Vriendelijke medewerker, duidelijk wat er verwacht werd en wat ik kon verwachten. Label had ik na 3 werkdagen binnen. Via ING aangemeld en daardoor korting gekregen.
Op hele korte termijn een afspraak kunnen maken. Alles veriep snel. Energie label is al aangemeld. Top.
Wat ging er mis? Wat niet! Contact gezocht via whatsapp, toezegging gehad dat zaak wordt opgepakt en in orde is, maar graag ook via site aanmelding doen. 10 Dagen geen gehoor. Na telefonisch c... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
oke,,,,,,,,
Netjes volgens afspraak
Respectvol en vlot verlopen
Respectvol en vlot verlopen woningshouw.
Zeer goede ervaring
Flexibel, stipt en deskundig. Hey rapport is uitgebreid en geeft duidelijke informatie.
Prima uitleg en tevreden over de…
Prima uitleg en tevreden over de medewerker.
Great interaction!
Uitstekende en snelle service
Uitstekende en snelle service. Vriendelijke "inspecteur"
Op hele korte termijn een afspraak…
Op hele korte termijn een afspraak kunnen maken.
Alles veriep snel. Energie label is al aangemeld. Top.
Zeer snelle service
Via ING aangemeld en daardoor korting gekregen.
Snelle service
Snelle afspraak met vakkundig personeel die ruim een uur aan het meten is.
Binnen een paar dagen de uitslag.
Deskundigheid, punctueel in afspraak.
Schouwer was punctueel, illustratief en deskundig en behulpzaam bij vragen.
Snel en makkelijk aanvraag energielabel woning
Na de aanvraag, die erg makkelijk ging, was er zeer snel contact voor een afspraak om langs te komen. Het vragenformulier hadden we al zo goed als mogelijk ingevuld met de gevraagde gegevens, hierdoor verliep de schouw ter plaatse snel en makkelijk. De meneer die de schouw uitvoerde was zeer vriendelijk en legde bij de onderdelen alles uit.Het uiteindelijke label kregen we binnen 2 dagen. Alles bij elkaar heeft de aanvraag 1 week geduurd.
Kundige medewerker
Heel vriendelijke en kundige medewerker die huis op kwam nemen. Snelle levering van document.
Snelle afhandeling.
Goede voorbereiding, snelle uitwerking en registratie.
De schouwer was duidelijk, transparant, deskundig en accuraat!
Binnen 48 uur was mijn energielabel een feit.
Vlotte en prettige afhandeling
Afspraak was op korte termijn mogelijk, prettig contact, alle informatie ter plekke verzameld en ook direct verwerkt in tekening en rekenmodel, resulterend in een energielabel nog op dezelfde dag. Mooie service.
Het was zeer professioneel
Het was zeer professioneel. Alle beoordelingscriteria waren voldoende gedetailleerd, waardoor ik een duidelijk beeld had van de sterke punten van het gebouw en de mogelijke probleemgebieden.
Woningschouw behandeld ING klanten 2e rangs.
Wat ging er mis? Wat niet!
10 Dagen geen gehoor.
Na telefonisch contact blijkt: Aanmelding via link ING komt niet binnen. Ik moet dit zelf nogmaals doen en opnieuw bellen dan kijken ze wel "even" mee.... wat is dit voor service! Inderdaad systeem komt niet binnen maar "gewone" aanmeldingen wel, dit betekend dus dat je als 2e keus wordt behandeld.
Weer 3 dagen af en aan contact maar geen toezegging op opleverkeuring.
Nu de keuring bij een ander bedrijf gedaan en in 5 minuten geregeld. Zo hoort het.