Ik heb een prettige ervaring gehad: ik ben goed geholpen door Robin. Duidelijke uitleg en klantvriendelijk. Na wat overleg een prijs bepaald. Het eerst bod op de auto was niet voldoende maar daarn... Se mere
Virksomheden har svaret
Na alle informatie te hebben verstrekt wel een bevestiging ontvangen, maar daarna geen enkele reactie. Ook geen antwoord op een emailbericht van mijn kant. Wekt vooralsnog weinig vertrouwen.
Virksomheden har svaret
2 weken geleden mijn auto aangemeld en foto's gestuurd, vorige week werd ik gebeld door Lynn dat ze ermee aan de slag zou gaan en hebben we het e.e.a doorgenomen, na 20 minuten belde ze al terug en... Se mere
Virksomheden har svaret
keurig te woord gestaan en snel gehandeld en de aangeboden auto was ook precies zoals omschreven. kortom geen gedoe en gelijk alles afgehandeld dank jullie wel
Virksomheden har svaret
"Wijverkopenuwautowel is opgericht door ambitieuze vrienden die een, voor velen, vervelend en bekend probleem willen oplossen namelijk:"snel en zonder gedoe zijn of haar auto verkopen" Met meer dan 10 jaar ervaring in de autobranche en makelaars in dienst met een groot, erkend en betrouwbaar netwerk, ontzorgen wij u bij de verkoop van uw voertuig van A tot Z. Dit betekent geen vervelende onderhandelingen, geen vreemden aan de deur en snel een mooie aanvulling op uw bankrekening. Hoe zorgt u ervoor dat dit gebeurt? Vul geheel vrijblijvend uw kenteken in op onze site of neem telefonisch contact met ons op. Wij doen de rest!"
Marssteden 52, 7547 TC, Enschede, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 72 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik ben super goed geholpen met de verkoop van mijn auto. Ik ben tevreden over de prijs die ik ontvangen heb en de communicatie vanuit Sven van wijverkopenuwautowel.nl

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Heel fijn geholpen en daardoor heel prettig zaken kunnen doen. Afspraken worden nagekomen, communicatie super en heel erg meedenkend! Aan te bevelen!!!

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Snel en duidelijke offerte. Goede toelichting.

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Auto aangeboden met foto's, vrij snel telefonisch contact. Daarna gaat het vrij snel om tot een van beide kanten tevreden bod te komen. Auto is snel verkocht.

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Auto verkocht, tenminste verkoopovereenkomst per mail binnen, bedrag en alle gegevens goed ingevuld. Auto zou de dag erna opgehaald worden. In de ochtend krijg ik een appje. Verkoop gaat toch niet door ze hadden telefonisch een andere leeftijd van de auto aangegeven dan wat die was. Foutje bedankt verkoop gaat niet door!!! En dan aangeven foutje van onze kant is niet anders, we hebben een oplossing we geven je nou maar nog 1/3 van het bedrag wat in de verkoopovereenkomst staat. Ik blijf ze appen van het is rechtsgeldig verkocht regel het maar, uiteraard geven ze niet thuis!!! En blijven zich voor de domme houden! Zo een bedrijf zouden ze moeten opdoeken! We gaan maar een deurtje verder puur uit principe!

Oplichters.
Er wordt beloofd dat de auto wordt volgende dag opgehaald, dat gebeurt dus week later...
Qua prijs willen ze betalen 1/3 minder dan beloofd en anders moet je 850euro boete betalen
Nooit meer. Beter via Anwb regelen.Waardeloos bedrijf
En leugens in de reactie ook nog... waardeloos. Hopelijk mensen trappen hier niet in. Niemand is tevreden met jullie service en jullie hebben Niemand gebeld.
OPLICHTERS

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Dit is pure oplichting, ze werken samen met schimmige opkopers. Je krijgt eerst een hoog bod, dan komt de koper en kraakt de auto af en zegt dat hij het koopt als sloopauto. Omdat ik wist dat er mankementen waren, ging ik akkoord. Twee dagen erna staat de auto te koop voor 20 keer het bedrag wat ik kreeg. Wijverkopenuwauto wel had vantevoren niets verteld over een kostenpost van 50 euro voor het verkopen. Dat zie je pas nadat je mondeling akkoord bent gegaan. Absoluut nooit in zee gaan met deze criminele organisatie....

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
De eerste keer gebruik gemaakt van deze manier van auto verkopen. Het ging snel, prettig contact en zonder problemen. De prijs gekregen voor de auto die ik wilde hebben. Volgende keer zeker weer.

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Heb gegevens auto plus foto geupload en ben daarna correct verder geholpen door Claudino (sorry indien naam niet juist is gespeld). En verder is alles prima afgehandeld. Zeer tevreden.

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Mede dankzij Aziez is alles goed verlopen!

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Op mijn aanvraag werd snel gereageerd. Binnen een uur was de zaak beklonken. Prijs was fair, afhandeling soepel. Beleefde man, kennis van zaken, komen afspraken na en snelle betaling en vrijwaring

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Goedendag ik heb in mij leven vele auto gekocht en verkocht maar dit is echt top
In drie dagen een range rover voor 100.000 verkocht betaald gevrijwaard en opgehaald mijn complimenten

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Heel fijn, auto is op afstand gevrijwaard en opgehaald door autobedrijf

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Zeer snel en persoonlijk contact, ze begeleiden je goed en transparant door het hele proces.

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Kort nadat de auto was aangemeld nam Nigel contact op en is direct aan het werk gegaan. Hij hield ons constant op de hoogte mbt de mogelijkheden die hij had voor verkoop. Goede en duidelijke communicatie!
Tevreden over de gang van zaken en uiteindelijke (snelle) verkoop

Super goed geregeld.
Alles correct en netjes afgehandeld.

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Fijn bedrijf, denkt mee in oplossingen!
Bedankt voor jullie hulp!!

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Claudiney wat een top gozer! Heeft me uiterst goed geholpen. Iedere keer als ik hem nodig had stond hij voor me klaar🥰🥰

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel
Het eerste contact verliep erg soepel, we waren het snel eens over een acceptabel bod. Het contact met de kopende partij verliep minder soepel. Het bedrijf was niet te bereiken. Daarna kreeg ik de persoon die voor mij bemiddelde ook niet meer te pakken terwijl deze terug zou bellen (moet nog gebeuren). Uiteindelijk een afspraak kunnen maken. Toen ze de auto kwamen halen begonnen ze te onderhandelen over de prijs, terwijl ik een gegarandeerd bod had afgesproken. Dit viel mij erg tegen. Toch voet bij stuk gehouden en is de auto verkocht voor de afgesproken prijs. Helaas wel een vervelend gevoel aan over gehouden.