wijverkopenuwautowel Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb een prettige ervaring gehad: ik ben goed geholpen door Robin. Duidelijke uitleg en klantvriendelijk. Na wat overleg een prijs bepaald. Het eerst bod op de auto was niet voldoende maar daarn... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

2 weken geleden mijn auto aangemeld en foto's gestuurd, vorige week werd ik gebeld door Lynn dat ze ermee aan de slag zou gaan en hebben we het e.e.a doorgenomen, na 20 minuten belde ze al terug en... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

keurig te woord gestaan en snel gehandeld en de aangeboden auto was ook precies zoals omschreven. kortom geen gedoe en gelijk alles afgehandeld dank jullie wel

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het bedrijf heeft een behoorlijke inzet gepleegdom onze auto te verkopen. Dit is binnen enkele dagen gelukt voor een prijs die ook voor ons goed was.

Virksomhedsoplysninger

1. Automægler

Skrevet af virksomheden

"Wijverkopenuwautowel is opgericht door ambitieuze vrienden die een, voor velen, vervelend en bekend probleem willen oplossen namelijk:"snel en zonder gedoe zijn of haar auto verkopen" Met meer dan 10 jaar ervaring in de autobranche en makelaars in dienst met een groot, erkend en betrouwbaar netwerk, ontzorgen wij u bij de verkoop van uw voertuig van A tot Z. Dit betekent geen vervelende onderhandelingen, geen vreemden aan de deur en snel een mooie aanvulling op uw bankrekening. Hoe zorgt u ervoor dat dit gebeurt? Vul geheel vrijblijvend uw kenteken in op onze site of neem telefonisch contact met ons op. Wij doen de rest!"

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 72 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

72 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Gegarandeerd bod??

Het eerste contact verliep erg soepel, we waren het snel eens over een acceptabel bod. Het contact met de kopende partij verliep minder soepel. Het bedrijf was niet te bereiken. Daarna kreeg ik de persoon die voor mij bemiddelde ook niet meer te pakken terwijl deze terug zou bellen (moet nog gebeuren). Uiteindelijk een afspraak kunnen maken. Toen ze de auto kwamen halen begonnen ze te onderhandelen over de prijs, terwijl ik een gegarandeerd bod had afgesproken. Dit viel mij erg tegen. Toch voet bij stuk gehouden en is de auto verkocht voor de afgesproken prijs. Helaas wel een vervelend gevoel aan over gehouden.

17. november 2025

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt.

Wat fijn om te horen dat het eerste contact soepel verliep en dat u snel tot een acceptabel bod kon komen. Tegelijkertijd vinden we het erg jammer dat de afhandeling met de kopende partij niet verliep zoals u mocht verwachten. Dat u moeite had om zowel de koper als onszelf te bereiken, en dat er ter plekke opnieuw over de prijs werd onderhandeld terwijl u een gegarandeerd bod had, is absoluut niet de bedoeling.

We hebben geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen om dit met u te bespreken, maar helaas hebben we u nog niet kunnen bereiken. We horen namelijk graag meer over wat er precies is gebeurd, zodat we dit intern kunnen oppakken én dergelijke situaties in de toekomst kunnen voorkomen.

Mocht u ons alsnog willen spreken, dan kunt u ons bereiken op 088 3033 999 of mailen naar hoi@looping.nl. We staan klaar om dit netjes met u af te ronden.

Prima

Prima. Snelle afhandeling en keurig en contact.

5. november 2025

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de afhandeling snel verliep en het contact naar wens was. Als u in de toekomst nog vragen heeft of opnieuw gebruik wilt maken van onze service, staan we graag voor u klaar.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik heb mijn auto snel verkocht

Ik heb mijn auto snel verkocht. Prima geholpen door Sven Smit

16. oktober 2025

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u snel geholpen bent en dat Sven Smit u goed heeft begeleid bij de verkoop. We geven uw complimenten graag aan hem door.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel en goed contact met Michel en…

Snel en goed contact met Michel en koper heeft zich ook heel netjes aan de afspraken gehouden.

17. oktober 2025

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het contact met Michel prettig verliep en dat de koper zich netjes aan de afspraken heeft gehouden. We geven uw complimenten graag aan Michel door.

Goed en snel geregeld

Ik kon me auto snel verkopen. Medewerker Kaan heeft alles duidelijk uitgelegd en kwam afspraken na .

16. oktober 2025

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat Kaan alles duidelijk heeft uitgelegd en zijn afspraken is nagekomen. We geven uw complimenten graag aan hem door.

Snel en vriendelijk geholpen

Snel en vriendelijk geholpen. Auto verkocht met weinig gezeur

11. oktober 2025

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u snel en vriendelijk geholpen bent en dat de verkoop soepel is verlopen.

Verkoop zonder problemen

Na het contact met Wijverkopenuwautowel.nl werden wij later op de dag gebeld door een koper.
Met de koper hebben we een datum en tijd afgesproken, om de auto op te halen.
Ophalen ging zonder verdere problemen. Betaling met overschrijving ook prima ter plekke geregeld.

9. oktober 2025

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen bij het contact met de koper en dat de betaling en overdracht naar wens zijn gegaan.

Ik ben geholpen door Kaan

Ik ben geholpen door Kaan . Zeer vriendelijke en eerlijke persoon. Legt alles goed uit en is zeker heel er bezig met wat de klant wilt kortom top gozer !

3. oktober 2025

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat Kaan u vriendelijk en eerlijk heeft geholpen en alles duidelijk heeft uitgelegd. We geven uw complimenten graag aan hem door.

Contactpersoon Kaan van…

Contactpersoon Kaan van Wijverkopenuwautowel.nl heeft mij heel goed geholpen. Legde alles duidelijk en haarfijn uit, ook met bemiddelen was hij uiterst medelevend en realistisch qua biedingen. Enige aandachtspunt is de contract die hun opstellen met de koper, namelijk dat de contract officieel is en dat het bod gegarandeerd is, dat is namelijk niet waar. Koper heeft onderhandeld en als ik niet akkoord ging met zijn bedrag dan zag hij ervan af. Terwijl ze alle info,foto’s en het verleden van de auto hebben gekregen. Het bedrijf dat mijn auto overnam heet Autobedrijf Het Spoor, AUB mensen geen zaken mee doen. Zware oplichters ik las het ook al in vorige reviews hoe ze te werk gaan, namelijk precies het zelfde als bij mij. Ze pakken je figuurlijk gezien bij je keel vast wanneer ze 1000/1500 euro minder willen betalen dan afgesproken. Terwijl alles kraakhelder beschreven was en 30 foto’s hebben ontvangen. Ze weten wat de zwakke plek zijn bij mensen die hun auto weg doen.

Als de tussenpersoon ‘wijverkopenuwautowel.nl’ afstand van oplichters “autobedrijf Het Spoor” gaat nemen kom ik zeker terug om ooit weer wat te verkopen via de tussenpersoon

Maar Kaan super bedankt, blijf eerlijk en oprecht zoals je bij mij was.

7. oktober 2025

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring uitgebreid te delen. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de begeleiding van Kaan en zijn duidelijke uitleg. We vinden het jammer dat de ervaring met de koper niet naar wens is verlopen. We hebben uw feedback hierover genoteerd en zullen dit intern bespreken om te kijken wat er precies is gebeurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Mocht u dit verder willen toelichten, dan mag u altijd bellen naar 088 3033 999 of door te mailen naar contact@wijverkopenuwautowel.nl.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vlotte overdracht zonder gehannes.

Na mijn email verzonden te hebben, werd ik Na ca 10 minuten gebeld voor wat meer informatie. Vervolgens kreeg ik Na ca half uur twee indringen. Die vond ik onvoldoende. Na mijn minimum prijs wat verlaagd te hebben, wed ik Na 10 minuten weer gebeld met de mededeling dat het minimum bedrag geboden was. Na akkoord binnen 5 minuten het verkoop contract ontvangen.
Het ophalen van de auto verliep ook soepel. Aangezien de auto prima in orde was, hoort dit ook zo, maar je bent toch altijd gespannen of de koper niet iets vind om toch te proberen een kagere prijs te krijgen.dut was nu niet het geval. Proefrit en opmerkingen waren reëel en in lijn met wat ik al aangegeven had.
Overdracht, vrijwaring en betaling soepel en direct goed geregeld.
Kortom, een prima ervaring.

4. september 2025

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review, Joop! Fijn om te horen dat het hele proces – van eerste contact tot overdracht en betaling – soepel is verlopen en dat je tevreden bent met hoe alles is afgehandeld.

Mocht je in de toekomst nog onze hulp nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar.

Ik ben heel goed geholpen Door Mees de…Mees

Ik ben heel goed geholpen Door Mees de medewerker het ging soepel en snel ik ben zeer tevreden 10+ voor jou 👍

27. august 2025

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat Mees je zo goed heeft geholpen en alles soepel en snel is verlopen. We geven je complimenten natuurlijk graag aan hem door.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Gegarandeerd bod is dus geen gegarandeerd bod

Gegarandeerd bod is dus geen gegarandeerd bod.

Auto verkocht via deze site. Autobedrijf Het Spoor zou mijn auto ophalen.
Er werd uitgebreid getest en de auto grondig bekeken. Prima overigens.

Toen kwam de aap uit de mouw: er zou in het verleden schade aan de linkerkant van het voertuig zijn geweest. Dat kon men zien aan de lakdikte. I.p.v. de overeengekomen €12.000 kreeg ik maar €11.000. Overigens hebben we het over een auto van negen jaar oud.
Tijdens het bellen met de intermediair (want dat is) wijverkopenuwautowel.nl werd geen enkele poging gedaan om ook maar iets op te lossen. Ik had geen zin om nog een keer met mijn auto te moeten leuren, dus heb eieren voor mijn geld gekozen.

Kortom, je wordt gewoon belazerd met het gegarandeerde bod en het betrokken autobedrijf doet daar van harte aan mee. Mijn advies is, niet in zee met deze partij of liever partijen.

25. august 2025

Na benaderen van…

Na benaderen van wijverkopenuwautowel.nl werden wij binnen 5 min gebeld.
Na een uur was onze auto al verkocht.
Vandaag werd de auto door de koper opgehaald
Goede service !

15. august 2025

Bedankt voor uw fijne review, Myra! ✨
Wat goed om te horen dat alles zo snel en soepel is verlopen en dat u tevreden bent over onze service.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel goed en snel de beste prijs.

Heel goed en snel geholpen om mijn auto te verkopen. Contactpersoon Sven was zeer deskundig en snel. Ik heb tegelijk op verschillende sites mijn auto aangeboden. Sven kon uiteindelijk de beste prijs voor mijn auto bieden. Ook bij de inlevering van mijn auto bij de koper geen probleem gehad. De koopprijs stond meteen op mijn bank en vrijwaring in de mail. Super goede service! Een aanrader.

11. august 2025

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Bedankt voor uw mooie review, Arnoud!
Fijn om te horen dat Sven u deskundig en snel heeft kunnen helpen en dat we de beste prijs voor uw auto hebben kunnen realiseren. Mooi dat ook de afhandeling bij de koper soepel verliep en alles direct geregeld was. We waarderen uw aanbeveling enorm!

Afspraken werden aangehouden

Eigenlijk ging alles zoals ik met de contactpersoon Sven afgesproken had.
Goede afspraken gemaakt en die werden nagekomen.
Dit terwijl ik eerlijk gezegd toch wat op mijn hoede was voor wat gesoebat tijdens de overdracht maar daar was geen sprake van
Eens te meer fijn omdat de verkochte auto niet van mij was, maar van mijn overleden broer en dan is gehannes sowieso niet fijn.

5. august 2025

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Bedankt voor uw mooie en open review. 🌟
We zijn blij dat Sven alles volgens afspraak heeft kunnen regelen en dat het proces soepel en respectvol is verlopen, zeker gezien de emotionele situatie. Gecondoleerd met het verlies van uw broer, en fijn dat wij u in deze periode zorg uit handen konden nemen.

Bedrijf met transparante houding

Bedrijf met transparante houding. Deelt meteen eerlijke indicatie en legt uit hoe de markt werkt. Medewerkers hebben nauw contact met je als verkoper en komen afspraken na. Zeer tevreden.

4. august 2025

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Bedankt voor je mooie woorden! 🙏
Fijn om te horen dat je onze transparante aanpak en duidelijke communicatie waardeert. We doen ons best om alles soepel en eerlijk te laten verlopen. Veel dank voor het vertrouwen!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Netjes bedrijf en vriendelijke…

Netjes bedrijf en vriendelijke medewerkers. Handeld keurig hun werkzaamheden met je af. Tijdens het telefoon gesprek over de verkoop van de auto goed luisteren want er wordt duidelijk aangeven dat je een mondelinge overeenkomst afspraak. Dit zelf niet goed meekregen en dit zorgde vanuit mijn kant voor onduidelijkheid. Verder alles in orde.

4. august 2025

Bedankt voor je eerlijke en positieve review, Annet! 🙏
Fijn dat je tevreden bent over onze werkwijze en de vriendelijkheid van onze medewerkers. We begrijpen dat de mondelinge overeenkomst soms voor verwarring kan zorgen, dus dank dat je dit benoemt — we nemen het mee om nog duidelijker te zijn in onze uitleg.

Mocht je in de toekomst weer hulp nodig hebben, staan we graag voor je klaar!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In de ochtend gebeld met…

In de ochtend gebeld met wijverkopenuwautowel en einde middag was mijn auto al verkocht! Super service. Als je je auto voor een realistische bedrag wilt verkopen ben je op het juiste adres.

31. juli 2025

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Wat een mooie review, dankjewel! Fijn om te horen dat het zo snel en soepel is gegaan. Veel plezier met de volgende stap – en bedankt voor het vertrouwen!