wijverkopenuwautowel Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb een prettige ervaring gehad: ik ben goed geholpen door Robin. Duidelijke uitleg en klantvriendelijk. Na wat overleg een prijs bepaald. Het eerst bod op de auto was niet voldoende maar daarn... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na alle informatie te hebben verstrekt wel een bevestiging ontvangen, maar daarna geen enkele reactie. Ook geen antwoord op een emailbericht van mijn kant. Wekt vooralsnog weinig vertrouwen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

2 weken geleden mijn auto aangemeld en foto's gestuurd, vorige week werd ik gebeld door Lynn dat ze ermee aan de slag zou gaan en hebben we het e.e.a doorgenomen, na 20 minuten belde ze al terug en... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

keurig te woord gestaan en snel gehandeld en de aangeboden auto was ook precies zoals omschreven. kortom geen gedoe en gelijk alles afgehandeld dank jullie wel

Virksomhedsoplysninger

1. Automægler

Skrevet af virksomheden

"Wijverkopenuwautowel is opgericht door ambitieuze vrienden die een, voor velen, vervelend en bekend probleem willen oplossen namelijk:"snel en zonder gedoe zijn of haar auto verkopen" Met meer dan 10 jaar ervaring in de autobranche en makelaars in dienst met een groot, erkend en betrouwbaar netwerk, ontzorgen wij u bij de verkoop van uw voertuig van A tot Z. Dit betekent geen vervelende onderhandelingen, geen vreemden aan de deur en snel een mooie aanvulling op uw bankrekening. Hoe zorgt u ervoor dat dit gebeurt? Vul geheel vrijblijvend uw kenteken in op onze site of neem telefonisch contact met ons op. Wij doen de rest!"

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 72 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

71 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben super goed geholpen met de…

Ik ben super goed geholpen met de verkoop van mijn auto. Ik ben tevreden over de prijs die ik ontvangen heb en de communicatie vanuit Sven van wijverkopenuwautowel.nl

6. marts 2026

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen met de verkoop van je auto en dat je tevreden bent met de ontvangen prijs. Geweldig dat ook de communicatie met Sven als positief is ervaren. We geven je compliment graag aan hem door. Bedankt voor het vertrouwen!

Zo fijn zaken doen!

Heel fijn geholpen en daardoor heel prettig zaken kunnen doen. Afspraken worden nagekomen, communicatie super en heel erg meedenkend! Aan te bevelen!!!

3. marts 2026

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen en dat de communicatie, het meedenken en het nakomen van afspraken zo goed zijn bevallen. Geweldig dat je ons aanbeveelt — bedankt voor het vertrouwen!

Snel en duidelijke offerte

Snel en duidelijke offerte. Goede toelichting.

26. februar 2026

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je snel een duidelijke offerte hebt ontvangen en dat de toelichting goed was. Bij Wij verkopen uw auto wel vinden we heldere communicatie belangrijk. Bedankt voor het vertrouwen!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Auto aangeboden met foto's

Auto aangeboden met foto's, vrij snel telefonisch contact. Daarna gaat het vrij snel om tot een van beide kanten tevreden bod te komen. Auto is snel verkocht.

18. februar 2026

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het contact snel tot stand kwam, het biedproces soepel verliep en dat je auto snel verkocht is. We waarderen je feedback en horen graag hoe we je een 5-sterren ervaring kunnen bieden!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verkoopovereenkomst binnen toch jammer dan!

Auto verkocht, tenminste verkoopovereenkomst per mail binnen, bedrag en alle gegevens goed ingevuld. Auto zou de dag erna opgehaald worden. In de ochtend krijg ik een appje. Verkoop gaat toch niet door ze hadden telefonisch een andere leeftijd van de auto aangegeven dan wat die was. Foutje bedankt verkoop gaat niet door!!! En dan aangeven foutje van onze kant is niet anders, we hebben een oplossing we geven je nou maar nog 1/3 van het bedrag wat in de verkoopovereenkomst staat. Ik blijf ze appen van het is rechtsgeldig verkocht regel het maar, uiteraard geven ze niet thuis!!! En blijven zich voor de domme houden! Zo een bedrijf zouden ze moeten opdoeken! We gaan maar een deurtje verder puur uit principe!

3. februar 2026

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Dank je wel dat je dit met ons deelt. We vinden het vervelend om te lezen dat je deze ervaring zo hebt beleefd. We willen dit graag zorgvuldig uitzoeken, maar op basis van de beschikbare gegevens kunnen we in ons systeem geen verkochte of geannuleerde auto terugvinden die aan jouw melding te koppelen is.

Om dit goed te kunnen controleren, ontvangen we graag het kenteken van de auto. Je kunt contact met ons opnemen via 053 303 1903 of mailen naar contact@wijverkopenuwautowel.nl
. Zodra we de juiste gegevens hebben, kijken we dit graag voor je na.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle opvolging en netjes afgehandeld.

2. februar 2026

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de opvolging snel was en alles netjes is afgehandeld. Bij Looping doen we ons best om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bedankt voor het vertrouwen!

Oplichters.

Oplichters.
Er wordt beloofd dat de auto wordt volgende dag opgehaald, dat gebeurt dus week later...
Qua prijs willen ze betalen 1/3 minder dan beloofd en anders moet je 850euro boete betalen
Nooit meer. Beter via Anwb regelen.Waardeloos bedrijf

En leugens in de reactie ook nog... waardeloos. Hopelijk mensen trappen hier niet in. Niemand is tevreden met jullie service en jullie hebben Niemand gebeld.
OPLICHTERS

29. januar 2026

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Dank je wel dat je dit met ons deelt. We hebben contact opgenomen met de persoon die de auto heeft verkocht en hij gaf aan dat hij deze review niet zelf heeft achtergelaten en dat hij tevreden was over de afhandeling.

Mocht iemand hierover in gesprek willen gaan, dan zijn we altijd bereikbaar via 088 3033 999 of hoi@looping.nl
om het persoonlijk toe te lichten. We nemen alle feedback serieus en willen eventuele misverstanden graag direct oplossen.

Pure oplichting..

Dit is pure oplichting, ze werken samen met schimmige opkopers. Je krijgt eerst een hoog bod, dan komt de koper en kraakt de auto af en zegt dat hij het koopt als sloopauto. Omdat ik wist dat er mankementen waren, ging ik akkoord. Twee dagen erna staat de auto te koop voor 20 keer het bedrag wat ik kreeg. Wijverkopenuwauto wel had vantevoren niets verteld over een kostenpost van 50 euro voor het verkopen. Dat zie je pas nadat je mondeling akkoord bent gegaan. Absoluut nooit in zee gaan met deze criminele organisatie....

20. januar 2026

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Dank je wel dat je je ervaring deelt. We vinden het vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren; dit is uiteraard niet hoe wij als Wij verkopen uw auto wel willen werken. Onze biedingen zijn gebaseerd op de handelswaarde en de informatie die vooraf bekend is, maar we begrijpen dat prijsdiscussies bij overdracht als frustrerend kunnen worden ervaren.

We hebben geprobeerd je telefonisch te bereiken om dit persoonlijk te bespreken, maar kregen helaas geen gehoor. We staan hier nog steeds voor open. Als je dit wilt toelichten, kun je ons bereiken via 053 303 1903 of contact@wijverkopenuwautowel.nl. We kijken het graag samen met je na.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima service en snel geregeld

De eerste keer gebruik gemaakt van deze manier van auto verkopen. Het ging snel, prettig contact en zonder problemen. De prijs gekregen voor de auto die ik wilde hebben. Volgende keer zeker weer.

23. januar 2026

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je eerste ervaring met deze manier van auto verkopen zo goed is bevallen en dat alles snel, prettig en zonder problemen is verlopen. Mooi dat je ook de prijs hebt gekregen die je in gedachten had. We helpen je de volgende keer natuurlijk graag weer!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goed gewerkt.

Heb gegevens auto plus foto geupload en ben daarna correct verder geholpen door Claudino (sorry indien naam niet juist is gespeld). En verder is alles prima afgehandeld. Zeer tevreden.

18. januar 2026

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het uploaden van de gegevens en foto’s soepel ging en dat Claudiney je daarna correct heeft geholpen. Mooi dat alles verder prima is afgehandeld en dat je zeer tevreden bent. Bedankt voor het vertrouwen in Looping.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mede dankzij Aziez is alles goed…

Mede dankzij Aziez is alles goed verlopen!

15. januar 2026

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat Aziz hier een belangrijke rol in heeft gespeeld. We geven het compliment graag aan hem door. Bedankt voor het vertrouwen in Looping.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fair, service en kennis van zaken

Op mijn aanvraag werd snel gereageerd. Binnen een uur was de zaak beklonken. Prijs was fair, afhandeling soepel. Beleefde man, kennis van zaken, komen afspraken na en snelle betaling en vrijwaring

8. januar 2026

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles zo snel en soepel is verlopen en dat u onze service, kennis en afhandeling als fair heeft ervaren. We doen ons best om afspraken na te komen en het proces zo duidelijk en zorgeloos mogelijk te maken. Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goedendag ik heb in mij leven vele auto…

Goedendag ik heb in mij leven vele auto gekocht en verkocht maar dit is echt top
In drie dagen een range rover voor 100.000 verkocht betaald gevrijwaard en opgehaald mijn complimenten

8. januar 2026

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Hartelijk dank voor deze prachtige review! Wat een compliment om te lezen, zeker met uw ruime ervaring in het kopen en verkopen van auto’s. Fijn dat de verkoop van uw Range Rover zo vlot, correct en volledig naar wens is verlopen. Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Heel fijn

Heel fijn, auto is op afstand gevrijwaard en opgehaald door autobedrijf

23. december 2025

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat de afhandeling soepel verliep en dat uw auto veilig is opgehaald door het autobedrijf.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer snel en persoonlijk contact

Zeer snel en persoonlijk contact, ze begeleiden je goed en transparant door het hele proces.

23. december 2025

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Hartelijk dank voor uw review! Geweldig om te horen dat u het contact persoonlijk en het proces transparant en goed begeleid heeft ervaren.

Tevreden klant

Kort nadat de auto was aangemeld nam Nigel contact op en is direct aan het werk gegaan. Hij hield ons constant op de hoogte mbt de mogelijkheden die hij had voor verkoop. Goede en duidelijke communicatie!
Tevreden over de gang van zaken en uiteindelijke (snelle) verkoop

1. december 2025

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat Nigel u goed heeft begeleid en dat de communicatie duidelijk en prettig was. Geweldig dat u tevreden bent over het hele proces en de snelle verkoop van uw auto!

Super goed geregeld.

Super goed geregeld.
Alles correct en netjes afgehandeld.

2. december 2025

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles correct en netjes is afgehandeld. We geven uw complimenten graag door aan ons team!

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, denkt mee in oplossingen!
Bedankt voor jullie hulp!!

26. november 2025

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u onze service als meedenkend en oplossingsgericht heeft ervaren. We geven uw complimenten zeker door aan het team!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Claudiney wat een top gozer

Claudiney wat een top gozer! Heeft me uiterst goed geholpen. Iedere keer als ik hem nodig had stond hij voor me klaar🥰🥰

22. november 2025

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat Claudiney je zo goed heeft geholpen en altijd voor je klaarstond wanneer je hem nodig had. Dat is precies de service waar we voor gaan.

We geven je complimenten zeker aan hem door!

Als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, staan we graag weer voor je klaar.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Gegarandeerd bod??

Het eerste contact verliep erg soepel, we waren het snel eens over een acceptabel bod. Het contact met de kopende partij verliep minder soepel. Het bedrijf was niet te bereiken. Daarna kreeg ik de persoon die voor mij bemiddelde ook niet meer te pakken terwijl deze terug zou bellen (moet nog gebeuren). Uiteindelijk een afspraak kunnen maken. Toen ze de auto kwamen halen begonnen ze te onderhandelen over de prijs, terwijl ik een gegarandeerd bod had afgesproken. Dit viel mij erg tegen. Toch voet bij stuk gehouden en is de auto verkocht voor de afgesproken prijs. Helaas wel een vervelend gevoel aan over gehouden.

17. november 2025

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt.

Wat fijn om te horen dat het eerste contact soepel verliep en dat u snel tot een acceptabel bod kon komen. Tegelijkertijd vinden we het erg jammer dat de afhandeling met de kopende partij niet verliep zoals u mocht verwachten. Dat u moeite had om zowel de koper als onszelf te bereiken, en dat er ter plekke opnieuw over de prijs werd onderhandeld terwijl u een gegarandeerd bod had, is absoluut niet de bedoeling.

We hebben geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen om dit met u te bespreken, maar helaas hebben we u nog niet kunnen bereiken. We horen namelijk graag meer over wat er precies is gebeurd, zodat we dit intern kunnen oppakken én dergelijke situaties in de toekomst kunnen voorkomen.

Mocht u ons alsnog willen spreken, dan kunt u ons bereiken op 088 3033 999 of mailen naar hoi@looping.nl. We staan klaar om dit netjes met u af te ronden.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.