Timeless Jerseys Anmeldelser

2,4

I ordered two jerseys, and the delivery took much longer than the owner originally promised. After almost three weeks, I finally received them, only to find that both jerseys were far too small.... Se mere

Super leuk gepersonaliseerd shirt binnengekregen. Communicatie was goed, fijn dat er actuele updates werden gegeven ook over de leveringstermijn. Duurt even, maar dan heb je wel wat. Aanrader!

Under middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

Awfull webshop

I contacted the seller to request a return. During the purchase process, the owner responded quickly and sent plenty of messages. However, once I asked about returning the items, I received no response at all. It has now been over a month without any reply.

The customer service is extremely poor, and based on my experience, I cannot recommend this website. Be careful before ordering, as resolving any issues after your purchase seems nearly impossible.

Dont buy here, its just a scam!

9. juli 2026

I bought a blue Manchester United…

I bought a blue Manchester United football shirt, but then I couldn't find the delivery details anymore. I was also automatically logged out of my Outlook account and have never been able to log back in since. I would really like that company to contact me to resolve this. It was supposed to arrive on July 4th.

29. juni 2026

Ik zou hier niet bestellen

Ik zou hier niet bestellen. Ik heb op 9 juni twee shirts besteld en deze pas op 2 juli ontvangen. In de tussentijd heb ik meerdere keren contact opgenomen, maar slechts één reactie gekregen. Die kwam pas twee weken na mijn bestelling. Er werd toen gezegd dat mijn pakket onderweg was, maar vervolgens duurde het alsnog twee weken voordat het werd bezorgd.

Ik vind het onbegrijpelijk dat je WK-shirts verkoopt en ze pas levert wanneer het WK bijna is afgelopen. Als je iets bestelt, verwacht je niet dat je er een maand op moet wachten.

De shirts zien er op het eerste gezicht prima uit, maar de stof voelt niet erg stevig aan. Ik vraag me af of ze na een paar keer wassen nog mooi blijven.

Al met al een teleurstellende ervaring door de lange levertijd en de slechte communicatie.

9. juni 2026

A bad

A bad, unprofessional, and shady company; I advise everyone against buying anything here—it’s a waste of money.

27. juni 2026

Dramatisch!

Na eerst al meer dan 4 weken te hebben gewacht (werd beloofd met 1 week te leveren, en dus voor de wedstrijden van oranje binnen te hebben) geen reactie meer te krijgen van de verkoper, komt de bestelling net binnen en is de bedrukking al los!

Op geen enkele manier contact te leggen met deze gasten dus een oplossing zal ook wel uit blijven.

Kansloze organisatie!

2. juli 2026

Geen reactie op mails

Geen reactie op mails, voor de kinderen tenues besteld voor tijdens WK zijn ee nog steeds niet en wk is al afgelopen. Slechte service. Ik hoef het niet meer, jullie hoeven het ook niet op te sturen, zie het als een klacht.

24. juni 2026

Op 8 juni heb ik 3 T-shirts besteld we…

Op 8 juni heb ik 3 T-shirts besteld we zijn nu 25 dagen verder en ik heb ze nog steeds niet ontvangen. Gelukkig had ik gekozen voor betaling via Klarna, dus ik heb nog niets betaald. Ik heb dit direct gemeld bij de klantenservice van Klarna.

In eerste instantie kreeg ik nog een reactie dat mijn bestelling onderweg zou zijn, maar daarna reageerden ze helemaal nergens meer op. Geen updates, geen oplossing en geen communicatie.

Mijn advies: bestel niets bij Timeless Jerseys. Naar mijn ervaring is dit pure oplichting.

1. juli 2026

Top service en product