Winkelenensparen Anmeldelser

TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Echt uitkijken voor deze oplichters! Zomaar via een aankoop via een andere website een overboeking ter "toestemming" eruit krijgen terwijl je denkt dat het gewoon over het product gaat. Daarna inee... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

uit het niets €18,00 afgeschreven ik kan het bedrijf helemaal niet , ik bestel nooit online als ik wat koop wil ik het fysiek zien en in mijn handen hebben , ik vraag mezelf af hoe zo'n bedrijf aan... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik zie toevallig dat er 18€ afgeschreven wordt voor één of ander lidmaatschap waar ik geen weet van heb. Hoe kan het dat een bedrijf zomaar een automatische incasso heeft van je bankrekening en geld a... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Is in het begin even goed uitkijken hoe het moet, maar eenmaal duidelijk is het een mooie manier om extra korting te verdienen. Na een bepaalde tijd wordt het automatisch uitbetaald: dus geen gezeur o... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Winkelensparen is a cashback programme ideal for those who shop online regularly. New members can claim a welcome cashback reward, and ongoing benefits include a monthly cashback reward, and 10% cashback at over 700 online Dutch stores. Membership is free during the trial period, after which there is a membership fee. Members are free to get in touch about their membership at any time.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

32 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

DIT PROBLEEM IS OPGELOST Op slinkse wijze aan een contract 'geholpen'

Na deze klacht, heeft men keurig het betaalde geld meteen teruggestort!!!!!

Bij Megekko een aankoop gedaan en dan wordt je op slinkse wijze ook aan een contract bij "winkelen en sparen" 'geholpen'. 15 euro per maand via mijn creditcard.
Dom van mezelf natuurlijk, geen idee wat er gebeurd is, maar er blijkt al bijna een jaar maandelijks 15 euro van mijn credit card te worden afgeschreven. SCHOKKEND

14. april 2022

f**king leugenaars en oplichters

Door een aankoop bij megekko lid geworden. Ik had direct al in de smiezen dat dit een abbonnementvorm is. Maar gezien de 1e grote aankoop kon ik een redelijke cshback krijgen op de 2e aankoop die ik de volgende dag gelijk maar deed. Nu wil ik de cashback claimen die ik via megekko zou krijgen. En wat blijkt nu, hebben die **kels het abbonement gecanceld. Blijkbaar komt dit niet goed uit en worden slimme klanten blijkbaar geweigerd zodat ze niet hoeven uit te betalen.

Jammer voor hun, maar dit pik ik niet! ik heb nog steeds de bevestiging van het abbonnement met de korting. Ik zal jullie inclusief die partner (Megekko) aan de schandpaal nagelen en zo hard geen enkel persoon met jullie en Megekko ooit nog zaken doet

12. april 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het idee ziet er interessant uit, maar...

Via een van de aangesloten bedrijven, ben ik onverwacht mee gaan doen. Als je goed oplet, dan had ik kunnen weten dat het mij €15 per maand zou kosten. Enkele maanden later komt het besef dat ik voor meer dan €1800 per jaar bij aangesloten (web)winkels moet besteden, om het er uit te krijgen. Dat gaat mij niet lukken zonder spullen aan te schaffen die ik eigenlijk (nog) niet nodig heb.

De manier hoe ik ben gaan deelnemen, is achteraf gezien te mooi om waar te zijn, mede door mijn onoplettendheid. Ik ben zeker niet tegen spaaracties van winkelketens, maar je moet als consument echt goed opletten waar je aan meedoet. Voor je het weet geef je 100-den Euro's per maand uit aan abonnementen. Als je het kunt missen, prima. Maar ik vind het niet okee om ergens voor te betalen waar ik geen gebruik van maak (tenzij het wettelijk geregeld is).

4. april 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De webshop Meggekko heeft mij dit…

De webshop Meggekko heeft mij dit abonnement aangesmeerd. Ik heb op 1 of andere reden niet gezien dat deze club nu al VIJF JAAR elke maand geld 'voor mij spaart': wtf. Zeg ik het op; zegt die vrouw: ja je krijgt een deel terug; dus ik zeg: niks daarvan; zegt ze: o.k.; is goed! Wtf; ik moet mijn geld nog terug krijgen overigens: WAT EEN OPLICHTING; welkom in bananen-republie-Nederland.

7. marts 2022

WAT IS DIT?

Helaas pas twee dagen geleden erachter gekomen dat ze al sinds 2018 van mijn rekening geld afschrijven!!
Ik heb toen der tijd voor een klus (kostuum voor theater/film) schoenen gekocht op een site. Met meerdere rekeningen weet ik niet altijd wat wat is, nu dus €630 lichter!! hun mails zijn in een spambox terecht gekomen, waardoor ik geen informatie heb kunnen lezen.

Ik had natuurlijk oplettender moeten zijn, maar alsnog een bizarre situatie!!!

De vrouw aan de telefoon reageerde niet verbaast en zij direct dat ik 6x€15 teruggestort krijg, waar het uit blijkt dat dit hun dagelijkse telefoontje/procedure is

18. januar 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oplichters die weten dat ze fout zijn

In 2019 heb ik ooit wat gekocht bij soccerfansop, bij betaling zag ik een optie tot korting voor mijn volgende aankoop. Dit leek mij natuurlijk niet verkeerd dus klikte ik hier op zodat ik bij een volgende aankoop korting zou krijgen van €17. Ergens in de kleine lettertjes was verwerkt dat ik een abonnement aan ging (erg ver uit het zicht). Vervolgens is er deels door mijn eigen onoplettendheid bijna 3 jaar lang elke maand 15 euro van mijn rekening afgeschreven in totaal 32keer. Nooit heb ik een mailtje gehad of factuur met tekst en uitleg zag ik achteraf. Na mijn ontdekking heb ik direct gebeld maar kreeg geen gehoor, wel kreeg ik snel antwoord op mijn mail en heb toen mijn geld terug geëist. Binnen de kortste keren kreeg ik een aanzegging dat alle afschrijvingen van de afgelopen 32 maanden worden terug gestort, dit zaakje stinkt natuurlijk ook al krijg ik mijn geld terug. Let op met dit bedrijf en schroom niet om je geld terug te eisen want het zijn boeven die als je niet oplet je per jaar €180 kunnen afjatten.

11. januar 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Al jaren lid zonder problemen

Ik ben al jaren lid, het kost inderdaad 15€ per maand, maar daarvoor krijg je bij een hele rits bedrijven, waaronder Mediamarkt en PlatteTV.nl, 10% korting op het bedrag zonder BTW. In een periode van 2 jaar heb ik 2000€ aan cashback gestort gekregen op m'n rekening. Ik ben lid geworden via Zavvi.nl en krijg daar ook voor elke bestelling 15€ gestort per maand los van de cashback.

15. september 2021

Oplichters

Oplichters. Gelukkig hebben ze geen geldige machtiging dus je kan bij de bank de incasso's terug eisen.

13. september 2021

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Hebben 2 maanden 15 euro geincasseerd zonder het in de gaten te hebben. Je lekker maken met een korting die je verdient zou hebben. In de mail staat ergens helemaal onderin dat het geld kost. Gewoon oplichters dus.

9. september 2021

Cheating company

Cheating company. No mention of membership fees but they collect your account details in pretext of crediting discount. But the fine print has 15 Eur per month direct debit which was never displayed while signing up.

1. august 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Netjes de kosten weggemoffelt achter…

Netjes de kosten weggemoffelt achter een popup, dus ze kunnen niet zeggen dat het er niet op de site staat.
Maar met een mooi lokkertje je de gegevens in laten vullen om je vervolgens aan een abonnement vast te zetten. Altijd goed opletten als een site je gratis geld belooft. 9 van de 10 keer is dit een manier om je ergens aan vast te zetten of je gegevens te krijgen.

27. juli 2021

Misleiding en oplichterij!

Ik had een bestelling gedaan bij koopjesdrogisterij.nl. Ze boden me een korting aan van € 10 via winkelenensparen.nl. Dat leek me wel okay. Niet dus. Ik kwam er later achter dat sindsdien maandelijks € 15 is afgeschreven van mijn rekening door Global Collect BV. Volstrekte misleiding en oplichterij!

23. juni 2021

A scam!

A scam!
They propose you a discount after you make a purchase in some online store, but instead they make you sign some terms and conditions, where they hidden a monthly subscription fee!

18. juni 2021

vieze vuile oplichters

ze verleiden je met een korting, je vult je rekeningnummer in zodat ze er dan de korting op kunnen storten, en dan heb je ineens een abonnement afgesloten van 15 euro per maand. het is mij gelukt om me uit te schrijven op de website, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen dat lukt. ook wil ik graag mijn account verwijderen, alleen weet ik niet hoe dat moet

9. juni 2021

Gelegaliseerde vorm van oplichting

Blijkbaar bij een aankoop in een Webshop ergens een abonnement opgelopen zonder duidelijke voorwaarden.
Wel sinds augustus 2020 15 euro per maand incasseren zonder een echte dienst te leveren. Ook in mijn mail is het erg stil met mails van winkelenensparen.nl. Gewoon een vorm van gelegaliseerde oplichting.

26. maj 2021

Boeven zijn het

Boeven zijn het. Heb wat gekocht bij soccerfanshop en er wordt nu al maanden 15 euro van mn bank gehaald. Heb blijkbaar bij een account aanmaken ook gelijk goedkeuring gegeven voor maandelijkse incasso.
Wat een boeven. Niks kopen bij hun. Ook soccerfan shop maffia. Hufters

21. maj 2021

Schandalige club..

Schandalige club... je moet gewoon een abonnement aangaan en producten kopen... dus hoezo korten...? of geld besparen...? Kan ook weer een organisatie het buitenland zijn...

20. maj 2021