Echt uitkijken voor deze oplichters! Zomaar via een aankoop via een andere website een overboeking ter "toestemming" eruit krijgen terwijl je denkt dat het gewoon over het product gaat. Daarna inee... Se mere
Virksomheden har svaret
uit het niets €18,00 afgeschreven ik kan het bedrijf helemaal niet , ik bestel nooit online als ik wat koop wil ik het fysiek zien en in mijn handen hebben , ik vraag mezelf af hoe zo'n bedrijf aan... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik zie toevallig dat er 18€ afgeschreven wordt voor één of ander lidmaatschap waar ik geen weet van heb. Hoe kan het dat een bedrijf zomaar een automatische incasso heeft van je bankrekening en geld a... Se mere
Virksomheden har svaret
Is in het begin even goed uitkijken hoe het moet, maar eenmaal duidelijk is het een mooie manier om extra korting te verdienen. Na een bepaalde tijd wordt het automatisch uitbetaald: dus geen gezeur o... Se mere
Virksomheden har svaret
Winkelensparen is a cashback programme ideal for those who shop online regularly. New members can claim a welcome cashback reward, and ongoing benefits include a monthly cashback reward, and 10% cashback at over 700 online Dutch stores. Membership is free during the trial period, after which there is a membership fee. Members are free to get in touch about their membership at any time.
Storbritannien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Je tuint hier met open ogen in en wat levert het op, 0, niks.
Let op, niet mee in zee gaan!

Besvarelse fra Winkelenensparen
Mijn minderjarige dochter bleek ineens een abonnement te hebben bij winkelenspaar.
Na de eerste afschrijving van €18 van haar rekening heb ik direct een stornering in gang gezet en aan winkelenspaar gevraagd om het lidmaatschap ab initio te beëindigen. Even afwachten op een reactie

Besvarelse fra Winkelenensparen
Ik begrijp nog steeds niet wat ik moet doen, zodat u geen geld meer van mij opneemt. I wil geen lid worden.
************************
You made me suddenly a member of shopping and saving without me knowing and now wothdraw €15 from me without my permission!!! What a scam!!!
I want to cancel this such called membership and request a refund!

Besvarelse fra Winkelenensparen
Het is was wel even uitzoeken hoe het werkt. Maar de cashback werkt goed en terugbetaling van het lidmaatschap bij een online aankoop van de geselecteerde winkels werkt ook goed. Ik ben tevreden. Er mogen meer winkels meedoen.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Het is makkelijker geworden om je maandelijkse bonus aan te vragen en het kan nu bij veel winkels, voorheen alleen bij de winkel waar je je hebt aangemeld, ook hebben we de afgelopen jaren bij elkaar bijna € 1000.- bespaard, de moeite waard dus.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Je wordt in eens op een hele wazige wijze lid van winkelen en sparen. Echte oplichters praktijken.
Betaal nu maandelijks 18 euro, maar weet totaal niet waarvoor.
Echte oplichters !!
Per ommegaande mail gestuurd om op te zeggen en geld terug gevraagd.

Wat een oplichters!
SInds 2016 maandelijk €15,- afgeschreven!
Update 23-5-24:
Bedankt voor u reactie, zodra ons geld is teruggestort zal ik deze review verwijderen.
Update 28-5-24:
We hebben nu 22 terugstortingen gehad. Hier zijn we erg blij mee.
Hoewel ze er in eerste instantie maar 6 beloofde en daarna de rest met een totaal van 91. In een latere mail werden er 24 beloofd. Het werden er 22. We hopen van harte dat ook de laatste 69 stortingen zoals beloofd komen. We houden jullie op de hoogte.
Update 02-06-24
Het is vreemd hoe je ongemerkt lid kan worden.
Eerlijk is eerlijk, al ons geld is netjes teruggestort.

Winkelen en Sparen BEDROG ten top
Ongevraagd boeken ze al 2 jaar 15 euro per maand af zonder daar ooit iets voor terug te doen. Geloof ook niet de standaard reactie die steeds terugkomt. Blokkeer onmiddellijk de automatische incasso in uw bank. Zo snel mogelijk TROS RADER of de CONSUMENTENBOND inschakelen, anders stopt dit niet.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Via waarschijnlijk een online aankoop ben ik ineens geabonneerd op Cashenwinkelenspaar. Terwijl ik mij daar nooit van bewust was en ook nooit voor opgegeven heb, vader nu het maandelijks afgeschreven bedrag terug.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Via Ticketmaster vorig jaar op één of andere manier aangemeld voor dit gebeuren. Was me niet bewust dat er een abonnement aan vast zat van € 15,--. Dus nu al maanden dit bedrag geïncasseerd zonder dat ik er überhaupt iets mee doe (laat staan dat ik weet wat ik er mee kan doen), zonde van het geld. Makkelijk verdienen voor dit bedrijf! Dan staat er ergens ineen mail dat je minimaal 10% cashback kan krijgen als je winkelt bij bepaalde bedrijven, maar deze bedrijven (zoals in de disclaimer staat) dit kunnen aanpassen. Regelmatig in het afgelopen jaar aankopen gedaan bij de betreffende bedrijven maar geen idee hoe ik dat dan had moeten terugvragen.....erg wazig bedrijf is dit.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Bij Greetz een bestelling gedaan en daar kwam dit bedrijf even tussendoor. Inderdaad 1 cent afschrijven om als volgt een korting bij volgende bestelling van Greetz te hebben.
Kreeg daarna email melding van Winkelensparen dat er een verandering in mijn gegevens gedaan is, die ik niet gedaan heb.
Heb via Trustpilot opgezocht en werd bewust van de slechte doortrapte handelswijze van deze site.
Heb onmiddellijk van mijn herroeping gebruik gemaakt.
Deze manier oplichting moet verboden worden.
Aanvulling na opmerkingen Winkelensparen op 2 mei:
Beste Winkelensparen bot/medewerker,
Wanneer u bovenstaande leest is duidelijk dat u echt niet leest wat er staat. Het lijkt wel een automatische antwoord van een machine! (Bot)
Zoals geschreven heb ik op 1 mei gelukkig mijn herroeping recht gebruikt en ben ik van de narigheid van Winkelensparen af! De bestelling die u aanhaalt is fake! Mocht er alsnog iets door Winkelensparen toegestuurd worden dan wordt dit geweigerd!
Zoals u in vele reviews kunt zien wordt uw site zeer duidelijk niet gewaardeerd.
Verder overweeg ik om een klacht bij de autoriteiten in te dienen over uw misleidende activiteiten!
Aanvulling 4 mei 2024:
Beste Winkelensparen medewerker,
Uw reactie van stelt me wederom erg teleur.
De 1e stap tegen uw scam site en misleiding is in gang gezet!!!

Besvarelse fra Winkelenensparen
Na kopen bij een betrouwbare winkel komen ze met een verkooppraatje. Als je niet goed leest zit je vast aan een proef abbonement. Dit gebeurd na betalen van je nieuw bestelde product. Hierdoor lijken ze betrouwbaar. Trap er niet in! En dan beroepen ze zich op het goede consept met veel tekst. Alsof iedereen hier tijd voor heeft om het te lezen!? Hoop dat julie snel failliet gaan.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Ik bestel iets bij een online fietsenwinkel en ben ineens ingeschreven voor een abonnement bij “winkelen en sparen” voor 18,- per maand??? Wat zijn dit voor praktijken? Hier gaat mijn advocaat van smullen! Stelletje oplichters!

Besvarelse fra Winkelenensparen
Ongevraagd en ongemerkt blijk ik een lidmaatschap te hebben. Wordt 18 euro afgeschreven voor iets anders een abonnement??
Volgens mij hebben ze mijn gegevens gejat van de webshop Atlas for men.
Onbegrijpelijk dat een webshop in zee gaat met deze oplichters.
Ziet u Winkel en spaar staan? Log meteen uit. Anders heb je Ongevraagd een abonnement op,... ja op wat eigenlijk ??

Besvarelse fra Winkelenensparen
Ongekend dat dit kan in Nederland, vieze gore honden beetje lokken met korting en voordat je het weet moet je 18 euro per maand betalen voor saus. Meteen je abonnement opzeggen. Jammer dat webshops in zee gaan met dit soort nare bedrijven.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Disgusting scam. When you do an online purchase in one of the online stores, you get redirected to this scammer’s page that make you believe that you can get a cashback. And then they charge you 18 eur per month for this “membership”. I requested the refund and cancellation of the account but I don’t understand how this is even legal. It’s so misleading

Besvarelse fra Winkelenensparen
Via een slinkse manier met het bestellen van een kaartje via Greetz gebonden aan een lidmaatschap van 18 euro per maand om zogenaamd korting te krijgen.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Minder dan 1 ster waard. PURE OPLICHTERIJ.
Ik heb bij Greetz een bestelling gedaan en daar kwam dit bedrijf even tussen. Inderdaad 1 cent afschrijven om als volgt een korting bij volgende bestelling van Greetz te hebben. Er is ondertussen al 120 euro afgeschreven! Ik woon notabene ook nog eens in het buitenland dus heb hier aan dat hele sparen al helemaal niets aan.
Niet intrappen mensen. Ik ga nu een procedure starten om mijn ongevraagd ingenomen geld terug te eisen. Anders volgen er maatregelen van mij.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Blijkbaar is het zo dat je random ineens 15 euro per maand gaat betalen aan deze gasten. Lees overal dat er een formulier is ingevuld zodat ze dit mogen. Dit is in ons geval zeker niet gebeurd dus gok dat dit er ergens stiekem tussendoor is gefietst.
Lijkt mij gewoon pure oplichting dit dus pas er mee op.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Ik was sinds 2018 lid en heb ruim 3.500 euro aan kick-back bonussen ontvangen. Je moet dit wel heel goed monitoren zodat je ook werkelijk je geld terug krijgt. Vaak leidt dit tot belachelijke discussies maar uiteindelijk wordt er wel betaald. Men heeft nu eenzijdig met een belachelijke smoes mijn lidmaatschap beëindigd en kan geen lid er worden. Het kostte ze blijkbaar te veel.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Læs mere om andre typer anmeldelser.