Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos WoodUpp. Alt fra bestilling til levering og service har generelt fungeret rigtig godt. Produkterne er af god kvalitet, og jeg er meget tilfreds med mit... Se mere
Vi har bestilt flere forskellige produkter, bl.a. spejl, magnettavle, hylder, kroge og LED-strips, og vi er meget tilfredse. Både kvaliteten af produkterne og hvor gennemtænkt og nemt systeme... Se mere
Akustikpanel Colored, Oxide Grey, Black Felt har netop fået monteret 3 paneler i min stue. Helt klar forbedring af akustikken, lever fuldt ud op til forventningerne. Meget flot spil i træet. Nemme at... Se mere
God rådgivning ved køb og alting fungerde fint med levering. Tænker dog at produkterne er lidt til den dyre side i relation til konkurrenter. Når man står og køber noget nyt, er man glad for god rådg... Se mere

Industrivej 59, 6760, Ribe, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Hurtig levering, nemt at tilpasse, gode tilbehørsmuligheder som fx. led-lys og knager
Ser super godt ud

Besvarelse fra WoodUpp
3 stjerner: Jeg havde en ok oplevelse med WoodUpp. Produkterne er flotte og af høj kvalitet, og selve leveringen var hurtig. Dog var instruktionerne til montering forvirrende, hvilket gav lidt udfordringer under installationen. Kundeservicen var venlig og hjælpsom, men det ville være smart, hvis vejledningen blev opdateret med tydeligere billeder og forklaringer. Alt i alt et godt produkt, men lidt bøvl undervejs.

Besvarelse fra WoodUpp
Vi havde brug for træbeklædning til vores nybyggeri. Vi fandt flere virksomheder der tilbød dette, men WoodUpps var helt klart det der fangede vores opmærksomhed allermest. Vi tog chancen og blev slet ikke skuffet. Virkelig flot, god kvalitet og nemt at sætte op, og deres serviceniveau var også tiptop. Kæmpe anbefaling herfra.

Besvarelse fra WoodUpp
Et flot produkt, godt at der er tænkt på afslutningslister, tv-beslag og andet tilbehør - Paneler er nemme at tilpasse både i længde og brede.

Besvarelse fra WoodUpp
Dette er ikke en anmeldelse af deres akustikpaneler, som jeg har og er fuldt ud tilfredse med. Dette er deres tilbehør, og i mit tilfælde deres Covers og LED stribs.
Deres videoer skulle vise, at de er så nemme at sætte op, men det passer ikke. Ud af de 6 covers jeg købte, passede kun 1. De andre 5 kan umuligt sidde fast.
Kønte også en pakke med 3 LED strips, ingen af dem kan sidde fast som på deres instruktioner, de falder af med det samme. De er samtidig også rullet sammen, så den form de har fået af, at være rullet sammen gør de endnu hurtigere ryger af.
Det er noget dyrt tilbehør at købe, og jeg overvejede meget at købe et billigere alternativ, og det fortryder jeg at jeg ikke gjorde. Jeg skal nu finde metoder hvor disse produkter kan presse på plads.!
Opdatering:
Efter at have kontaktet woodup, fortalte de at de paneler jeg havde købt ikke passede 100% med covers. De har uden problemer taget alle covers retur.
Meget hurtig behandling fra deres side.

Besvarelse fra WoodUpp
Fantastisk produkt! Ser godt ud! Er let at sætte op og skærer til. Mange design muligheder der hele tiden kan laves om uden huller i væggen! 😃

Besvarelse fra WoodUpp
Lækre produkter. Købte LED lysskinne til akustikpaneler og det ser drøngodt ud 👍

Besvarelse fra WoodUpp
Perfekt levering og god kvalitet 👍🌞
Alt leveret som bestilt 👍🌞

Besvarelse fra WoodUpp
Super fin service og gode til at hjælpe hvis der opstår problemer👍

Besvarelse fra WoodUpp
God service. Hurtig ekspedition. Nem montering. Produktet lever fuld op til forventningen

Besvarelse fra WoodUpp
Ordren blev afsendt dagen efter og således modtaget 2 dage efter bestilling.
I den dyre ende af akustikpaneler, men absolut også det pæneste produkt af dem, jeg har set på.

Besvarelse fra WoodUpp
Kanon forløb hvor man virkelig fornemmer ekstraordinær god kundeservice. Man strækker sig for langt for at møde og hjælpe kunden.
Ja, panelerne er ikke de billigste på market, men kvalitet høj sol servicen. Keep up the good work!

Besvarelse fra WoodUpp
Hurtig levering og super nemt at montere👍🏻👍🏻👍🏻
Dejlig overskuelig hjemmeside, flotte produkter i høj kvalitet. Nem og problemfri bestilling og levering.

Besvarelse fra WoodUpp
Købte en sort hylde til mit akustikpanel. Super nemt at sætte op, da det ikke krævede noget værktøj. Det var lidt dyrt, men kvaliteten er i top, og jeg kan kun anbefale det til andre. Vi har købt paneler flere gange og alt har været ok. Kundeservice fungerer også godt, og det er hyggeligt at få en lille video hilsen fra wood upp når man har bestilt en vare. Derfor skal de have 5 stjerner.