Ik heb een prettige ervaring gehad: ik ben goed geholpen door Robin. Duidelijke uitleg en klantvriendelijk. Na wat overleg een prijs bepaald. Het eerst bod op de auto was niet voldoende maar daarn... Se mere
Virksomheden har svaret
2 weken geleden mijn auto aangemeld en foto's gestuurd, vorige week werd ik gebeld door Lynn dat ze ermee aan de slag zou gaan en hebben we het e.e.a doorgenomen, na 20 minuten belde ze al terug en... Se mere
Virksomheden har svaret
keurig te woord gestaan en snel gehandeld en de aangeboden auto was ook precies zoals omschreven. kortom geen gedoe en gelijk alles afgehandeld dank jullie wel
Virksomheden har svaret
Het bedrijf heeft een behoorlijke inzet gepleegdom onze auto te verkopen. Dit is binnen enkele dagen gelukt voor een prijs die ook voor ons goed was.
Virksomheden har svaret
"Wijverkopenuwautowel is opgericht door ambitieuze vrienden die een, voor velen, vervelend en bekend probleem willen oplossen namelijk:"snel en zonder gedoe zijn of haar auto verkopen" Met meer dan 10 jaar ervaring in de autobranche en makelaars in dienst met een groot, erkend en betrouwbaar netwerk, ontzorgen wij u bij de verkoop van uw voertuig van A tot Z. Dit betekent geen vervelende onderhandelingen, geen vreemden aan de deur en snel een mooie aanvulling op uw bankrekening. Hoe zorgt u ervoor dat dit gebeurt? Vul geheel vrijblijvend uw kenteken in op onze site of neem telefonisch contact met ons op. Wij doen de rest!"
Marssteden 52, 7547 TC, Enschede, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 72 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vreselijke ervaring! Pas op, gegarandeerd bod is een lokkertje! Een hogere bod elders gekregen maar toen werd ons verteld dat we 15% boete van de afgesproken prijs van hun zouden krijgen. Afwikkeling op een industrieterrein voelde meteen niet goed. Er werden nog meer foto's gemaakt en druk heen en weer gebeld en geappt met iemand die nu €500,- minder wou geven voor het gegarandeerde bod vanwege krasjes op de wieldoppen! Onderhandelen of bezwaar was niet de bedoeling! Heb kunnen meeluisteren dat ze over een verkoopbedrag die €1500,- meer was dan wij uiteindelijk kregen. In het begin werden wij gestalkt met telefoontjes en berichten - nu reageren ze nergens op wat heel veelzeggend is! Kortom niet doen!

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Auto zeer snel verkocht...binnen een uur zelfs..was wel een sloper..maar super geregeld..kreeg direct de vrijwaring en het geld overgeboekt..mijn ervaring...? Klasse service

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Absoluut 5 sterren! Waar anderen mijn een veel lager bod deden konden wijverkopenuwautowel het binnen een dag voor veel meer verkopen. Top service! Super vriendelijk, denken mee en zijn altijd goed bereikbaar.
Nogmaals dank voor het meedenken en je hulp Levy!

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Auto snel verkocht, er is netjes de afgesproken prijs betaald zonder gezeur a/d deur bij het ophalen.

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
zeer netjes geholpen super contact hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen hele goede communicatie

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Eerlijk gezegd was ik in het begin wat huiverig, omdat je toch denkt dat er geprobeerd wordt om de prijs te drukken. Maar niets bleek minder waar! Mijn ervaring met Pepijn was ontzettend positief: eerlijk, transparant en prettig in de communicatie. We kwamen samen snel tot een eerlijke prijs waar ik me goed bij voelde. Ook de afhandeling verliep perfect: het bedrijf komt de auto ophalen, het geld staat netjes op je rekening voordat de auto meegaat. Super betrouwbaar, professioneel en zonder gedoe. Absoluut een aanrader!

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Sean en Mees hebben ons super geholpen. Na een auto-ongeluk moest ik mijn auto verkopen. Zij hebben direct een partij gevonden die de auto wilde ophalen en kopen. Hoewel de eerste afspraak uiteindelijk niet doorging, hebben ze dat keurig opgelost en alsnog alles netjes geregeld.
Beide heren hebben echt top werk geleverd: professioneel, meedenkend en goed bereikbaar. Zeker een aanrader als je snel en zonder zorgen je auto wilt verkopen!

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Snel geholpen, auto snel verkocht. Eenvoudig proces via online aanmelding en wat foto's. Lekker ontzorgd.

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Wat een slechte amateur bedrijf zeg.
Mijn Peugeot Partner voor 500 willen kopen. Ik heb m dus naar de sloop gebracht en kreeg er zelfs 750 voor. Ook ik werd niet terug gebeld. Het bedrijf is alleen uit op geld en dus geeft niks om kwaliteit. Ik zal hier nooit meer zaken mee doen.

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Nooit meer via hun. De koop ging uiteindelijk niet door die hun hadden gevonden, daarna contact opgenomen.zou na een paar minuten terug gebeld worden moest uiteindelijk zelf weer terugbellen na een half uur nog niet te zijn teruggebeld… hij zou er achteraan gaan moet nu nog terugbellen!!🤬 dus voor mij een vette 1… nooit meer. Uiteindelijk zelf een deal met iemand kunnen maken

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Ze zijn slecht bereikbaar , vandaag auto opgehaald, was er een schade die de koper niet had doorgekregen, uiteindelijk maar iets toegegeven op de prijs.
Zal niet snel weer verkopen via deze partij

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Robin heeft goed advies gegeven en een eerlijke prijs kunnen regelen, terwijl de markt voor elektrische auto's niet meer zo gunstig is.
De kopende partij had binnen 20 min de auto gevrijwaard en de betaling geregeld.
Dit bedrijf heeft het goed voor elkaar, ga vooral zo door!

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Ik werd bij de verkoop van een Volvo XC90 geholpen door Robin. Hij wist snel een koper te vinden die 2500 euro meer bood dan een dealer.
Ook bij de levering van de auto alles heel netjes verlopen. Direct betaald zonder discussie Ik werd door de koper netjes naar het station gebracht. Enige aandachtspunt; wees eerder in het proces duidelijk als de auto moet worden gebracht. Verder een topervaring.

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Ik had mijn auto aangeboden (mazda 6 2007) en werd vandaag netjes teruggebeld.
Een vriendelijke man aan de lijn en na wat gesproken te hebben, gaf hij aan om de auto wellicht beter particulier te verkopen. Dit omdat mijn auto niet de jongste meer is en de marge dus niet meer zo hoog is. Oftewel, ik zou er zelf niet heel veel aan overhouden daar het bod dan niet was wat ik ingedachten had.
Dit alles kwam heel eerlijk over en gaf het gevoel dat ze ook denken aan de klant en niet enkel aan eigen belang.
Al met al een goede ervaring.

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Bedrijf reageert snel en staat je vriendelijk te woord. Wel viel mij op dat ze laag bod uitbrengen.
Ze hopen dat je daar meteen ja op zegt. Na paar keer gezegd te hebben dat je meer wilt voor de auto gaat dit uiteindelijk wel maar nog steeds niet de prijs wat ik in gedachten had terwijl het een prima auto is en zeker waard is . Nadat de koper mijn auto kwam halen en zag dat het motorisch een top auto is probeerde hij toch nog wat van de prijs af te halen omdat er een ini mini deukje zat. Dit had ik al vermeld en stond op de foto. Met zijn bod ging ik dus niet mee akkoord en had toch de afgesproken bedrag ervoor gekregen. Jammer dat het wel op deze manier moet gaan.
Deze hele koop voelde voor mij niet heel fijn. Zal het niet nog een keer op deze manier overwegen.

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Je wordt persoonlijk benaderd en deze persoon blijft ook aanspreekpunt in het proces dat zeer vlotjes verliep. Wel een beetje gek dat je bij verkoop niets hoeft te tekenen, alles is op basis van mondeling akkoord. Maar wel zo uitgevoerd. Auto werd netjes opgehaald en direct betaald. Achteraf nog telefoontje of alles goed verlopen was.

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Wij hebben een goede uitleg gehad over hoe het zou gaan met de verkoop van onze auto nadat wij via internet de vragen hadden ingevuld...we zijn nog geen 15 min later daarna al gebeld..en nu net 1 weekje later is de auto al verkocht...ik ben dus positief hier over

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Contract opgemaakt, alle gegevens doorgegeven die van belang zijn voor verkoop. Hoe de auto eruit ziet, eventuele mankementen. autobedrijf die mijn auto op kwam halen begon de onderhandelingen opnieuw, slecht onderbouwd en storend. Verhaal gehaald bij "wij verkopen uw auto wel" maar zit nog op reactie te wachten. Zeer teleurstellend en zou niet met hen in zee gaan.

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Zeer een gebruiksvriendelijke website waar je als verkoper alle gegevens op kan plaatsen. Na het uploaden word je direct gebeld door iemand van kantoor. Zeer snel ontvang je een eerste bieding (waar je niet meteen op in moet gaan:)). Ook de nazorg is netjes als je de auto verkocht hebt.

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.