Har lejet lejligheder i Lissabon og Porto, Portugal. Begge lejligheder var centralt placerede og rene og velholdte. Den ene af sengene i lejligheden i Porto var dog så vakkelvoren, at man ville bl... Se mere
Vi fik en rigtig god oplevelse med vores penthouse lejlighed som vi fik gennem Wimdu. Hjemmelig hygge i lejligheden på 3. sal, funktionel med god plads, køkkenet fungerede, terrassen stor med grønn... Se mere
Lejede en skøn lejlighed i Berlin. Første booking mislykkedes pga for lang responstid fra udlejer. Næste booking lykkedes men Wimdu havde reserveret lejebeløbet to gange på min konto og der skulle min... Se mere
Om Wimdu
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Mere end 350.000 bylejligheder og ferieboliger verden over
Voltastr. 5, 13355, Berlin, Tyskland
- trustpilot@wimdu.com
- wimdu.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Misligholdelse af aftale
Vi har skrevet en del frem og tilbage med udlejer og aftalte, at hun skulle trække 500 dollars i depositum og resten lige før ankomsten i oktober 2015. Nu har Wimdu trukket 1,911 dollars på trods af, at vi har aftalt en pris med udlejer på 1,721 dollars.
Flot kommunikation og vi mangler at få refunderet 1,411 dollars, som vi har skrevet til dem om 2 gange!!!!!!
Super godt - tog lidt tid at få kontakt til udlejer ellers 5 stjerner. Det er ikke sidste gang, vi prøver privat indlogering.
Super fin, ren og stor lejlighed med god beliggenhed. Væk fra den værste turisme og alligevel i meget tæt afstand til alting inkl. tog. Hyggeligt område. Meget venlig og hjælpsom udlejer, der gav os nogle fif.
perfekt og autentisk
Så nemt, sikkert og en verden fuld af muligheder!
Og man kan vælge imellem så mange fine steder.
Første hjemmeside er på Dansk - MEN så bliver det på Tysk eller Engelsk !
Det var ganske nemt at bestille en lejlighed. Første hjemmeside var på Dansk.
Men da der var spørgsmål - så var der kun Tysk eller Engelsk. Og hjemmesiderne var KUN på Tysk eller Engelsk.
Oplysninger om lejligheden var meget sparsomme og da jeg forsøgte at spørge (på Dansk) ind fik jeg aldrig svar. Ej heller på de næste spørgsmål.
Man reklamerede med at der var USP-internet. Men det skulle vi, da vi ankom, betale ekstra for. Det stod der INTET om da vi bestilte !
lejlighed i paris
jeg har to gange indenfor de sidste 6 måneder lejet lejlighed i paris, og alt er forløbet uden problemer
Wimdu - Verdens vindu'.
Hjemmesiden er lettilgængelig og velfungerende.
Vi har benyttet Wimdu to gange og vil bestemt bruge dem igen.
Fantastiske wimdu ;)
Det fungerer perfekt. Både kontakt til wimdu og udlejer, fotos, de faktiske forhold i lejligheden var helt i orden. Absolut anbefalelsesværdigt!
3 soveværelser
Når man skal bestille lejlighed gennem Wimdu, skal man tage sig i agt for at 3 soveværelser ikke altid er tilstede i lejligheden. Den vi bestilte i ROM skulle være med 3 soveværelser, men der var 1 soveværelser og i stuen var der 2 dobbelt udtrækssenge, så det var lidt skuffende. Vi var 2 vennepar og en veninde der skulle dele lejligheden. Havde vi vidst det ved bestillingen var den blevet anderledes.
Når det nu var som det var havde vi ellers et dejligt ophold, og David, der var vores kontaktperson, gjorde alt for fortælle om området vi boede i, og optrådte venlig og meget oplysende.
På rejsegruppens vegne
Hans
Nemt, overskueligt og helt pålideligt.
Højt informationsniveau. Man føler sig godt hjulpet på vej. Ingen overraskelser.
superb
du skulle prøve dette .vi var meget tilfredse med hele forløbet .dejlige værter god lejlighed lige til vores behov hyggelig lokal købmand med godt udvalg og genkendelse vi købte alle varer hos dem.mødte manuelas mand i byen med ret nyfødt baby genkendelse hyggelig snak.vi drømmer om at komme tilbage næste år
Super oplevelse
Rigtig god betjening. Kan varmt anbefale det til alle 😀
Nemt at bestille ferielejlighed hos Wimdu
Det er meget nemt og hurtigt at bestille ferielejlighed hos Wimdu.
Vi bestilte den ene dag og der var svar den næste dag fra ejeren af lejligheden, vi fik dog først den fuldstændige adresse et par dage før vi skulle rejse, og det var ikke den rigtige adresse. Vi fandt dog lejligheden med hjælp af taxa chaufføren der ringede til udlejeren.
Der stod i annoncen der var 100 mt til stranden og til indkøb, det passer dog ikke helt, der var 6- 800 m. til stranden og 400 m. til en indkøb.
nemt og billigt
Det har været rigtig nemt at bestille over wimdu. Der har været et stort udvalg af værelser og lejligheder at vælge imellem. Vi er ihvertfald ikke i tvivl, når vi til foråret igen skal på tur, hvor vi skal bestille lejlighed.
fantastisk god
der var ingen problemer med opholdet og jeg har klart tænkt mig at bruge wimbu igen
Meget enkelt og nemt at bruge Wimdu.
Vi havde en god oplevelse af at bruge Wimdu. Vi vil helt sikkert benytte mulighederne fra Wimdu en anden gang, da det er nemt og enkelt, og i forskellige prisklasser. Det var også en meget god og hyggelig oplevelse at komme hjem i et privat hjem.
Nemt og billigt
Det er meget nemt at finde en lejlighed lige hvor man ønsker at bo, og til meget rimelige priser.
Godt udvalg i boliger
Vores oplevelse med at handle via Wimdu var helt ok. Godt nok er gebyret ret højt, men sikkerheden i top. At vi så ikke var helt tilfredse med boligen var bare ærgerligt.
Alt fungerer fint
Wimdu har et effektivt system, som fører dig til ledige lejligheder med priser angivet. En meget hurtig og nem måde at finde et sted at bo på ferien i udlandet.