Wickey GmbH & Co. KG Anmeldelser

3,8

Wickey FIT Cross 662. Levering bijna een maand later geleverd dan bij bestelling aangeven. Wel gemaild over vertraging van 'enkele dagen'. Levering zelf beschadigd (aantal planken kapot/beschadig... Se mere

Wir haben das Spielgerät mit viel Freude und viel Freude mit unserer Familie aufgebaut. Es war zwar eine große Aufgabe, aber es sieht fantastisch aus. Unsere Kinder und Enkelkinder haben viel Spaß und... Se mere

Beste mensen van Wickey, Jullie duikelrek staat te glimmen op ons mooie binnenplein in hartje Utrecht. De kinderen zijn er helemaal mee in hun sas. Jullie leverden een rek van stevig materiaal, de sto... Se mere

1. Spilbutik

Maak uw kinderen blij met een Wickey speeltoestel voor in de tuin ☀ Glijbaan ✓ Schommel ✓ Zandbak ✓ 10 jaar garantie • 0,- € verzendkosten ➤ Nu bestellen!

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

3,8

Al weken steeds aan het zoeken naar het…

Al weken steeds aan het zoeken naar het ideale speeltoestel voor mijn kinderen!
Nu eindelijk een keuze kunnen maken en gebeld voor al mijn vragen.
Wachtrij aan de telefoon was sneller voorbij dan ik dacht.
Echt super service!
En ben super aardig geholpen aan de telefoon en kreeg de tijd voor al mijn vragen.
Daarna gelijk ons droom speel#toestel besteld en ik verwacht geen problemen met de levering en daarna natuurlijk de opbouw!
Ik weet nu al zeker dat mijn kinderen een geweldige tijd gaan beleven
samen met papa en mama natuurlijk!!!
Groetjes

22. juni 2020

Fijne website

Fijne website met duidelijke uitleg en foto's van de speeltoestellen, inbegrepen accessoires en benodigdheden. Veel websites bekeken en vergeleken maar uiteindelijk toch elke keer bij Wickey terecht gekomen. We verwachten twee hele blije kinderen als het speeltoestel eenmaal staat!

21. juni 2020

Fijne en duidelijke website

Fijne en duidelijke website. Geeft goed aan wat wel en niet bij artikelen wordt geleverd. Ook de toelichting bij de verschillende vormen van verankeren is verhelderend.NL

19. juni 2020

Gevarieerde toestel voor goede prijs

Wij hebben de Wickey GhostFlyer gekocht, omdat deze veel variatie heeft (o.a. glijbaan, schommels, wiebelbrug, klimtouw, klimmuur, zandbak, campingtafel). Hier kunnen de kinderen eindeloos op spelen. Daarnaast ziet hij er supergaaf en stoer uit. Het toestel is ook heel scherp geprijsd.

De klantenservice was ook heel behulpzaam. Wij hadden een vraag over de type anker. De klantenservice gaf ons advies welke het beste was (hoekanker ivm stabiliteit). In plaats van alleen antwoord op onze vraag geven, gaf ze ook extra informatie. Heel fijn!

18. juni 2020

Fijne en duidelijke website/webwinkel

Fijne en duidelijke website/webwinkel. Het is ons eerste speeltoestel wat we nu besteld hebben. Nu benieuwd naar het moment dat deze pronkt in de tuin!

We hebben zeer prettig kunnen zoeken op de site. Omschrijvingen en maatvoeringen zijn duidelijk en ook de beloofde kwaliteit spreekt ons aan.

18. juni 2020

Prachtig speeltoestel

Met een prachtige korting een geweldig speeltoestel gekocht. Vanwege alle goede recensies komt Wickey erg betrouwbaar over, makkelijke navigatie op de site en duidelijke beschrijvingen. Mijn zoontje kan niet wachten totdat het speeltoestel er is! Elk kind wil toch zo'n speeltoestel in de tuin!

14. juni 2020

Mooie en duidelijke site

Mooie en duidelijke site! Makkelijk en overzichtelijk om te bestelling.
Hoop dat mijn bestelling gauw geleverd kan worden zodat ik mijn kleindochter kan verrassen.

8. juni 2020

Leuke thema's en veel uitbreiding

We hebben op meerdere websites gekeken voor we een aankoop hebben gedaan.
Echter kwamen we steeds terug bij wickey, de speelhuisjes die ze aanbieden zijn vereweg de leukste met de bijbehorende thema's.
Ook mochten onze dochters mee uitkiezen en de keuze uit verschillende kleuren heeft zeker de doorslag gegeven bij hun.
Het advies van opbouw staat er keurig bij en alles daarvoor is te vinden op de website.
De ruime keuzen voor de los bij te bestellen onderdelen die bij de speelhuisjes passen die van een bestaand huisje een nieuwe uitdaging bieden is ook erg handig.

Al met al super fijn en wij zijn er heel blij mee.

7. juni 2020

Duidelijk, simpel en correct

Duidelijke en simpele manier van aanschaffen. De afbeeldingen met maten erop waren ook erg handig om te achterhalen of het speeltoestel zou gaan passen. Wij wachten met veel plezier op ons toestel en hopen dat veel gastkinderen hier plezier aan zullen beleven! Enige nadeel is dat de klantenservice maar tot 12:00 uur beschikbaar is.

5. juni 2020