Timeless Jerseys Anmeldelser

TrustScore 2.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I ordered two jerseys, and the delivery took much longer than the owner originally promised. After almost three weeks, I finally received them, only to find that both jerseys were far too small.... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na eerst al meer dan 4 weken te hebben gewacht (werd beloofd met 1 week te leveren, en dus voor de wedstrijden van oranje binnen te hebben) geen reactie meer te krijgen van de verkoper, komt de be... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super leuk gepersonaliseerd shirt binnengekregen. Communicatie was goed, fijn dat er actuele updates werden gegeven ook over de leveringstermijn. Duurt even, maar dan heb je wel wat. Aanrader!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik zou hier niet bestellen. Ik heb op 9 juni twee shirts besteld en deze pas op 2 juli ontvangen. In de tussentijd heb ik meerdere keren contact opgenomen, maar slechts één reactie gekregen. Die... Se mere

Virksomhedsoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 36 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

56 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed contact en mooi t shirt

Het duurde een paar weken voordat ik mijn t shirt had. Maar dat was ook te verwachten met de wk . Het contact hierover was steeds duidelijk en vriendelijk. Ik twijfelde omdat hier zoveel slechte recensies stonden.
Maar ik kreeg elke keer meteen antwoord. Het t shirt is prachtig . Mijn dochter is er heel blij mee. En is klaar om vanavond Curaçao aan te moedigen

14. juni 2026

Levertijd/informatie rondom bestelling

5 juni een bestelling gedaan en tot op vandaag de dag nogsteeds: ‘in afwachting van gegevens’.

Ze kunnen het niet cancellen, maar ondertussen dagen later veranderd er nog steeds niets. Als ze gewoon eerlijk waren geweest konden ze meteen aangeven dat ze hun verwachtte levertijd niet zouden halen door de wk drukte.

Bestelling nooit ontvangen

Begin juni een shirt besteld. Contact gehad en belofte dat deze binnen 2-4 dagen binnen was. Kan uiteraard gebeuren dat het wat langer duurt maar na allerlei vage ‘smoesjes’ nu geen enkele reactie meer

2. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wacht meer dan 2 weken op me shirt…

Wacht meer dan 2 weken op me shirt telefonisch contact gehad heeft hij gezegd dat het druk is en binnen een enkele dagen kan ik het verwacht weer een week voorbij niks oplichters zijn het nu kan ik geen contact met ze krijgen

17. juni 2026

Goedenavond,

Bedankt voor uw bericht. Zoals eerder aangegeven, is de verzendtijd momenteel langer dan gebruikelijk vanwege de drukte. Onze excuses voor de vertraging.

Kunt u aangeven via welk kanaal u heeft geprobeerd contact met ons op te nemen? Dan kijken wij graag met u mee en zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk een reactie ontvangt.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I ordered 4 pairs football t-shirts but…

I ordered 4 pairs football t-shirts but never received.

When i was about to order, he was answering me quickly and communication was good. But now I wanted to ask what reason of delay however chat window in marktplaats where we talked has been removed. Therefore I could not ask my question. Afterwards i found their contact number, called/asked in whatsapp, but no reaction. Acts like disappeared. I have consideration about trust to this webshop.

I would not order something if i could know this quality of service

17. juni 2026

Beste,

Vervelend dat dit zo is overgekomen. Mijn Marktplaats-account is destijds onverwacht geblokkeerd, waardoor ik geen toegang meer had tot de gesprekken en de verzending van de shirts niet meer kon afronden. Daarom zijn de advertenties ook verdwenen.

Nogmaals mijn excuses voor het ongemak en de gebrekkige communicatie. Dit was niet de bedoeling en zeker geen kwestie van oplichting of bewust niet leveren.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

SCAM! Never make an order at this shop!!

Never make an order at this shop! After payment the communication stops! No shirt! No money back! This is a SCAM. Im contacting the Police today because they need to stop and go to jail as soon as possible.

Hi Kees,

Zoals we in onze eerdere e-mails hebben aangegeven, is de levertijd momenteel langer dan gebruikelijk vanwege de drukte rondom het WK.

Uw shirt is inmiddels in productie en mogelijk zelfs al onderweg naar u.

Mag ik vragen via welk kanaal u heeft geprobeerd contact met ons op te nemen? Dan kunnen we nagaan waarom dit niet is gelukt.

Wij begrijpen dat de vertraging voor ongerustheid kan zorgen en doen ons best om dit samen met u zo snel mogelijk op te lossen.

DROPSHIPPING!

DROPSHIPPING!! Koop hier NIETS !! Sturen niets op..

Hi Wesley,

Uw shirt is inmiddels in productie en mogelijk zelfs al onderweg naar u. We begrijpen dat het vervelend is om langer op uw bestelling te moeten wachten en begrijpen daarom uw bezorgdheid.

We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen en houden u op de hoogte zodra er een update beschikbaar is.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niet kopen bij Timeless Jerseys !!

Via MP (DirectKopen) begin juni een shirt betaald en daarna geen contact meer met de verkoper gehad. Advertentie is nu ook verwijderd ???
NIET KOPEN!
Het gaat mij niet om echtheid of niet (dat weet je automatisch als je maar € 30,00 voor een shirt betaalt), maar als er direct gekocht kan worden moet je toch uit kunnen gaan van betrouwbaarheid!
Nogmaals advies, niet bij Timeless Jerseys kopen.

16. juni 2026

Beste,

Voor zover ik weet heeft Marktplaats via Direct Kopen het betaalde bedrag volledig aan u teruggestort. U heeft daardoor geen financieel nadeel ondervonden.

Niet aan te raden

Contact via Marktplaats, doorverwezen naar hun website. Vervolgens verdween het contact via MP, nu al een tijdje aan het wachten. Niet aan te raden, het is zo te zien aan de order een dropshipper, die zijn spullen uit China haalt.
Helaas zelf de fout gemaakt om niet eerst hier te kijken.

12. juni 2026

Beste,

Jammer om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Mijn Marktplaats-account is helaas onverwacht geblokkeerd, waardoor ik niet meer kon reageren op berichten via Marktplaats. Dat verklaart waarom het contact daar plotseling stopte.

Uw bestelling is echter gewoon verwerkt en volgens de laatste informatie komen uw shirts morgen binnen. Zodra deze zijn ontvangen, worden ze direct verder afgehandeld.

De levertijden staan ook duidelijk vermeld op de website. Daarnaast bieden we voor een aantal shirts inmiddels een spoedleveringsoptie aan voor klanten die hun bestelling sneller willen ontvangen.

Ik begrijp dat het vervelend is als de communicatie wegvalt en bied daarvoor mijn excuses aan. Ik hoop dat u uw bestelling spoedig in goede orde ontvangt.

Days later…

Days later…. Still no shirts. Radio silence now. And still the shirts have not arrived at a DHLpoint. Which they are claiming has been done. Mayor scam people. Do not trust

13. juni 2026

Hello,

We are sorry to hear that you have this impression. It is disappointing to see our business being called a scam while your order is still in transit.

As mentioned in our emails, we are currently experiencing delays with some shipments. Your package is still on its way, and according to the latest update, it will most likely arrive tomorrow.

We completely understand that waiting longer than expected can be frustrating, and we apologize for the inconvenience. However, a shipping delay does not mean that an order will not be delivered.

We are continuing to monitor your shipment and will keep you informed of any updates.

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk. Geen contact mee te krijgen na meerdere keren mailen/whatsapp. Al meer dan 2 weken aan het wachten. NIET DOEN

13. juni 2026

Beste,

Jammer om deze review te lezen. Wij hebben uw WhatsApp-berichten wel degelijk beantwoord en u van updates voorzien over uw bestelling.

Daarnaast vinden wij het jammer dat deze review is geplaatst terwijl er nog geen uur zat tussen ons laatste contact en het plaatsen van de beoordeling. Wij begrijpen dat wachten vervelend is, maar hebben steeds geprobeerd u zo goed mogelijk te informeren.

Omdat u uiteindelijk aangaf de bestelling niet meer te willen ontvangen, hebben wij het volledige aankoopbedrag aan u teruggestort. U heeft dus uw geld teruggekregen en bent niet met kosten blijven zitten.

Desondanks vinden wij het vervelend dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en wensen wij u het beste.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na ruim een maand nog steeds niets ontvangen.

UPDATE 04-07-2026
Ik pas mijn review aan omdat de situatie inmiddels nóg zorgwekkender is geworden.
Mijn bestelling werd inmiddels weken geleden geplaatst en tot op heden heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.
Wat er sindsdien is gebeurd:
Meerdere keren contact opgenomen voor een update
Nauwelijks duidelijke communicatie ontvangen
Herhaaldelijk vage antwoorden gekregen zoals “waarschijnlijk”, “mogelijk” en “nog even geduld”
Meerdere beloofde deadlines zijn niet nagekomen
Op een gegeven moment ontving ik zelfs de toezegging dat ik vóór 16:00 een concrete update zou krijgen met:
orderstatus
track & trace
of een verzenddatum
Ook die deadline werd zonder verdere communicatie genegeerd.
Toen ik uiteindelijk mijn bestelling annuleerde en terugbetaling eiste, ontving ik als reactie een foto van een compleet andere bestelling, inclusief verzendgegevens van een andere klant.
Dit betekent dus dat er persoonsgegevens van een andere klant met mij zijn gedeeld, wat een ernstige privacy-fout is.

Nog zorgwekkender:
mijn annulering is nooit verwerkt
mijn verzoek tot terugbetaling wordt volledig genegeerd
op mails wordt niet meer inhoudelijk gereageerd
We zijn inmiddels weken verder en er is nog steeds:
geen bestelling geleverd
geen correcte update
geen terugbetaling
Mijn ervaring is helaas dat deze webshop structureel tekortschiet in communicatie, levering en afhandeling van klachten.
Er loopt nu een procedure bij mijn creditcard maatschappij om het terug te vorderen en er is een juridisch adviseur ingeschakeld.

12-06: Ik heb hier 3 WK-shirts besteld nadat ik expliciet had aangegeven dat ik ze vóór een bepaalde dag nodig had. Op basis daarvan heb ik besloten de bestelling te plaatsen.

In de dagen daarna heb ik meerdere keren gevraagd naar de status van de bestelling. De reacties waren vriendelijk, maar bleven erg vrijblijvend (“waarschijnlijk”, “ik denk het”). Op mijn verzoek om duidelijkheid werd aangegeven dat dit nagevraagd zou worden.

Sindsdien heb ik via meerdere kanalen geprobeerd contact te krijgen. Helaas krijg ik nergens meer reactie op. Ook via de track & trace-app staat nog altijd geen update.

Wat mij vooral tegenvalt is niet eens de mogelijke vertraging, maar het gebrek aan communicatie. Als vooraf duidelijk was geweest dat levering vóór een bepaalde dag niet haalbaar was, had ik een andere keuze kunnen maken.

Op dit moment weet ik nog steeds niet waar ik aan toe ben en dat vind ik erg teleurstellend.

12. juni 2026

Beste,

Jammer om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd.

Wij hebben nooit gegarandeerd dat de shirts vóór de door u genoemde datum geleverd zouden worden. We hebben aangegeven dat we ons best zouden doen, maar omdat we afhankelijk zijn van vervoerders en logistieke processen kunnen wij geen exacte leverdatum garanderen.

Daarnaast hebben wij gedurende deze periode meerdere e-mails verstuurd waarin wij uitlegden dat er vertragingen waren vanwege de grote drukte rondom het WK. Deze vertragingen hadden helaas invloed op een aantal bestellingen.

Voor zover wij kunnen zien heeft u uw bestelling inmiddels ontvangen. Uiteraard begrijpen wij dat de vertraging en de onzekerheid vervelend waren, maar wij hebben geprobeerd klanten hierover zo goed mogelijk te informeren.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw feedback.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Na ruim 3 wkn eindelijk ontvangen

Na ruim twee weken nog steeds niet ontvangen. Ook geen reactie van verkoper meer.

20-06: na 3 weken uiteindelijk toch de zending ontvangen. Een stuk langer dan de aangegeven 7 tot 10 dagen. Shirt ziet er goed uit en is van prima kwaliteit. Dus van 1 ster naar 3 sterren verhoogd.

Beste,

Jammer om deze review te lezen.

Ons Marktplaats-account is destijds helaas verwijderd, waardoor wij daar niet meer konden reageren op berichten. Dat was buiten onze macht om en verklaart waarom u via Marktplaats geen reactie meer ontving.

In de tussentijd hebben wij wel contact met u gehad via e-mail en u op de hoogte gehouden van uw bestelling. Volgens de laatste informatie is uw bestelling nog onderweg en wordt deze naar verwachting binnen ongeveer drie dagen geleverd.

Wij begrijpen dat wachten vervelend kan zijn, maar uw bestelling is wel gewoon verwerkt en onderweg. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

No shirt recieved

Hello,

We are sorry to hear that you have not received your shirt yet.

According to the latest information, your order is still in transit and should arrive very soon. We kindly ask for a little more patience while the shipment is completed.

For future inquiries, please contact us directly via email, as this is the fastest and most reliable way for us to assist you and provide updates regarding your order.

Thank you for your patience and understanding.

Avoid this webshop

It is a dropshot store. Advertises with shirts on stock. But when you order, it takes 2 to 3 weeks. And it comes directly from China.
Also sent the wrong size shirts, when in contact they say they will fix it. But then you do not respond anymore.
AVOID THIS SHOP!!

30. maj 2026

Hello,

We are sorry that you were not satisfied with your experience.

First of all, your order was delivered within approximately 1.5 weeks, which is within the delivery timeframe communicated to you. We also provide shipping confirmation to every customer before shipment, clearly showing the items and sizes that were sent.

After receiving your order, you contacted us claiming that the wrong size had been delivered. However, the photo provided as evidence did not match the original shipping confirmation, and there were clear indications that the image had been digitally altered. The size shown in the photo was different from the size documented before shipment.

Normally, if a customer receives the wrong item, we are happy to send a replacement. In this case, due to the inconsistencies between the evidence provided and our shipping records, we were unable to verify the claim and therefore could not proceed with a replacement shipment.

We always try to resolve issues fairly and professionally and regret that we could not reach an agreement in this case.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super kleding en super service

Super kleding en super service. Was sprake van miscommunicatie rondom mijn bestelling maar werd super goed opgelost. Heb gelijk weer een shirt besteld!

6. juni 2026

Besvarelse fra Timeless Jerseys

Fijn dat u tevreden bent met onze service!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Excellent service and free shipping

Excellent service and free shipping. Pretty nice quality. Received my order within 10 working days but this was communicated up front.

Besvarelse fra Timeless Jerseys

Fijn dat u tevreden bent met uw order!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.