Echt uitkijken voor deze oplichters! Zomaar via een aankoop via een andere website een overboeking ter "toestemming" eruit krijgen terwijl je denkt dat het gewoon over het product gaat. Daarna inee... Se mere
Virksomheden har svaret
uit het niets €18,00 afgeschreven ik kan het bedrijf helemaal niet , ik bestel nooit online als ik wat koop wil ik het fysiek zien en in mijn handen hebben , ik vraag mezelf af hoe zo'n bedrijf aan... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik zie toevallig dat er 18€ afgeschreven wordt voor één of ander lidmaatschap waar ik geen weet van heb. Hoe kan het dat een bedrijf zomaar een automatische incasso heeft van je bankrekening en geld a... Se mere
Virksomheden har svaret
Is in het begin even goed uitkijken hoe het moet, maar eenmaal duidelijk is het een mooie manier om extra korting te verdienen. Na een bepaalde tijd wordt het automatisch uitbetaald: dus geen gezeur o... Se mere
Virksomheden har svaret
Winkelensparen is a cashback programme ideal for those who shop online regularly. New members can claim a welcome cashback reward, and ongoing benefits include a monthly cashback reward, and 10% cashback at over 700 online Dutch stores. Membership is free during the trial period, after which there is a membership fee. Members are free to get in touch about their membership at any time.
Storbritannien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
OPLICHTERS! Geven aan dat je korting krijgt terwijl je je eigenlijk inschrijft voor een maandelijks abonnement waar je pas achter komt nadat het geld van je rekenening is.
WinkelEnSpaar is zeer misleidend. Je denkt korting te krijgen, maar in plaats daarvan schrijven ze € 15,- per maand van je rekening af, zonder dat je daarvoor bewust toestemming hebt gegeven. ZEER MISLEIDEND. Deze website zou snel geblokkeerd moeten worden. Malafide praktijken.
Dit is het niet waard. Denk een goede deal te hebben, maar achteraf toch meer geld verloren dan bespaard. Goed oppassen als je toch besluit dit bedrijf te gebruiken.
OPLICHTERS
VRAAG NAAR EEN GETEKENDE OVEREENKOMST OF DOCUMENT WAARUIT BLIJKT DAT JE EEN MACHTIGING TOT INCASSO HEBT AFGEGEVEN.
DIT BEDRIJF IS SLECHTER DAN SLECHT
OF PROBEER NOG DE INCASSO'S TERUGTESTOREN ALS JE HET OPTIJD ONTDENKT.
Wat jammer dat betrouwbare, goede webwinkels aan dit programma meedoen. Na een aankoop kreeg ik de "aanbieding" van Winkelenensparen en dacht, laat ik het proberen, het is allemaal kostenloos, dus waarom niet, alleen wat werk om een account aan te maken. Je kunt kortingsbonnen uitzoeken voor volgende aankopen bij deelnemende webwinkels. Niet verkeerd misschien. Geen woord over lidmaatschapskosten. Pas na een week zag ik in een mailtje een kleine opmerking over incasseren van kosten lidmaatschap. Het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd, hoefde ik niets voor te doen, gaat met automatische incasso. Nog steeds geen woord over de hoogte van het lidmaatschap. Gezocht en vond uiteindelijk 15 euro per maand! Snel opgezegd via de website. De opzeglink in de mail bracht mij helaas niet bij een scherm om op te zeggen. Het zoekvenster bovenaan de website reageert ook niet op de term "opzeggen" Gelukkig kon ik via "veelgestelde vragen" een link vinden naar de opzegging. Ik zou een bevestigingsmail krijgen, maar nog niet gehad, dat gaat hier blijkbaar minder snel dan de mailtjes waarmee je lid kunt worden.
Kortom, mijn advies: doe het niet, geef je geld niet zonder het te weten aan winkelenensparen maar besteed het doelmatig in (web)winkels.
Winkelen en sparen Is heel misleidend.
Het geen vorm van "cashback" maar een eenmalige korting op een volgende aankoop wat gepaard gaat met een abonnement wat 15 euro per maand automatisch incassert.
Ongelofelijk hoe ze hier mee wegkomen.
Ik heb een paar maand geleden een computer gekocht en ik kreeg 17 euro cashback (dacht ik)
Als je hier je rekeningnummer invult krijgt u de 17 euro op uw account gestort. Hierna heb ik maanden geen email gekregen totdat ik nu opeens meerdere incasseringen zie op mijn rekening. Ik heb na een half uur zoeken dit ongevraagde lidmaatschap opgezegd en ik probeer mijn geld terug te krijgen. LUISTER NIET NAAR HUN NEPPE CLAIMS OVER CASHBACK HET IS ALLEMAAL ROMMEL
Zeggen dat ze je korting geven maar ipv schrijven ze iedere maand (of 2) geld bij je af, en hoe je korting krijgt is een raadsel.
Lijkt betrouwbaar omdat je via een site waat je wat hebt gekocht met hun in aanraking komt.
NOOIT DOEN.