Echt uitkijken voor deze oplichters! Zomaar via een aankoop via een andere website een overboeking ter "toestemming" eruit krijgen terwijl je denkt dat het gewoon over het product gaat. Daarna inee... Se mere
Virksomheden har svaret
uit het niets €18,00 afgeschreven ik kan het bedrijf helemaal niet , ik bestel nooit online als ik wat koop wil ik het fysiek zien en in mijn handen hebben , ik vraag mezelf af hoe zo'n bedrijf aan... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik zie toevallig dat er 18€ afgeschreven wordt voor één of ander lidmaatschap waar ik geen weet van heb. Hoe kan het dat een bedrijf zomaar een automatische incasso heeft van je bankrekening en geld a... Se mere
Virksomheden har svaret
Is in het begin even goed uitkijken hoe het moet, maar eenmaal duidelijk is het een mooie manier om extra korting te verdienen. Na een bepaalde tijd wordt het automatisch uitbetaald: dus geen gezeur o... Se mere
Virksomheden har svaret
Winkelensparen is a cashback programme ideal for those who shop online regularly. New members can claim a welcome cashback reward, and ongoing benefits include a monthly cashback reward, and 10% cashback at over 700 online Dutch stores. Membership is free during the trial period, after which there is a membership fee. Members are free to get in touch about their membership at any time.
Storbritannien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bizar dat dit kan. Net als alle andere reviews ontdekte ik vandaag dat er al 2 maanden geld wordt afgeschreven. Heb gemaild en ben benieuwd naar de reactie. 1 ster is nog teveel voor deze oplichting. Opzeggen kan met een ingewikkeld formulier las ik.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Pas op met deze oplichters. Via een of andere site wordt gevraagd of je mee wilt doen met een spaarporgramma. Ze willen dan ter controle van je gegevens, dat je een cent overboekt via de bank. Daarna schrijven ze ongevraagd 18 euro per maand af voor een of ander spaarprogramma wat nooit is afgesproken. PAS OP MENSEN!

Besvarelse fra Winkelenensparen
Lees net op mijn afschrift dat er 15€ afgeboekt is en dat al vanaf vorig jaar januari. Gebeld en werd verteld dat het ik iets besteld had bij Ticketmaster en bij dit ook gelijk een abonnement had afgesloten. Rare praktijken als dit er zo tussen door sluipt. Naar mijn idee mag dit niet. Ze zeggen dan dat je moet lezen, maar je koopt iets heel anders wat je weet wat je koopt en dan hoef je niet te lezen omdat je weet wat je koopt, maar dit soort praktijken zijn schandalig. Weg geld. Inmiddels stop gezet en een mail erachteraan.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Pure oplichterij dit. Waarschijnlijk ergens een keer iets online gekocht, ik denk bij een of andere parfum winkel, en waarschijnlijk onbewust een abonnement afgesloten🤷♂️. Helaas al 3 jaar betaald🙈. Stom natuurlijk, maar het staat ook zo lekker onduidelijk op je creditcard afschrift. Ongelofelijk dat dit ook zomaar kan en mag. Boevenbende is het.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Similar stories to what I have read on this page. A direct debit of 15 euros was made to my account, and I noticed it on month 2. Investigated and found this website/subscription which I have no recollection of registering to.
Immediately called my bank and blocked them.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Blijkbaar mag deze vorm van "oplichting" gewoon. Mijn vriendin had iets bij haarshop.nl besteld en blijkbaar dit fantastische :( spaarprogramma aangevinkt (mobiele bestelling). Ik was de emailbox aan het opruimen en zag mailtjes dat er maandelijks 15 euro wordt afgeschreven. Ja stom, ze had dit kunnen zien in de email en bankafschriften maar door een burn-out niet scherp, de emails lijken ook gewoon reclame met in het klein onderop de tekst van de afschrijvingen. De afschrijvingen ook onder een andere naam -> "Global Collect" .De reacties van dit bedrijf op de reviews zegt genoeg, zo van dan had je maar goed moeten lezen etc.. Echt waardeloos dat dit soort bedrijven gewoon hun gang kunnen gaan.

Besvarelse fra Winkelenensparen
ja, reageer maar met een smoes verhaal om er beter uit te komen.
jullie zijn boeven
heel stilletjes wordt er elke maand 15 euro afgeschreven onder een vage naam zodat je niet door hebt dat het om onzin sparen gaat
geen mailtjes krijg je zodat het langzaam op hun bankrekening binnen sijpelt
kijk dan naar de reviews
zegt genoeg
als je een toon abonnement van 3,5 p/m neemt bij eneco
dan wordt er een bandje gestart waarin je zelf ja moet zeggen wat opgenomen wordt.
Zodat ze bewijs hebben waar je op hebt toegezegd.
nee, jullie lekker doorgaan met kleine sneaky lettertjes
ga is gewoon werken ergens

Besvarelse fra Winkelenensparen
Malafide bedrijf dat via erkende websites kortingabonnement aanbiedt, trap hier niet in!

Besvarelse fra Winkelenensparen
Hier hetzelfde verhaal. Kennelijk bij een aankoop via Parfumswinkel een kortingscode gebruikt. Blijkt inmiddels 9 maanden lang € 15,- per maand te zijn geïncasseerd. Laatste incasso’s heb ik gestoneerd. Met rest moeten ze zelf over de brug komen. En dan al die reacties onder alle reviews... Dat je ervoor getekend zou hebben…
18/12: Aanvulling: Zojuist een bericht ontvangen van winkelensparen.nl dat het abonnementsgeld terug wordt gestort. Mijn partner heeft in maart kennelijk iets ingevuld, waarbij ze gewoon 'korting' dacht te krijgen. Winkelensparen.nl dient zich te houden aan de wet- en regelgeving, klanten te vragen per mail te bevestigen om een abonnement te bevestigen en daarbij tevens de wettelijke bedenktijd in acht te nemen. Eerste review aangepast maar feit dat er zoveel mensen in tuinen zegt wel genoeg.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Een oplichters bedrijf gevestigd in Zwitserland met verschillende bedrijfjes en een briefenbusfirma in Amsterdam zegt genoeg.
Ze doen ongevraagd en niet duidelijk een abbonement afsluiten met absurd hoge kosten. En maken het zo moeilijk mogelijk om dit op te zeggen. En nu sturen ze een standaard antwoord wat deze boeven juridische indekt maar de eigenaren horen gewoon in de bak thuis. Deze witte boorden criminelen.

Besvarelse fra Winkelenensparen
The BIGGEST scammers ever!!! Do not, I repeat, do NOT ever use their services no matter what! Fraudulent activities of all sorts, full of tricks to get money out of you or lose money, without even you knowing. Even 1-star is more than they deserve. I don't even know or understand how is it possible that this company is functional and its operations are legal, total disgrace.
Started with just trying to use a coupon of theirs, little do I know after making the purchase not only is the coupon not valid, but 1 month after apparently I "subscribed" to their "subscription plan", which costed me 15 euros out of the blue, I didn't even know I'm subscribing to that! Absolute scam!

Besvarelse fra Winkelenensparen
Zelfde als alle andere verhalen. Nergens een directe mail meer kunnen vinden dat ik mij ooit opgegeven heb. Afschrijving is wel vanaf de maand nadat ik aankopen gedaan heb bij Megekko.nl
Vaag kan ik mij wel herinneren dat ik daar voor een korting geopteerd heb. Slecht dus van Megekko.nl dat hiermee mijn gegevens doorgegeven zijn.
En nog slechter dat de betaling niet per direct eenvoudig stop te zetten is. De drempel wordt hoger gemaakt dan nodig zou zijn als je er in het weekend achter komt. Ethisch ondernemen komt niet in de vocabulair van dit bedrijf (en dat van Megekko.nl) voor.

Big time Scam!
Got Subscribed to their service or whatever it’s called and was charged for a period of months. No un-subscription link found to deactivate the service.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Mijn vrouw heeft een aantal maanden geleden schoenen gekocht bij Sarenza.
Na aankoop kwam er een banner tevoorschijn waarin zij 16 euro korting zou krijgen bij Sarenza bij een volgende aankoop. Ze heeft GEEN gegevens ingevuld en alleen maar op ‘oke’ gedrukt. Vervolgens is er direct een lidmaatschap afgesloten..
We hebben achteraf gekeken naar de e-mail die daarna als bevestiging is verstuurd door Winkelenensparen. Daarin staat dik gedrukt welke korting je krijgt, maar niet de kosten die je moet betalen, dan moet je de hele mail lezen..
En als je geen idee hebt dat er een abonnement is afgesloten kijk je ook niet goed naar deze ‘spam’ mail.
Naast het feit dat deze abonnementen zo gewiekst worden afgesloten, zijn de voordelen t.o.v de maandelijkse kosten ook ver te zoeken. Zeker als je pas na maanden ontdekt dat er al veel geld is afgeschreven…
We gaan proberen ons geld terug te krijgen maar gezien de andere reviews vrees ik dat dit niet gaat gebeuren omdat deze oplichting hun verdienmodel is, want wie wil nou betalen voor zo’n slechte deal?

Besvarelse fra Winkelenensparen
Een tijdje geleden schoenen gekocht bij Sarenza en onbewust lid geworden van winkelensparen.nl
Omdat het bedrag van €15 euro is in de maand ben je er niet direct van bewust. Dit voelt als oplichting en ik vind erg asociaal dat dit ook zo mag in Nederland.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Ook wat gekocht bij Megekko eind augustus en nu zie ik dat er per vandaag 15 euro is afgeboekt door Global collect (winkelen en sparen) Ik had geen idee waarvoor.
Blijkbaar ga je een soort koppelverkoop aan.
Bedrag gestorneert en mail met onmiddelijke opzegging verstuurd
edit: 6-10
Het moge duidelijk zijn, gezien de vele negatieve reacties en ervaringen met ongewenste afschrijvingen dat alles zeer onduidelijk is inzake dat je aan een betaal abonnement komt vast te hangen.
Wat betreft Megekko, ondanks dat het een keuze van de directie is om hier aan mee te doen vind ik betreurenswaardig en zeker geen goede reclame voor hun.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Dit bedrijf schrijft al een anderhalf jaar lang 15 euro af van mijn rekening. Trap er niet in. Ik kan mij niet herinneren wanneer ik hier ooit mee akkoord ben gegaan. Geld terugvragen of contact is ook niet te doen. Schrijf je gelijk uit wanneer je kan!!

Besvarelse fra Winkelenensparen
Zelfde verhaal. Oplichters zijn het. Ze werven een nieuw lid, laten bewust een maand niets van zich horen en proberen 15 euro automatisch te incasseren. Ik begrijp niet dat bedrijven als Greetz hier niet ingrijpen. Ik weet niet of ik nog iets bij Greetz ga bestellen. Of zitten die ook in het complot.
Overigens onderzoek ik met de bank of die automatische incasso juridisch correct is afgesloten.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Opzeggen voor winkelen en sparen lijkt onmogelijk. Waarom ben eigenlijk lid. Wat een k-bedijf.