Winkelenensparen Anmeldelser

TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Echt uitkijken voor deze oplichters! Zomaar via een aankoop via een andere website een overboeking ter "toestemming" eruit krijgen terwijl je denkt dat het gewoon over het product gaat. Daarna inee... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

uit het niets €18,00 afgeschreven ik kan het bedrijf helemaal niet , ik bestel nooit online als ik wat koop wil ik het fysiek zien en in mijn handen hebben , ik vraag mezelf af hoe zo'n bedrijf aan... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik zie toevallig dat er 18€ afgeschreven wordt voor één of ander lidmaatschap waar ik geen weet van heb. Hoe kan het dat een bedrijf zomaar een automatische incasso heeft van je bankrekening en geld a... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Is in het begin even goed uitkijken hoe het moet, maar eenmaal duidelijk is het een mooie manier om extra korting te verdienen. Na een bepaalde tijd wordt het automatisch uitbetaald: dus geen gezeur o... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Winkelensparen is a cashback programme ideal for those who shop online regularly. New members can claim a welcome cashback reward, and ongoing benefits include a monthly cashback reward, and 10% cashback at over 700 online Dutch stores. Membership is free during the trial period, after which there is a membership fee. Members are free to get in touch about their membership at any time.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

32 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bizar dat dit kan!

Bizar dat dit kan. Net als alle andere reviews ontdekte ik vandaag dat er al 2 maanden geld wordt afgeschreven. Heb gemaild en ben benieuwd naar de reactie. 1 ster is nog teveel voor deze oplichting. Opzeggen kan met een ingewikkeld formulier las ik.

13. marts 2024

Hallo,

Bedankt voor uw beoordeling.

U kunt uw lidmaatschap op elk moment kosteloos opzeggen door contact op te nemen met onze klantenservercie door te bellen naar 0800 220 0026 of door een e-mail te sturen naar ledenservice@winkelenensparen.nl.

Bij het controleren van uw gegevens blijkt dat uw account al geannuleerd is.

We hopen u naar tevredenheid te hebben geholpen. Als u echter verdere hulp nodig heeft, kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen op een van de volgende manieren:

Gratis vanuit Nederland: 0800 220 0026
E-mail: ledenservice@winkelenensparen.nl.

Onze openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pas op met deze oplichters

Pas op met deze oplichters. Via een of andere site wordt gevraagd of je mee wilt doen met een spaarporgramma. Ze willen dan ter controle van je gegevens, dat je een cent overboekt via de bank. Daarna schrijven ze ongevraagd 18 euro per maand af voor een of ander spaarprogramma wat nooit is afgesproken. PAS OP MENSEN!

11. marts 2024

Hallo,

Bedankt voor uw beoordeling. Winkelen en Sparen is een online spaarprogramma waarbij leden, na en proefperiode van 30 dagen, een maandelijks bedrag betalen om gebruik te kunnen maken van cashbackvoordelen, waaronder een minimum van 10% korting op aankopen bij onze aangesloten webwinkels.

Om lid te worden, heeft u handmatig een aanmeldingsformulier moeten invullen, een betaalmethode selecteren om de lidmaatschapscontributie te betalen en een wachtwoord creëeren om te kunnen inloggen op onze website winkelenensparen.nl Na de inschrijving hebben wij u een welkomstpakket via de e-mail gestuurd, waarin u de details van uw lidmaatschap kon terugvinden. Enkele dagen voordat de proefperiode af zou lopen, stuurden wij een e-mail om u eraan te herrineren wat de voordelen zijn van Winkelen en Sparen en u te informeren wanneer de volgende lidsmaatschapscontributie wordt afgeschreven.

We willen u graag helpen, maar dat is niet mogelijk, omdat we geen lidmaatschap kunnen vinden. We hebben u een bericht gestuurd via Trustpilot met het verzoek om details te verstrekken om uw lidmaatschap van Winkelen en Sparen te identificeren.

U kunt uw lidmaatschap kosteloos opzeggen door contact op te nemen met onze klantenservercie door te bellen naar 0800 220 0026 of door een e-mail te sturen naar ledenservice@winkelenensparen.nl

UPDATED 12/03/2024

Hallo,

We hebben u vandaag een e-mail gestuurd, deze e-mail bevat een oplossing voor uw vraag.

We hopen dat dit bericht en de e-mail die we u hebben opgestuurd, u geholpen hebben en deze kwestie voor u hebben opgelost.

Als u verdere hulp nodig heeft, kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen op één van de volgende manieren: Gratis bellen vanuit Nederland: 0800 220 0026
E-mail: ledenservice@winkelenensparen.nl

Werktijden zijn maandag-vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Lees net op mijn afschrift rare praktijkendat er 15€…

Lees net op mijn afschrift dat er 15€ afgeboekt is en dat al vanaf vorig jaar januari. Gebeld en werd verteld dat het ik iets besteld had bij Ticketmaster en bij dit ook gelijk een abonnement had afgesloten. Rare praktijken als dit er zo tussen door sluipt. Naar mijn idee mag dit niet. Ze zeggen dan dat je moet lezen, maar je koopt iets heel anders wat je weet wat je koopt en dan hoef je niet te lezen omdat je weet wat je koopt, maar dit soort praktijken zijn schandalig. Weg geld. Inmiddels stop gezet en een mail erachteraan.

1. marts 2024

Hallo mevrouw Steeman,

Winkelen en Sparen is een online winkelprogramma waarbij leden tot 10% cashback kunnen verdienen bij meer dan 1000 top online winkels. Meer informatie kunt u vinden op www.winkelenensparen.nl.

De enige manier waarop u lid had kunnen worden en wij toegang hebben gehad tot uw persoonlijke gegevens, is dat u handmatig uw gegevens op het inschrijfformulier heeft ingevuld en akkoord bent gegaan met de Algemene Voorwaarden, die heel duidelijk op het inschrijfformulier werden vermeld.

Kort nadat u uw aanmelding had voltooid, stuurden we u een e-mail ter bevestiging van uw lidmaatschap met details over hoe u het lidmaatschap kunt gaan gebruiken. We sturen u maandelijks e-mails om u eraan te herinneren dat u een lidmaatschap heeft en welke voordelen u kunt gebruiken. Al deze e-mails bevatten onze contactgegevens en u kunt het lidmaatschap op elk gewenst moment annuleren.

Wij nemen de kwestie betreffende het verzamelen van gegevens serieus. Door uw wachtwoord in te voeren op het inschrijfformulier en als elektronische handtekening op "Ja" te klikken, heeft u de algemene voorwaarden gelezen en bent u akkoord gegaan.

Als u wilt dat wij uw klacht onderzoeken en u volledige gegevens verstrekken over hoe en wanneer u zich heeft aangemeld bij Winkelen en Sparen en akkoord is gegaan met de Algemene Voorwaarden, geef ons dan uw lidmaatschapsnummer of e-mailadres zodat wij uw gegevens kunnen identificeren. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar ledenservice@winkelenensparen.nl of door te reageren op het bericht dat we u hebben gestuurd via Trustpilot.

Als u echter verdere hulp nodig heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze ledenservice, op de volgende manieren:

UPDATED 08/03/2024

Dank voor uw bericht en fijn te horen dat wij u naar tevredenheid hebben geholpen. Mocht u nog vragen- en/of opmerkingen hebben, dan horen wij het graag.

Pure oplichterij dit

Pure oplichterij dit. Waarschijnlijk ergens een keer iets online gekocht, ik denk bij een of andere parfum winkel, en waarschijnlijk onbewust een abonnement afgesloten🤷‍♂️. Helaas al 3 jaar betaald🙈. Stom natuurlijk, maar het staat ook zo lekker onduidelijk op je creditcard afschrift. Ongelofelijk dat dit ook zomaar kan en mag. Boevenbende is het.

5. februar 2024

Besvarelse fra Winkelenensparen

U kunt er zeker van zijn dat Winkelen en Sparen een legaal bedrijf is. Winkelen en Sparen is een online kortingsprogramma waarbij leden tot 10% cashback kunnen verdienen bij meer dan 1000 online webwinkels. Meer informatie kunt u vinden op www.winkelenensparen.nl.

Om lid te worden, heeft u handmatig een aanmeldingsformulier moeten invullen, een betaalmethode selecteren om de lidmaatschapscontributie te betalen na en gratis proefperiode van 30 dagen en een wachtwoord creëeren. Na de aanmelding hebben wij u een welkomstpakket via de e-mail gestuurd, waarin u de details van uw lidmaatschap kon terugvinden. Daarnaast sturen en wij elke maand een e-mail om u eraan te herrineren wat de voordelen zijn van Winkelen en Sparen en u te informeren wanneer de volgende lidsmaatschapscontributie wordt afgeschreven

De algemene voorwaarden staan vermeld op het aanmeldingsformulier die ingevuld moet worden om lid te worden van Winkelen en Sparen. Op meerdere plekken wordt er aangegeven dat na de gratis proefperiode van dertig dagen een maandelijks lidmaatschapscontributie in rekening wordt gebracht..

De kosten die u op uw bankrekening of creditcard staan, zijn de maandelijkse lidmaatschapcontributies voor Winkelen en Sparen.

Bij het controleren van uw gegevens blijkt dat uw account al geannuleerd is. Na de annulering van een lidmaatschap, kunnen wij geen lidmaatschapsgeld meer in rekening brengen.

We hebben u vandaag een e-mail gestuurd met een kopie van het aanmeldingsformulier van Winkelen en Sparen om te laten zien hoe u zich heeft aangemeld voor Winkelen en Sparen en ons uw gegevens en toestemming heeft gegeven om uw rekening te belasten.

Mocht u nog andere vragen hebben, kunt u contact opnemen met onze ledenservice, op de volgende manieren:

Winkelen & Sparen

Sketchy business

Similar stories to what I have read on this page. A direct debit of 15 euros was made to my account, and I noticed it on month 2. Investigated and found this website/subscription which I have no recollection of registering to.

Immediately called my bank and blocked them.

16. januar 2024

Besvarelse fra Winkelenensparen

Winkelen en Sparen is een online kortingsprogramma waarbij leden tot 10% terugkrijgen bij meer dan 1.000 online winkels. Meer informatie is te vinden op www.winkelenensparen.nl.

Ons aanbod komt tevoorschijn nadat u een online aankoop heeft gedaan en de betaling heeft bevestigd bij een van onze webwinkels. U kunt de banner/ browser sluiten als u niet wilt deelnemen. Anderswijs dient u handmatig de persoonlijke gegevens in te voeren en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden om deel te nemen aan het Winkelen en Sparen kortingsprogramma. De Algemene Voorwaarden worden heel duidelijk vermeld op het inschrijfformulier dat klanten invullen om lid te worden van Winkelen en Sparen. Er staat meerdere keren vermeld dat er na de gratis proefperiode van dertig dagen een maandelijks facturatie in rekening wordt gebracht als u niet binnen deze gratis proefperiode opzegt.

We hebben u via Trustpilot een bericht gestuurd met het verzoek om gegevens te verstrekken waarmee we proberen uw lidmaatschap van Winkelen en Sparen te localiseren. Om uw verzoek te kunnen onderzoeken, over hoe en wanneer u lid bent geworden van Winkelen en Sparen, akkoord bent gegaan met de Algemene Voorwaarden, verstrek ons dan uw lidmaatschapsnummer of e-mailadres zodat wij het lidmaatschap kunnen terugvinden. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar ledenservice@winkelenensparen.nl of door te reageren op het bericht dat wij u hebben gestuurd via Trustpilot.

Oplichterspraktijken..

Blijkbaar mag deze vorm van "oplichting" gewoon. Mijn vriendin had iets bij haarshop.nl besteld en blijkbaar dit fantastische :( spaarprogramma aangevinkt (mobiele bestelling). Ik was de emailbox aan het opruimen en zag mailtjes dat er maandelijks 15 euro wordt afgeschreven. Ja stom, ze had dit kunnen zien in de email en bankafschriften maar door een burn-out niet scherp, de emails lijken ook gewoon reclame met in het klein onderop de tekst van de afschrijvingen. De afschrijvingen ook onder een andere naam -> "Global Collect" .De reacties van dit bedrijf op de reviews zegt genoeg, zo van dan had je maar goed moeten lezen etc.. Echt waardeloos dat dit soort bedrijven gewoon hun gang kunnen gaan.

1. januar 2024

Besvarelse fra Winkelenensparen

Om lid te worden van Winkelen en Sparen moeten onze leden een online formulier invullen van Winkelen en Sparen met hun persoonlijke gegevens waaronder bank/creditcard gegevens. Vervolgens diende er een wachtwoord te worden gecreëerd om daarna het lidmaatschap te bevestigen.U heeft daarna een wachtwoord moeten creeëren om het lidmaatschap te bevestigen.

Bij de omschrijving van Global collect staat ons bedijf: WLYWinkelenspaar.nl.

BOEVEN

ja, reageer maar met een smoes verhaal om er beter uit te komen.
jullie zijn boeven
heel stilletjes wordt er elke maand 15 euro afgeschreven onder een vage naam zodat je niet door hebt dat het om onzin sparen gaat
geen mailtjes krijg je zodat het langzaam op hun bankrekening binnen sijpelt

kijk dan naar de reviews
zegt genoeg

als je een toon abonnement van 3,5 p/m neemt bij eneco
dan wordt er een bandje gestart waarin je zelf ja moet zeggen wat opgenomen wordt.
Zodat ze bewijs hebben waar je op hebt toegezegd.

nee, jullie lekker doorgaan met kleine sneaky lettertjes

ga is gewoon werken ergens

1. december 2023

Besvarelse fra Winkelenensparen

We communiceren regelmatig via e-mail met al onze Winkelen en Sparen leden om hen te informeren over hun lidmaatschapsvoordelen als ook te herinneren aan de betaling.

We werken met Return Path, een e-mail intelligentie provider, om ons te helpen de aflevering van onze e-mails naar de inbox van onze leden te volgen. Het kan zijn dat de emails in uw spambox terecht zijn gekomen. Wij kunnen bevestigen dat al onze e-mails succesvol zijn verzonden naar het door u opgegeven e-mailadres.

Bij het controleren van uw gegevens blijkt dat uw account al geannuleerd is.

Trap er niet in

1. januar 2024

Besvarelse fra Winkelenensparen

We hopen dat u ons meer informatie kunt verstrekken om uw verzoek op te kunnen lossen. Bij voorbaat dank.U kunt contsct opnemen met onze ledenservice, op de volgende manieren:

Updated 16/01/2024.

Bij het controleren van uw gegevens blijkt dat uw account al geannuleerd is. Wij hebben u ook een persoonlijke email gestuurd. Na de annulering van een lidmaatschap, kunnen wij geen lidmaatschapsgeld meer in rekening brengen. We hopen u naar tevredenheid te hebben geholpen.

Als u echter verdere hulp nodig heeft, kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen op een van de volgende manieren:door te bellen naar ons gratis telefoon nummer 0800 220 0026 of door een e-mail te sturen naar ledenservice@winkelenensparen.nl

Vriendelijke groeten

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Malafide bedrijf dat via erkende…

Malafide bedrijf dat via erkende websites kortingabonnement aanbiedt, trap hier niet in!

20. december 2023

Beste heer Marcel Dekker,

Je kan er zeker van zijn dat Winkelen en Sparen een legitiem bedrijf is.

Bij het controleren van jouw gegevens blijkt dat jouw account al telefonisch geannuleerd is.

Wij hebben je vanuit ons klantenservice team een persoonlijke e-mail gestuurd. En met vragen kan je ook hier terecht: ledenservice@winkelenenensparen.nl of door te bellen naar 0800-2200026 (maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18.00 uur).

Hiermee hopen wij je voldoende geïnformeerd te hebben.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Abonenmentsgeld wordt na mail gerestitueerd

Hier hetzelfde verhaal. Kennelijk bij een aankoop via Parfumswinkel een kortingscode gebruikt. Blijkt inmiddels 9 maanden lang € 15,- per maand te zijn geïncasseerd. Laatste incasso’s heb ik gestoneerd. Met rest moeten ze zelf over de brug komen. En dan al die reacties onder alle reviews... Dat je ervoor getekend zou hebben…

18/12: Aanvulling: Zojuist een bericht ontvangen van winkelensparen.nl dat het abonnementsgeld terug wordt gestort. Mijn partner heeft in maart kennelijk iets ingevuld, waarbij ze gewoon 'korting' dacht te krijgen. Winkelensparen.nl dient zich te houden aan de wet- en regelgeving, klanten te vragen per mail te bevestigen om een abonnement te bevestigen en daarbij tevens de wettelijke bedenktijd in acht te nemen. Eerste review aangepast maar feit dat er zoveel mensen in tuinen zegt wel genoeg.

15. december 2023

Hallo Marco,

We hebben je vandaag een e-mail gestuurd met een kopie van het aanmeldingsformulier van Winkelen en Sparen om te laten zien hoe je je hebt aangemeld voor Winkelen en Sparen en ons jouw gegevens en toestemming hebt gegeven om je rekening te belasten, en ook een kopie van je welkomstemail, van de dag dat je lid bent geworden van Winkelen en Sparen. Deze e-mail bevat een oplossing voor jouw vraag.

We hopen dat dit bericht en de e-mail die we je hebben opgestuurd, je geholpen hebben en deze kwestie voor je hebben opgelost.

Als je verdere hulp nodig heb, kan je gemakkelijk contact met ons opnemen op één van de volgende manieren:
E-mail: ledenservice@winkelenensparen.nl
Werktijden zijn maandag-vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een oplichters bedrijf gevestigd in…

Een oplichters bedrijf gevestigd in Zwitserland met verschillende bedrijfjes en een briefenbusfirma in Amsterdam zegt genoeg.
Ze doen ongevraagd en niet duidelijk een abbonement afsluiten met absurd hoge kosten. En maken het zo moeilijk mogelijk om dit op te zeggen. En nu sturen ze een standaard antwoord wat deze boeven juridische indekt maar de eigenaren horen gewoon in de bak thuis. Deze witte boorden criminelen.

27. november 2023

Hallo Tristan,

Bedankt voor je beoordeling. Winkelen en Sparen is een online spaarprogramma waarbij leden, na en proefperiode van 30 dagen, een maandelijks bedrag betalen om gebruik te kunnen maken van cashbackvoordelen, waaronder een minimum van 10% korting op aankopen bij onze aangesloten webwinkels.

Om lid te worden, heb je handmatig een aanmeldingsformulier moeten invullen, een betaalmethode selecteren om de lidmaatschapscontributie te betalen en een wachtwoord creëeren om te kunnen inloggen op onze website winkelenensparen.nl Na de inschrijving hebben wij je een welkomstpakket via de e-mail gestuurd, waarin je de details van je lidmaatschap kon terugvinden. Enkele dagen voordat de proefperiode af zou lopen, stuurden wij een e-mail om je eraan te herrineren wat de voordelen zijn van Winkelen en Sparen en je te informeren wanneer de volgende lidsmaatschapscontributie wordt afgeschreven.

Je kunt je lidmaatschap kosteloos opzeggen door contact op te nemen met onze klantenservercie door te bellen naar 0800 220 0026 of door een e-mail te sturen naar ledenservice@winkelenensparen.nl

We willen je graag verder helpen, maar dit is niet mogelijk omdat we op dit moment geen lidmaatschap kunnen terugvinden. We hebben je via Trustpilot een bericht gestuurd met het verzoek om gegevens te verstrekken waarmee we proberen je lidmaatschap van Winkelen en Sparen te localiseren. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar ledenservice@winkelenensparen.nl of door te reageren op het bericht dat wij je hebben gestuurd via Trustpilot.

Update: Bij het controleren van de gegevens blijkt dat jouw account al geannuleerd is. We hebben je een email gestuurd met verdere gegevens over het lidmaatschap tot stand is gekomen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

The BIGGEST scammers ever!!

The BIGGEST scammers ever!!! Do not, I repeat, do NOT ever use their services no matter what! Fraudulent activities of all sorts, full of tricks to get money out of you or lose money, without even you knowing. Even 1-star is more than they deserve. I don't even know or understand how is it possible that this company is functional and its operations are legal, total disgrace.

Started with just trying to use a coupon of theirs, little do I know after making the purchase not only is the coupon not valid, but 1 month after apparently I "subscribed" to their "subscription plan", which costed me 15 euros out of the blue, I didn't even know I'm subscribing to that! Absolute scam!

23. november 2023

Hallo Stefano Pronchano

Winkelen en Sparen is een online winkelprogramma waarbij leden tot 10% cashback kunnen verdienen bij meer dan 1000 top online winkels. Meer informatie kan je vinden op www.winkelenensparen.nl.

De enige manier waarop je lid had kunnen worden en wij toegang hebben gehad tot jouw persoonlijke gegevens, is dat je handmatig je gegevens op het inschrijfformulier heb ingevuld en akkoord bent gegaan met de Algemene Voorwaarden, die heel duidelijk op het inschrijfformulier werden vermeld.

Kort nadat je jouw aanmelding had voltooid, stuurden we je een e-mail ter bevestiging van je lidmaatschap met details over hoe je het lidmaatschap kunt gaan gebruiken. We sturen je maandelijks e-mails om je eraan te herinneren dat je een lidmaatschap hebt en welke voordelen je kunt gebruiken. Al deze e-mails bevatten onze contactgegevens en je kunt het lidmaatschap op elk gewenst moment annuleren.

Je hebt drie maanden vanaf de datum waarop je lid bent geworden van Winkelen en Sparen om je welkomstbonus te claimen en ons het aankoop- of boekingsbevestigingsbewijs te sturen.

Bij het controleren van jouw gegevens blijkt dat uw account al telefonisch geannuleerd is.

We hopen je naar tevredenheid te hebben geholpen. Als je echter verdere hulp nodig hebt, kan je gemakkelijk contact met ons opnemen op een van de volgende manieren:

Zelfde bagger praktijken via Megekko

Zelfde als alle andere verhalen. Nergens een directe mail meer kunnen vinden dat ik mij ooit opgegeven heb. Afschrijving is wel vanaf de maand nadat ik aankopen gedaan heb bij Megekko.nl

Vaag kan ik mij wel herinneren dat ik daar voor een korting geopteerd heb. Slecht dus van Megekko.nl dat hiermee mijn gegevens doorgegeven zijn.

En nog slechter dat de betaling niet per direct eenvoudig stop te zetten is. De drempel wordt hoger gemaakt dan nodig zou zijn als je er in het weekend achter komt. Ethisch ondernemen komt niet in de vocabulair van dit bedrijf (en dat van Megekko.nl) voor.

12. november 2023

Besvarelse fra Winkelenensparen

We communiceren regelmatig via e-mail met al onze Winkelen en Sparen leden om hen te informeren over hun lidmaatschapsvoordelen en u eraan te herinneren dat u een lidmaatschap heeft.

We werken met Return Path, een e-mail intelligente provider, om ons te helpen de aflevering van onze e-mails naar de inbox van onze leden te volgen.

Wij hebben u vanuit ons klantenservice team een persoonlijke e-mail gestuurd.

En met vragen kunt u ook hier terecht: ledenservice@winkelenenensparen.nl of door te bellen naar 0800-2200026 (maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18.00 uur). Hiermee hopen wij u voldoende geïnformeerd te hebben.

Vriendelijke groet,

Customer Service Winkelen en Sparen

Big time Scam!

Big time Scam!
Got Subscribed to their service or whatever it’s called and was charged for a period of months. No un-subscription link found to deactivate the service.

9. november 2023

Besvarelse fra Winkelenensparen

Winkelen en Sparen is een online kortingsprogramma waarbij leden tot 10% terugkrijgen bij meer dan 1.000 online winkels. Meer informatie is te vinden op www.winkelenensparen.nl . U kunt er zeker van zijn dat Winkelen en Sparen een legitiem bedrijf is.

Wij hebben u vanuit ons klantenservice team een persoonlijke e-mail gestuurd.

Hiermee hopen wij u voldoende geïnformeerd te hebben.

Oplichting abonnement via banner

Mijn vrouw heeft een aantal maanden geleden schoenen gekocht bij Sarenza.

Na aankoop kwam er een banner tevoorschijn waarin zij 16 euro korting zou krijgen bij Sarenza bij een volgende aankoop. Ze heeft GEEN gegevens ingevuld en alleen maar op ‘oke’ gedrukt. Vervolgens is er direct een lidmaatschap afgesloten..

We hebben achteraf gekeken naar de e-mail die daarna als bevestiging is verstuurd door Winkelenensparen. Daarin staat dik gedrukt welke korting je krijgt, maar niet de kosten die je moet betalen, dan moet je de hele mail lezen..

En als je geen idee hebt dat er een abonnement is afgesloten kijk je ook niet goed naar deze ‘spam’ mail.

Naast het feit dat deze abonnementen zo gewiekst worden afgesloten, zijn de voordelen t.o.v de maandelijkse kosten ook ver te zoeken. Zeker als je pas na maanden ontdekt dat er al veel geld is afgeschreven…

We gaan proberen ons geld terug te krijgen maar gezien de andere reviews vrees ik dat dit niet gaat gebeuren omdat deze oplichting hun verdienmodel is, want wie wil nou betalen voor zo’n slechte deal?

6. april 2023

Hallo Jasper,

De algemene voorwaarden zijn heel duidelijk vermeld op het aanmeldingsformulier dat klanten invullen om lid te worden van Winkelen en Sparen. Er staat meerdere keren duidelijk vermeld dat er na de gratis proefperiode van dertig dagen een maandelijks lidmaatschap contributie in rekening wordt gebracht.

Waar u uw bankgegevens invulde stond onder Stap 3 het volgende:

"Maak een wachtwoord aan om u aan te melden voor Winkelen en Sparen en klik op JA!

Door mijn wachtwoord in te voeren als mijn elektronische handtekening en door op Ja te klikken, heb ik de algemene voorwaarden gelezen, ben ik met deze akkoord gegaan en geef ik Winkelen en Sparen toestemming om de door mij verschafte gegevens (naam, adres, IBAN-nummer of creditcard) te gebruiken voor maandelijkse facturering na mijn 30-daagse gratis proefperiode.

Wij nemen de kwestie betreffende het verzamelen van gegevens serieus.

We willen u graag helpen met uw verzoek, maar dit is niet mogelijk omdat we op dit moment geen lidmaatschap kunnen terugvinden. We hebben u via Trustpilot een bericht gestuurd met het verzoek om gegevens te verstrekken, zoals uw e-mailadres of lidmaatschapsnummer, waarmee we proberen uw lidmaatschap van Winkelen en Sparen te lokaliseren.

UPDATED 16/10/2023
Bedankt voor het verstrekken van meer informatie.

Wij hebben u vanuit ons klantenserviceteam een persoonlijke e-mail gestuurd met de bevestiging van annulering.

Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onbewuste lidmaatschap Winkelensparen letop!

Een tijdje geleden schoenen gekocht bij Sarenza en onbewust lid geworden van winkelensparen.nl
Omdat het bedrag van €15 euro is in de maand ben je er niet direct van bewust. Dit voelt als oplichting en ik vind erg asociaal dat dit ook zo mag in Nederland.

5. oktober 2023

Besvarelse fra Winkelenensparen

Ons aanbod komt tevoorschijn nadat u een online aankoop heeft gedaan en de betaling heeft bevestigd bij een van onze webwinkels. U kunt de banner/ browser sluiten als u niet wilt deelnemen. Anderswijs dient u handmatig de persoonlijke gegevens in te voeren en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden om deel te nemen aan het Winkelen en Sparen kortingsprogramma. De Algemene Voorwaarden worden heel duidelijk vermeld op het inschrijfformulier dat klanten invullen om lid te worden van Winkelen en Sparen. Er staat meerdere keren vermeld dat er na de gratis proefperiode van dertig dagen een maandelijkse facturatie in rekening wordt gebracht als u niet binnen deze gratis proefperiode opzegt.

U kunt er zeker van zijn dat Winkelen en Sparen een legaal bedrijf is. Winkelen en Sparen is een online kortingsprogramma waarbij leden tot 10% cashback kunnen verdienen bij meer dan 1000 online webwinkels. Meer informatie kunt u vinden op www.winkelenensparen.nl .

We hebben een bericht gestuurd via Trustpilot met het verzoek om meer gegevens te sturen, zodat we uw lidmaatschap kunnen vinden, maar met de opgestuurde gegevens kunnen we geen lidmaatschap vinden. Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen, raden wij u aan telefonisch contact met ons op te nemen zodat we u kunnen helpen uw lidmaatschap te vinden. Als u een lidmaatschapsnummer niet hebt of weet, kunnen we uw lidmaatschap vinden met behulp van andere informatie zoals uw postcode, eerste 6 en laatste 4 nummers van uw bankpas waarvan het lidmaatschapsgeld is afgeschreven of IBAN. Het kan ook zijn dat u zich heeft aangemeld met een alternatief e-mailadres.

U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

E-mail: ledenservice@winkelenensparen.nl
Openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

UPDATED 26/10/2023

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Gekocht bij Meggeko en hang vast aan een ongewenst abonnement

Ook wat gekocht bij Megekko eind augustus en nu zie ik dat er per vandaag 15 euro is afgeboekt door Global collect (winkelen en sparen) Ik had geen idee waarvoor.
Blijkbaar ga je een soort koppelverkoop aan.
Bedrag gestorneert en mail met onmiddelijke opzegging verstuurd

edit: 6-10
Het moge duidelijk zijn, gezien de vele negatieve reacties en ervaringen met ongewenste afschrijvingen dat alles zeer onduidelijk is inzake dat je aan een betaal abonnement komt vast te hangen.

Wat betreft Megekko, ondanks dat het een keuze van de directie is om hier aan mee te doen vind ik betreurenswaardig en zeker geen goede reclame voor hun.

4. oktober 2023

Hallo Dick,

Wij nemen de kwestie betreffende het verzamelen van gegevens serieus. Ons aanbod komt nadat u een aankoop heeft gedaan bij onze partner retailer. Megekko zal nooit uw persoonlijke gegevens met ons delen.

We willen u graag helpen, maar dat is niet mogelijk, omdat we geen lidmaatschap kunnen vinden. Als u wilt dat wij uw klacht onderzoeken en u volledige gegevens verstrekken over hoe en wanneer u zich heeft aangemeld bij Winkelen , geef ons dan uw lidmaatschapsnummer of e-mailadres zodat wij uw gegevens kunnen identificeren.

U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar ledenservice@winkelenensparen.nl of door te reageren op het bericht dat we u een paar dagen geleden hebben gestuurd via Trustpilot.

Update: 06/10/2023:

Uw beoordeling is goed opgelost, omdat we in ons klantenregister kunnen zien dat het lidmaatschap is stopgezet en dat we over zijn gegaan tot het verwijderen van al uw gegevens.

Slecht bedrijf onbereikbaar

Dit bedrijf schrijft al een anderhalf jaar lang 15 euro af van mijn rekening. Trap er niet in. Ik kan mij niet herinneren wanneer ik hier ooit mee akkoord ben gegaan. Geld terugvragen of contact is ook niet te doen. Schrijf je gelijk uit wanneer je kan!!

27. september 2023

Hallo,

We willen u graag helpen met uw verzoek, maar dit is niet mogelijk omdat we op dit moment geen lidmaatschap kunnen terugvinden. We hebben u via Trustpilot een bericht gestuurd met het verzoek om gegevens te verstrekken waarmee we proberen uw lidmaatschap van Winkelen en Sparen te localiseren.

UPDATE 06/10/2023
Bedankt dat u heeft gereageerd op het bericht dat we u via Trustpilot hebben gestuurd en dat u uw e-mailadres aan hun heeft toegekend. We kunnen echter geen lidmaatschapsgegevens van Winkelen en Sparen vinden met het e-mailadres dat u heeft opgegeven.

Om uw lidmaatschap terug te kunnen vinden, verzoeken we u ons de volgende gegevens te verstrekken: uw postcode, de laatste vier cijfers van de creditcard/bankrekening nummer en eventuele andere mogelijke e-mailadressen die u gebruikt . U kunt deze gegevens opsturen naar ledenservice@winkelenensparen.nl

Zelfde verhaal oplichterij

Zelfde verhaal. Oplichters zijn het. Ze werven een nieuw lid, laten bewust een maand niets van zich horen en proberen 15 euro automatisch te incasseren. Ik begrijp niet dat bedrijven als Greetz hier niet ingrijpen. Ik weet niet of ik nog iets bij Greetz ga bestellen. Of zitten die ook in het complot.
Overigens onderzoek ik met de bank of die automatische incasso juridisch correct is afgesloten.

9. september 2023

Besvarelse fra Winkelenensparen

Winkelen en Sparen is een online kortingsprogramma waarbij leden tot 10% Cashback kunnen verdienen bij meer dan 700 online webwinkels en wij voldoen aan de huidige wetgeving.

De afschrijving van €15 is voor de maandelijkse contributie van het Winkelen en Sparen Lidmaatschap.

Ons aanbod komt nadat je een aankoop hebt gedaan bij een van onze partners. Als je geen lid wilt worden, kun je de banner of de browser gewoon sluiten. Als je op de banner klikt en je handmatig je persoonlijke gegevens invoert, akkoord gaat met de algemene voorwaarden om deel te nemen aan het Winkelen en Sparen kortingsprogramma, maak je een lidmaatschap aan. De Algemene Voorwaarden worden duidelijk vermeld op het inschrijfformulier dat klanten invullen om lid te worden van Winkelen en Sparen. Er staat meerdere keren vermeld dat er na de gratis proefperiode van dertig dagen een maandelijks facturatie in rekening wordt gebracht als je niet binnen deze gratis proefperiode opzegt.

Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen, raden wij u aan telefonisch contact met ons op te nemen zodat we u kunnen helpen uw lidmaatschap te vinden. Als u een lidmaatschapsnummer niet hebt of weet, kunnen we uw lidmaatschap vinden met behulp van andere informatie zoals uw postcode, eerste 6 en laatste 4 nummers van uw bankpas waarvan het lidmaatschapsgeld is afgeschreven of IBAN. Het kan ook zijn dat u zich heeft aangemeld met een alternatief e-mailadres. U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

E-mail: ledenservice@winkelenensparen.nl

Openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

UPDATE 06/10/2023

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Opzeggen voor winkelen en sparen lijkt…

Opzeggen voor winkelen en sparen lijkt onmogelijk. Waarom ben eigenlijk lid. Wat een k-bedijf.

4. september 2023

Besvarelse fra Winkelenensparen

Bedankt voor het verstrekken van meer informatie.

Wij hebben u vanuit ons klantenservice team een persoonlijke e-mail gestuurd met de bevestiging van annulering.

U kunt het lidmaatschap annuleren door te bellen naar onze ledenservice op ons gratis telefoonnummer: 0800-2200026 of een email te sturen naar ledenservice@winkelenenensparen.nl (maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18.00 uur).

Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.

Winkelen en Sparen

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.