Echt uitkijken voor deze oplichters! Zomaar via een aankoop via een andere website een overboeking ter "toestemming" eruit krijgen terwijl je denkt dat het gewoon over het product gaat. Daarna inee... Se mere
Virksomheden har svaret
uit het niets €18,00 afgeschreven ik kan het bedrijf helemaal niet , ik bestel nooit online als ik wat koop wil ik het fysiek zien en in mijn handen hebben , ik vraag mezelf af hoe zo'n bedrijf aan... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik zie toevallig dat er 18€ afgeschreven wordt voor één of ander lidmaatschap waar ik geen weet van heb. Hoe kan het dat een bedrijf zomaar een automatische incasso heeft van je bankrekening en geld a... Se mere
Virksomheden har svaret
Is in het begin even goed uitkijken hoe het moet, maar eenmaal duidelijk is het een mooie manier om extra korting te verdienen. Na een bepaalde tijd wordt het automatisch uitbetaald: dus geen gezeur o... Se mere
Virksomheden har svaret
Winkelensparen is a cashback programme ideal for those who shop online regularly. New members can claim a welcome cashback reward, and ongoing benefits include a monthly cashback reward, and 10% cashback at over 700 online Dutch stores. Membership is free during the trial period, after which there is a membership fee. Members are free to get in touch about their membership at any time.
Storbritannien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Een aparte manier van aan 'leden' komen.
Voor je het weet ben je elke maand €18 kwijt.
Jullie geven met een copy-paste antwoord aan dat het duidelijk aangegeven wordt dat je lid wordt. En dat er regelmatig mails worden verstuurd met acties. Dit is natuurlijk niet zo, dat weten jullie zelf ook wel.
Dit is namelijk misleiding doordat je een vinkje te zet na een aankoop en daarna geen een contract in je mailbox vindt. Zo gaat dat toch ook niet met energiecontract of telefoonabonnement? Daar krijg je tenminste nog maandelijks een bewijs van betaling van.
Het zegt al genoeg dat er zo veel slechte reviews zijn.
Pas op mensen!
P.S. Winkelen en Sparen/ Global Collect: dit is jullie 'cue' om je copy-paste antwoord te geven....kom maar door.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Na aankoop van een product op myproteïne boden ze korting op de volgende bestelling als ik een account aanmaakte. Zodra je het account hebt aangemaakt, zorgen ze ervoor dat je je aanmeldt op de site om verschillende kortingen te krijgen en op een heel stiekeme en verborgen manier zorgen ze ervoor dat je een abonnement krijgt dat de eerste maand gratis is, maar dat je elke maand 18 euro kost. Ik heb voor dit abonnement 5 maanden betaald zonder het te weten en zonder enige dienst gebruikt te hebben, en dit overkomt veel mensen omdat ze goed kunnen verbergen dat je een abonnement koopt.
Edit: they refund the money

Besvarelse fra Winkelenensparen
Via Ticketmaster aangemeld bij dit bedrijf. Zal er in hele kleine lettertjes ergens hebben gestaan. Maar mailbox ziet mail van winkelenensparen.nl als spam, dus de mails dat je je heb aangemeld ontvang je niet. Nu direct stopgezet, maar alles wat je al betaald ben je natuurlijk kwijt

Besvarelse fra Winkelenensparen
Ik ben blijkbaar via ticketmaster akkoord gegaan met een lidmaatschap
Uiteraard heb ik waarschijnlijk te snel gelezen en op ok gedrukt, ik denk dat ik destijds mijn gegevens ingevuld heb met betrekking tot tickets die ik thuisgestuurd wilde hebben. Nooit geweten van iets wat winkel en sparen heet. Tot ik zag dat ik al een jaar 15 euro per maand betaalde aan iets wat global collect heet. Wat erg! Ik zou kunnen inloggen om te kijken of ik überhaupt iets gespaard heb ( maar zou niet weten waar) . Meteen stopgezet natuurlijk.. mijn advies.. kijk uit met aankopen bij Ticketmaster

Smerige GENIEPIGE praktijken.
Ik zie nu al heel vaak het zelfde antwoord terugkomen. Had beter informatie bij het aanmelden moeten staan ipv hier.
Al jullie zogenaamde informatie mails staan uiteraard in de SPAM en niet herkenbaar als serieuze mail.
Valt veel te verbeteren maar dan waarschijnlijk met heel veel minder klanten.
Ohhh en voor mij mag het standaard antwoord achterwege blijven!!!!

Let op je sluit een abonnement af van 18 euro per maand

Besvarelse fra Winkelenensparen
Ik heb vorig jaar hier ook al een review op geschreven ze blijven elke maand 10 euro van mijn rekening schrijven ze antwoorden niet op mailen en belachelijk! Oplichters zijn het, uitkijken met je aankomen bij Ticketmaster.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Oplichtingspraktijk. Via een betrouwbare site als Greetz notabene kom je op een link terecht voor een korting waarmee je als je de hele kleine letters niet precies leest een duur abonnement blijkt af te sluiten op iets? Maandelijks veel meer geld dan de korting die je beloofd wordt. Hoe kan dit een legale praktijk zijn?? Snel ervan afkomen maar.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Heel sneaky. Na een online aankoop via Greetz blijk ik ineens een abonnement te hebben bij hun. Ik kreeg nu twee betalingen terug naar had ze liever allemaal terug gehad vanaf januari, dat zijn toch al 9 betalingen van 18 euro. Op een minimum inkomen is dit best veel geld. Klantenservice zegt dat het vier keer in de voorwaarden heeft gestaan. Ik ben altijd erg oplettend met akkoord gaan met iets en anders zeg ik het zsm weer op, dus dit was niet heel overduidelijk.
Ik baal zo van dit soort praktijken!! Pure misleiding!

Besvarelse fra Winkelenensparen
Lekker winkelen en gelijk sparen
Betaald snel uit.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Sneaky bedrijf, ze reageren op elke comment dat ze echt legaal zijn. Legale oplichting ja. Misbruik maken van de onwetende klant door misleiding. Daarom ook melding gemaakt want misleiding is verboden in Nederland. En gezien alle negatieve reacties en zij maar terugkomen dat ze "legaal" bezig zijn is het wel overduidelijk dat ze aan misleiding doen. Wat feitelijk gewoon oplichting. ik adviseer iedereen om dan ook een melding te maken bij ConsuWijzer.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Pas op!! Mijn dochter heeft wat online gekocht en dacht dat ze extra korting kon krijgen. Vervolgens zat ze vast aan een abonnement. Onduidelijke afschriften zorgden ervoor dat we er te laat achter kwamen en daardoor is ze, zeker voor haar, veel geld verloren. Dit allemaal zonder überhaupt gebruik te maken van enige korting. Ik ben het met andere reviewers eens dat gerenomeerde online winkels deze bedrijven toelaten op hun site.
Helaas een nare ervaring
Jammer van het antwoord, wat we van winkelenensparen kregen en het verschuilen achter de kleine letters. Natuurlijk geloof ik dat mijn dochter op ja heeft gedrukt, maar mijn dochter van 13 zal echt niet de voorwaarden gaan lezen, die ziet alleen maar korting. Nogmaals een nare ervaring met een hoop leergeld.

Ik ben er ook ingetrapt zag op bankafschrift 15 euro abonnementskosten
Heb hun mail gestuurd om lidmaatschap op te zeggen pure misleiding hen 15 terug geboekt en vecht het aan tot aan de rechter oplichters

Besvarelse fra Winkelenensparen
Ik geloof dat ik er ook ingeluisd ben. Ik had een monitor besteld bij megekko en ik dacht dat het een spaarprogramma van dat bedrijf was. Zover ik weet kon ik me daarvoor aanmelden, maar heb niks gelezen over een abonnement ofzo. Ook geen mail gehad van een bevestiging maar een bericht van mijn bank dat er maandelijks €18 wordt afgeschreven. Met zo'n oplichtingsbedrag haal ik nooit zoveel korting. Ik zal het blijvend storneren en zie me t.z.t wel voor de rechter verschijnen.
Edit: Ik moest even bevestigen dat ik dezelfde ervaring met dat bedrijf heb gehad als 93% van de geplaatste reviews. Ik kan me niet voorstellen dat ik mijn bankrekening ergens heb ingevuld. Bij mij gaat 10x een alarmbel rinkelen als er om mijn bankrekening wordt gevraagd. Het is opgelost met een bevestiging dat ik geen lid meer ben.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Bizar, €18 euro wordt binnenkort afgeschreven zegt mijn ING voor “Winkelen en Sparen”. Echt heb van dit bedrijf nog nooit gehoord en ik ben toch echt heel scherp op financiële zaken. Deze vorm van zakendoen stinkt echt naar de misdaad, het woord misleiding is zelfs te marginaal. De vorige reacties zijn allemaal terecht, let goed op en blokkeer dit bedrijf asap.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Ik kocht een paar maanden geleden iets online bij een betrouwbare winkel (al vaker iets van gekocht), en belandde op onduidelijke wijze op deze "spaar" website. Heb me kennelijk wel ingeschreven maar ben nooit accoord gegaan met een betaald abonnement. Toen werd er opeens 18 euro afgeschreven. Heb me nu afgemeld en hoop dat dit het einde van het verhaal is.

Ik heb prima ervaring met het Engelse equivalent CompleteSavings.co.uk
Een aanbod gekregen na een online iets gekocht te hebben. Omdat ik op dezelfde dag lid werd kon ik zelfs deze aankoop gebruiken voor de welkomstpremie, en hoefde niet opnieuw iets te kopen bij dezelfde aanbieder.
Vervolgens iets gekocht bij een van de webshops in hun netwerk voor een bedrag ruimschoots onder hun maandbonus.
Omdat ik (toevallig) ongeveer halverwege de maand lid was geworden, kon ik die truc nog een keer herhalen aan het begin van de volgende maand.
En vervolgens mijn lidmaatschap weer opgezegd. Alle geclaimde bonussen werden zonder problemen binnen twee weken uitbetaald.
Effectief dus een zeer riante korting op de online aankoop waar dit allemaal mee begon!
Hoe ze overleven is mij een raadsel want zo slim hoef je niet te zijn om te doen wat ik deed. Waarschijnlijk krijgen ze fikse commissies van de aangesloten bedrijven en hopen ze dat je vergeet op te zeggen.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Hierbij sluit ik mij aan met de vorige schrijvers. Ik kreeg vandaag een email van Winkelen en Sparen waarbij mijn oog puur toevallig viel op hele kleine lettertjes onderaan de mail waarin stond dat ze vanaf 12 juli as 18 euro per maand gaan afschrijven... Hoe bestaat het,,, Ik heb bij mijn weten nergens zulk een overeenkomst getekend, kortom dit moet heel sneaky gebeurd zijn. Nu herinner ik mij dat ik 12 juli een aankoop heb gedaan bij Trade-Inn (wat ik ook al niemand aanraad om te doen, terzij) en dat ik toen een mail van hun of winkelen en sparen kreeg, dat ik 10 euro korting kon krijgen bij mijn volgende aankoop. Alleen even een account aanmaken en wat gegevens invullen. Nergens, maar dan ook nergens is mij op duidelijke wijze te kennen gegeven dat ik een verbintenis aanging waarbij mij te kennen is gegeven dat er na een maand 18 euro maandelijks zou worden afgeschreven. Stel dat ik deze mail had genegeerd?!! Wat ik normaal bij dit soort mails doe, dan was ik mooi in de aap gelogeerd en had ik er aan vast gezeten. Echt, beste mensen, dit is pure oplichterij, ga nooit maar dan ook NOOIT in zee met Winkelen en Sparen. Jij winkelt en zij sparen......

Besvarelse fra Winkelenensparen
Zelfde verhaal als vorige reviewer: mijn minderjarige zoon heeft zich niets vermoedend laten abonneren op deze "dienst". Consumenten en zeker minderjarigen worden door de rechter in bescherming genomen voor dit soort praktijken. Het is niet voldoende om alleen naar alg voorwaarden te verwijzen want je kan van minderjarig kind niet verwachten dat hij deze gaat lezen, laat staan snapt wat er staat. Ik heb ook geen bevestiging gezien van de inschrijving op zijn emailadres met duidelijke vermelding van voorwaarden. Lijkt mij ook niet ok. Ik heb twee afschrijvingen gestorneerd en ga er van uit dat Winkelensparen het boetekleed aantrekt en dat het beleid wordt aangepast.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Læs mere om andre typer anmeldelser.