Har lejet lejligheder i Lissabon og Porto, Portugal. Begge lejligheder var centralt placerede og rene og velholdte. Den ene af sengene i lejligheden i Porto var dog så vakkelvoren, at man ville bl... Se mere
Vi fik en rigtig god oplevelse med vores penthouse lejlighed som vi fik gennem Wimdu. Hjemmelig hygge i lejligheden på 3. sal, funktionel med god plads, køkkenet fungerede, terrassen stor med grønn... Se mere
Lejede en skøn lejlighed i Berlin. Første booking mislykkedes pga for lang responstid fra udlejer. Næste booking lykkedes men Wimdu havde reserveret lejebeløbet to gange på min konto og der skulle min... Se mere
du skulle prøve dette .vi var meget tilfredse med hele forløbet .dejlige værter god lejlighed lige til vores behov hyggelig lokal købmand med godt udvalg og genkendelse vi købte alle varer hos dem.mø... Se mere
Om Wimdu
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Mere end 350.000 bylejligheder og ferieboliger verden over
Voltastr. 5, 13355, Berlin, Tyskland
- trustpilot@wimdu.com
- wimdu.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Fin måde at rejse på
Synes det var fine lejligheder, relativ ærlige billeder - fungerede fint med værter (en enkelt svipser - men ikke noget alvorligt) - lejlighederne var beskrevet som de var og særligt vores lejlighed i Haar, München var fantastisk.
Elendig kundebetjening
Jeg skrev til vores vært 10 dage før vi skulle ankomme og fik intet svar. Jeg forsøgt over de næste dage at sende flere mails, men hørte stadig intet. En uge før afrejse skrev til jeg Wimdu og fik et autosvar om at de ville betjene mig når de fik tid. Det fortsatte de næste dage. Vi forsøgte så at ringe til Wimdu, hvilket viste sig at være umuligt, selv med den internationale omstilling til hjælp. Heldigvis lykkedes det at få fat i værten over tlf. for Wimdu fik vi først svar fra, da vi var ankommet. Der er åbenbart ikke meget hjælp at hente hos Wimdu, hvis værten ikke svarer, så det blev vores første og sidste gang vi lejede lejlighed gennem Wimdu.
nemt
der var hurtig responds og god information. Beskrivelsen af feriehuset og beliggenheden passet.
Nemt og ligetil
Det var en rigtig god oplevelse. Al korrespondence til udlejeren foregik via Wimdus hjemmeside og login, på den måde kunne vi sikre os, at vi ikke blev snydt. Vi fandt en fantastisk sted.
Rejse i USA / 4 lejligheder
Alting var helt perfekt - ingen problemer med lejligheder - alting var ifølge booking - vil absolut bruge WIMDU igen til min næste rejse.
Wimdu support forholder sig ikke til problem
Vi oplevede, at værten løj på mail korrespondancen og ikke svarede i 25 timer lige op til vores afrejse fra Danmark. Wimdu oplyste blot at værten ikke kunne se noget problem, og gav os 150 i rabat på den næste rejse - som vi naturligvis ikke foretager, når vi ikke længere har tillid til firmaet.
Varieret oplevelse
Vi har denne sommer benyttet Wimdu to gange, dels i Venedig, dels i Verona. I Venedig var det en tvivlsom oplevelse, bl.a. fordi den lokale husvært kun kunne italiensk og fordi der var problemer med lejligheden, hvilket hun "valgte" ikke at kunne forstå betydning af. I Verona var oplevelsen med Wimdu derimod i top!
Super ferie i Cannes la Bocca med Wimdu
Ferielejligheden bestilt igennem Wimdu fungerede helt perfekt og nemt uden problemer. Ferien var uge 29 2015 I Cannes La Bocca.
Min kone og jeg og vores 2 piger på 16 og 20 år havde en fantastisk god oplevelse af lejligheden. En god rummelig lejlighed med plads til alle. Et dejligt funktionelt køkken og badeværelse, samt toilet. Vi havde god service fra Sandrine. Det eneste minus er at der er ca. 1 km at gå til havet. Men der er en lille pool lige ved lejligheden, som kan benyttes.
Nemt og overskueligt
Det var nemt at booke lejlighed. God hjemmeside
Dejlig lejlighed og fin modtagelse
Vi var rigtig glade for denne lejlighed som udgjorde en super base for vores opdagelsesrejse i Berlin.
God webside
Det er første gang at vi bruger wimdu, og alt fungerede så det er ikke sidste gang vi bruger dem.
Sonja & Gert
Wimdu - Et godt og billigt alternativ til traditionel hotel booking
Vi har oplevet Wimdu som et godt og billigt alternativ til traditionel hotel booking. En rigtig god mulighed, specielt når man ønsker en lejlighed med eget køkken fremfor et traditionelt hotel ophold. Wimdu hjemmesiden er lettilgængelig, informativ og nem at bruge. Konceptet er meget velfungerende.
Alt fungerer
Glimrende hjemmeside, sikker bestilling og betaling, dejlige lejligheder i både storbyer og på landet. Vi søger først af alle hos Wimdu.
Nemt og troværdigt
Det er første gang vi har brugt Wimdu, da vi skulle til Rom, og det er ikke sidste gang vi vil bruge Wimdu. Brugergrænsefladen på hjemmesiden var let og intuitiv at overskue. Det var nem at booke. Kunne med det samme se hvilke steder, som var ledige. Let at søge på specifikke ønsker. Hurtig respons på bookingen samt troværdig. Fik også hurtig accept fra udlejer, som vi både via vores Wimdu konto, og privat mail havde kontakt med helt indtil den dag vi ankom.
En super god oplevelse.
Virker fint
Har brugt Windu 3 gange, alt virkede perfekt. Billige lejligheder, er blevet kontaktet af udlejeren længe inden ankomsten. Jeg bruger dem igen næste gang.
Peter
Fusk og bedrag.... Hold jer langt væk!!!
Vi bookede en lejlighed i Berlin, torsdag d.14 maj '15 fra morgenstunden, betalte 310,- euro med visakort... Får en bekræftigelse pr. Mail, at betalingen er gennemført og at lejligheden var tilrådighed kl.1600. Samme dag... MEEEEEN, i mailen er intet telefon nummer eller husnummer på hverken lejlighed eller Wimdu i Berlin... Prøver at Google deres telefon nummer, hvilket også lykkes... Men der bliver sagt, at nummeret ikke længere er i brug og at alt korspondance skal ske pr. Mail.... I mellemtiden er vi ankommet til Berlin!!!!!!!!!! Med 2 børn i bilen kører vi Berlin tynd, og bliver nød til at ta' et andet hotel.
Dagen efter modtager vi en mail og at lejlighedens indehaver ikke har reageret og derfor er vores reservation blevet annulleret.... ALDRIG I MIT LIV HAR JEG OPLEVET NOGET SÅ UPROFFESIONET SOM DETTE FIRMA!!!! Hvis det overhovedet eksisterer!!!!
Uacceptabelt
Vi havde booket en lejlighed i London. Da vi nærmede os datoen, kunne vi ikke få fat på ejeren, for at arrangere, hvordan vi skulle have en nøgle. Ejeren svarede ganske simpelt ikke på mails.
Jeg har så skrevet mails til VIMDU, men det eneste de har gjort er at annullere bookingen. Vi har ikke fået tilbudt andet.
Det er uacceptabelt
Wimdu er let at booke bolig igennenm
Wimdu er let og overskuelig at bruge
super nemt og billigt
jeg har prøvet at leje en gang, og det var en super dejlig oplevelse. Alt fungerede til punkt og prikke.
Vi glæder os allerede til sommer, hvor vi har lejet et hus i spanien.
Kan kun varmt anbefales.
Alletiders
Jeg havde længe ledt efter hoteller i New York men syntes det var utrolig dyrt så jeg begyndte at kigge efter lejligheder, og her får man mere for pengene synes jeg.
Det var nemt og ligetil at bestille hos Wimdu, og jeg oplevede også en utrolig god service og hjælp da jeg blev nødt til at om booke til én dag mindre. Det eneste minus hvis jeg skal sige noget, så var korrespondancen ved om booking på engelsk, det var ikke noget problem for mig, men kunne måske være svært for nogle.
Jeg kan absolut anbefale Wimdu hvis man skal finde et sted at bo i udlandet, man får også umiddelbart efter bekræftelsen adgang til at kommunikere med den man lejer lejligheden af, og det kan absolut være nyttigt hvilket det var i mit tilfælde.