wasdroger blijkt helemaal niet opgelost en geeft bij eerste gebruik weer dezelfde storing. Dit schriftelijk gemeld met foto’s en toelichting. Krijg geen reactie. Weer gebeld. Bedrijf stuurt weer monteur. Ook deze weet niet wat er aan de hand is en droger zou weer mee moeten naar werkplaats. Gezien het ontbreken van een probleemanalyse met mogelijke kosten en wijze van vervoer lijkt mij dit niet verstandig. Wouter gebeld en die zegt dat droger dan niet gerepareerd kan worden. En vraagt of ik een nieuwe wil kopen. Kortom totaal 270 euro lichter en geen gerepareerde droger. En dat voor een wasdroger die bijna 5 jaar oud is en de kosten voor een nieuwe droger van dit type 414 euro bedragen.

25. januar 2024

Helaas, een hebbert.

Helaas, een grote hebbert is die Wouter.

Mijn vader gaf 3 nette, goedwerkende apparaten aan Wouters Witgoed ; een koelkast, vaatwasser en een oven. Ze waren over, vanwege het stoppen met de verhuur van een appartement.

Een maand later gaat mijn vaders vaatwasser stuk en vragen we om "leuke deal". Maar nee hoor een korting kon er niet eens af.

Asociaal gewoon!

1. marts 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

gebeld voor storing in vaatwasser

gebeld voor storing in vaatwasser. probleem was meteen gevonden.. bleek kapotte circulatiepomp te zijn. Monteur heeft de pomp eruit gehad en laten zien wat het probleem was, vervolgens pomp weer terug geplaatst. Ik zou maandag terug gebeld worden wanneer de pomp op voorraad was voor een vervolgafspraak. Niks meer van ze gehoord. Nu op woensdag teruggebeld. Onderdeel was niet besteld, en nu moet dan ineens de gehele vaatwasser naar hun toe om het probleem op te lossen. Terwijl de monteur het kapotte onderdeel na 10 minuten bij ons thuis al in zijn handen had! Dit ook aan degene aan de telefoon gemeld maar dat interesseerde hem niets. Heb zelf maar een pomp besteld en geïnstalleerd..

12. januar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ga niet met deze mensen in zee

Ga niet met deze mensen in zee. Gebeld voor mijn moeder, waarbij koelkast met foutmelding stond. Voor afspraak werd ik gebeld dat monteur adres niet kon vinden en of ik Engels kon zodat hij mij kon bellen als hij niet kon vinden. Gelukkig was mijn dochter bij oma want oma kan natuurlijk geen Engels. Meneer was nog geen 10 min binnen om aan te geven dat thermostaat stuk was. Hadden ze telefonisch ook kunnen zeggen, toen ik de foutcode doorgaf! Even 69 euro betaald en vervolgens wordt je niet gebeld. Zelf maar bellen waar ze beloven terug te bellen; zit nu nog te wachten …

15. november 2023

Garantie bij Wouters Witgoed stelt niets voor

Onlangs bij Wouters Witgoed een tweedehands Quooker kraan gekocht. Normaal gesproken ben ik wat terughoudend met 2ehands materiaal te kopen, maar volgens Wouters is de kraan compleet en op werking getest en 100% in orde. Daarbij bieden ze 2 maanden garantie op de aankoop. Na aanschaf van de kraan en boiler bleek de kraan inwendig flink verkalkt en ook de boiler vol te zitten met kalk. We hebben voor eigen rekening de filter vervangen en ook de heetwaterbeveiliging van de draai-drukknop op de kraan vervangen omdat deze volledig verkalkt was waardoor de beveiliging/indrukken van de knop niet meer werkte. Kan gebeuren bij een gebruikte kraan, dus de materiaalkosten van ca. €80,- voor lief genomen. Daarna onze installateur gebeld om de kraan en boiler te monteren. (Nu 2 weken geleden).
Na montage bleek de kraan in de keukenkastjes te lekken wegens een lekke slang. Hierdoor kan de boiler niet aan blijven staan omdat het kastje dan volloopt met water uit de lekkende heetwaterslang. Boiler dus uitgeschakeld en alleen nog koud water in de keuken. Wouters het probleem voorgelegd en hun hebben 2 dagen later een monteur langsgestuurd om te kijken wat er aan de hand was en vervolgens wordt toegezegd dat het defecte onderdeel is besteld bij Quooker en z.s.m. wordt geinstalleerd. Inmiddels zijn we bijna 2 weken verder, moeten we zelf telkens achter Wouters aan om te vragen hoe het ervoor staat en verschuilen ze zich achter smoesjes zoals, quooker is moeilijk te bereiken, ze hebben het verkeerde onderdeel geleverd, levertijd onbekend etc.
Vanmorgen weer bij Wouters geweest en probleem nogmaals voorgelegd. Er wordt voorgesteld om de kraan weer terug te nemen, en geld terug te geven. Dit is natuurlijk voor ons geen oplossing meer nadat er een gat in het aanrecht is geboord voor de montage van de kraan en er een factuur is betaald aan een installateur voor montage van de kraan! Dit kan ik niet meer ongedaan maken. Vervolgens zegt Wouters ineens dat ze eigenlijk om deze reden geen tweedehands spullen willen verkopen. Tja dan moet je in de advertentie niet roepen dat de kraan 100% in orde is, op werking getest is en al helemaal geen garantie geven. Dit is mijn 1e en waarschijnlijk ook laatste aankoop bij Wouters Witgoed in Schagen, want de service, of garantie zoals men dit noemt, valt mij vies tegen. Ik kan ze daarom ook niet aanbevelen. Jammer.

13. december 2023

stom van mij

Stom dat ik niet heb door gelezen , verschrikkelijk personeel, vaatwasser gekocht, zou op zaterdag geplaats worden, oude eruit en nieuwe erin, bij verwijderen de waterslangen gewoon over de grond achter de machine aan, spoor van water door appartement, met lift naar beneden "een spoor van vernieling" onze parket vloer zwaar beschadigd, er waren wat problemen met inbouw, er moest iets aan de vaatwasser gebeuren anders paste deze niet, ik mijn ogen iets onbenullig, kosten euro 200,00 meerwerk, ik heb deze niet betaald, schade aan vloer vele malen hoger, het ergste was , ik moest van mijn buren horen hoe de "monteurs" vloekte in de lift en gang , het K woord veelvuldig gebruikte . GA NOOIT MET DEZE VERSCHRIKELIJKE MENSEN IN ZEE .

25. november 2023

goed …

geweldig veel keus tussen nieuwe apparaten maar ook tweedehandse. ik leverde mn stukke/oude wasmachine in. en kreeg ik korting op een nieuwe wasmachine. super deal. hij werd ook nog eens gebracht en thuis geïnstalleerd 👍🏻

4. november 2023
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Oven was stuk

Oven was stuk. Nog dezelfde dag reparateur aan de deur gehad. Die tot de conclusie kwam dat de oven mee moest. Dag later opgehaald en weer dag later terug. Al met al prima service voor prima prijs

23. oktober 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb een fantastische mooie Aeg droger

Ik heb een fantastische mooie Aeg warmtepomp droger gekocht.
Super blij mee!
Echt een super service en niks is te veel gevraagd en heel eerlijk en iedereen is heel klant vriendelijke.
Ik koop voortaan alles daar.
Nogmaals vind ik Wouter Witgoed Super!

12. september 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Prusters! Geen expertise! Zeuren! Komt garantie niet na.

Ook jammer net zoals mijn voorgangers dat ik geen 0 sterren kan geven. Slechte service. Zeuren over hoe ver de locatie rijden is (weet je van te voren toch?) worden boos als je ineens net 4 uur eerder kan dan de afspraak staat. Geven aan dat de droger weer werkt met het vervangen van 1 onderdeel (à 200 euro), en vervolgens werkt het niet, blijft dezelfde foutcode, onee moet nog een onderdeel vervangen worden à 160 euro, de gehele droger koste me maar 370 euro.... Prutsers. Uiteindelijk mijn droger aan iemand gegeven die drogers opknapt. Die liet mij zien hoe vies deze was van binnen, en wat er allemaal niet goed was, oftewel ze doen echt maar iets en kijken niet eens echt.. echt prutsers!! Hier over geklaagd, want dit tweede onderdeel zou ik garantie zitten volgens de zeurende monteur over de afstand: Jimmy. Maar wordt gewoon genegeert! Bellen niet terug, zoeken geen oplossing, echt een vreselijk bedrijf!!

25. august 2023

Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven

Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven. Zeer slechte ervaring met deze beunhazen. Voor ons vaatwasserprobleem eerst een Pool gestuurd die geen Nederlands sprak. Probleem was een deurslot. Niets gedaan, €70,- voorrijkosten. Kassa! We zouden worden teruggebeld voor vervolgafspraak, maar na 9 dagen nog niets gehoord. Vervolgens zelf gebeld en toen vroeg men om het typenummer. Deze doorgegeven en er zou een onderdeel worden besteld. Dit bleek dus een nieuw deurslot te zijn, voor nog geen €50,- online te koop. Monteur is nog geen kwartier bezig geweest. Kosten: €140,-. Na hier opheldering over te hebben gevraagd kreeg ik een betaallink doorgestuurd. Dit was volgens Wouter ‘een afgesproken prijs’ en daarmee de kous af. Zo kan je ook met klanten omgaan…

Wouters Witgoed schrijft met een vork. En ik begrijp nu alle slechte recensies die eerder over dit bedrijf is geschreven. Had ik ze maar eerder gelezen. Voor mij geen Wouters Witgoed meer!

29. september 2023

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.